Dodaj do ulubionych

BLONDYNKI GÓRĄ

IP: *.stacje.agora.pl 26.05.02, 17:32
W Anglii zrobili badania i wyszło, że najinteligentniejsze są blondynki powyżej
170 cm wzrostu, o niebieskich oczach. I co ty na ?
Czy znasz jakieś fajne kawały o blondynkach?
Obserwuj wątek
    • Gość: beata_ Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 26.05.02, 17:34
      A te niższe, to coo...?
      • Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 01:50
        Gość portalu: beata_ napisał(a):

> A te niższe, to coo...?

te niższe łatwiej się nosi na rękach i tuli w ramionach. ale przecież Ty, Beatko
        o najładniejszych w w-wie, a moze i na całym mazowszu, oczach, dobrze to znasz z
        autopsji. takie kociczki jak Ty, noszone musiały byc nie raz na rękach przez
        swych zalotników..
        kłaniam się pieknie
        pan laga
        • Gość: beata_ Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 02:02
          Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
          >
          > > A te niższe, to coo...?
          >
          > te niższe łatwiej się nosi na rękach i tuli w ramionach. ale przecież Ty, Beatk
          > o
          > o najładniejszych w w-wie, a moze i na całym mazowszu, oczach, dobrze to znasz
          > z
          > autopsji. takie kociczki jak Ty, noszone musiały byc nie raz na rękach przez
          > swych zalotników..
          > kłaniam się pieknie
          > pan laga

...nie przesadzajmy...
          witam wieczorową mocno porą:)
          • _kontrabeata_bez_szufelki Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ 02.06.02, 15:10

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: beata_ napisał(a):
            > >
            > > > A te niższe, to coo...?
            > >
            > > te niższe łatwiej się nosi na rękach i tuli w ramionach. ale przecież Ty,
            > Beatk
            > > o
            > > o najładniejszych w w-wie, a moze i na całym mazowszu, oczach, dobrze to z
            > nasz
            > > z
            > > autopsji.

szczególnie pieknego i uwodzicielskiego blasku nabierają oczy jak się siedzi po
            nocy przed monitorem, zamiast wpatrywac w oczy ukochanego/ukochanej

takie kociczki jak Ty, noszone musiały byc nie raz na rękach prz
            > ez
            > > swych zalotników..

pod warunkiem, ze mieli oni w łapach krzepę supermena i było ciemno
            > > kłaniam się pieknie
            > > pan laga
            >
            > ...nie przesadzajmy...
            > witam wieczorową mocno porą:)

• Gość: beata_ kontra_czyli sloggi, zdzicha i kto tam jeszcze... IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 15:51
              _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a):

Chociaż uważam, że gadanie z tobą (wami) w tym duchu jest poniżej mojej godności,
              tym razem złamię swoje zasady, bo o to ci (wam) zapewne chodzi. No więc miej(cie)
              tę radochę - ODPIERDOL(CIE) się ode mnie - raz na zawsze!
              Macie coś na wątrobie - miejcie odwagę zwrócić się do mnie wprost. Ja do was nie
              mam nic, kompletnie i właśnie przestaliście dla mnie istnieć - na własne życzenie.

Ps
              Co wrażliwszych Forumowiczów przepraszam za prywatę i grubsze słowo
              • miko_ Re: kontra_czyli sloggi, zdzicha i kto tam jeszcze... 02.06.02, 19:31

> _kontrabeata_bez_szufelki napisał(a):
                >
                > Chociaż uważam, że gadanie z tobą (wami) w tym duchu jest poniżej mojej godnośc
                > i,
                > tym razem złamię swoje zasady, bo o to ci (wam) zapewne chodzi. No więc miej(ci
                > e)
                > tę radochę - ODPIERDOL(CIE) się ode mnie - raz na zawsze!
                > Macie coś na wątrobie - miejcie odwagę zwrócić się do mnie wprost. Ja do was ni
                > e
                > mam nic, kompletnie i właśnie przestaliście dla mnie istnieć - na własne życzen
                > ie.
                >
                > Ps
                > Co wrażliwszych Forumowiczów przepraszam za prywatę i grubsze słowo

Dopóty dzban wodę nosi...
                Brawo Beata! Tak trzymać!
              • _kontrabeata_bez_szufelki Re: kontra kontry czyli rekontra 03.06.02, 13:09

>
                > Chociaż uważam, że gadanie z tobą (wami) w tym duchu jest poniżej mojej godnośc
                > i,
                > tym razem złamię swoje zasady, bo o to ci (wam) zapewne chodzi. No więc miej(ci
                > e)
                > tę radochę - ODPIERDOL(CIE) się ode mnie - raz na zawsze!
                > Macie coś na wątrobie - miejcie odwagę zwrócić się do mnie wprost. Ja do was ni
                > e
                > mam nic, kompletnie i właśnie przestaliście dla mnie istnieć - na własne życzen
                > ie.
                >
                > Ps
                > Co wrażliwszych Forumowiczów przepraszam za prywatę i grubsze słowo

no tos pokazała na co cię stać. no no... nie spodziewaliśmy sie tego po tak
                subtelnej i obdarzonej oczami osobie

pozdrawiamy serdecznie
                ja, moja ś.p. szufelka oraz 1002 nicki sloggiego i zdzichy

• sloggi Re: kontra_czyli sloggi, zdzicha i kto tam jeszcze... 04.06.02, 10:49
                słucham panią ?
            • Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:25

> pod warunkiem, ze mieli oni w łapach krzepę supermena i było ciemno

oj,zazdrośniczka (zazdrośnik) ! a fuj ! ładnie to tak?! mniej alkoholi i twoje
              oczy też nabiorą blasku normalności, choć, oczywiście, oczom Beatki dorównac
              szans nie mają......................
              amen
              pan laga
              • _kontrabeata_bez_szufelki Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ 03.06.02, 13:13

>
                >
                > > pod warunkiem, ze mieli oni w łapach krzepę supermena i było ciemno
                >
                > oj,zazdrośniczka (zazdrośnik) ! a fuj ! ładnie to tak?! mniej alkoholi i twoje
                > oczy też nabiorą blasku normalności, choć, oczywiście, oczom Beatki dorównac
                > szans nie mają......................
                > amen
                > pan laga

kontrabeata oczy ma jak dwa bławatki w rozsłonecznionym, dojrzałym łanie
                chlebodajnej pszenicy
                a dobry markowy alkohol stosowany z umiarem dodaje blasku nie tylko oczom, ale i
                całej postaci. ale to trzeba móc pić

• Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI O CIEMNYCH WŁOSACH GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.02, 23:28
                  _

> kontrabeata oczy ma jak dwa bławatki w rozsłonecznionym, dojrzałym łanie
                  >

kontur bata ma oczy na łodygach osadzone ?! niesamowite, ale to chyba jednak
                  ładnie nie wygląda. na dodatek kontur tak lata i lata z batem, ale nic z tego
                  sensownego nie wynika. nie pisze kontur specjalnych mądrości tak zajęta /-y/
                  próbą wykpienia pieknych dziewczyn z tego forum. i co ? udaje się to konturowi ?
                  jak kontur sądzi?
                  amen
                  pan laga

• Gość: pan_laga Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:29

> ...nie przesadzajmy...
            > witam wieczorową mocno porą:)

a ja witam, wyjątkowo, dniem. nic mądrego Ci dziś nie napiszę, bo jednym okiem
            zerkam tu, a jednym na mecz. argentyna ! to jest to ! sądzisz, ze zostaną
            mistrzami ? chyba tak, choć ja kibicuję włochom.
            dłonie smukłe całuję
            pan laga
            • Gość: beata_ Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 02.06.02, 20:16

> Gość portalu: beata_ napisał(a):
              >
              >
              > > ...nie przesadzajmy...
              > > witam wieczorową mocno porą:)
              >
              > a ja witam, wyjątkowo, dniem. nic mądrego Ci dziś nie napiszę, bo jednym okiem
              > zerkam tu, a jednym na mecz. argentyna ! to jest to ! sądzisz, ze zostaną
              > mistrzami ? chyba tak, choć ja kibicuję włochom.
              > dłonie smukłe całuję
              > pan laga

Łaskawie wybaczam - rozumiem ludzkie słabości, chociaż tej akurat nie podzielam:-
              ))
              Pozdrawiam, bo całowaniem rąk nie będę się raczej rewanżować:-))
    • Gość: Pndzelek Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 08:29
      Najbardziej urzekające są blondynki WSZĘDZIE, a to wyjątkowo rzadki okaz. Pan
      Pndzelek mimo licznych romansów raz jeden jeno napotkał w życiu swojem taką
      biało(i nie tylko)głowę...

>>>---
    • Gość: e. Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.chello.pl 02.06.02, 09:42
      Gość portalu: blondi napisał(a):

> W Anglii zrobili badania i wyszło, że najinteligentniejsze są blondynki powyżej
      >
      > 170 cm wzrostu, o niebieskich oczach. I co ty na ?

...a te wszystkie kawały, to one tworzą same, dla zmylenia przeciwnika, czyli
      zainteresowanych facetów?
    • Gość: nassss Re: BLONDYNKI GÓRĄ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.06.02, 21:56
      a ranking pewnie blondyna zrobiła
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka