Dodaj do ulubionych

Kebab bezpieczeństwa

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:48
i bardzo dobrze
Obserwuj wątek
    • Gość: - Re: Kebab bezpieczeństwa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.05, 01:01
      Heh, lepszej najgorszej cenzurki naszej milicji wystawić nie można. Przecież to
      nic innego jak łapówka - interwencja w zamian za zniżki.
      • Gość: N.Y. Cop W McDonaldzie gliny maja za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 09:24
        ... kawe, herbate itp. Stad czesto pod McDrivem stoi suka a wszyscy dookola
        pienia sie - ze na sluzbie przyszli sie nazrec, zamiast pilnowac
        bezpieczenstwa. O tym by koszerna napisala...
        • Gość: Karlos Re: W McDonaldzie gliny maja za darmo IP: *.nctv.com 07.01.05, 16:56
          W Nowym Jorku to zupelnie normalne, nie wiem dlaczego tutaj co poniektorzy sie
          denerwuja. Znizke maja strazacy i policjanci, ja popieram.
    • Gość: sceptyk pewna forma łapówki, ale ujdzie. akceptowalna. ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 02:19
      • sceptyk Czy nie mozesz, palancie, wymyslec sobie 07.01.05, 22:51
        jakies inne slowo jako nick? Mamy w koncu ich sporo w naszym jezyku. A i do
        obcych tez mozesz siegnac, niezdaro umyslowa i etyczna.
    • Gość: nie, nie, nie!!!!! nie ku..!!~!!!!!!! IP: *.client.comcast.net 07.01.05, 06:26
      zmienic to ku..kie komunistyczne prawo. nie ma czegos takiego jak niska
      szkodliowsc spoleczna, za ublizanie i burdy idze sie do pierdla w calym
      cywilizowanym swiecie oprocz tego komunistycznego bagna polandii. nie ku..
      zadnych znizek. niech to poje..e panstwo w koncu zacznie dzialac. bydlo sld
      trzeba rozjechac walcem, na poczatek!
      • Gość: prof.Zol pan sie myli IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.01.05, 08:38
        to społeczeństwo jest winne temu ze ci ludzie są błądzącymi. I społeczeństwo
        musi ich resocjalizować i płacić za to. Budowanie więzień nie jest żadnym
        wyjściem. Najważniejsze by wszyscy mieli pracę. Wtedy nie mają czasu na
        łobuzerkę i drobne kradzieże. Tak widzi to wspólczesna nauka. Innej drogi nie
        ma.
    • Gość: Maciejka Tak jest wszędzie na świecie IP: *.lot.pl 07.01.05, 07:50
      Pracowałem w restaruacji na Florydzie. Tam wszystkie knajpy dają zniżkę dla
      policjantów na służbie. Najczęściej dostają oni najlepsze miejsce i szybką
      obsługę. Każdy wie, że jak glina jest w okolicy to wszyscy czują się
      bezpiecznie. Nigdy nie widziałem złej miny ani u mojego szefa ani gości, że
      następny koleś z odznaką i giwerą jak armata zajmuje najlepsze miejsce do
      jedzenia. Wszyscy za to byli zadowoleni i dawali większe napiwki.
      • Gość: sagitarius Re: Tak jest wszędzie na świecie IP: *.chello.pl 07.01.05, 09:33
        no dobra. A co będzie gdy wszystkie knajpki i restauracje to zrobią.Policjanci
        wtedy pojdą do Sobieskiego i tym podobnych firm . I co dalej?
      • Gość: szerifos Re: Tak jest wszędzie na świecie IP: *.chello.pl 07.01.05, 10:57
        w stanach policjant albo funkcjonariusz biura szeryfa to jest gosć. Stróze
        prawa są w stanach darzeni szczególnym szacunkiem i dlatego jest uznawane za
        normalne a nawet pozadane aby stawiac im posilki. Spoleczenstwo daje im w ten
        sposob wyraz swojego uznania i zrozumienia, dzieki temu amerykanski policjant
        jest lepiej zmotywowany i czując szacunek i uznanie dla swojej pracy dziala
        lepiej. W Polsce neistety caly czas pokutuje zła istoria, ZOMO ORMO SB UB i
        milicjant kojarzy sie wielu z ciemieżycielem i głupkiem. Pora to zmienic - jak
        społeczenstwo przestanie traktowac policjantow jak "psów" moze wzamain
        oczekiwac ich skuteczniejszej pracy
    • pan_pndzelek Re: Kebab bezpieczeństwa 07.01.05, 07:53
      Pomysł jest niezły tylko, że jak wszyscy restauratorzy zaczną dawać bonusy to
      policji znowu nigdzie nie będzie...
    • pan_pndzelek WON SPAMERZE ŚMIERDZĄCY!!!!!!!!! 07.01.05, 08:00

• Gość: Lex Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:12
      A ten znowu ze swoimi urojeniami ... terapia nie zadzialala?
      • Gość: sirurg Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa IP: 213.17.172.* 07.01.05, 11:49
        To może lobotomia?
    • Gość: Automobilista Re: Kebab bezpieczeństwa IP: 62.233.175.* 07.01.05, 08:15
      Włąściciel knajpy ma prawo sprzedawać jedzenie komu chce i za ile chce - nikomu
      nic do tego.
      • d.z Re: Kebab bezpieczeństwa 07.01.05, 12:13
        Tak to jest gdy państwo mimo ściągania coraz większych podatków) nie potrafi
        ani zapenić obywatelom bezpieczeńśtwa ani właściwego finansowania służb
        zapewniających bezpieczeństwo.
        Dobrze, że mimo płaconych podatków są jeszcze tacy, którzy gotowi są do
        rezygnacji z części swoich dochodów i poprzez "obłożenie się dodatkowym
        podatkiem" zapewnić mogą bezpieczeństwo sobie i innym.
        Oby tylko nie wyszła z tego afera...
        • glory Re: Kebab bezpieczeństwa 07.01.05, 12:30
          d.z napisal: "Oby tylko nie wyszla z tego afera..."
          Sam o tym myslalem po przeczytaniu tego artykulu. Niestety!

• Gość: marcin.k Re: SLD - owska wersja Państwa Prawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:50
      Pajacu i tu zamieszczasz swoje głupoty,niedowartościowany człowieku!!!!!
    • sebpl Re: Kebab bezpieczeństwa 07.01.05, 12:23
      W każdej kebabowni są stali klienci, którzy mają zniżki. Tak samo jest na
      Starówce, gdzie zniżki mają niektózy rzeźbiarze. To jest czysty układ. Ja
      pracuję tu, ty na ulicy - musimy sobie pomagać. Normalne.
    • Gość: ula Re: Kebab bezpieczeństwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 13:17
      w kanadzie policjanci czesto dostaja darmowa kawe i rozne takie. nic w tym zlego
      jak dlugo wlasciciel oferuje to z wlasnej woli (jak w tym przypadku). gorzej
      gdyby przybralo to forme haraczu.
    • Gość: Funky ALI, TAK TRZYMAJ !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 14:58
      Poza tym robisz bardzo dobre kebaby ... Pycha ! Swoja droga lepiej sie czuje w
      miejscach, ktore CHAMY omijaja ze wzgledu na obecnosc Policji. Miejsca, w
      ktorych sie gniezdza omijam szerokim lukiem ... Dobrze, ze przybywa w miescie
      tych pierwszych, a nie tych drugich, z tym zgodza sie chyba wszyscy (oprocz
      CHAMOW oczywiscie, ale tych o zdanie nie pytamy) ...

(Nie dajmy sie chamstwu ... jak mawial Kapuscinski !)
      • Gość: zeno Re: ALI, TAK TRZYMAJ !!! IP: *.aster.pl 07.01.05, 18:28
        przeciez nie od dzis wiadomo ze najwieksze chamy pracuja w policji
    • Gość: cinek Re: Kebab bezpieczeństwa IP: *.chello.pl 07.01.05, 15:06
      Al to spoko koleś! jak na przeskok jadam juz ze 3 lata i widze różnice. sam raz
      tam prawie dostałem w ryj bo miałem na sobie koszulke z logo supermana która
      takiej ekipie sie nie spodobała a dużo bezpieczniej sie czuje odkąd tam jest z
      reguly 1- 2 patrole plicji.
    • Gość: pp teraz wiem po co sie robi doktorat z cybernetyki! IP: *.ippt.gov.pl 07.01.05, 15:08
      • Gość: dobry pomysł z kanapkamni maja chodzic policmajstry???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 15:36
        to dobrze ze dostaja za darmo kawe i herbate, oraz kebaby ze znizka. nie musza
        pędzić na komisariat zeby cos zjesc albo herbaty sie napić. wszystko jest
        dobrze póki własciciel daje to z własnej woli. gorzej jakby musieli sępic. ale
        generalnie moga liczyc na gratisy i znizki.
    • Gość: Maxio Wiecej nocnych lokali tak powinno robic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 21:57
    • Gość: anty-pies Re: Kebab bezpieczeństwa IP: *.aster.pl 08.01.05, 03:49
      a wedlug mnie, powinni ci ogolic leb na lyso!!!
    • Gość: Smile tylko dla mądrych... IP: *.sed.pl / *.sed.pl 08.01.05, 20:19
      Dziwi mnie reakcja naszego spoleczenstwa na w/w artykul. Znizka to chwyt
      marketingowy swiata. Jezeli mundurowy idzie do banku ze zlota karta czy do
      klubu z platynowa, czy korzysta nawet z przecen w domach handlowych, to znaczy
      ze przyjmuje lapowke...?
      Bo z tego co wyczytac tu mozna, to wlasnie tak wynika. Ludzie nie badzcie tak
      podatni na suche fakty ktore do was docieraja. Przetwrzajcie to co slyszycie,
      bo inacej nasz narod nigdy nie bedzie prawidlowo sie rozwijal. To ze policja ma
      znizki to na pewbno nie jest negatywne. Osobiscie pochwalam to i moim skromnym
      zdaniem gdyby taka inicjatywe podjelo wiecej miejsc publicznych zyli bysmy w
      panstwie w ktorym rodak pomaga rodakowi, a spoleczenstwo spokojnie sie porusza
      od pubu do pubu...pozdrawiam
      Zbulwersowana naiwnoscia Polakow....
      • Gość: henio Smile... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.05, 20:53
        zwroc uwage na to, ze wiekszosc komentujacych tutaj jednak tego nie potepia. bo
        to jest przeciez normalne. tylko komendant wymysla jakies problemy i odddzialy
        specjalne do walki z "kebabowa korupcja". i to jest wlasnie nasza polska
    • Gość: Huge daddy Na calym swiecie ta inicjatywa jest popierana, a IP: *.sed.pl / *.sed.pl 08.01.05, 20:31
      A w Polsce jak to w Polsce, afer nie brakuje, korupcji mamy nawal to czemu by i
      tego incydentu nie zakwalifikowac do korupcjogennego...? Wszystko co
      dobre ...lepiej sie skonczy i wlasnei zgodnie z ta zasada, mysle ze po tym
      artykule, to mzoe i inne miejsca publiczne zaczna zastanawiac sie nad znizkami
      dla sluzb panstwowych. Ja jestem za.
    • Gość: Ola Re: Kebab bezpieczeństwa IP: *.sed.pl / *.sed.pl 08.01.05, 20:51
      popieram Alkebab, tak powinno byc,
      społeczeństwo powinno się wspierac
      pozdro
    • Gość: goly Re: Kebab bezpieczeństwa IP: *.chello.pl 13.01.05, 20:12
      niech nie mówi wlasciciel ze doplaca do policyjnego kebaba obniza o zlotowke lub
      dwie i to wszystko - napewno nie jset stratny
    • Gość: B boy yo yo yo IP: *.sed.pl 15.01.05, 18:40
      Brawo Ali!
      Popieram!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka