Dodaj do ulubionych

Chcemy lepszej policji

IP: *.com.pl 06.10.04, 08:21
skrojenia??????
Obserwuj wątek
    • Gość: Lili Warto zgłaszać IP: *.sun.com 06.10.04, 13:56
      Mój syn zgłosił się na policji zaraz po skrojeniu. Reakcja była natychmiastowa,
      policjanci dogonili i zatrzymali napastników. Syn otrzymał wsparcie i pomoc.
      Warto zgłaszać każdy przypadek.
    • Gość: MAMA Re: Chcemy lepszej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.04, 09:05
      Warto zgłaszać każdy przypadek. Im więcej zgłoszeń, tym więcej pracy będzie
      miała policja. Im więcej pracy będzie miała, tym więcej policjantów odejdzie
      zza biurek na ulicę. W tym roku byłam na swojej komendzie w sprawie kradzieży,
      opisywałam swoje wydarzenie, a pan policjant skrupulatnie to notował. W tym
      samym czasie jeden z jego kolegów kręcił się po komendzie i udawał, że pracuje.
      Drugi natomiast grubą nicią szewską (czyli dratwą) zszywał dokładnie całą
      kopertę, w której były jakieś ważne dowody. Potem pieczęć lakowa i gotowe!
      Ale dla mnie to są metody z XIX wieku, poza tym zajmują czas "bardzo przepra-
      cowanemu" policjantowi. Wysupłajmy wreszcie kasę na porządny sprzęt dla policji,
      żeby nie tracili czasu i wreszcie zaczęli pracować z pełną wydajnością.
    • Gość: Ja zglosilem Re: Chcemy lepszej policji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 12:47
      Ja zgłosiłem kradzierz mojej komórki i co ?! Podałem bardzo dokładny opis
      poszukiwanych miejsce napadu itd. po 2 tygodniach policja umożyła sprawe...
      Na początku to mnie to nie zdziwiło bo jak oni niby mieli znaleść tych złodziei
      ale później doszłem do wniosku że mogły by być tam jakieś patrole częste albo
      np. mogli by tam przeprowadzić jakąś akcje policyjną.
      Najgorsze jest to że ja ciągle widuje jednego z złodziei i byłęm światkiem tego
      jak zaczepiał następną ofiare.
      Ja sam się postanowiłem tym zająć i np. wiem jaką ma ksywe ten złodziej wiem na
      jakiej dzielnicy mieszka wiem że ma patologie w domu wiem że kradnie równierz
      ubrania (jak potrzebuje butów idzie ukraść buty)
      A policja jak to policja w tej sprawie jest bez radna... a szkoda:/
    • Gość: 33 Re: Chcemy lepszej policji IP: *.aster.pl 11.10.04, 12:56
      Czy nie za wiele oczekujecie. Policja nie jest od pierdół. Naucz dzieciaka, że
      jak będą go "kroić" niech drze mordę - "ojciec święty do ch......"- policja
      będzie natychmiast. Ale wtedy nie wiem co lepsze, skrojenie, czy zadołkowanie
      za obrazę Głowy Obcego Państwa?
      Dla odstresowania- Łukaszenko - chuj,
      Castro - skurwysyn,
      Kim jakiś tam - mów co Ci ślina na język przyniesie,
      wszystko za przyzwoleniem prawa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka