Gość: ...... Re: Bandyci napad w biały dzień IP: 80.51.10.* 29.11.04, 14:06 Dobrze frajerowi z polonii! oni sa przegrani!:)) lamusy!! LEGIA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP Legia S_Z_M_A_T_A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 19:58 I rozpetala sie wojna na dobre! Zekomo my mamy kompleksy a to z debili legionistow jest kawal kur... poprostu kompleksiaze ! Smierc dla smieci dto jest prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polonia Re: Administratorzy - prośba!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 22:33 Prosze o przeslanie adresu IP tego czlowieka do moderatorow forum na polonia.civ.pl/forum/index.php Licze, ze tu i tam bedzie zbanowany. Byc moze to prowokacja kibicow Legii, bo u nas jest kategoryczne zalecenie, zeby takich rzeczy unikac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLONIA SZMATY Z Legii! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 20:00 Co za debile z tych cw..i kto im dal rozum chyba pan adam z pawilony 43 ! debile --> CALA Legia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio_pysio A gdzie oni ją pobili????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 21:28 może na Łazienkowskiej? Tych trzech co przyszło z PZPN szkoda słów? A na K6 byli jacys debi(L)e, cos tam bylo??? I czy wy naprawde przejmujecie sie kibicami których wg was nie ma. Przeczycie sami sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel zieloni Bandyci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:12 to juz nie są kibice ani nawet pseudokibice, tylko bandyci i tyle - bez komentarza bez honoru i silni w kupie, ale takie jest niestety chamstwo, pytanie czy możemy coś zrobić aby w naszym Mieście czuć się bezpiecznie ? ktos tu powyżej proponował jakieś szwadrony ? chyba tak to nie czy władze coś zrobią ? miasta oczywiście, bo centralne to nie są zainteresowane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 GAZETO! DLACZEGO BANDYTOW NAZYWASZ KIBICAMI??? IP: *.nist.gov 29.11.04, 14:12 TO JEDEN Z OBJAWOW POLSKIEJ TOLERANCJI DLA WSZELKIEGO BEZPRAWIA. NAZYWAJMY SPRAWY TAK JAK NA TO ZASLUGUJA. I POLICJA NIE JEST BEZSILNA - POLICJA MA DU..IE TO, ZE BIJA INNYCH I WOLI JEJ NIE NARAZAC. DOPOKI POLICJA (JAK TO JEST POZA RP) NIE BEDZIE W CIAGU KILKU MINUT REAGOWAC NA BANDYTYZM, DOPOTY KAZDY GNOJ MOZE NAS ROZDEPTAC GDZIE TYLKO CHCE NAWET WOBEC NAJBARDZIEJ SUROWEGO PRAWA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misieks bo najłatwiej ich spotać przed meczem na Łazienkow IP: *.aster.pl 29.11.04, 16:37 ...skiej. Nie wierzysz, to sie przejdź. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dry Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:13 psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Bandyci napad w biały dzień IP: 157.25.31.* 29.11.04, 14:13 Mam pytanie.Skąd wiadomo,że są to kibice Legii.Poza tym żaden autobus jadący przy Polonii nie skręca w Al. Solidarności,a tym samym NIE JEDZIE TUNELEM w-Z!!! Gościu kręci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚCIU Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:38 Gość portalu: adam napisał(a): > Mam pytanie.Skąd wiadomo,że są to kibice Legii.Poza tym żaden autobus jadący > przy Polonii nie skręca w Al. Solidarności,a tym samym NIE JEDZIE TUNELEM w- Z!! > ! > Gościu kręci. Bo tylko CWE(L)E tak robią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ig Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.bsk.vectranet.pl 29.11.04, 18:24 8 na jednego... tego nawet nie ma jak skomentować. Kiedyś o mało nie zginęłam bo taki jeden kibic usiadł kolo mnie w autobusie... Paweł wracaj do zdrowia i nigdy nie bądź taki jak te potwory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BERKA Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.biol.uni.lodz.pl 29.11.04, 14:28 I po co takich trzymać w więzieniach. Ludzi juz ponad 6 miliardów, to jakby takich 8 zwyrodnialców powiesic, to tylko pozytek matce Ziemi by przynioslo. a i społeczeństwo mialoby korzysc. Zamiast wydawać na ich utrzymanie przez lata, "zrzuciło by się" na sznurek albo kulkę. wydatek niewielki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:32 Ciekawe tylko kto za tym stał: ciotki z Teddy Boys, które wdzięczą się i prężą w białych koszulkach na "Krytej" (dolny, lewy sektor patrząc z murawy) czy lamusy z Turystów? Nie ma to jak zawsze honorowa Legła. Szkoda tylko, że te azjatyckie cioty nie były tak odważne na Wolskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śląski RYL Re: Bandytów eliminować fizycznie i błyskawicznie IP: *.bater.net.pl / 81.210.100.* 29.11.04, 14:40 Jaki z tego wniosek? Ano komuno wróć i zrób porządek z tymi popaprańcami od pseudo wolności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiesiek Utylizować to g... IP: *.acn.waw.pl 29.11.04, 14:40 Widziałem napis: "na co mnie musk mam legie". Jak widzę rysunki z koroną, to jedno słowo jakie mi się nasuwa "to bydło". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wowo Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:41 Trzymaj się chłopaku jestem z tobą.A swoja drogą tacy właśnie są kibice legii degeneraci i bandyci.Chociaż nie lubię polonii w-wa,to trzymaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: Iinternetowa ofensywa bydlaków .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 14:41 Nie raz już to zauważałem. Pada złe słowo na Legię bądź jej kibicow i zaczyna się mobilizacja w obronie imienia klubu. Nie pozwólmy.. Ludzie.. Bądźmy trzeźwi i obiektywni, bo świnie rozmyją i ośmieszą każdą sprawę. To także apel do tysięcy noramlnych legionistów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arbaal Bandziory a nie kibice IP: *.miechow.com / 195.136.181.* 29.11.04, 14:42 Wypraszam sobie by te kanalie nazywać kibicami. To zwykłe zwierzęta które powinno sie zamknąć w klatce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Automobilista Re: A tłuszcza żąda krwi IP: 62.233.175.* 29.11.04, 14:45 Zupełnie jak ci, którzy pobili tamtego gościa. Niewiele się różnicie, choć pewnie jesteście przeświadczeni, że jest inaczej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: A tłuszcza żąda krwi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 15:39 Tamtego goscia nikt bydlaku nie porywal, nie wiozl do lasu i nie katowal. Tamten jest bezmozgowcem i bicie sie z bezmozgowcami ze strony Polonii bylo jego wlasnym wyborem. Popytaj wsrod kolegow a dowiesz sie, ze sam jest rzeznikiem i bandyta. Jestes Automobilisto idiota. Po raz kolejny to napisze. Obrzydliwym, zdegenerowanym idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HuStLeR (L) Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 14:49 Takie są prawa natury... polonisto... gdzie jestes???? (L) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KSP POLONISTO GDZIE JESTEŚ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:40 Tu ku.. obok !!!! Polonia ,była ,jest i będzie!!!!!!!!!!!! Kazdy wie że legia to stara k@#$%wa , tak był jest i będzie!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stolica bez poloni Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.chello.pl 29.11.04, 14:50 Gdyby był taki niewinny to nieznalazł by sie na liśćie! Polonisci wiecie ze to niekoniec. Lista jest dożc długa i znajduje sie tam sporo nazwisk,adresów, telefonów... To nie pogrużki,żaden niewinny kibic na tej liście sie nieznajduje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc warszawa - to slowo mowi samo za siebie IP: *.icpnet.pl 29.11.04, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazgaj Brawo Legioniści!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:53 No iniemamaocni - 8 skatowało jednego rozebranego do golasa - co za wyczyn!!! Jaka odwaga!!! Jeteście tacy sami jak ten Al Zarkauwi co podcina gardła zakładnikom w Iraku. On też jest tak odważny jak wy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ernst KIBICE LEGII TO PEDAŁY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:59 KTÓRZY W TEN SPOSÓB LECZĄ SWE FRUSTRACJE I KOMLEKSY WYNIKAJĄCE Z BRAKU MĘSKOŚCI. PEDAŁ TEŻ CZŁOWIEK. NIE MARTWCIE SIĘ. NO TO PA, PEDAŁKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyga TEDY BOYS... co za obciach!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:34 "wielcy"i "szanowani " tedy boys skatowali w 8 jednego nie kumatego chłopaka!!! Gratulacjie za pokaz "siły"i "honoru"!!! Cała Polska z was się śmieje banda PEDAŁÓW I MĘSKICH PROSTYTUTEK!!!! z czym do ludzi???? WSTYD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr00fkojad Bandyci w zielonych szalach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:12 Bandytyzm w najgorszym wykonaniu. Jestem kibicem tzw. piknikowym ale znałem tego chłopaka. Robienie z niego chuligana na siłę to jakaś kosmiczna pomyłka. Chłopak zajmował się oprawami meczy. Martwi fakt, że mieniący się kibicami Legii bandyci tak bezkarnie i beztrosko wchodzą na swój stadion, bo śmiem wątpić w ich jakiekolwiek zakazy stadionowe. Zastanawia mnie czemu kluby, mając nagrane na taśmach twarze ludzi z burd i awantur z uporem godnym lepszej sprawy przymykają na to oczy. Czemu macie takie poparcie - wy - bandyci w kominiarkach. Wybudujmy na Łazienkowskiej Stadion Narodowy i oddajmy go wygolonym bandytom, a wygońmy spokojnych, Bogu ducha winnych, kibiców. Zostawmy łobuzów i dresiarzy w spokoju. Zostawmy ich w spokoju, niech tworzą atmosferę terroru i niepokoju. Piszą tu co poniektórzy o pobiciu przez Polonistów dzieciaków w tramwaju. Ja widziałem sytuacje całkiem odwrotne. Zmotoryzowani (2 samochody) łysole grasujący w pobliżu stadionu na Konwiktorskiej i polujące na Akcję Kibic, pobici uczniowie i nauczyciel, uderzona dziewczyna broniąca chłopaka czy starszy pan, który zwrócił uwagę. Wasze pijane wrzaski wieczorową i nocną porą, wychwalające „jedynie słuszny” klub - Warszawską Legię przyprawiają o mdłości. Przynosicie wstyd Warszawie. Przez was cała Polska nie lubi warszawy i ich klubów. Przez was sponsorzy odsuwają się od piłki nożnej. Przez was mecz piłkarski przestaje być rozrywką a staje się sportem extremalnym - wrócę cały czy pobity. Może was to rajcuje bo macie już swojego sponsora ale innym warszawskim zespołom taką postawa nie pomagacie. Ale przecież to wy jesteście „wielcy” i „innych już nie ma w Warszawie”. Zbliża się mecz koszykówki Polonii na Torwarze. 2 godziny później Legia gra z Pogonią na Łazienkowskiej. Czy znowu będziemy musieli siedzieć w domu bojąc się iść na mecz? Wszystko wskazuje na to, że tak. Może na Torwarze będzie spokój ale w drodze do domu wielce prawdopodobne są napaści w autobusach, tramwajach czy metrze. Kogo tym razem pobijecie kibice Legii? Następnego staruszka, może jakiegoś dzieciaka, a może mnie - piknikowa. Jak długo będziecie się panoszyć w Warszawie ? Wynocha z tego miasta !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BARTEK Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 29.11.04, 15:13 JAK WIDZE JAKIEGOS DEBILA Z SZALIKIEM LEGII NA ULICY TO SIE ZASTANAWIAM KTO WYPUSZCZA TAKICH PRZYGLUPOW Z ZAKLADU PSYCHIATRYCZNEGO NA SPACER...MOGE TYLKO DODAC ZE WSPOLCZUJE TEMU POBITEMU CHLOPAKOWI ZE TAKIE ELEMENTY SPOLECZNE Z NISKO ROZWINIETYM SWIATOPOGLADEM CHODZA WSROD SPOLECZENSTWA Z WYSOKO ROZWINIETYM DIALEKTYWEM INTELEKTUALNYM.POZDRAWIAM PRZECIWNIKOW DEMORALIZACJI SPOLECZENSTWA.PRZESYLAM PRZESLANIE DO KIBOLI NIEZROWNOWAZONYCH PSYCHICZNIE: OPANUJCIE SWOJE NIEPOHAMOWANE ZADZE NISKOROZWOJOWE, JEDYNE CO WAM POZOSTAJE TO WIZYTA U PSYCHOTERAPEUTY.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANKA POLONIA OLE! IP: *.ctm.com.pl / 62.29.160.* 30.11.04, 17:18 POZDRAWIAM WSZYSTKICH POLONISTÓW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: witka Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 29.11.04, 15:14 Zawsze i w kółko powtarzam, zamknąć kluby piłkarskie w całej Polsce,bez wyjątku. Władze PZPN umoczeni, Działacze klubowi-=umoczeni,piłkarze- tfu szkoda słów,a kibice, dno, dno dno. Rozpędzić więc to w pi--u. Łozyć na inne sporty np. pływanie, siatkówka, .TZw. dyscypliny nhie powodujące zagrożenia dla kibiców. Nie mobgę iść na żaden mecz, bo rzum mów nie. Tam jest szambo. T^Ak Piłka nożna to jedo wielkie szambo. Zlikwidować. Kto jest za moja propozycją wpisywać się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Tchórze z Legii IP: 217.11.143.* 29.11.04, 15:22 Kiedyś jechałem autobusem 509 z Wileńskiego w stronę Tarchomina, w tym czasie wracali z meczu kibice Legii. Oczywiście cały autobus musiał słuchać jaka z Legii jest potęga. Ale było coraz ciszej i ciszej aż w końcu w okolicach Żerania gdy zostało ich ok.5 zaszyli się cichutko w końcu autobusu. I taka to potęga, silni w kupie a w rzeczywistości zwyczajne gnojki i tchórze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! WAŻNE !!! Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.chello.pl 29.11.04, 15:27 Oczywiscie jak byla akcja o bijatyce na Varsovii i gdzie chlopakowi wbili noz w noge w taki sposob aby nie mogl siadac, bo za kazdym razem jak to zrobi to rana mu sie oworzy, to wtedy nikt nie pisal o tym w taki sposob. Wyborcza juz zapomniala co sie dzialo 2 tyg temu i ze to zrobili polonisci. Zalosne!!!! jak cos zlego i Legia to od razu wielka zadyma. Zalosne!!!! jestem pewien na 10000000%, ze ten terazniejszy poszkodowany to byl jeden z tych co wtedy przyczynili sie do akcji na Varsovii. P.S. do poszkodowanego: opowiedz wiecej chlopcze, np. o tym jak to sie jezdzi i bije dzieci kradnac szaliki. O tym jak biegacie po miescie z tasakami i paskami aby bic Legionistow. Nie macie za grosz honoru, jak wasi pobratyncy z Krakowa! Pogarda dla was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: N.W. Re: Barbarzynskie zapedy Polakow IP: *.securenet.net / *.securenet.net 29.11.04, 15:32 Jednak Polska to kraj barbarzyncow - przed wojna atakowano zydowskich studentow na uniwersytetach (zwlaszcza we Lwowie) zyletkami, a dzisiaj zazynaja sie miedzy soba. Barbarzynskie cechy narodu polskiego wychodza na zewnatrz. Tak jakby cywilizacja nigdy sie tam nie zakorzenila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gwidon Re: Bandyci napad w biały dzień IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 15:49 I dajesz jeszcze glowe jak mniemam? I dziewczyny z Polonii do ktorych dzwonia z obelzywymi tekstami tez tam byly? Nie byl. W zyciu nie bil sie z legionistami, nawet jak polonisci szli cala grupa, przeciw legionistom ktorzy wpadali pod kasy Polonii. Ten, ktoremu kazali lykac kulki od lozysk tez w zyciu nie byl "na akcji". No i teraz widzisz jak niczego nie mozna byc pewnym. 10000000% ?! A tu dupa.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Re: Bandyci napad w biały dzień IP: 62.29.248.* 29.11.04, 15:30 Pobili go za coś innego. To nielogiczne: mieli jego telefony, śledzili go... Chłopak nie chce powiedzieć za co więc zrzuca winę na kiboli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Po co policja? IP: *.gdynia.mm.pl 29.11.04, 15:32 Niech się hordy mołojców same wybiją do nogi, to na stadionach będzie spokojniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmutnyWARSZAWIAK Panowie Policjanci pokazcie wasz profesjonalizm i IP: *.228-200-80.adsl.skynet.be 29.11.04, 15:35 poszukacjcie sprawcow tego pobicia!!! Oczywiscie wam sie nie chce nawet dupy ruszyc!!! Bo za malo zarabiacie, bo to, bo tamto!!!! A jak wasze dziecko pewnego razu dostanie takie manto, to co ???? Bedziecie biernie patrzec??? A tych osmiu to od razu do kamieniniolomow albo na roboty publiczne dla dobra calego spoleczenstwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś