Gość: blondi IP: *.stacje.agora.pl 26.05.02, 17:32 W Anglii zrobili badania i wyszło, że najinteligentniejsze są blondynki powyżej 170 cm wzrostu, o niebieskich oczach. I co ty na ? Czy znasz jakieś fajne kawały o blondynkach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beata_ Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 17:34 A te niższe, to coo...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 01:50 Gość portalu: beata_ napisał(a): > A te niższe, to coo...? te niższe łatwiej się nosi na rękach i tuli w ramionach. ale przecież Ty, Beatko o najładniejszych w w-wie, a moze i na całym mazowszu, oczach, dobrze to znasz z autopsji. takie kociczki jak Ty, noszone musiały byc nie raz na rękach przez swych zalotników.. kłaniam się pieknie pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 02:02 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > A te niższe, to coo...? > > te niższe łatwiej się nosi na rękach i tuli w ramionach. ale przecież Ty, Beatk > o > o najładniejszych w w-wie, a moze i na całym mazowszu, oczach, dobrze to znasz > z > autopsji. takie kociczki jak Ty, noszone musiały byc nie raz na rękach przez > swych zalotników.. > kłaniam się pieknie > pan laga ...nie przesadzajmy... witam wieczorową mocno porą:) Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ 02.06.02, 15:10 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > A te niższe, to coo...? > > > > te niższe łatwiej się nosi na rękach i tuli w ramionach. ale przecież Ty, > Beatk > > o > > o najładniejszych w w-wie, a moze i na całym mazowszu, oczach, dobrze to z > nasz > > z > > autopsji. szczególnie pieknego i uwodzicielskiego blasku nabierają oczy jak się siedzi po nocy przed monitorem, zamiast wpatrywac w oczy ukochanego/ukochanej takie kociczki jak Ty, noszone musiały byc nie raz na rękach prz > ez > > swych zalotników.. pod warunkiem, ze mieli oni w łapach krzepę supermena i było ciemno > > kłaniam się pieknie > > pan laga > > ...nie przesadzajmy... > witam wieczorową mocno porą:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ kontra_czyli sloggi, zdzicha i kto tam jeszcze... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 15:51 _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): Chociaż uważam, że gadanie z tobą (wami) w tym duchu jest poniżej mojej godności, tym razem złamię swoje zasady, bo o to ci (wam) zapewne chodzi. No więc miej(cie) tę radochę - ODPIERDOL(CIE) się ode mnie - raz na zawsze! Macie coś na wątrobie - miejcie odwagę zwrócić się do mnie wprost. Ja do was nie mam nic, kompletnie i właśnie przestaliście dla mnie istnieć - na własne życzenie. Ps Co wrażliwszych Forumowiczów przepraszam za prywatę i grubsze słowo Odpowiedz Link Zgłoś
miko_ Re: kontra_czyli sloggi, zdzicha i kto tam jeszcze... 02.06.02, 19:31 Gość portalu: beata_ napisał(a): > _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > > Chociaż uważam, że gadanie z tobą (wami) w tym duchu jest poniżej mojej godnośc > i, > tym razem złamię swoje zasady, bo o to ci (wam) zapewne chodzi. No więc miej(ci > e) > tę radochę - ODPIERDOL(CIE) się ode mnie - raz na zawsze! > Macie coś na wątrobie - miejcie odwagę zwrócić się do mnie wprost. Ja do was ni > e > mam nic, kompletnie i właśnie przestaliście dla mnie istnieć - na własne życzen > ie. > > Ps > Co wrażliwszych Forumowiczów przepraszam za prywatę i grubsze słowo Dopóty dzban wodę nosi... Brawo Beata! Tak trzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: kontra kontry czyli rekontra 03.06.02, 13:09 Gość portalu: beata_ napisał(a): > _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > > Chociaż uważam, że gadanie z tobą (wami) w tym duchu jest poniżej mojej godnośc > i, > tym razem złamię swoje zasady, bo o to ci (wam) zapewne chodzi. No więc miej(ci > e) > tę radochę - ODPIERDOL(CIE) się ode mnie - raz na zawsze! > Macie coś na wątrobie - miejcie odwagę zwrócić się do mnie wprost. Ja do was ni > e > mam nic, kompletnie i właśnie przestaliście dla mnie istnieć - na własne życzen > ie. > > Ps > Co wrażliwszych Forumowiczów przepraszam za prywatę i grubsze słowo no tos pokazała na co cię stać. no no... nie spodziewaliśmy sie tego po tak subtelnej i obdarzonej oczami osobie pozdrawiamy serdecznie ja, moja ś.p. szufelka oraz 1002 nicki sloggiego i zdzichy Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: kontra_czyli sloggi, zdzicha i kto tam jeszcze... 04.06.02, 10:49 słucham panią ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:25 _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > pod warunkiem, ze mieli oni w łapach krzepę supermena i było ciemno oj,zazdrośniczka (zazdrośnik) ! a fuj ! ładnie to tak?! mniej alkoholi i twoje oczy też nabiorą blasku normalności, choć, oczywiście, oczom Beatki dorównac szans nie mają...................... amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
_kontrabeata_bez_szufelki Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ 03.06.02, 13:13 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > > > > pod warunkiem, ze mieli oni w łapach krzepę supermena i było ciemno > > oj,zazdrośniczka (zazdrośnik) ! a fuj ! ładnie to tak?! mniej alkoholi i twoje > oczy też nabiorą blasku normalności, choć, oczywiście, oczom Beatki dorównac > szans nie mają...................... > amen > pan laga kontrabeata oczy ma jak dwa bławatki w rozsłonecznionym, dojrzałym łanie chlebodajnej pszenicy a dobry markowy alkohol stosowany z umiarem dodaje blasku nie tylko oczom, ale i całej postaci. ale to trzeba móc pić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:28 _ _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a): > kontrabeata oczy ma jak dwa bławatki w rozsłonecznionym, dojrzałym łanie > kontur bata ma oczy na łodygach osadzone ?! niesamowite, ale to chyba jednak ładnie nie wygląda. na dodatek kontur tak lata i lata z batem, ale nic z tego sensownego nie wynika. nie pisze kontur specjalnych mądrości tak zajęta /-y/ próbą wykpienia pieknych dziewczyn z tego forum. i co ? udaje się to konturowi ? jak kontur sądzi? amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:29 Gość portalu: beata_ napisał(a): > ...nie przesadzajmy... > witam wieczorową mocno porą:) a ja witam, wyjątkowo, dniem. nic mądrego Ci dziś nie napiszę, bo jednym okiem zerkam tu, a jednym na mecz. argentyna ! to jest to ! sądzisz, ze zostaną mistrzami ? chyba tak, choć ja kibicuję włochom. dłonie smukłe całuję pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 20:16 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > ...nie przesadzajmy... > > witam wieczorową mocno porą:) > > a ja witam, wyjątkowo, dniem. nic mądrego Ci dziś nie napiszę, bo jednym okiem > zerkam tu, a jednym na mecz. argentyna ! to jest to ! sądzisz, ze zostaną > mistrzami ? chyba tak, choć ja kibicuję włochom. > dłonie smukłe całuję > pan laga Łaskawie wybaczam - rozumiem ludzkie słabości, chociaż tej akurat nie podzielam:- )) Pozdrawiam, bo całowaniem rąk nie będę się raczej rewanżować:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pndzelek Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 08:29 Najbardziej urzekające są blondynki WSZĘDZIE, a to wyjątkowo rzadki okaz. Pan Pndzelek mimo licznych romansów raz jeden jeno napotkał w życiu swojem taką biało(i nie tylko)głowę... >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e. Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.chello.pl 02.06.02, 09:42 Gość portalu: blondi napisał(a): > W Anglii zrobili badania i wyszło, że najinteligentniejsze są blondynki powyżej > > 170 cm wzrostu, o niebieskich oczach. I co ty na ? ...a te wszystkie kawały, to one tworzą same, dla zmylenia przeciwnika, czyli zainteresowanych facetów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nassss Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:56 a ranking pewnie blondyna zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś