Dodaj do ulubionych

MANIFESTACJA PROPALESTYNSKA -- WARSZAWA w piatek !

IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:36
INFO ZAMIESZCZE JAK COS WIECEJ BEDE WIEDZIAL !
na mojej stronie viva.palestyna.pl (na razie jest awaria serwera dlatego
nie dziala)
i na gazeta.pl / forum

w nadchodzacy piatek !
Obserwuj wątek
    • Gość: july Re: MANIFESTACJA PROPALESTYNSKA -- WARSZAWA w piatek ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 13:43
      Ja bym poszedl na manifestacje pro- izraelska, jakbys zyla w miescie, gdzie co
      chwila wyskakuje fanatyk arabski i wywala sie w powietrze, to nie szlabys w
      obronie mordercow, ktorzy juz mieli propozycje utworzenia swojego panstwa, ale
      Arafat ja odezucil, wiec tak naprawde o co mu chodzi?
      • Gość: Gosc Re: MANIFESTACJA PROPALESTYNSKA -- WARSZAWA w piatek ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:05
        Ci mordercy mieli propozycje utworzenia swojego panstwa w 1948 roku, a i
        wczesniej byli czyms wiecej niz tylko goscmi na tamtej ziemi. Daleko mi do
        poparcia dla zabijania cywili, ale tez daleko do zgody na obecnosc Izraelczykow
        na terenach okupowanych. Manifestacje poparcia dla Izraela mozna chyba
        zorganizowac, mozecie prosic o pomoc w organizacji GW, chyba nie odmowi.
        • Gość: Jędrek Bin Ladeny !!! Wyp......dalać ! n/t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 14:25
          • sloggi Izrael - Palestyna 05.04.02, 12:58
            Zostawić ich samych sobie i się nie wtrącać. Myślę, że oba narody są warte
            siebie, podjudzacze i rządni krwi, no to niech się biją do skutku.
    • jurcys Re: MANIFESTACJA PROPALESTYNSKA -- WARSZAWA w piatek ! 01.04.02, 15:06
      Jestem z Toba, koniec z Izraelskim faszyzmem. Napieprzaja czolgami w cywili a
      swiat mowi, ze wszystko jest ok! Mowi sie tylko o terroryzmie palestynskim! a
      co robilo w Polsce AK wobec przewazajacych sil wroga? wysadzalo pociagi (nie
      wojskowe bo te byly chronione) podpalalo i zagazowywalo kina - i to bylo
      dobre??? Przybijalo do drzwi ludnosc popierajaca UPA. Ludzie poczytajcie
      historie (nie te oficjalna o rycerzach na koniach broniacych dobra przed zlymi
      faszystami, ale prawdziwa) Nie pozostawia sie im wyboru. Gina bo nikt ich nie
      slucha. Sa sami nie maja czolgow helikopterow i rakiet tylko domowe bomby (IRA
      robi to samo) Podziwiam ich za to, ze sa gotowi zginac za to w co wierza.
      • Gość: kolo Re: MANIFESTACJA PROPALESTYNSKA -- WARSZAWA w piatek ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.02, 18:28
        jurcys napisał(a):

> Jestem z Toba, koniec z Izraelskim faszyzmem. Napieprzaja czolgami w cywili a
        > swiat mowi, ze wszystko jest ok! Mowi sie tylko o terroryzmie palestynskim! a
        > co robilo w Polsce AK wobec przewazajacych sil wroga? wysadzalo pociagi (nie
        > wojskowe bo te byly chronione) podpalalo i zagazowywalo kina - i to bylo
        > dobre??? Przybijalo do drzwi ludnosc popierajaca UPA. Ludzie poczytajcie
        > historie (nie te oficjalna o rycerzach na koniach broniacych dobra przed zlymi
        > faszystami, ale prawdziwa) Nie pozostawia sie im wyboru. Gina bo nikt ich nie
        > slucha. Sa sami nie maja czolgow helikopterow i rakiet tylko domowe bomby (IRA
        > robi to samo) Podziwiam ich za to, ze sa gotowi zginac za to w co wierza.

Kazdy pretekst dobry, zeby dowalic Zydom. Ciekawe cobys powiedzial jesliby np.
        Ukraincy w Bialymstoku co chwila podkladali bomby, pewnie sam bs zlapal kalasz i
        szedl ich wyrznac. Taka polska mentalnosc: Kali ukrasc- dobrze, jesli Kalemu- zle

• Gość: Gosc Re: MANIFESTACJA PROPALESTYNSKA -- WARSZAWA w piatek ! IP: 212.76.37.* 01.04.02, 22:58
          Jedrek - gratuluje trafnej argumentacji - prawie mnie przekonales.
          Jurcys - mnie uczono, ze tylko komunisci walili w cywili - vide zamach na Cafe
          Club. Nie slyszalem o wysadzaniu pociagow z niemieckimi cywilami w Polsce - co
          tu robili? Jechali na wakacje na Krymie?
          Kolo - Kali ukrasc Paletynczykom panstwo - dobrze? Nic nie rozumiem.
      • tassman do JURCYSIA 03.04.02, 10:27
        jurcys napisał(a):

> Jestem z Toba, koniec z Izraelskim faszyzmem. Napieprzaja czolgami w cywili a
        > swiat mowi, ze wszystko jest ok! Mowi sie tylko o terroryzmie palestynskim! a
        > co robilo w Polsce AK wobec przewazajacych sil wroga? wysadzalo pociagi (nie
        > wojskowe bo te byly chronione) podpalalo i zagazowywalo kina - i to bylo
        > dobre??? Przybijalo do drzwi ludnosc popierajaca UPA. Ludzie poczytajcie
        > historie (nie te oficjalna o rycerzach na koniach broniacych dobra przed zlymi
        > faszystami, ale prawdziwa) Nie pozostawia sie im wyboru. Gina bo nikt ich nie
        > slucha. Sa sami nie maja czolgow helikopterow i rakiet tylko domowe bomby (IRA
        > robi to samo) Podziwiam ich za to, ze sa gotowi zginac za to w co wierza.

I dobrze robili UPOWCom -ukraińskim zwierzętom. Ja na miejscu paliłbym do gołej
        ziemi kazdą ukraińską wiochę.....a mieszkańców na drzewo. Sam poczytaj historię
        Jurcyś! Zapomniałeś o rzeziach jakie Ukraińcy zgotowali Polakom na Wołyniu?
        Przypomnij sobie marsz 27 wołyńskiej dywizji AK? Zapomniałeś o RONIE, o
        Dirlewangerze w Powstańczej Warszawie? Zapomniałeś o masakrach cywili w
        Bieszczadach? A dywizja SS "Galizien" złożona z samych Ukraińców? (Stan osobowy
        dywizji SS w czasie wojny wahał sie w granicach 23-25 tys. żołnierzy. Jak
        ogłoszono nabór dla ochotników do nowopowstającej dywizji SS zgłosiło się...98
        tysiecy Ukraińców!!!!!! rekor wojny !)
        Tak więc wolę jednak AKowców....od ukraińców.

tassman:)

• Gość: ◄viri► PIATEK g. 12 przed ambasada Palestyny IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.04.02, 22:19
      ulica STAROSCINSKA 1
      • crack66 A propos! A pod ambasadą Izraela się boicie? 03.04.02, 10:12
        A propos! A pod ambasadą Izraela się boicie demonstrować?
        CIENIASY
        • Gość: ◄viri► Re: A propos! A pod ambasadą Izraela się boicie? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 12:56
          KTO SIE BOI?
          nie ja to organizuje - najprawdopodobniej tam przejdziemy ale to zalezy czy
          bedzie zgoda wladz Warszawy...
      • indris Re: PIATEK g. 12 przed ambasada Palestyny 04.04.02, 15:48
        A pokaz działalności bojowników Hamasu nie jest czasem przewidziany ? Bo w
        takim razie trzeba uprzedzić mieszkańców okolicznych domów, żeby się gdzieś na
        ten czas wynieśli a wszystkich, żeby tamtędy nie przechodzili.
    • crack66 PALESTYŃSCY MORDERCY!!! Idźcie stąd!!!!!!!!!!!!!!! 03.04.02, 10:10
      PALESTYŃSCY MORDERCY!!! Idźcie stąd!!!!!!!!!!!!!!!
      Nie rozumiem czego tu szukacie. Chcecie demonstrować w imię oszalałego
      arabstwa? OKI i ja tam przyjdę i zrobię wam takiego PSIKUSA, że...
      • Gość: Gosc Re: PALESTYŃSCY MORDERCY!!! Idźcie stąd!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.04.02, 11:09
        My, Palestynscy mordercy, nie chcemy stad isc i chcemy demonstrowac w imie
        oszalalego arabstwa i czekamy na twojego psikusa. Nawiasem mowiac czy crack to
        jakis rodzaj narkotyku?

• crack66 No to będziecie mieli swojego PSIKUSA!!! 03.04.02, 11:16
          No to będziecie mieli swojego PSIKUSA!!! MOSAD nie wybacza!!! A propos, już
          pytałem o to, a czemu nie demonstrujecie pod ambasadą Państwa Israel? Strach
          was obleciał BOHATERZY spod ciemnej gwiazdy?
          • Gość: Gosc Re: No to będziecie mieli swojego PSIKUSA!!! IP: 62.233.175.* 03.04.02, 13:24
            Cracku, przekonales mnie. Wrodzony strach przed Mosadem sprawil, ze nie pojde
            na manifestacje. Skad u Ciebie taka sklonnosc do naduzywania duzych liter? To
            jaka kompensacja?
    • Gość: MICHAL JESTEM Z WAMI ! PRECZ Z FASZYZMEM IZRAELSKIM! IP: *.if.pwr.wroc.pl 04.04.02, 11:48
      POPIERAM PALESTYNE ZE SWOIMI NIEPODLEGLYMI DAZENIAMI!
      • Gość: Mariusz PRECZ Z ARABSKIM TERRORYZMEM ! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 12:24
        Arabusy to bandyci i największe zagrożenie dla wolnego świata !
        • Gość: ZOMO Re: PRECZ Z ARABSKIM TERRORYZMEM ! IP: *.acn.pl / 10.128.136.* 04.04.02, 22:17
          A ja mysle,ze to nie nasza sprawa.Antysemitow powinno cieszyc,ze Zydzi sa w
          Palestynie i gina,a filosemitow,ze sa w Izraelu i tluka Arabow(Arabowie to tez
          ludy semickie,ale co tam).Zydom sie nie dziwie,ze cos postanowili zrobic,ale
          sposobow nie popieram,a Palestynczykom tez sie nie dziwie,bo walcza o swoj kraj
          i zamachy sa wspanialym srodkiem do osiagniecia ich celu,choc ich rowniez nie
          popieram.I tyle.A i na zakonczenie-w latach 1945-1948 Zydzi dokonywali wielu
          zamachow na Brytyjczykow,rowniez samobojczych.Nikt tego nie wspomina,nawet
          Zydzi.Prawda jak zwykle nie jest tak oczywista jak sie z pozoru wydaje.
          • zepsuty_wibrator Re: PRECZ Z ARABSKIM TERRORYZMEM ! BATERIE 04.04.02, 22:23
            Ma ktos tu moze baterie paluszki, bo mi sa potrzebne na gwalt...
            • Gość: Luk@ Re: PRECZ Z ARABSKIM TERRORYZMEM ! BATERIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 00:13
              zepsuty_wibrator napisał(a):

> Ma ktos tu moze baterie paluszki, bo mi sa potrzebne na gwalt...

Uważaj bo sobie zęby wyszczerbisz.

Izrael przez sam fakt że powstał, zakłócił równowagę w świecie arabskim.
              Teraz żydzi dokonują takiej samej eksterminacji palestyńczyków jakiej na nich
              dokonywali faszyści. Zapomnieliście że Rabin zginął z rąk swoich rodaków bo
              chciał pokoju z palestyńczykami. A palestyńczycy zamknięci w obozach niewiele się
              różniących od tych z II wojny co mogą zrobić? Walczą jak potrafią.
              Ostatnio Bush odkrywczo stwierdził że ubustwo rodzi teroryzm, szkoda że Ameryka
              tak późno doszła do tak oczywistego wniosku.
              Palestyna powinna być niepodległa i to w granicach z przed wojny sześciodniowej.
              To jedyny sposób na rozwiązanie konfliktu tej części świata a może i całego
              świata.
              PS.
              My polacy, których przodkowie gineli w powstaniach, nie odmawiajmy niepodległości
              narodowi,który żyje na tych terenach od tysięcy lat.

• Gość: PsuBrat Re: PRECZ Z ARABSKIM TERRORYZMEM ! BATERIE IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 05.04.02, 21:46
                Gość portalu: Luk@ napisał(a):

> My polacy, których przodkowie gineli w powstaniach, nie odmawiajmy niepodległoś
                > ci
                > narodowi,który żyje na tych terenach od tysięcy lat.
                >
                ********************************************************************

Bez przesady z tym tysiacem lat. Hihihihi, naród palestyński dopiero od
                kilkudziesięciu lat (lata 20ste XX wieku) wykazuje jakąś świadomość narodową. Do
                niedawna Palestyńczycy uważali się za Syryjczyków albo po prostu za Arabów.

Argument powoływania się na historyczne prawo do ziemi jest w przypadku
                Palestyńczyków trochę ryzykowny - Żydzi, historycznie rzecz biorąc maja
                zdecydowanie większe prawa do tej ziemi, zwanej Palestyną a poprawnie Izraelem
                (WIELE TYSIĘCY LAT zamieszkiwali ta ziemię) A propos, określenie "Palestyna"
                wymyslili Rzymianie po to by uniknąć nazwy Israel (na podobnej zasadzie Rosjanie
                nazwali Królestwo Polskie "Priwislanskij Kraj")

Współczuję ofiarom tego konfliktu z obu stron, ale moje serce jest z Żydami, bo
                są mi bliżsi kulturowo, cywilizacyjnie, no i bardzo wielu z nich ma polskie
                korzenie...
        • Gość: ◄viri► najwiekszym zagrozeniem jest faszyzm i rasizm IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 23:32
          HIP HOP ZIONAZI STOP !
          • mr.conti __________________________________________________ 05.04.02, 05:52
    • mr.conti Precz_arabskim_terroryzmem_te_wszy_oblazly_Europe 05.04.02, 05:52
      Musimy poprzec Izrael ,jedyna ,powtarzam jedyna demokracje
      wsrod dyktatur i krwawych tyranow .
      Rzadza tam mordercy typu Sadam Husejn ,Kadafi ,Arafat lub szejki i
      krolowie.
      Rece i glowy obcinaja ,gnebia kobiety i poniewieraja ,nienawidza
      wszystko co ma zwiazek z kultura europejska.
      Nawet niewolnictwo teraz w XXI wieku praktykuja.
      Papiez tez im przeszkadza ,Bin-Laden ma ,mial plany napadu na Watykan.
      WTC ,11.09.01 to ich wizytowka , palestynczycy tanczyli z radosci i
      rozdzielali slodycze na ulicach gdy uslyszeli o ataku na USA .

Walka Izraela to nasza walka ,zabiora sie za Europe gdy skoncza z
      nimi ,juz oblazly nas te wszy arabskie.

Mr.Conti
      • Gość: barszewa Re: Precz_arabskim_terroryzmem_te_wszy_oblazly_Europe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 06:41
        Czy wy naprawdę nie widzicie tego co powiedział mr.conti?
        Jeszcze chcecie robić demonstracje poparcia dla arabskich faszystów i rasistów
        oszalałych z nienawiści?
        Po Afganistanie nadszedł czas na Palestynę. Czas rozprawić się z mordercami
        świata!!!
      • Gość: toudi Re: Precz_arabskim_terroryzmem_te_wszy_oblazly_Europe IP: *.abplanalp.com.pl 05.04.02, 12:55
        brawo, tez tak uwazam. Izrael jak nie patrzec jest demokracja i mimo wszystko
        oszczedza cywilow (bo chyba cywilami nie sa samobojcy ani bojowkarze traktujace
        dzieci na demonstracjach jako zywe tarcze???). Jestem przeciwny przelewowi
        krwi, ale Izrael ma prawo do obrony. Wogole uwazam, ze powinien otoczyc
        terytoria okupowane wysokimi murami i polami minowymi, zabrac stamtad osadnikow
        i tylko patrzec jak palestynczycy sami sie nawzajem wymorduja. Po drugie AK
        nigdy nie dokonywala zamachow na cywili (z reszta III Rzesza w przeciwienstwie
        do Izraela zabijala 100 Polakow za kazdego Niemca). Obozy Palestynskie to obozy
        uchodzcow, z wlasnymi szpitalami, wladzami, silami porzadkowymi, szkolami, etc.
        Tylko burak moze porownywac jej z hitlerowskimi obozami zaglady. Tak wiec,
        wiecej umiaru ludzie!!! Zreszta, dlaczego demonstrujecie pzreciwko Izraelowi a
        wczesniej jak serbowie wymordowali 7 tysiecy jencow z Srebrenicy jakos nikt z
        Was nie protestowal. Czyzby sa "sluszni" Serbowie i "zli" Żydkowie???
        • Gość: goldi Re: Precz_arabskim_terroryzmem_te_wszy_oblazly_Europe IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 06.04.02, 05:12
          Toudi ma racje!! Dlaczego jak serbowie mordowali muzulmanow w Bosni i
          Herzegowinie lub w Kosowie jakos nikt w Polsce przeciw temu nie protestowal?
          Zamordowali 200.000 bosniackich muzulmanow i kilkadziesiat tysiecy albanczykow
          z Kosowa tez muzulmanow.Jak Amerykanie i NATO robili nalotyn na Serbie i
          Belgrad podnosily sie glosy oburzenia.Niby co arbscy muzulmanie sa lepsi ? dla
          mnie blizsi kulturowo i cywilizacyjnie sa wlasnie bosniacy i albanczycy,a nie
          fanatyczni arabowie.A dlaczego nikt nie protestuje przeciw temu co robia
          Rosjanie z Czeczenami to jest dopiero eksterminacja z 1 miliona Czeczenow po
          dwoch wojnach z Rosja zostalo co najwyzej 600 tysiecy.A to tez sa muzulmanie i
          wlasnie ich prawo do wlasnego panstwa popieram.Mysle i wiem,ze dobrze mysle,ze
          tak naprawde to Polacy maja w dupie palestynczykow i ich panstwo te wszystkie
          glosy oburzenia pochodza z ust osob Zydow nienawidzacych i majacych obecnie
          pretekst do antysemickich wypowiedzi.
          Jeszcze jedna sprawa dlaczego nikogo nie interesuje los 60 milionow Kurdów
          zyjacych w Turcji,Iraku,Syrii. W Turcji i Iraku chociaz sami sa muzulmanami sa
          bezwzglednie mordowani przez innych muzulmanow tylko dlatego ze chca miec
          wlasne panstwo.Komu sie ono bardziej nalezy 60 milionom Kurdow czy 3,5 milionom
          arabow z palestyny??Moze byscie tak poszli na manifestacje proczeczenska lub
          pro kurdyjska antysemickie oszolomy!
        • Gość: Ted Re: Precz_arabskim_terroryzmem_te_wszy_oblazly_Europe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 22:59
          No nie - za chwile chyba sie dowiem ze Niemcy slusznie bili polskie swinie,
          wylapywali polskich bandytow, byli jedyna dobra demokracja w regionie (a o
          Hitlera wybrano demokratycznie) i w ogole polskich brudasow nalezalo przepedzic.
          Jaka demokracja w izraelu - poczytajcie sobie troche o Mosadzie. jaka walka z
          terroryzmem - przez strzelanie do karetek, zabijanie lekarzy czerwonego Krzyza,
          podpalanie 1000 letniej swiatyni, zabijanie bezbronnego policjanta, ktory ja
          gasil.? Bezczelnosc Zydow jest porazajaca. Beda chyba musieli wytluc wszystkich
          arabow. Jak ci zastrzela ojca, czy brata to jasne ze pojdziesz z bomba. Czy
          ktorekolwiek panstwo graniczace z Izraelem nie bylo przez niego napadniete? O
          czym wy mowicie, chyba nie znacie faktow. A zydowskie masakry w Bejrucie w
          latach osiemdziesiatych?
          • Gość: PsuBrat Re: Precz_arabskim_terroryzmem_te_wszy_oblazly_Europe IP: *.acn.pl / 10.133.135.* 08.04.02, 23:57
            Gość portalu: Ted napisał(a):

> No nie - za chwile chyba sie dowiem ze Niemcy slusznie bili polskie swinie,
            > wylapywali polskich bandytow, byli jedyna dobra demokracja w regionie (a o
            > Hitlera wybrano demokratycznie) i w ogole polskich brudasow nalezalo przepedzic
            > .
            > Jaka demokracja w izraelu - poczytajcie sobie troche o Mosadzie. jaka walka z
            > terroryzmem - przez strzelanie do karetek, zabijanie lekarzy czerwonego Krzyza,
            >
            > podpalanie 1000 letniej swiatyni, zabijanie bezbronnego policjanta, ktory ja
            > gasil.? Bezczelnosc Zydow jest porazajaca. Beda chyba musieli wytluc wszystkich
            >
            > arabow. Jak ci zastrzela ojca, czy brata to jasne ze pojdziesz z bomba. Czy
            > ktorekolwiek panstwo graniczace z Izraelem nie bylo przez niego napadniete? O
            > czym wy mowicie, chyba nie znacie faktow. A zydowskie masakry w Bejrucie w
            > latach osiemdziesiatych?
            -------------------------------------------------------------------
    • Gość: ◄viri► DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE... IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 05.04.02, 20:56
      W imieniu organizatorow!
      ze wzgledow bezpieczenstwa i dla dobra Palestynczykow nie poszlismy pod
      ambasade izraela - mimo wielkiej checi zgromadzonych !

pozdrawiam Warszawe i spotykamy sie wkrotce w Krakowie !

VIVA PALESTYNA!

zdjecia beda na stronie w niedziele lub sobote wieczorem !
      • viri-palestyna Re: DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE... 05.04.02, 23:39
        Gość portalu: ◄viri► napisał(a):

) W imieniu organizatorow!
        ) ze wzgledow bezpieczenstwa i dla dobra Palestynczykow nie poszlismy pod
        ) ambasade izraela - mimo wielkiej checi zgromadzonych !
        )
        ) pozdrawiam Warszawe i spotykamy sie wkrotce w Krakowie !
        )
        )
        ) VIVA PALESTYNA!
        )
        ) zdjecia beda na stronie w niedziele lub sobote wieczorem !

Bylo nas razem 200 osob i to jest nasz sukces jak na 40 000 000 kraj jakim jest
        Polska)
        ) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

) ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄)
        ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄)

◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄) )
        ) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)

) ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄)

◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄)
        ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄)
        ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        )
        viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        )
        viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        )
        ) ) ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄)
        )
        )
        )
        )
        ) ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        )
        )
        )
        )
        viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viriviri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        viri►◄viri►◄
        )
        )
        ) viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri
        viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        )
        )
        )
        )
        )
        )
        )
        ) ◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        )
        )
        )
        )
        viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viriviri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄
        viri►◄viri►◄
        )
        )
        ) viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri
        viri►◄viri►◄viri►◄viri►◄viri
        )
        )
        )
        )
        )
        viri►◄viri►◄vir
        • Gość: TomB Re: DZIEKUJE ZA PRZYBYCIE... IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.02, 02:28
          Jutro znowu w Jerozolimie lub Hajfie wysadzi sie
          w knajpie pelnej mlodych ludzi jakis palestynski fanatyk.
          Pojutrze ostrzela sie szkolny autobus zabijajac pare
          dzieciakow.
          Bedzie wybuch w dyskotece,rozrywajacy bedacych
          w niej nastolatkow...
          Nic,tylko popierac takie dzialania,isc na
          manifestacje broniaca i popierajaca terrorystow
          i fanatykow???!!!
          To przeciez chore!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka