attta 18.10.04, 18:39 Jeżeli ktos zgubił prosze o kontakt na piv. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kixx Re: ZNALAZŁAM KLUCZE W METRZE 18.10.04, 18:46 nie zartuj lepiej oddaj jakiemus pracownikowi metra tego forum nikt nie czyta Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ZNALAZŁAM KLUCZE W METRZE 18.10.04, 18:54 Ja swoje mam! Kiedyś na Pradze było Biuro Rzeczy Zagubionych. Biuro zaginęło wraz z uczciwością :( Zostaw kartkę na peronie, a klucze w komisariacie. Na pewno ktoś będzie Ci wdzięczny. --- Filemon, ty swoje klucze masz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: attta Re: ZNALAZŁAM KLUCZE W METRZE IP: *.aster.pl 18.10.04, 18:58 Ale one jechały chyba kilka stacji wiec ...na wszystkich peronach nie rozwiesze. a jednak ktos czyta. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: ZNALAZŁAM KLUCZE W METRZE IP: *.acn.waw.pl 18.10.04, 19:00 ale ja nie jezdze metrem Odpowiedz Link Zgłoś
sebpl Re: ZNALAZŁAM KLUCZE W METRZE 18.10.04, 19:08 Tym badziej przekaż policji. Jak ktoś zapyta w komisariacie, to dyżurny będzie miał informacje z innych jednostek. --- Śladami kota Filemona tup... tup.. tup... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NiewazneKto Jakie to klucze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.04, 08:40 Jeśli są to klucze od Mercedesa i od sejfu - to mogę się nimi zaopiekować. Ale materialistką nie jestem, możesz ewentualnie oddać zgubę właścicielowi. Odpowiedz Link Zgłoś
j_karolak Re: ZNALAZŁAM KLUCZE W METRZE 19.10.04, 08:53 sebpl napisał: > Zostaw kartkę na peronie, a klucze w komisariacie. Na pewno ktoś będzie Ci > wdzięczny. > Posterunkowy. Odpowiedz Link Zgłoś