Dodaj do ulubionych

do joaskaw

30.03.02, 14:32
Piszę tu, bo nie moge Cię umiejscowić :) (chyba Wrocław?). Przeczytałam te
kilka postów, które tu wpisałaś. Serdecznie dziekuję za spokój i pogodę ducha.
Miłych Świąt życzę i dużo słonecznych dni.:)
Obserwuj wątek
    • joaskaw Re: do joaskaw 30.03.02, 19:22
      eela napisała:
      > Piszę tu, bo nie moge Cię umiejscowić :) (chyba Wrocław?). Przeczytałam te
      > kilka postów, które tu wpisałaś. Serdecznie dziekuję za spokój i pogodę ducha.
      > Miłych Świąt życzę i dużo słonecznych dni.:)

Wroclaw, tak Wroclaw. Serdecznie dziekuje za mile slowa, ale chyba jedyne co
      moge powiedziec to nie ma za co, bo przeciez nic waznego tu nie napisalam!
      Musze przyznac, ze taka niespodziewana niespodzianka na bratnim forum to bardzo
      mila rzecz. :)

Jak zobaczylam tytul postu 'do joaskaw' to sie na poczatku balam, ze ktos tam
      bedzie wyzywal mnie, albo powie cos w stylu 'won z naszego forum', w koncu rozni
      ludzie laza po sieci, nie wiadomo na kogo sie trafi. I tak jak w momencie
      ladowania tej strony za gardlo sciskal mnie strach, teraz moge powiedziec o
      wzruszeniu drapiacym w tym gardle.

Droga Elu, takie wiadomosci przywracaja wiare w ludzi! :)

Swieta w koncu mina, wiec ja zycze slonecznych dni kazdemu i jak najdluzej.
      • eela Re: do joaskaw 01.04.02, 18:02
        joaskaw napisał(a):

> Jak zobaczylam tytul postu 'do joaskaw' to sie na poczatku balam, ze ktos tam
        > bedzie wyzywal mnie, albo powie cos w stylu 'won z naszego forum', w koncu rozn
        > i > ludzie laza po sieci, nie wiadomo na kogo sie trafi. I tak jak w momencie
        > ladowania tej strony za gardlo sciskal mnie strach, teraz moge powiedziec o
        > wzruszeniu drapiacym w tym gardle.

Jak już wysłałam ten post, to zdałam sobie sprawę, ze tytuł moze Cię wystraszyć,
        ja tez takich nie lubię, bo na ogól niczego dobrego nie niosą. Dobrze, że mogłas
        się "odstraszyć"

> Droga Elu, takie wiadomosci przywracaja wiare w ludzi! :)

Mnie we Wrocławiu też spotykały miłe słowa (ale inne tez :))

>
        > Swieta w koncu mina, wiec ja zycze slonecznych dni kazdemu i jak najdluzej.

ja również

pozdrawiam słonecznie

• tassman Re: do joaskaw 02.04.02, 08:29
        joaskaw napisał(a):

> eela napisała:
        > > Piszę tu, bo nie moge Cię umiejscowić :) (chyba Wrocław?). Przeczytałam te
        >
        > > kilka postów, które tu wpisałaś. Serdecznie dziekuję za spokój i pogodę du
        > cha.
        > > Miłych Świąt życzę i dużo słonecznych dni.:)
        >
        > Wroclaw, tak Wroclaw. Serdecznie dziekuje za mile slowa, ale chyba jedyne co
        > moge powiedziec to nie ma za co, bo przeciez nic waznego tu nie napisalam!
        > Musze przyznac, ze taka niespodziewana niespodzianka na bratnim forum to bardzo
        >
        > mila rzecz. :)
        >
        > Jak zobaczylam tytul postu 'do joaskaw' to sie na poczatku balam, ze ktos tam
        > bedzie wyzywal mnie, albo powie cos w stylu 'won z naszego forum', w koncu rozn
        > i
        > ludzie laza po sieci, nie wiadomo na kogo sie trafi. I tak jak w momencie
        > ladowania tej strony za gardlo sciskal mnie strach, teraz moge powiedziec o
        > wzruszeniu drapiacym w tym gardle.
        >
        > Droga Elu, takie wiadomosci przywracaja wiare w ludzi! :)
        >
        > Swieta w koncu mina, wiec ja zycze slonecznych dni kazdemu i jak najdluzej.

;))
        "Won z naszego forum" ;)))))

tassman;)))

• hdi406 Re: do joaskaw 30.03.02, 19:24
      no to teraz dajcie sobie buzi
      • Gość: beata_ Re: do hdi406 IP: *.acn.waw.pl 30.03.02, 19:28
        hdi406 napisał(a):

> no to teraz dajcie sobie buzi

A czemu nie?:-) Też chcesz?:-)))
      • joaskaw Re: do joaskaw 30.03.02, 19:59
        Nie ma sprawy. Ze mna jest tak, ze mowisz i masz, wiec wielkie buzi dla Eli i
        wszystkich chetnych. ;)
        • Gość: Żarłacz Re: do joaskaw IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.04.02, 00:39
          Joasiu, jestem częstym gosciem forum wrocławskiego, ale Ciebie tam nie widuje,
          czyżby jakiś pech?
          • joaskaw Re: do joaskaw 01.04.02, 01:15
            Czemu od razu pech? :)

Chyba powinnam specjalnie dla Panny Rekin zaspamowac forum wroclawskie
            wiadomosciami typu "Zwyciezmy warszawiakow" by zostac zauwazona? :)

Pozdrawiam w lany poniedzialek. Niech kazdy przejdzie ten dzien maksymalnie
            sucha stopa jaka sobie zazyczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka