Dodaj do ulubionych

Bandyci napad w biały dzień

• Gość: Basz Re: Bandyci napad w biały dzień IP: 134.102.198.* 29.11.04, 15:42
      Przykro mi bardzo, ale wizerunek naszej marnej ligowej pilki zostal jeszcze
      bardziej zniszczony prze debili....dosyc z przemoca....nich sie ktos wezmie za
      nich bo niedlugo nasz pilka bedzie wiazana tylko z chuliganstwem..
    • Gość: Tome wstyd IP: *.chello.pl 29.11.04, 15:43
      k...a! jestem kibicem Legii, a te skurywsyny przesadzili, zglos ich, ich
      miejsce jest w kaminiolomach a nie na ulicy lub stadionie! rece opadaja, gdzie
      oni sa wychowywani, takim trzeba jaja poobcinac by nie mogli plodzic nastepnych
      debili
      WSTYD I CHANBA
    • harp Re: Bandyci napad w biały dzień 29.11.04, 15:47
      Znieczulica na chamstwo i akty bandytyzmu będzie przynosiła takie efekty. Z
      chuliganami trzeba obchodzić się brutalnie, to jedyna droga.
    • tygrysastyl Re: Bandyci napad w biały dzień 29.11.04, 15:48
      Normalka, że nie poszedł na Policję, ja ostatnio miałem zdarzenie, że nagle coś
      ochoroniarzowi z klubu (Piotrkowska w Łodzi) ubzdurało się, że z niego sie
      śmiejemy, (staliśmy na ulicy gadaliśmy) wyskoczył do nas przypiprzył po prazie,
      jakoś nic sie nie stało, a policja stała na drugiej stronie ulicy i nic, jak
      podeszlimy do nich żeby zapytać co i jest z ich zapałem do pracy powiedzieli
      żeby nie szurać i jak coś to na obdukcje żebyśmy poszli :D hehehe i jak tu iść
      z czymkolwiek, ja bym im psa pod opiekę nie oddał.
    • Gość: ~ziutek Warszawa - murzynskie Getto !!! IP: 5.5R* / 195.233.250.* 29.11.04, 15:50
      Uwazam, ze obrazasz Ubekow. Ubecy byli porzadniejsi.
      A ci sa "tylko" jak murzyni z Getta.
      Zaloze sie, ze gola sobie glowy i chodza w spadajacych porach z krokiem w
      kolanach.
    • Gość: eMTe Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:56
      Tak (L)egł w gruzach honor pewnego klubu. Cóż, widocznie "fani" Legii juz tak się boją Polonistów, że są odważnie wtedy, kiedy mają przewagę 8:1...
    • Gość: MM Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:02
      Najgorsze w tym wszytkim jest fakt że ci "kibice" jakby ich wziąc pojedyńczo to
      główki pospuszczają i boją się żeby ich nikt nie zaczepił - GNOJE. Prawdziwy
      kibic ma szacunek zarówno do swojego klubu jak i do swoich rywali oraz ich
      kibiców (to również wbrew ich wyobrażeniom również ludzie).
    • Gość: jab POLSKA JEST PAŃSTWEM BEZPRAWIA. IP: *.orgmasz.pl / *.acn.waw.pl 29.11.04, 16:03
      i na tym stwierdzeniu właściwie można by zakończyć ...
      Ale może rozwinę tą 'odkrywczą' myśl ...

1. - W tzw. Państwie Demokratycznym podstawowym fundamentem jego istnienia
      jest trój-podział władzy:
      A.Ustawodawcza
      B.Wykonawcza
      C.Sądownicza
      istnieją 3 NIEZALEŻNE od siebie (co do woli i decyzji) centra władzy.
      - W Polsce: Nie mamy 3-ech centrów władzy, mamy za to tzw. elity
      'sprawujące władzę' ... w klasycznej terminologii jest to określane jako
      OLIGARCHIA ... z demokracją to nie ma NIC wspólnego jest to krok przed
      despotyzmem, tyranią i współczesnym niewolnictwem - które tu i ówdzie już
      występuje ...

2. Właściwie WSZYSTKIE istotne organy państwa polskiego NIE FUNKCJONUJĄ.
      Sądownictwo,
      aparat ścigania,
      służba zdrowia,
      instytucje podatkowe,
      oświata ...

To co jest robione w ramach tych TEMATÓW to klasyczne DZIAŁANIA POZORNE
      istniejące mechanizmy udają, że coś jest realizowane - dla zachowania
      spokoju społecznego i odsunięcia uwagi obywateli ...

3. Brak jest silnego i OBDARZONEGO ZAUFANIEM SPOŁECZNYM
      radykalnego ugrupowania zainteresowanego zmianą
      tego stanu rzeczy ...

A już mieliśmy w historii TEGO KRAJU i NARODU przykład, że Państwo to nie jest
      nie zatapialna łódź, którą nie trzeba sterować i o którą nie trzeba DBAĆ,
      to nie będzie tak, że 'jakoś to będzie' ... nikt nie dał nam suwerenności i
      niezależności raz na ZAWSZE ...
      A czasy, które nadciągają (widać to już na wsch.) nie zapowiadają się wcale na
      miłe, dostatnie i bezpieczne ...

W tej cywilizacji rozwój technologiczny nie gwarantuje spokoju i zachowania
      kultury.

Daleko zaszedłem od tego 'bezprawia' ... ale widać jakie 'możliwości' otwiera
      taki stan rzeczy ... :->

• Gość: antykibic Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:05
      a moze rozwiazac druzyny pilkarskie, nie dosc, ze graja jak patalachy, to jeszcze kibole nas terroryzuja, prezesi zgarniaja kase, a wszyscy placimy za wzmozone patrole policji podczas mneczow (jak widac, nieskuteczne)
    • Gość: gość Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:20
      Dziwne, zawesze kogo pobiją, to jest niewinny. On nic nie robił zawsze
      grzecznie kibicował, jak słysze takie opowieści to ze śmiechu sie kłade
      biedaczek
      • Gość: p Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.chello.pl 29.11.04, 16:29
        Widzę, że cała ekipa zmówiła się, żeby zakrzyczeć podważając uczciwość Pawła.
        Możesz się śmiać do rozpuku, ale w tym wypadku on na prawdę jest wyjątkowo
        pokojowo nastawioną osobą. Fanatyk piłki nożnej, kibic, ale nie kibol. Tym
        bardziej boli, że to właśnie jego spotkało - i to właśnie dlatego Gazeta
        postanowiła o tym napisać - to nie jest kolejny akt walki między chuliganami, tu
        dostało się normalnemu chłopakowi i to, jak już pisałem, wyjątkowo sympatycznemu.
      • Gość: Arkan Za co można oberwać w Warszawie IP: *.polkomtel.com.pl 29.11.04, 16:37
        "Gość" napisał, że jak ktoś dostanie w cymbał to na pewno coś przeskrobał. No
        to ja przeskrobałem to, że wystawała mi koszulka Polonii i za to oberwałem od 6
        kozaków z Ursynowa.... No w sumie moja wina !!!
    • Gość: Radykał Re: Bandyci byli wychowywani bezstresowo !!!!!!!!! IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 29.11.04, 16:20
      Bandyci byli wychowywani bezstresowo , w myśl zasady "róbta co chceta".A teraz
      zbieramy tego efekty!!
    • Gość: grzesiek Re: viva POLONIA POLONIA IP: 12.144.50.* 29.11.04, 16:23
      czesc skur........y z warszawy bydlaki nie polaki bandyci z rynsztoku mam
      nadzieje ze to przeczytacie wy skur........y najchetniej bym wam h...je
      powyrywal z jajami i powiesil na drzewie 8 na jednego to banda lysego
      skur.....y tchorze je....e nie martwcie sie jeszcze za to zaplacicie kiedys
      skur............ y je......e h....j wam w du...e na sam koniec ooo i do mnie
      zadzwoncie tez na komurke ha ha ha
    • Gość: uqulel Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:32
      Przy takiej nienawiści jaką pałają do siebie te kluby to ten absurd może się
      ciągnąć w nieskończoność. I trzeba się za to wziąć bo może to jeszcze nie
      football factory ale bałagan jest już straszny.
      • Gość: Gosc ROZWIAZAC LIGE-TU NIKT NIE POTRAFI GRAC IP: 69.158.73.* 29.11.04, 16:34
        • Gość: Gosc POLSKA PILKA-ZENUJACO NISKI POZIOM- O WLASNE IP: 69.158.73.* 29.11.04, 16:37
          nogi sie potykaja polamancy, cherlaki. Do poziomu ligi europejskiej im jeszcze
          tak daleko, ze doscigniecie zajmie conajmniej okres jednego pokolenia.
          Pozdrawiam
    • Gość: ss Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:41
      i dobrze wreszcie ktoś wziął się za tą chołotę
    • Gość: fanatyczka(L) albo ściemniają autorzy artykulu albo ten chlopak IP: *.met.pl 29.11.04, 16:42
      to ciekawe co on mowi, zarzeka sie ze nie powiadomi policje ale naglasnia to
      przez media, wydaje mi sie ze chlopaczek musial komus zajsc mocno za skore bo
      skoro nic nie zrobil to skad by mieli jego numer telefonu i adres? a o tym jak
      paru polonistow pobilo starszego mezczyzne - kibica Legii - to juz nikt nie
      mowil... sciemnia ten chlopak oj sciemnia...
      • Gość: loco [...] IP: *.MAN.atcom.net.pl 29.11.04, 17:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Chris Re: Bandyci napad w biały dzień IP: 81.210.113.* 29.11.04, 16:49
      Śmiecie nie ludzie.Brak honoru, bydło UB-eckie nic więcej.
    • Gość: kibic LEGII Re: Bandyci napad w biały dzień IP: 62.121.73.* 29.11.04, 16:49
      nie nazywajcie tych idiotow kibicami Legii! jak juz to kibole...
      • Gość: As o czym tu pisać IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 16:57
        sprawa powinnac zajac sie policja i zlapac sprawcow
        a sad powinien ich ukarac zabestialski napad ew probe zabójstwa
        Nie wazne czy pobili takiego samego jak oni czy nie
        Ten pobity jak bedzie rozrabiał to tak samo gopotraktoeac przez
        odpowiednie organy jak jego przesladowców
        A jak braknie miejsca w wiezieniach to utworzyc obozy pracy
        na stadionach i na Legii trzymac tych z Poloni i odwrotnie
        A jak zaczna protestowac obroncy praw człowieka to wsadzić ich
        do samochodu z takimi 8-mioma debilami jak w opisanym przypadku
        To im z głowy wybija protesty
    • Gość: ziggy BANDYCI TO PEWNIE SYNOWIE BYLYCH UBEKOW. IP: *.konin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.11.04, 16:50
      BANDYCI TO PEWNIE SYNOWIE BYLYCH UBEKOW. Jablko pada niedaleko jabloni.
    • Gość: obserwator Wiwat bezstresowe wychowanie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:53
      tych ośmiu ma rodziców, rodzeństwo...W czasie Świat pewnie składaja sobie
      życzenia, może nawet chodza do swoich kosciołów...Ciekawe o co modlą się?
      Ludzie mijający ich na klatce schodowej,ulicy, sąsiedzi nie domyślaja sie, że
      to bandyci, ba- po prostu gnoje, których nawet nie można obwinic za
      zezwierzęcenie, wpisane w ich życie,hierarchię wartości. Państwo Rodzice-
      więcej tolerancji, pozwalania na wszystko- bo przecież wasze dzieci sa
      wyjatkowe...
      • Gość: OKO Re: Wiwat bezstresowe wychowanie.... IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 17:05
        nie wolno tak pisac bo moga przeczytac i przezyc niepotrzebny stres
        a sam przecierz piszesz ze nie sa do stresu przyzwyczajeni ...
    • Gość: Loco Zawsze twierdziłem że legii kibicują sami debile z IP: *.MAN.atcom.net.pl 29.11.04, 16:59
      Kwachem na czele! Je..e kibolstwo!
    • Gość: FX Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:03
      Jak z 40 swoimi kolesiami latał z bejzbolami to był kozak a teraz święty jak
      papiez, nigdy nikogo nie udezył. Kto mieczem...
    • Gość: KIl Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 29.11.04, 17:14
      zolnierzy wysylaja do iraku a w kraju gina ludzie.Dlaczego?
    • Gość: Jaco Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:18
      Jak dla mnie to dla takich tylko kula w łeb!!! Wielkie współczucia, trzymaj
      się....a swojądrogą jestem ciekawy co czują teraz pracowicy tej knajpy, którzy
      mu nie pomogli, ciekawe kiedy będą mieli okazję do narzekania jak to w Polsce
      znieczulica, wstydzcie się ludzie
    • Gość: Legia to ku..!!!! zolnierzy wysylaja do irak a w kraju gina ludzie? IP: *.url.equinox.local / 212.85.1.* 29.11.04, 17:19
    • Gość: Legionista Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 17:25
      To wstyd, że tacy bandyci uznają się za kibiców Legii. Równie dobrze mogli by
      chodzić z szalikami Lecha, Poloni, czy widzewa. Im chodzi przecież tylko o
      rozróbę. To hańba dla Legii.
      Chuligaństwu powiedzmy nie!!!
      • Gość: p Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.desktop.umr.edu 29.11.04, 17:55
        Jezu jak ja sie ciesze ze ja z tej polski wyjechalem, i ludziom ktorzy moga
        wyjechac doradzam to samo, uciekajcie wszyscy, gdziekolwiek, byle jak najdalej
        od tego bydla. od kiedy wyjechalem nie widzialem jednej bojki, jednej burdy,
        nie widzialem pijanych debili na ulicach i nie boje sie juz wracac pozno do
        domu.

polska to najbardziej gowniany kraj jaki istnieje. uciekajcie bo tylko
        zmarnujecie sobie tam zycie

p.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka