Dodaj do ulubionych

Nowa Mała Czarna na Koszykowej

• Gość: MC Fun Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 11:14
      Do "Gościa - kłamcy" !!!
      "Gość" widocznie nie jest poszkodowany, bo stać go na to aby zamiast wziąśc się
      za uczciwą robotę odpoczywa i się opala. Zamiast udawać oszukanego i kręcić
      afery może powiesz dlaczego akurat na TWOJEJ zmianie często kasa się psuła i
      pewnie dawałeś lewe rachunki bo ciągle miałeś kłopoty z rozliczeniem dnia. Nic
      nikt od ciebie nie pożyczał, to tylko twój sposób na zemstę. Ciekawe kogo teraz
      okradasz złodzieju. I na ciebie przyjdzie pora !!! Czas wyjść z
      ukrycia "gościu" bo dla mnie nie jesteś już anonimowy.
      • Gość: P Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 14:30
        nie MC Fun a MC FUCK!!!
        Przygadał złodziej... "gościowi" - też mi anonim :)
      • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 30.05.05, 18:23
        Co, gul smiga ze niektorzy moga sie relaksowac a ty gnijesz w tym miescie od dluzszego
        czasu? Juz jestes przezroczysty i chyba niepredko bedziesz mial wakacje chyba ze w zakladzie
        penitencjarnym. Jakbys byl biznesmenem a nie palantem, ktoremu wydaje sie ze umie robic
        interesy to teraz bys sobie siedzial w swojej "daczy" gdzies gdzie lubisz.
        I pudlo! Nie jestem twoim bylym pracownikiem. Dalej zgadujesz?
        Jak masz problemy z pamiecia od kogo i ile pozyczyles to szybko tu pare osob moze ci
        przypomniec!
        To nie ja jestem tu klamca - ty o tym wiesz najlepiej. Czy jak innych nazywasz "zlodziejem" to
        czujesz sie oczyszczony czy zapominasz o swoich postepkach? Mozg sie resetuje co jakis
        czas?
        • Gość: Anonimowy bo lubię Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.05.05, 23:31
          I tak wszyscy zainteresowani wiedzą "Gościu" dlaczego musiałeś odejść ze swojej
          ulubionej pracy. Jeszcze się wypiera!!! A kto kawkę robił i ciasteczka
          podawał ??? Mam nadzieję, że wbijałeś to na kasę???
          Ciekawe kogo teraz oszukujesz. Pewnie jak twój obecny przełożony się domyśli i
          cię wywali to też będziesz wmawiał wszystkim, że zostałeś przekręcony. Jesteś
          żałosny.
          A swoją drogą szkoda mi właścicieli tego fajnego miejsca, bo inwestują kasę w
          coś fajnego a trafi się paru śmierdzieli, którzy tylko z nienawiści chcą to
          zepsuć i jeszcze nazywają się "przyjacielami", lub jeszcze śmieszniej -
          gościami. Gościami niby gdzie??? Chciałbyś być gościem, ale nigdy nie będziesz
          aferzysto!!!
          Wierzę, że i tak to miejsce przetrwa mimo waszych głupich komentarzy
          • Gość: IKS Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 30.05.05, 23:55
            Hej hej...chyba zaczynam nie lapac o co wam chodzi...

Co to za hulanki i swawole??
            • Gość: P Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 11:12
              To proste - "anonimowy bo lubię", "MC Fun" itd. itd., to ta sama osoba/osoby bo
              on ma jeszcze tą swoją żonę :) - pewnie razem precyzyjnie obmyślają te
              "intelektualne" posty.
              jezzuuu :)
              • Gość: kolezanka Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:34
                Pewnie ze tak, jak morale spada to trzeba jakos odreagowac i napiszac kilka
                komplementow o swoim lokalu. Nie jest tez milo spedzac dlugi weekend na Pl.
                Wilsona... to i nerwy zszarpane. Ale skonczyly sie luksusy i przyjemnosci, bo
                samemu to jakos nie fajnie, co Patka? No i nie bardzo jest juz kogo naciagnac
                na kaske...
          • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.05, 22:37
            Piotruniu, wciaz bladzisz! Nigdy dla ciebie niepracowalem. Zastanow sie, czy na prawde tylko
            byly pracownik ma z toba problem? Pamiec szwankuje? Juz zapomniales o swoich
            nieuczciwosciach? Pamiec wybiorcza czy zyjesz w wirtualnej rzeczywistosci? Podziwiam moc
            twojego umyslu.
            Zaluj wlascicieli tego "fajnego miejsca" bo leci na dawnej reputacji, wypracowanej przez twoich
            wspolnikow z Hozej - bo sam nie umiesz tego robic i nigdy im nie dorownasz. Jakbys umial, to
            nie mialbys problemow i na pewno zaden "smierdziel" nie wypisywalby tego wszystkiego na tym
            forum - nie byloby o czym pisac! A skoro tak intensywnie tu wychwalasz twoj "swietny" interes
            chyba nie jest taki swietny? I podkreslam - NIE JESTEM Z KONKURENCJI. Konkurencja raczej
            ma cie w dupie.
            I troche ci polszczyzna szwankuje: prawidlowo jest "przyjaciolmi" a nie "przyjacielami" i
            "goscmi" a nie "gos´ciami". Chyba ze ci Lo-Patka to napisala, ale od niej nie wymagajmy za
            duzo.
    • Gość: MCfun Anonimowy... Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 22:31
      NIE JESTEM WŁAŚCICIELEM LOKALU ANI JEGO ŻONĄ!!!! Co wydaje wam sie ,że jak ktoś
      pisze dobrze o fajnym lokalu to musi być właścicielem???? Oświadczam, że jestem
      bezstronny czy się to komuś podoba , czy nie. A wy oszuści i przekrętacze co
      źle mówicie na ten lokal najpierw sie zastanówcie ze swoim sumieniem i
      sprawdżcie, czy wy w swoim życiu wszystko robicie według swojego sumienia!!!
      Jak tak można się zachowywać jak wy!!! Byłem tam parę razy z kobietą i jestem
      zadowolony i z obsługi i z tego co mi podano. Boli ??? Niestety dla was, jest
      tam fajnie i dobrze. jak komuś się nie podoba niech po prostu tam nie chodzi,
      ale niech nie p.....doli głupot. Szkoda . że nie umiecie odebrać pieniędzy ,
      widocznie były zarobione na lewo kosztem właścicieli tego lokalu. Wstyd mi za
      was!!!
      • john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 31.05.05, 22:59
        Drogi MC fun'e
        uczciwie zrobione pieniadze zaladowane niby w "uczciwy" interes, przyjazn i uczucie otwartosci
        - i co... sciana oszustwa i zlodziejstwa!!!!!!!!!! wiedza, ze prawo chroni takich oszustow
        dzialajacych na prawdziwych uczuciach - i TY w tym wszystkim placacy im - zlodziejom - ich
        gloryfikujesz.... /jesli nie jestes piep... wlascicielem/!!!
        Plac zlodziejom jesli chcesz, nie zabieraj nam mozliwosci wyplucia swych problemow...!!!
        To taka pasywna forma odreagawania w tym temacie - ale...
        cos sie rusza i wierzcie mi wszyscy pokrzywdzeni! byla zbrodnia, bedzie i kara!
        i powoli sie rusza machina... i bez cienia sciemki - ruszylo sie :)
        napisze o tym by utorowac droge innym pokrzywdzonym.
        /nieznajomosc prawa nie zwalnia od odpowiedzialnosci/ :) to juz wiem!
        • Gość: ania Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:20
          ale johnie,co konkretnie się rusza?:)
          dawaj jakiejś konkrety bo z ta kasą to ja pewna nie jestem.
          a jak ostatnio przechodziłam w piątek koło mc to puściutko było,oj puściutko.
          • Gość: Kaśka Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.05.05, 23:42
            I już za chwilkę otworzy się tam zupełnie co innego.Ciekawa jestem,czy po
            zamknięciu Koszykowej i Ronda Waszyngtona uda im się znależć kolejnego
            durnia ,który pożyczy im kasę?Myślicie,że można tak bez końca?
          • john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 01.06.05, 00:23
            ruszyly moja droga dwie sprawy /dodatkowe/ w sadzie i ...pan prokurator dostal info o
            oszustwie... reszty nie pisze bo czytaja/czytasz oszuscie to forum - musicie mnie moi drodzy
            zrozumiec. Wszytko powoli wyplywa, a wlasciciele mc sami na to zapracowali... niebawem
            instrukcja jak skarcic tych oszustow - zamilkne na chwile, bo kodeks karny to ciekawa lektura...
            • Gość: nudzi mnie już to Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 15:23
              chyba sam siebie oszukujesz john-dziecko.
              spróbuj doreczyć im pozew..wyślesz listem poleconym? zaniesiesz do kawiarni?
              umyślnego z kwiatami wyślesz czy śpiewający telegram?
              straszysz prokuratorem.naiwny jesteś.
              wmawiasz sobie,że w ten sposób uda ci się wyrwać straconą kasę.
              a Skrzypczyk siedzi i śmieje się w głos.ale powodzenia.śnij dalej.

z nimi nie ma po dobroci.

• Gość: Ana Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 03.06.05, 16:35
                No i też nikt po dobroci z nimi nic już nie załatwia.Nie zorientowałeś się
                jeszcze?
                • Gość: P Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 16:44
                  Dobrze, że śmiech to zdrowie bo będzie mu wkrótce bardzo potrzebne :)
    • Gość: anonimowy..uczciwy Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 00:49
      widać ruszyły uczucia sprawiedliwych... Szkoda , że oficjalnie nie zapraszacie
      do Karmy... Myslicie , ze bluzgalac konkurencję się szybko dorobicie??? na
      pewno nie

• Gość: kolezanka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 01:40
        Drogi anonimowy..uczciwy,
        nikt nie musi zapraszac do Karmy, bo to miejsce dziala juz dluzszy czas i ma
        swoich wielbicieli, a Mala Czarna nigdy nie byla ani nie jest dla niej
        konkurencja. Zastanawiajacy jest jedynie fakt, ze MC odkad jej wlasciciele
        rozstali sie ze swoimi poprzednimi wspolnikami, przezywa same upadki.
        Ale to nie Karma jest wazna i nie o niej tu piszemy, rownie dobrze mozna dac
        przyklad Green Coffee, czy Cavy na Nowym Swiecie, miejsc, ktore dzialaja pod
        tym samym adresem od kilku lat i ich wlasciciele nie sa oszustami, tylko
        uczciwie placa czynsz i pensje swoim pracownikom. Nie kradna tez pieniedzy od
        swoich przyjaciol i znajomych. Natomiast panstwo S. sa w gownie po same uszy i
        to powolutku do nich dociera - zapewne stad ta agresja na forum. Jezeli nie
        byliby winni, nie przejmowaliby sie "pomowieiami konkurencji" i odnosiliby
        sukcesy zawodowe i finansowe w Malej Czarnej. Tymczasem strach chwyta za
        gardlo.... Tylko szkoda tego biednego dziecka... Nie tak wyobrazalas sobie
        maciezynstwo, co Patka? Musi byc Ci trudno, a nie ma sie do kogo zwrocic o
        pomoc... Bo o meza niebawem upomni sie prokuratura. Niezle gowno...
    • Gość: john-java -return Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.06.05, 00:56
      Skąd John-java ie o wszystkim??? dziwne... na wielu forach się wypowiada jako
      najbardziej zainteresowany.... chyba wyrósł nam "obi waikenobi" warszawskich
      kawiarni lapszy niż Maciej Nowak???
      • john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 01.06.05, 01:16
        Na jakich "wielu forach"? Oprocz tego zaistnialem tylko na forum Cube'a.
        Jesli tak, wedlug guru-koli, ty "john-java -return" czy "MC fun" funkcjonujecie na ty samym
        serwerze czyli jestescie ta sama osoba? Myle sie? Piotrek to znowu ty?
        • Gość: Ana Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.06.05, 01:43
          Najwyrażniej pomogło.
          • Gość: j. Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.05, 08:52
            a co konkretnie pomogło?:)
            • Gość: P Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.05, 09:41
              no właśnie, ja też się chce zorientować :) co pomogło?
              A może "zapukali" do kogoś z propozycjami ugody? albo już się trochę nakradli i
              chcą niby spładać długi?! kto to może wiedzieć.
              • Gość: Maciek Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.06.05, 18:19
                Stęskniłeś się Piotrek?
    • Gość: Ustawiony Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 00:37
      Zawsze do roboty trzeba przyjmować ludzi ze wsi, bo nie pyskują i są dobrzy do
      roboty. Najgorsi są przemądrzali studenci - tych unikać jak ognia !
      • Gość: Kasa Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 10:15
        Jak się będzie traktować ludzi w porządku to nie będzie żadnych problemów!
        Nikogo nie powinno dziwić, jak ktoś upomina się o swoje racje! Czasy feudalnego
        wyzysku się już dawno skończyły, niestety niektórzy myślą, że cały czas jest
        dobrze kogoś rolować i wyzyskiwać!
        Szkoda, że tak mało osób pokrzywdzonych, kieruje się niskimi pobudkami i nie
        obije mordy panu P.S. (wspaniałemu ściemniaczowi w warszawskiej branży
        kawiarnianej), może wtedy by się zastanowił czy warto być zwykłym złodziejem.
        • Gość: Wiedząca/cy Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 13:59
          Jak to od razu widać, że "ustawiony" to kolejne wcielenie Piotra
          Skrzypczyka, właściciela Małej Czarnej. Jest totalnym arogantem - może
          sobie tak pohuczeć jedynie w internecie, bo na żywo szybko podkula
          ogonek. I ignorantem - bo uczepił się wersji, że atakują go zwolnieni
          pracownicy.
          Lepiej zajął by się obmyślaniem jak wybrnąć z tarapatów, bo są dużo
          większe niż te niesnaski z byłymi pracownikami.
          Jeśli pochodzenie mierzymy skalą pyskatości to Patrycja Skrzypczyk
          należy chyba do arystokracji z najwyższej półki?!
          • Gość: a. Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.05, 16:22
            hehe,dobre;)
            • Gość: B Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.05, 17:35
              Ładne, po raz kolejny padają nazwiska tzn. apacze z nazwiska, ładnie.
          • Gość: Zocha Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.waw.tgc.pl / 212.244.73.* 08.06.05, 18:23
            Drogi/a Wiedzaca/cy - i kto tu mowi o pohukiwaniu w internecie?
            Jak na razie to Ty i Tobie podobne osoby wszczely kampanie na rzecz
            totalnego udupienia wlascicieli MC jak i samego miejsca. I to z Waszej strony
            padly roznego rodzaju obelgi i pomowienia pod adresem P&P.

• Gość: :) Dla przypomnienia! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.05, 21:13
              Wrazliwosc Zochy jest wzruszajaca - jednak sa na swiecie bezinteresowni ludzie!
              Kampania nie zostala wszczeta bez powodu i nikt tu nie pozwala sobie na obelgi i pomowienia.
              Wszystko jest prawda. Mysle, ze kazdy z pokrzywdzonych wielokrotnie probowal
              przeanalizowac cale to zderzenie ze Skrzypczykami i zrozumiec dlaczego tak postepuja. Ale nie
              da sie, to zbyt irracjonalne i brzmi jak fikcja! Nikt racjonalnie myslacy (takich jest wiekszosc),
              nawet pokrzywdzony nie zrozumie ich. A co dopiero ktos niepokrzywdzony? Widac od razu, ze
              Zocha jest w tej drugiej grupie. Ale skoro jest w gronie zyczliwych to moze juz wkrotce byc w
              gronie pokrzywdzonych, a wtedy pogadamy.
              I czy to jakas tajemnica, kto jest wlascicielem MC?
            • john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 08.06.05, 21:26
              Hej obroncy-naiwniacy! Czy na prawde jestescie tak krotkowzroczni i zaczarowani watpliwym
              urokiem Apaczy, i wydaje wam sie, ze tyle osob jezdzi od paru miesiecy po zupelnie niewinnych
              osobach? Mysle, ze juz by nam sie znudzilo i ruszylo by nas sumienie. Na prawde nie sa
              zagrozeniem w brazny dla nikogo bo sami sie zarzna predzej czy pozniej - konkurencji
              wystarczy tylko poczekac.
              • Gość: Ustawiony Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.05, 23:43
                Skoro tak chetnie podajecie nazwisko osób po których tak "jeździcie" dlaczego
                się nie przedstawicie sami anonimowi frajerzy ??? Co boicie się ujawnić, czy
                wstydzicie się, że ktoś was tak pięknie wyrolował? Nie jesteście byłymi
                pracownikami, nie jesteście znajomymi ani przyjaciółmi, to kim do cholery
                jesteście? Może tamten nawet by chciał oddać pieniądze ale pewnie nie wie komu,
                bo nikt się tu jeszcze "pokrzywdzony" nie przedstawił, wiec pewnie nie jest
                nikomu nic winien. Ktoś chce zniechęcić do odwiedzania tej skadinąd przeuroczej
                kawiarenki, a skutek jest odwrotny. Po przeczytaniu wypowiedzi na tym forum z
                ciekawości poszedłem tam na kawę i tylko jeden stolik był wolny. Pamietajcie
                frajerzy " nieważne co się mówi , aby sie mówiło" - oto najlepsza reklama.
                Właściciel tej knajpy powinien podziękować wszystkim na tym forum za napędzanie
                gości.
                • Gość: Maciek Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.06.05, 07:20
                  Widać,że dużo zrozumiałeś z tego,co tu zostało napisane.Ale nie martw się
                  stary,to nie twoja wina.
                • Gość: dupa piotrka Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 12:58
                  Co do wypowiedzi Ustawionego frajera to się absolutnie zgadzam w kwestii
                  reklamy tego obsranego miejsca!, ale już co do anonimowości to obsrał się
                  dokładnie!
                  Każdy może się podpisywać jak chce, każdym nazwiskiem, nie ma to wpływu na
                  treść tym bardziej, że zainteresowani wiedzą często kto kim jest.
                  Sam biedny, skrzywdzony i niesprawiedliwie oskarżany złodziej, właściciel MC
                  wie o czym piszę!
                  • Gość: :-P Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 13:46
                    Dlaczego nazwisko właścicieli MC to taka tajemnica? Panie Marta i Magda
                    Gessler lub rodzeństwo Kręglickich, właściciele znanych warszawskich
                    miejsc nie ukrywają swoich nazwisk a nawet chętnie pokazują swoje
                    twarze. A skoro w/w kawiarenka jak twierdzi "ustawiony"/Piotr S. jest
                    tak urocza to w oczywisty sposób staje się powodem do dumy państwa
                    Skrzypczyków. A jakoś się wstydzą. Dlaczego? Robimy taką reklamę a
                    Apacze nadal tacy skromni, nieśmiali - jak nie oni.

Przedstawie się tu, na forum jak zaczniecie regulować swoje długi,
                    Piotruniu i Patuniu. Czyli nieprędko?
                    • Gość: mekong Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 02:32
                      Chyba to źle jak sie po pijaku pisze, nieprawdaż?
                    • Gość: mekong Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 02:32
                      Chyba to źle jak sie po pijaku pisze, nieprawdaż?
                • john-java Kto cie ustawil? 09.06.05, 17:17
                  Jak tak sie bedziesz "ustawiony" przejmowal nie swoimi problemami (bo przeciez jestes tylko gosciem
                  w tym uroczym miejscu) to dlugo nie pociagniesz. Dbaj o siebie, bo cywilizacja i tak nas rozwala
                  codziennie.
                • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.05, 23:25
                  Nowosc! Sa wiesci z ekskluzywnej zoliborskiej dzielnicy, ze anonimowa wlascicielka MC
                  spacerowala ostanio ze swoja anonimowa mama i z anonimowym dzieckiem. A jak pamietam z
                  postu "kolezanki", ktory chyba zostal wykasowany to ta wlasnie mama tez sie przejechala
                  finansowo na co'rci i jej mezu. Ale moze mamie przyznano fajna emeryturke wiec jest po co
                  odswiezac kontakt? Serce matki zniesie duzo a moze wszystko?
                  Skoro jest juz jest 160 postow to swiadczy tylko o tym, ze jest duzo osob ktore to czytaja i nie
                  slabnie potrzeba napietnowania nieuczciwosci i zasad w zyciu, ktore sa obce glownym
                  bohaterom tej opowiesci.
                  • Gość: Zorientowany Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.06.05, 09:54
                    Zasad w życiu to ty nie masz palancie. Nie dość ,że oczerniasz porządnych ludzi
                    to jeszcze bez skrupułów matkę w to wciągasz. może pogadamy o twojej mamuni?
                    Widocznie okazało sie, że to wasze kłamstwo z tym przekrętem ma krótkie nogi i
                    nic się nie trzyma kupy. A może kupa to Gość i John-java? Na pewno - i to
                    bardzo śmierdząca
                    • Gość: a. Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.05, 10:34
                      ekhm,pewnie sporo ludzi,wypowiadając sie na tym forum,przesadziło,bo poniosły
                      ich emocje,ale jakoś wierzyć mi się nie chce,że to wszystko jest wymyślone.więc?
                      ps.i czego ty własciwie chcesz od johna??
                      • Gość: c. Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 13:35
                        Do a. - są pewne mechanizmy, które pokazują schemat działania tych oszustów i
                        nie ma w tym przesady, bo co chwilę można się poczuć jak bohater serialu
                        brazylijskiego, horroru lub filmuu sensacyjnego! Każdy może zostać przez chwilę
                        aktorem :) A najśmieszniejsze jest to, że spotykając różnych ludzi z tego
                        środowiska, już kilka razy dało się słyszeć "...aaaa to ciiii! tak, tak
                        słyszałam/em o tych ściemniaczach..." - tak oto stali się popularnym przykładem
                        złodzieja/caffetera/aktora.

ps.podobno chwalili się znajomościami w środowisku aktorskim :)
                    • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.05, 18:44
                      HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Kto jest tym oczernianym porzadnym czlowiekiem??? Bo
                      chyba nie ty, Piotruniu!!! Zadnej matki nie obrazam - widac nie rozumiesz co czytasz - raczej zal
                      mi kobiety.
                      Ciebie nikt tu nie "OCZERNIA" tylko PISZE PRAWDE - jestes oszustem, wisisz kase paru
                      firmom i osobom (chociaz udajesz, ze nie wisisz) i to ty obrazasz tu ludzi piszac "frajerzy" i
                      myslac, ze jestes anonimowy. Faktycznie nic sie nie trzyma kupy - pogubiles sie we wszystkim
                      i dobrze ci tak! U ciebie raczej bedzie gorzej niz lepiej - wszystko co zle wraca, juz cos o tym
                      wiesz?
                      A palantem to ty jestes zalosnym - i do tego masochista wchodzac codzien na to forum. A moze
                      masz nadzieje, ze ktoregos dnia ktos ci wystawi laurke? Hehehehehe!
                    • john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 11.06.05, 11:01
                      Ty "zorientowany" to slabo jestes zorientowany. Nawet nie orientujesz sie ilu masz wrogow bo
                      pamietasz tylko to co chcesz. Na twoim miejscu, tez wolalbym myslec tylko o milych rzeczach
                      - bo myslac o wszystkim nie moglbym spac. Pocieszaj sie mysla, ze na forum pisza 2 osoby
                      tylko pod roznymi pseudonimami. Doprowadzimy w koncu do spotkania tych "2 osob" i porobimy
                      fajne fotki - podeslemy ci, poogladasz sobie bo pewnie nie bedziesz chcial wpasc, chojraku?
                      • Gość: a może tu... Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 11:54
                        urząd skarbowy warszawa-praga,dział kontroli skarbowej ....?

• Gość: były przyjaciel 2 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.05, 17:47
                          Dawno tu mnie nie było a tu tyle rzeczy nowych :)
                          Chciałem się podzielić jakąś nowinką :) oklaski dla Pani Sędziny bo...
                          ciiiiiii.... więcej nie piszę bo się ktoś zdenerwuje :)
                          Okazuje się, że wytrwałość i uczciwość się opłaca :)

Zastanawiam się czy się niezdemaskować? skoro karty się odkrywają...:)
                          • Gość: :) Re: Eeeeeeeee!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.05, 00:27
                            Chyba panstwo Skrzypczykowie zostali przytloczeni nadmiarem nienawisci i sie zblokowali.
                            Dajmy im szanse. Ups, dajmy szanse "koli" lub "ustawionemu" czy jakiemukolwiek "obroncy"
                            biednych "ucisnionych niewinnych" i "oczernianych" przez nas zlych zwyrodnialych i
                            zawistnych, moze z konkurencji:))
                            Takie zycie - chcac nie chcac cos sie dzieje i nic tego nie zatrzyma!
                            Czeka ich (panstwa S.) tylko splata, stes, splata, stres i... kolejna splata.
                            O ile nic im "nie wypadnie" :)
                            Taki los "uczciwych", "pracowitych" i "zaszczutych" przez wszysztkich nienawistnych frajerow!
                            • Gość: Bywalec Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:10
                              A ja znowu bylem w Malej Czarnej !

Po prostu jest swietnie. To jest kultowe miejsce na Saskiej Kepie. Ludzi tlum.
                              Kawa doskonala a ciasta jeszcze lepsze. To jest miejsce gdzie teraz bywa elita
                              naszego miasta. Nie boje sie nazwac Malej Czarnej na Waszyngtona nasza, nowa
                              Ziemianska czy kawiarnia Czytelnika.

To miejsce magiczne. Zachecam bardzo do przychodzenia.

Prawdy nie zmienia glosy jakis malkontentow i osob ktore nie nabijaly na kase
                              wszystkich zamowien. A konkurencja juz dzis moze zamykac swoje pozalowania godne
                              lokaliki - nie wymienie ich nazw, bo padaly juz tutaj zbyt czesto.
                              • Gość: bywalec z oddali Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:32
                                A ja znowu przejeżdżałem obok Małej Czarnej !

Po prostu jest kicha.Najwieksza kicha na Saskiej Kępie.Ludzi zero.
                                Kawy nie piłem,ciastek nie jadłem.Nikt tam nie bywa.
                                Wieczorem,dwie,trzy osoby łącznie z obsługą.

Magiczne jest to,że jeżdżę tamtędy codziennie i ciągle widzę to samo zero.
                                Jak ten lokal się jeszcze utrzymuje i płaci czynsz?
                                No chyba,że nie płacą Skrzypczykowie tego czynszu.
                                Nawet się nie dziwię - kredyt na głowie,długi w sądach,to z czego płacić?
                                Lokal zysków nie przynosi,bo to naprawdę kicha.
                                Ale....można pożyczać kasę,okradać innych ludzi,a to akurat Skrzypczykowie
                                potrafią robić w sposób doskonale perfekcyjny ;)
                                Piotruś...Piotruś...co z ciebie wyrosło...
                                ciekawe,czy twoja mama wie jakim jesteś oszustem ?
                                • Gość: bywalec z oddali Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.05, 11:47
                                  to było głupie pytanie.
                                  mama wie.przecież braciszka też przewaliłeś na kasę..
                                  z kim ty zasadniczo żyjesz w zgodzie,co?
                                  czy jest taka osoba,która powiedziałaby - ale fajny z ciebie facet ! ....?
                                  hmm...wątpię.
                                  bardzo dużo straciłeś już w życiu..
                                  nie życzę ci żle,chociaż powinienem,ale...
                                  stracisz jeszcze trochę..więcej.
                                  trzymaj się Piotrek,nie daj się ludziom złym ;)
                                  • Gość: bywalec Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.05, 15:58
                                    > czy jest taka osoba,która powiedziałaby - ale fajny z ciebie facet ! ....?

Zajmij sie lepiej swoim facetem - niech ci mowi co wieczor jaki z ciebie fajny
                                    facet. Aha - i uwazaj zeby cie nie zlapali na oszukiwaniu na kasie. Bo w pierdlu
                                    to dopiero bedziesz mial wielu fajnych facetow. Moze nawet troche za wielu.

A Mala Czarna prosperuje coraz lepiej. Na Saskiej Kepie nie ma lepszego lokalu.
                                    Ciasta sa doskonale a kawa wyborna. W piatkowy albo sobotni wieczor miejsce
                                    lepiej zarezrowac telefornicznie, bo inczej mozna czekac nawet do 1/2 godziny.
                                    Taka jets popularnosc tego lokalu. Swietne miejsce i oby wiecej takich w Warszawie.

• Gość: a. Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.05, 20:29
                                      hehe,dobre z tą rezerwacją,ale jakoś wątpię,że prawdziwe.ilekroć przechodzę są
                                      wolne miejsca (ostatnio w piątek wieczorem właśnie).
                                    • Gość: zadzwoń szybko.. Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.05, 17:15
                                      i zarezerwuj,bo im mogą odciąć telefon za niepłacenie rachunkow do tpsa,jak to
                                      miało miejsce w poprzednich lokalach.
                                      a może zadzwoń bezpośrednio do skrzypczyków,żeby ci zajęli stolik ?
                                      ale...ich już chyba nie chce żaden operator gsm obsługiwać,więc..będziesz
                                      musiał się udać do tego lokalu pieszo.
                                      ale uważaj-możesz nie wejść,bo piotrek właśnie bedzie sprzątał czekając na
                                      sanepid.
                                      przynajmniej,wszystko się bedzie lśniło,na powitanie kontroli z u.s.
                                      • Gość: były przyjaciel 2 Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 10:31
                                        Skoro "bywalec" pisze takie "cudowności" to mogę być naiwny i pomyśleć, że już
                                        niebawem dostanę zwrot swojej kasy!? Cudnie...
                                        • Gość: eeee Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:18
                                          Z tą "kultowością" to mocna przesada - ludzie siedzą na Saskiej Kępie w
                                          MC, bo w pobliżu nie ma innej kawiarni a mieszka w okolicy sporo osób.
                                          A "bywalec" to chyba nie był w za wielu miejscach w swoim życiu jak się
                                          tak zachłystuje byle czym?
                                          I znów kolejny, bezstronny, super zorientowany w sprawach kadrowych
                                          swojej ulubionej kawiarni. Widać, że często tam jest, więc może nie
                                          mieć czasu na odwiedzanie innych miejsc, bardziej światowych. Ale o tym
                                          może wiedzieć ktoć, kto bywał w świecie, a nie 2 razy w USA - i to w
                                          polskiej dzielnicy.
                                          • Gość: Dzięcioł Re: Mala Czarna to swietna kawiarnia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 15:20
                                            Skrzypczyk, jaki ty głupi jesteś! I jakie dyrdymały tu wypisujesz o tej
                                            swojej dziupli! Nie szkoda ci czasu na kafejki internetowe? Co? Nie ma
                                            już z kim pogadać? Biedactwo. Ty to masz niefart w życiu - same ch...
                                            naokoło.
                                    • Gość: :) Re: Mala Czarna to oszusci!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 01:24
                                      Ja moge potwierdzic, ze bywalec z oddali jest ok: jest dowcipny, inteligenty, zyczliwy,
                                      bezinteresowny i mozna na niego liczyc w roznych sytuacjach. I jak juz to wieksza ciota jestes
                                      Ty!
                                      Porzuc wreszcie mysl o zawiedzionym pracowniku, bo skad taki przekrecony przez Ciebie
                                      biedak moze wiedziec o Twoich przekretach? Zastanow sie lepiej! I nie przesadzaj z wybornoscia
                                      ciast - sa bardzo przecietne. A co z kanapkami na cieplo - jak we Wloszech lub w w innych
                                      miejscach w Warszawie? Jak aspirujesz na swiatowca to badz nim wreszcie - bo na razie
                                      straszna nedze proponujesz klientom "bywalcu". Gdzie Ty w zasadzie "bywales"? Chyba w
                                      Rumunii!
                                      • Gość: :) Re: Mala Czarna to oszusci!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.05, 01:28
                                        Zwrocie wszyscy uwage na to, co figuruje w ramce temat! Skrzypczyk przemyca tytuly a kazdy
                                        moze wpisac swoj - blizszy prawdy niz np. Mala czarna to super miejsce. Pozdrawiam!
                                        • Gość: Dzięcioł Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:36
                                          Witam, z tymi przemycanymi tytułami to i tak nie ma znaczenia, mógłbym się
                                          nawet podpisywać pod tytułem "Skarby kultury narodowej - mała czarna" i nic z
                                          tego nie wynika bo lepiej zrobić kupę na głowę skrzyp...
                                          • Gość: kiedyś Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 22.06.05, 13:01
                                            Kiedyś to było zupełnie inaczej. To byli tacy uczynni, sympatyczni ludzie.
                                            Można było pogadać, zwrócić się o pomoc, pożartować.Wszystko, co było kiedyś
                                            przegrało z kasą i okazało się gó.. warte.
                                            • Gość: bywalec z oddali Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 15:12
                                              kiedyś..tak..to była miła para ludzi.
                                              teraz..są zepsuci do szpiku kości,nie szanują nikogo i z niczym się nie liczą.
                                              szkoda Piotrze i Patrycjo...
                                              pozdrawiam.
                                              dbajcie o Polę.
                                              • Gość: Były przyjaciel 2 Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 16:21
                                                uuu... Panie! kiedyś to nawet wielka przyjaźń nas łączyła, na wieki!
                                                aż łza się kręci w oku :) I właśnie teraz sie zastanawiam czy takim chu... się
                                                piotrek urodził czy patrycja mu pomogła?!
                                                • Gość: IKS Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.05, 05:28
                                                  Urodzil sie, urodzil...
                                                  I taki tez umrze...
                                                  A co do wbijania na kase- ja to bym chetnie sobie powbijala, szkoda tylko ze
                                                  kasy nie bylo...
                                                  • hp55 Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.06.05, 16:13
                                                    Skad wiesz, ze taki sie urodzil? Od dawna go znasz? Zgadzam sie , ze kiedys
                                                    byli inni i pomagali ludziom i mysle, ze ta wlasnie zmiana boli wszystkich eks-
                                                    przyjacieli, bo latwiej jest jak od poczatku ma sie doczynienia ze sku...
                                                    nie ma natomiast sensu wymyslanie historii pt; juz jak sie urodzil to mu zle z
                                                    oczu patrzylo... bez przesady
                                                  • Gość: Dzięcioł Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 18:24
                                                    Tu chyba nie ma miejsca na tekst w stylu "bez przesady", tu chodzi o
                                                    piętnowanie, piętnowanie i piętnowanie zachowań tych ludzi!
                                                    Niech każdy pisze co mu leży na wątrobie! Co innego gdyby to forum miało jakieś
                                                    przełożenie na sprawy w sądach! przeciwko tym ściemniaczom!
                                                    I mam kolejny poważny wiersz:
                                                    "gdy łopata zasypia a skrzypek gruszki zajada, pojawiają się bąki, złodzieja
                                                    grzybiarza!" :)
                                                  • hp55 Re: Mala Czarna TO ZŁODZIEJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.06.05, 01:31
                                                    Moja watroba wyrzucila z siebie "bez przesady" i tekst ten odnosi sie li i
                                                    wylacznie do stwierdzenia, ze "taki sie urodzil"
                                                    pietnowanie prosze bardzo ale chyba oni maja wystarczajaco na sumieniu by moc
                                                    dobrze ich opluc bez dodatkowych dywagacji na temat czy 10 lat temu... itd.,
                                                    a pan Bywalec chyba sie zagalopowal z ta policja;)...
    • Gość: MC Fun MAŁA CZARNA RZĄDZI I WYMIATA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.06.05, 22:42
      A to i tak najlepsza kawiarnia w mieście i nie ma sobie równych. Byłem dziś na
      Waszyngtona około 17:30 i nie było wolnych stołów - tyle gości!!! A wy frajerzy
      zazdrościcie i zamiast przyjść i napić się dobrej kawki i zjeść pyszne ciasto
      domowej roboty tylko przejeżdżacie obok wyciągając szyje by zobaczyć co się w
      środku dzieje, aby mieć co pisać na forum. Co, wstydzicie się wejść ? A poza
      tym o jakich sądach wy mówicie? Sąd to wam powinien dobrać się do d... a
      szczególnie temu gejowi ( wiecie o kim mówię )
      • Gość: :) Re: MA?A CZARNA RZYGI BLEEEEEEEE!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.05, 23:11
        Oj, Piotrek, stajesz sie tak glupi jak twoja zona! Na prawde zaczynasz wierzyc w to, ze, tak
        codzien przejezdzamy i zazdroscimy frekwencji w Twoim lokalu? Musisz miec cos z oczami bo
        chyba widzisz podwojnie? Gdzie te tlumy? Gdzie te przysmaki? Co Ty reklamujesz? W niezla
        megalomanie popadles. A dobrej kawki mozna sie napic w wielu miejscach i taniej do tego, i
        zjesc cos mozna porzadnego a nie ten chlam w Twojej norze - wyslij zonke na kurs kulinarny to
        pogadamy. Chyba, ze to Ty ustalasz menu - to doucz sie troche - amatorze! Pobywaj gdzie
        indziej, podciagnij sie a potem wychwalaj! Minely juz czasy Hozej - teraz wyniekasz przy
        konkurencji!
        • Gość: Bywalec Re: MA?A CZARNA RZYGI BLEEEEEEEE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 00:40
          Wczoraj było tyle ludzi w Małej Czarnej, że klienci którzy nei zarezerwowali
          stolików telefonicznie musieli czekać nawet i 45 minut na miejsce.

Ale wszyscy mówili że warto było bo doskonała kawa i świetne ciasta - zwłaszcza
          kajmakowe. Ktoś wspominał o kanapkach - jak chce kanapek to niech idzie do
          MacDonalda albo do budki z zapiekankami. W MC nie trzeba żadnych kanapek - to
          jest kawiarnia z klasą a nie jakaś jadłodajnia. Chyba nie wiecie co powinno być
          w porządnej kawiarni że proponujecie kanapki.

A te osoby które znieważają szanownego Pana właściciela (którego serdecznie
          pozdrawiam z tego miejsca i dziękuję pięknie za otworzenie tego kultowego lokalu
          na Saskiej Kępie), niech się mają na baczności.
          Internet nie jest anonimowy i Policja może spokojnie namierzyć takich łobuzów -
          no chyba że kryją się po kajefkach internetowych jak to jeden z nich sugerował
          powyżej. Ale, nawet wtedy niech nie będą zbyt pewni. W sumie podziwiam
          właściciela za jego cierpliwość - chyba że pętla dookoła tych potwarców (część z
          nich pracuje dla konkurencji) już się zaciska.

A w ten weekend spotykamy się znowu w MC. Pamiętajcie o rezerwacji.
          • Gość: a. Re: MA?A CZARNA RZYGI BLEEEEEEEE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:33
            własiciwie post powyżej jest tak głupi,ze szkoda go komentowac.pokaż mi choć
            jedną kawiarnię w warszawie,w której ludzie czekają na stolik...generalnie
            wybór jest taki,ze jak nie ma miejsca w jednej to się idzie do drugiej i
            sytuacja,ze czeka się 45 min stojąc komuś nad głową jest nierealna;)
            poza tym ja naprawde czesto bywam w okolicy zarówno jednej jak i drugiej
            kawiarni i prawie zawsze jest pusto;)i komu wierzyć?;)
            • Gość: Bywalec Re: MA?A CZARNA RZYGI BLEEEEEEEE!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:33
              > własiciwie post powyżej jest tak głupi,ze szkoda go komentowac.pokaż mi choć
              > jedną kawiarnię w warszawie,w której ludzie czekają na stolik.

Dla ciebie idioto wszystko : Mała Czarna na Waszyngtona.
          • Gość: Były przyjaciel 2 państwo S. TO ZWYKLI ZŁODZIEJE! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 09:35
            Trochę śmiesznie - "bywalec" pisze o kolejce 45-minutowej a potem, że wszyscy
            mówili że było warto..., wychodzi na to, że "bywalec" siedział tam non-stop
            /może robił właśnie ten tłum?/ i jak debil zagadywał do każdej osoby - czy
            pyszne, dobre a może za miękkie za słodkie...??? :)

I podziękuj sobie za głupotę z tym "szanownym panem właścicielem", rzeczywiście
            jest za co go podziwiać - mega ściemniacz i oszust!, co do anonimowości to
            znowu się powtórze, że bezproblemowo mogę się "ujawnić" ale po co skoro
            "szanowny złodziej właściciel" wie kim jestem!
            Podaj mi jeszcze numer do wydziału Policji, który zainteresuje się tą sprawą!
            Jeszcze zafunduję ci za to tą "cudowną" kawkę!

• Gość: przestraszony Re: państwo S. TO ZWYKLI ZŁODZIEJE! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:21
              Buuuuuu! Boimy się juz tej policji!
              Szanowny Panie włascicielu-idioto, też Cię pozdrawiam - pełen jestem
              podziwu dla twojej wiary w możliwości policji internetowej oraz wiary w
              twoją anonimość i twoją wiarę w głupotę pozostałych uczestników forum.
              Jestem pod bardzo silnym wrażeniem - normalnie osłupiałem!!!! Za dużo
              się naoglądaleś filmów o knajpach nowojorskich przed którymi czekają
              ogonki chętnych do wejścia. Też byś tak chciał? Rozumiem cię. Niestety
              oferta MCzarnej dziury odstaje "nieco" od światowych standardów, nawet
              polskie standardy sa wyższe.
              I znów wpadłem w zachwyt dla twojej wiary w głosy konkurecji na tym
              forum. Jaką ty jesteś konkurencją? Dla kogo? Chyba dla nielicznych już
              i faktycznie kultowych barów mlecznych.
              • Gość: Bywalec Re: państwo S. TO ZWYKLI ZŁODZIEJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:38
                Zmiękliście trochę. Już nie piszecie po nazwisku, tylko państwo S.
                Jak widzę portki już pełne.
                Nic wam nie pomoże. Wasze adresy ip już zostały ustalone. Będziecie tak cieńko
                śpiewać jak dzisiaj Kaczyński. On też był szybki w rzucaniu pomówieniami.

A Pana z konkurencji to będzie kosztować znacznie drożej niż dzisiaj
                Kaczyńskiego. Z torbami można cię puścić grandziarzu - myślałeś że tutaj sobie
                anonimowo nabijesz punktów. A prokurator już się tobą zajmuje. To co robiłeś nie
                było mądre. A teraz za to zapłacisz.
                • Gość: a. Re: państwo S. TO ZWYKLI ZŁODZIEJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 19:43
                  normalnie strach się bać;)
                  od razu widac kto jest autorem postów tak btw';)
                  • Gość: IKS Re: państwo S. TO ZWYKLI ZŁODZIEJE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 23:52
                    No chyba zaraz pie..e...i to bynajmniej nie ze strachu :)
                • Gość: Dzięcioł SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I Głąb! IP: *.acn.waw.pl 25.06.05, 00:27
                  Przestan straszyc, sam sie zacznij bac, bo masz czego. Twoj kretynizm osiaga
                  szczyty. Czyli ta choroba jest zarazliwa? I powtorze to co wczesniej pisalo
                  kilka osob - konkurencja ma cie w dupie. Sam zacznij placic swoje dlugi,
                  naciagaczu! Kogo przewaliles w tym tygodniu?
                  • Gość: Dzięcioł Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I Głąb! IP: *.acn.waw.pl 25.06.05, 00:34
                    ...ale mi się wyrwało - sorry piotrek skrzypczyk! pozdrów żone patrycję
                    skrzypczyk - aha mógłbyś oddać kasę moim znajomym! Ani, Tomkowi, Wojtkowi,
                    Mariuszowi, Jarkowi, Wandzie i wielu innym - bo ciągle dzwonią i myślą, że
                    utrzymujemy kontakt, a przecież mi też wisisz kasę! no to do usłyszenia, jeśli
                    możesz spać to dobrze - ja bym miał z tym problem.
                    • Gość: Mariusz Wełna Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I Głąb! IP: *.acn.waw.pl 25.06.05, 00:59
                      Peter Sksipczik? Widziałem posters, one szukaja Piter Sksipczik, za Pijter
                      Skrzejpczyk jest duża nagroda, no ja myśle, że wy dobry job tutaj robicie na
                      familie Skrzypczic. Ta familia szukała colors pudełka, no ja nie wiem, czy one
                      jej nie zgubiła.
                      • Gość: :) Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a˛b! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.05, 12:56
                        SENSACJA!!! ALE SIE DZIEJE!!! Z pewnego zrodla wiem, ze w nocy w swoim domu na w-wskiej
                        Woli zostal aresztowany Dzieciol, przez tajne sluzby Policji Internetowej pod zarzutem gloszenia
                        prawdy i pietnowania oszustow. Wszystkich zyczliwych porosze o zbiorke na kaucje oraz o
                        namiar na dobrego adwokata. I badzcie czujni wszyscy!!!
                        • Gość: kolezanka Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a?b! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 00:05
                          Brawa dla Bywalca... Ten tekst z pozdrowieniami dla "szanwnego pana
                          wlasciciela" rozbawil mnie do lez. Piotrusiu, to chyba nie wypada tak sie
                          samemu dopieszczac slownie.

• Gość: kolezanka Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a?b! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.05, 23:46
                            I jak, czy w ten weekend na Waszyngtona przed MC czekala kolejka wielbicieli
                            kajmaku Patusi i cienkiej kawki? Dajcie znac, bo nie mialam okazji podjechac i
                            zobaczyc... 45 minut czy moze jeszcze dluzej?
                            • Gość: Bywalec Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a?b! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 01:02
                              Trzeba bylo byc i to zobaczyc ! A nie siedziec w swoim pustym lokalu, z ktorego
                              wymiotlo wszystkich klientow majacych do wyboru tak kultowe miejsce jakim jest
                              MC na Waszyngtona. Tlumy byly nieprzebrane, zrobila sie mala fiesta przed kawiarnia.

Tak rosnie na naszych oczach kolejna legenda naszego miasta - Mala Czarna na
                              Saskiej Kepie. Za kilka tygodni beda ja opiewac poeci, a Turnau juz nagrywa nowa
                              plyte z kilkoma tekstami poswieconymi niezapomnianej atmosferze w MC.

O ile komus zalezy na szybkosci dostania sie do tej znakomitej kawy to radze nie
                              wybierac sie bez wczesniejszej rezerwacji telefornicznej !

Dla wszystkich innych - prawdziwie wloska, poludniowa atmosfera - bez pospiechu
                              tlumek konserow z smakoszy grzecznie i z humorem czeka na swoja kolejke.

Jeszcze raz chcialbym podziekowac Panu Wlascicielowi za umozliwienie mi i moim
                              przyjaciolom spedzenia tak milych chwil w tym przeswietnym lokalu. serdeczne
                              zyczenia dlaszych sukcesow w zyciu zawodowym i prywatnym.
                              • Gość: p Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a?b! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 11:00
                                Serdecznie współczuję "bywalcowi" z racji jego choroby, cóż cywilizacja każdego
                                dotyka na swój sposób. Ciekawa też jest zażyłość pomiędzy złodziejem piotrem S.
                                i mitomanem/bywalcem, może się "stukają"? /oczywiście po głowach tymi twardymi
                                kajmakami/, ale skoro tak mu ciągle dziękuje, muszą coś czuć do siebie.
                                Oczywiście nie jest to nic złego! Trzeba pamiętać tylko o higienie, nie tylko
                                ust.
                                • Gość: Kto wie ten wie Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a?b! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 19:21
                                  Mam nadzieje ze teraz juz cie wzrok nie myli kiedy nabijasz rachunek na kasa ?

To ze ktos byl dla wyrozumialy i nie zameldowal gdzie trzeba o roznych sprawkach
                                  to nie znaczy ze juz tak zawsze bedzie.

Lepiej zajmac sie swoimi sprawami i dziekowac Bogu kazdego dnia za to ze wtedy
                                  darowano te wszystkie kanty.

A nie produkowac sie na forum prezentujac cywilizacje nienawisci.

Bo tym razem juz nei bedzie litosci.
                                  • Gość: autor Re: SKRZYPCZYK TO CIUL!!! I G?a?b! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 23:20
                                    Trzymamy kciuki za Skrzypczykow - moze sie w koncu odkuja! Jak tam Piotrus,
                                    gromadzisz juz kaske na dlugi czy bedziesz sie onanizowal chwilowym wakacyjnym
                                    tlumkiem ze stadionu? Czy Patrysia upatrzyla sobie nowe buciki?
                                  • Gość: Były przyjaciel 2 Re: SKRZYPCZYK TO WYJATKOWY CIUL!!! I G?a?b! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.05, 09:46
                                    Skoro padają teksty pod adresem jakiś ludzi w stylu "...prezentując cywilizację
                                    nienawiści" nie wolno zapominać, że forum działa dzięki prezentowaniu przez
                                    tych państwa wyjątkowej formy oszustwa, złodziejstwa i braku jakichkolwiek
                                    zasad, które są domeną uczciwych i normalnych ludzi. Może to taka cywilizacja
                                    robienia przyjaciół w chu...? przecież to takie proste.
                                    • Gość: :( Re: SKRZYPCZYK TO WYJATKOWY CIUL!!! I G?a?b! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.05, 00:18
                                      Hej Skrzypczykowie, toniecie juz czy nadal pozostajecie bezkarni? Polecam wieksza uwage w
                                      poruszaniu sie po miescie. Zlodziejstwo pozostanie bezkarne - o tym wkrotce, sami sie
                                      przekonacie - male dziecko was nie uchroni! Swoja droga tego dziecka na prawde mi zal - mysle
                                      nie tylko mi - wiec nie boj sie Piotrek, w razie co bedzie sporo chetnych do adopcji.
                                      • Gość: kumaty Re: SKRZYPCZYK TO WYJATKOWY CIUL!!! I G?a?b! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.05, 14:22
                                        >Zlodziejstwo pozostanie bezkarne - o tym wkrotce,

Matolku, czyzbys pisal swoja autobiografie ?
                                        • mariusz-welna Re: SKRZYPCZYK TO WYJATKOWY CIUL!!! I G?a?b! 03.07.05, 11:32
                                          Gdybys byl "kumaty" to nie mial bys wrogow i dlugow i wiecej zadowolenia z zycia.
                                          • Gość: :) Na rondzie Waszyngtona PUSTKI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.07.05, 10:59
                                            Bywalec chyba za dobrze nie zna Warszawy i mysli o innym miejscu ale zakodowal sobie ze to
                                            plac Waszyngtona. Wiem od przyjaciol mieszkajacych na Saskiej Kepie, ktorzy mijaja MC
                                            codzien o roznych porach, ze zawsze tam pustawo - kilka osob siedzi, owszem, ale tlumu to
                                            tam jeszcze nie bylo. W blad wprowadzac moze lokal obok - mordownia z browarem i
                                            parasolami - tam tlumy non-stop. Wiec, niestety, Wierzyciele Skrzypczykow, MC cienko
                                            przedzie. Zreszta nie wroze im sukcesu w tej dzialalnosci - juz pokazali, co (nie) potrafia.
                                            Pozostaje nadzieja, ze zajma sie czyms innym albo trafia 6 w Lotto.
                                            • Gość: Tomek Re: Na rondzie Waszyngtona PUSTKI IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.05, 13:06
                                              Potwierdzam te pustki! wiem bo widze to miejsce codziennie.
                                              • john-java Re: Na rondzie Waszyngtona PUSTKI 12.07.05, 23:24
                                                I co Rio - bywalcu? Troche mijasz sie z prawda? Tylko po co? Pustki na Saskiej Kepie,
                                                Koszykowa nie dziala w weekend - gdzie ten kult??? Gdzie ten sukces? Przyznaj, ze MC to juz
                                                przeszlosc! Jest coraz wiecej fajniejszych miejsc, gdzie ludzie siedza chetniej, gdzie kawa jest
                                                tak samo dobra i poziom uslug na wyzszym czyli europejskim poziomie itd. Na prawde malo
                                                bywales - w Polsce, a za granica to juz na bank!
                                    • bojeslitakmabyc wlasciciele 18.07.05, 11:37
                                      a czy sa wlascicielami? zdaje sie ze w koncu sie doigrali. i są nimi w coraz
                                      mniejszym stopniu. hasło czuły barbarzyńca dla wtajemniczonych powinno mówić
                                      wszystko. francuska i koszykowa to tak naprawde dwie zupełnie inne kawiarnie.
                                      • Gość: Były p. 2 walcz z oszustami IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.05, 10:27
                                        W naszym kraju "dobieranie się do dupy" oszustów trwa strasznie długo - piszę
                                        oczywiście o drodze oficjalnej, więc pozostając po uczciwej stronie barykady
                                        jestem zmuszony jeszcze poczekać na efekty w mojej sprawie.
                                        Hasło - znane.
    • Gość: Norbert Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.05, 17:01
      Przed chwilą około 16:30 wracając z pracy przejeżdżałem obok Małej Czarnej na
      Waszyngtona. W kawiarni, oraz przed nią były wszystkie stoły zajęte. Nie wiem,
      czy to wierzyciele, czy klienci, w każdym razie było pełno.
      • Gość: k. Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 21:39
        no niewyluczone ze się zdarzają takie sytuacje,ale bywalec ma bujną wyobraźnie;)
        "fiesta" na zewnątrz;) i rezerwacje telefoniczne;) lol;)
        • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.05, 23:57
          Oj ale musze przyznac ze bywalec ma niezle poczucie humoru <lol>
          • Gość: Bywalec Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 20:11
            To nie zart to prawda !

Po prostu Mala Czarna rzadzi na miescie.
            W ten goracy weekend mozna bylo sie poczuc tam jak w Rio de Janeiro. Kawa chyba
            lepsza od brazylijskiej. Ciasta nie maja sobie rownych na wschod od Paryza. A
            dziewczyny palce lizac ! Odwaznie odsloniete ksztalty przywodzily na mysl
            karnawal w Rio. Atmosfera iscie szampanska . Mnostwo interesujacych postaci.
            Tlum klientow. Teraz MC jest najgoretszym miejscem na mapie kulturalnej
            Warszawy. Na przyklad pojawia sie jeden z najbardziej znanych w kregach,
            polskich pisarzy.

Zapraszam serdecznie do MC i ponownie pragne wyrazic moje uznanie Panu
            Wlascicielowi ze nie poddaje sie i kontynuuuje swoje dzielo, pomimo nagonki tych
            wsieklych psow wynajetych chyba przez zawistna i zestrachana konkurencje.

Do zobaczenia na Rondzie Waszyngtona! Nie zapomnijcie o rezerwacji !
            • malina59 Re: Nowa Mała "Rio" Czarna 04.07.05, 22:48
              :)))))) Moze karnawal w Malej jest w okreslonych godzinach bo mnie ten
              weekendowy tlum za kazdym razem omija ;) Niedziela godzina 13-sta np. Pusto nie
              bylo ale zeby od razu 5 osob nazywac tlumem ... I nie mowie tak bo "przejazdem"
              widzialam. Nie wiem jak smakuje kawa w Rio ale w Malej zawsze mi smakowala
              niezaleznie od tego czy wlasciciele placili dlugi czy nie (to chyba nie ma
              wplywu na smak kawy tylko na wyobraznie wierzycieli ;) ). Moze moglbys podac
              godziny w ktorych odbywa sie tam to istne szalenstwo?
              • mariusz-welna Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 05.07.05, 12:29
                Pożartowaliśmy sobie a teraz, ...pojawia się pytanie, kto jest faktycznie
                właścicielem MC, bo mówią ludzkie głosy :), że dawni właściciele zostali
                zdegradowani do rangi pracowników fizycznych, co by się nawet zgadzało - skoro
                na rondzie W. podobno taki rozkwit, to nie mogłoby być zasługą skrzypczyków -
                przecież oni potrafią tylko psuć.
                Bycie pracownikiem w knajpie, w której było się kiedyś właścicielem...uuuuu...
                to musi być cios w serce... no chyba, że się udaje przed wszystkimi
                zainteresowanymi, że wszystko jest ok... i podbiera się teraz kaskę z kasy
                pracodawcy?! skrzypczykowie to przecież znawcy tematu, eksperci od
                "uczciwości".
                • mariusz-welna Re: Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 05.07.05, 13:14
                  Uuuuu... trochę przeholowałem z tym poważnym tonem...
                  już nadrabiam poezją:
                  "...kukułka latała i chudziutkiego piotrusia złodzieja szukała, piotrusiu,
                  piotrusiu gdzie skrywasz swe skarby? czyżby w słoiku musztardy?
                  Na to zaa drzewa głos cichutki się odzywa ...mam je u patrysi co w tej bajce
                  robi za debila."
                  • malina59 Re: Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 06.07.05, 00:27
                    Welna to chyba ty powinienes przejsc sie do lekarza... i to szybko!!!
                    • Gość: kazio Re: Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 02:52
                      podziwiam dyskusję - na poziomie. (sorki - wpadłem tu przypadkowo, ale oszustów
                      nie lubię).
                      Dlaczego nie wp....cie swojemu ulubieńcowi-pomogę siłą swoich ścięgien...
                      • Gość: Tomek Re: Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.05, 10:55
                        Bo nie tędy droga! to niczego nie załatwi.
                        Chociaż niejednej osobie by poprawiło nastrój :)
                        Złodziej jak dostanie w ryja, nadal bedzie złodziejem.
                        • mariusz-welna Re: Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 07.07.05, 11:19
                          Chciałem wszystkich przeprosić! wystąpiła u mnie chwilowa
                          pomroczność jasna, ale już zacząłem brać lekarstwa, które kiedyś brała
                          Patrycja i czuje się lepiej. I przepraszam za swoje wypowiedzi:)
                        • john-java Re: Idz´ do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 12.07.05, 23:54
                          Nawiazujac do postu Tomka, w temacie obicia ryja: to oczywiscie sie nalezy Skrzypczykom -
                          nie wiadomo, ktoremu bardziej? Oboje sa siebie warci! W W-wie juz wiekszosc wie, kim sa - na
                          haslo Mala Czarna slysze: "aaaaaaa, ci sciemniacze! Slyszalem/am!" Brawo! To dopiero sukces!
                          Ale jak wyeliminuje emocje, to stwierdzam, ze ja moge rano spojrzec sobie w twarz a potem
                          wyjsc swobodnie z domu i przejechac sie po miescie, bez stresu czy nie spotkam kogos, komu
                          wisze kase. Ja mam luz! Ale co moze o tym wiedziec Piotrek Skrzypczyk i Patrycja?
                          Gratulacje dla wlascicieli tego "kultowego miejsca" i mlodych rodzicow! Jest wam czego
                          zazdroscic! Male dziecko i dlugi nie do splacenia az do piecdziesiatki! Jeszcze raz bravo!!!
                          Karnawal w Rio trwa! Bawmy sie!
                          • Gość: Były przyjaciel 2 Re: Idz? do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 11:00
                            Są wakacje trzeba odpocząć od tych nurzących skrzypo-tematów.
                            Po prostu niech machina urzędowa dobierze im sie do dupy i już, szkoda energii.
                            • shuviniah2 Re: Idz? do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 16.07.05, 00:58
                              przygladam sie postom i rzeczywiscie, od pewnego czasu mówicie to samo... dajcie
                              spokój, w końcu są wakacje. a ze machina urzędowa sie dobierze, to
                              prawdopodobne, chyba ze wczesniej przyjdzie komornik. czego ja akuratr nie
                              zycze, bo osobiście, mimo ze dokladnie wiem jak sprawa wygląda, z samą kawiarnią
                              jestem bardzo związana. i mimo, ze klientów ostatnio niewielu, dla tych
                              nielicznych z radością myje okna i parzę kawę:) wiec nie gadajcie tak na MC bo
                              współtworzą ją nie tylko właściciele, ale też osoby, które tam pracują.
                              • Gość: Były przyjaciel 2 Re: Idz? do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.05, 10:43
                                ...tu nie chodzi o miejsce! /nazwę zawsze można zmienić/, chodzi o skrzypczyków
                                współwłaścicieli tego/tych lokali! /pewnie nie są już właścicielami/.
                                Chodzi tu jeśli się nie zorientowałaś o piętnowanie ludzi pozbawionych
                                wszelkich zasad, zwykłych oszustów itd.... zresztą to wszystko już zostało
                                napisane!
                                A jeśli masz ochotę pracować dla złodziejskiej pary - twoja sprawa /ładnie o
                                tobie świadczy/ tylko nie pisz o gadaniu na mc...
                                • bojeslitakmabyc Re: Idz? do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! 18.07.05, 11:25
                                  widzisz byly przyjacielu - rozumiem pretensje, wiem, ze to co tu zostalo
                                  napisane w wiekszosci pokrywa sie z prawdą. nie rozumiem tylko jednej rzeczy.
                                  dlaczego MC ciagle funkcjonuje. jest na nich tyle hakow, a nikt nie dobrał im
                                  sie do tylków. czy to rzeczywiscie takie niwykonalne, zgłosic co trzeba w
                                  okreslone miejsce? za duzo tu pada słów, ale w praktyce nikt nie upomina sie o
                                  swoje. o niepisane długi wiadomo, ciezko sie upomniec, ale zawsze zostaje
                                  sanepid, urząd skarbowy i inne zacne urzędy. jakos nikt sie nie kwapia.
                                  a co do pracowników, skąd oni mają cokolwiek wiedzieć, skoro przewija sie ich
                                  tak wielu. poza tym to studentki, ktore po prostu potrzebuja kasy. wiec nie ma
                                  co je obwiniać. z tego co wiem obecnie pracuje tam ich kilka, w tym zaledwie
                                  polowa dluzej niz 4 miesiące. wiec przestan sie ich czepiać byly przyjacielu, to
                                  ze sie przejechales na ich szefach - w co wcale nie wątpię - nie znaczy ze masz
                                  sie na nich wyżywać. zaręczam, ze zadna z nich nie jest wciągnieta w spisek. to
                                  wszystko bardziej skomplikowane niż się wydaje. współczuje, ale radze, zebyu
                                  zacząc cos robić. pozdrawiam.
                • Gość: IKS Re: Idź do apteki po LEKI - "Rio" skrzypczyku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:49
                  Ojej jak mila wiadomosc :) Dobrze mi sie bedzie spalo :)

Dawajcie znac jak tylko bedziecie cos wiedzieli!!
            • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 14:19
              Bywalcu- Rio de Janeiro, Paryz- widze ze swiatowy z Ciebie gosc <hahaha>
              • Gość: kasia Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 16:29
                temat przycichł?czemu to?;)ciekawy był,zwłaszcza ostatnio:)
                • Gość: Wielbłąd ONI LICZĄ NA TO, ŻE WSZYSTKO PRZYCICHNIE! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.05, 10:34
                  Kasiu, wakacje, wakacje i wakacje! Niektórzy je mogą mieć a niektórzy nie :)
                  Jak "wszyscy" wrócą to i pewnie temat wróci.
                  Ja osobiście widziałem ostatnio jak nic się nie dzieje w "tych" miejscach.
                  • Gość: P Re: ONI LICZĄ NA TO, ŻE WSZYSTKO PRZYCICHNIE! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.05, 12:13
                    Już po wakacjach, może czas na jakieś nowości w sprawach tych ściemniaczy!?
                    Czy gdzieś uciekli i kryją się pod nazwiskiem Tumanek czy też Przewalanka?
                    a może pracują gdzieś uczciwie na pół etatu i zaczęli spłacać długi?
                    • john-java TO CHYBA KONIEC! 20.09.05, 17:52
                      Czyzby dosiegla ich reka sprawiedliwosci? PAsmo nieszczesc spadlo na tych
                      "porzadnych wlascicieli kultowego miejsca". Najpierw Patrycja w Marie Clair -
                      masakra!!! Stylizacja mega wiesniacka - ale dziekuje Patrycji bo dostarczyla mi
                      sporo radosci swoim wygladem czyli swoja glupota - kazdy lubi patrzec jak wrog
                      sie pograza. Chyba, ze faktycznie ubiera sie tak do pracy - to tlumaczy te
                      pustki :)))))) A teraz dowiaduje sie, ze "kult place" na Rondzie W. zamkniete!
                      Ciekawe czy chwilowo? Ciekawe czy znowu z czegos sie nie wywiazali? A moze
                      probowali kogos przewalic? Czekamy na rozwoj wypadkow. A co na Koszykowej?
                      • Gość: Byla Kolezanka Re: TO CHYBA KONIEC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.05, 00:38
                        O tak!!! To pawie pioro to bylo cos - jesli Pata tak sie ubiera to rzeczywiscie jej choroba psychiczna zaszla
                        juz daleko. Strasznai mnie tez ciekawi ktorym kolezankom rozdala swoje stare ubrania? Bo czy Pata ma
                        jeszcze kolezanki??? nie wydaje mi sie...
                        • Gość: IKS Re: TO CHYBA KONIEC! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.05, 00:50
                          Ojej jak mila wiadomosc :) Dobrze mi sie bedzie spalo :)

Dawajcie znac jak tylko bedziecie cos wiedzieli!!
                          • malina59 Re: TO CHYBA KONIEC! 26.09.05, 10:26
                            Nie ma co się cieszyć na zaś :-ppp Oba lokale są jeszcze otwarte :-p
                        • Gość: prampampam Re: TO CHYBA KONIEC! IP: 82.141.250.* 08.10.05, 03:51
                          i po co te żałosne posty? jak ma być super to na pewno będzie. miłej zabawy!
    • Gość: S. A JEDNAK NIE KONIEC !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.05, 12:37
      Może wielu to zmartwi, ale MC wraca w nowym miejscu ze zdwojoną siłą !!!!!
      Dzięki przychylności nowego sponsora otwiera się nowe kultowe miejsce w sercu
      stolicy. Szczegóły wkrótce.
      • john-java Re: A JEDNAK NIE KONIEC !!!!! 26.09.05, 16:13
        To znaczy, ze dzieki przychylnosci nowego sponsora (ktory to juz z kolei?) Piotr
        i Patrycja Skrzypczyk wkrotce zaczna regulowac swoje dlugi? Bo na razie chyba
        nic sie w tym temacie nie ruszylo? Raczej cos przybylo...
        Ciekawe kim jest ten kolejny naiwniak? Na pewno cieplo go przywitamy na tym
        forum wkrotce.
        A miejsc mozna otworzyc jeszcze z 1000 i co z tego? Fama sie rozeszla po miescie
        i mc jest juz skazana na wieczne pustki. Skrzypczykowie, przerzuccie sie na
        warzywniak albo na cos co nie zwiednie przy was ;-P
      • Gość: Halina Re: A JEDNAK KONIEC !!!!! IP: 194.246.124.* 30.09.05, 16:05
        Oooo... jakze by sie czlowiek mial martwic, ze tak uczciwi wlasciciele/wspolwlasciciele beda sie
        rozwijac! Smutno! - znowu udalo im sie naciac kolejnego "jelenia"! - przychylny sponsor :)
        blagam.
        Im wyzej sie wdrapia tym bolesniejszy bedzie upadek!
        Skoro mc wracac ma ze zdwojona sila - to znaczy ze cos bylo/jest nie tak! :)
        przeciez tak super sie kreci/krecilo w tych dwoch punktach... prosze...
        Niech wraca mc do miasta - niech wraca tylko niech skrzypczykowie oddadza ukradzione
        pieniadze!!!!!
        • Gość: ;) Re: A JEDNAK KONIEC !!!!! IP: 194.246.124.* 04.10.05, 17:41
          oj... chyba tam pluja do kawy!?
          • Gość: to ja Halina Re: A JEDNAK KONIEC !!!!! IP: 194.246.124.* 04.10.05, 17:42
            ;)
            • bojeslitakmabyc Re: A JEDNAK KONIEC !!!!! 07.10.05, 19:20
              plask plask plask! nowe miejsce, prosze prosze... nie moge sie doczekac! szuru
              buru szuru buru. tylko pogratulować takich zdolności metemofozy, naprawdę nie
              wiem skąd biorą sie tacy ludzie. po prostu nowy gatunek. po tych wszystkich
              jazdach z kasą naprawdę chce mi się z tego tylko śmiać. i nadal się dziwie.
              naprawdę, winszuje Apacze! ciekawe gdzie ostatecznie wylądujecie... adios!
              • Gość: MC Zapraszamy !!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.05, 22:38
                Od przyszłej soboty otwarcie nowego kultowego lokalu w centrum Warszawy !!!
                Będzie pyszna kawka, legendarny kajmak i słynne kanapki ! W dniu otwarcia
                losowanie niespodzianki! Zapraszamy !!!
                P.S. Niestety liczba miejsc ograniczona, więc prawdopodobnie będzie selekcja.
                Nieprzychylni z forum niemile widziani. Zainteresowani znają adres.
    • Gość: MC Nowa Mała Czarna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.10.05, 22:40
      Od przyszłej soboty otwarcie nowego kultowego lokalu w centrum Warszawy !!!
      Będzie pyszna kawka, legendarny kajmak i słynne kanapki ! W dniu otwarcia
      losowanie niespodzianki! Zapraszamy !!!
      P.S. Niestety liczba miejsc ograniczona, więc prawdopodobnie będzie selekcja.
      Nieprzychylni z forum niemile widziani. Zainteresowani znają adres.
      • Gość: fan. Re: Nowa Mała Czarna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.10.05, 19:53
        Selekcja rzeczywiście wskazana,bo niewiadomo którą z dwóch osób robiących tłok
        na codzień na RONDZIE WASZYNGTONA wpuścić na OTWARCIE .Nie poddawajcie się!
        Walczcie!Nigdy nie wiadomo.Może ktoś uwierzy.
        • Gość: prampampm Re: Nowa Mała Czarna IP: 82.141.250.* 09.10.05, 02:11
          a po co nowa MC? jedną nie umiecie się zająć! żeby nie umieć wykorzystać takiego
          potencjału, to rzeczywiście, trzeba być kretyem lub (jak jest w waszym przypadku
          zapewne) mega krętaczem... aż smutno patrzeć na te żałosne podrygi :(
      • john-java Re: Nowa Mała Czarna 10.10.05, 10:49
        Jesli to prawda Piotrek, to tylko szkoda, ze blokujesz miejsce w centrum na fajna knajpe. Bo tam gdzie ty
        maczasz swoje brudne paluchy nie ma szans na sukces. Okreslenie "legendarny" w przypadku kajmaku
        patki czy "slynne" kanapki moze miec znaczenie tylko negatywne (nie sadze zeby sie podciagnela).
        Zreszta w tym miescie juz wszyscy o tym wiedza.
        Na prawde jestes glupi, skoro od tylu lat ci nie wychodzi i nadal nie wyciagasz z tego wnioskow.
        Otwieranie kolejnego miejsca tylko potwierdza twoj skrajny debilizm. Ale czym masz sie martwic -
        przeciez to znow nie Twoja kasa?
        Pozdrawiam wszystkich uczestnikow - poza Skrzypczykiem rzecz jasna!
        • Gość: Zaczarowany Ołówek mała czarna JEST DO DUPY! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.05, 11:33
          Po co kolejne miejsce... przecież tam się nic nie dzieje!!!
          Wystarczy w jakikolwiek dzień czy weekend zobaczyć pusty lokal na rondzie
          no i klasycznie opuszczony na ul. K. - to jakiś dowcip debila Skrzypczyka
          i jego pawiego piórka :)
          Ten ściemniacz może otworzyć nawet punkt skupu kartonowych kubeczków i słynnych
          kajmaków w Uan-Bator ale niech oddaje pieniądze skradzione ludziom!
          A wiecie jaką ma ksywkę w środowisku prawdziwych właścicieli, normalnych
          kawiarni?! :)
          Tum...
          • Gość: wiesio Re: mała czarna JEST DO DUPY! IP: *.visp.energis.pl 11.10.05, 23:08
            Jej! nie sądziłem że ten wątek tak się rozciągnie. Czasami przemykam obok lokali na koszykowej i na
            placu W. i kurka nigdy nie udało mi się trafic na tą Fiestę! Ludzie dajcie znac kiedy się odbywa bo
            naprawdę poluje na to i nic. Dziś zanotowałem rekord na koszykowej! 6 osób na raz. Jak otworzą jeszcze
            kilka lokali to osiągną stosunek 1 do 1 - 1 lokal na jednego swojego klienta! To dopiero rozmach, a wtedy
            jak zrobią fieste to sie cała brazylia do nas przeprowadzi! A wtedy autografy, wywiady w zakładach
            pracy.... oj będzie się działo! No chyba że wczesniej wylądują na Rakowieckiej. (może tam ten nowy lokal
            będzie - w sumie samo serce Warszawy)
            Pozdrawiam wszystkich w tym wątku. Może by to zebrac do kupy i jakąś książkę napisać?
            • Gość: sąsiad z Pieknej Re: mała czarna JEST DO DUPY! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.10.05, 01:25
              Nareszcie wyjaśnia sie zagadka kto tak czesto się kręci w płaszczu na rogu
              Pieknej i Koszykowej.Myślałem, że to jakiś złodziej albo ekshibicjonista, a
              okazuje się , że to typek o ksywie "wiesio" napalony. Proszę , proszę jak
              jesteś głodny to powiedz anie tylko kilka razy dziennie zaglądasz i się
              oblizujesz.Jest tam kilka knajpek w okolicy, może gzieś cię nakarmią...Jeszcze
              mu się fiesta marzy, i pewnie panienki topless, podglądacz jeden bezwstydny...
              Aha, nie pisz, że przemykasz bo czasami widzę az okna jak i godzinę stoisz pod
              tym budynkiem i się przyglądasz.
              • Gość: Zaczarowany Ołówek Re: mała czarna JEST DO DUPY! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 12:09
                Ale sąsiad jest kumaty i spostrzegawczy!
                Skoro widzi jak godzinami ktoś stoi w okolicy, to co on sam robi?!
                ...może jest słupkiem-głupkiem? a może właścicielem-złodziejem, który nic nie
                ma do roboty bo nikt nie przychodzi nabijać mu kieszeni?!... a może jest
                uczciwym tropicielem podglądaczy - Pań lubiących topless?!
    • Gość: dorota&daniel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 13:57
      no proszę,proszę..jak miło i rodzinnie :))
      czy ktoś się orientuje,gdzie można w chwili obecnej spotkać P&P ?
      bo z chęcią byśmy się z Nimi spotkali i porozmawiali o.... przeszłości ;)
      • Gość: Okradziony Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: 194.246.124.* 14.10.05, 20:38
        ooo... ja takze bym sie podlaczyl do takiego spotkania!!!
        Spotkac ich :) to chyba tylko pod domem na pl. Wilsona trzeba koczowac?!
      • Gość: Myśliwy Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 23:57
        Przepraszam, czy daniel to inna nazwa dla łosia ???? HEHEHEHEHEHEHE...
        • Gość: daniel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.05, 13:11
          ...chcesz,żebym na ciebie zapolował...?
    • Gość: AC Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.10.05, 23:54
      Pamietacie, że jutro otwarcie nowego kultowego miejsca w Warszawie ? Będzie
      super impreza, a pokrzywdzeni przez los sie wsciekają bo nie wiedzą gdzie.
      Wiem, że pytaliscie na mieście, hahahahahaha....
      • Gość: Kolega z teatru Re: Nowa naprawde mała Czarna IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.05, 13:09
        "hej zlodzieju! kto by chcial ogladac twoja wredna i spocona ze strachu
        gebe? Chyba tylko twoja niedorozwinieta zonka! (Moze to ona jest ta
        tajemnicza postacia w plaszczu, ktora kreci sie przed wejsciem i
        oblizuje? Znow miala atak?)
        Super impreza??? Co ty mozesz wiedziec o super imprezach?
        Znasz je chyba tylko z filmow - bo juz nikt cie nie zaprasza nigdzie? I
        to sie raczej nie zmieni :)))
        I sprawdz znaczenie slowa "kultowy" - bo ciagle uzywasz go
        niewlasciwie, nieudaczniku."
    • Gość: belutek Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.05, 16:21
      A wiecie dlaczego im sie tak ydało swietnie przejśc przez te wszytkie kruczki
      prawne i wszystkich wyrolowac, bo byli to specjaliście zwolnieni z Banku
      Handlowego przed połaczeniem się z Citibankiem, dostali niezłe odprawy,ze mogli
      za co interes otworzyć, a dalej pomagali im zaprzyjaźnieni prawnicy z BH
      • Gość: fiu bździu Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: 82.141.250.* 17.10.05, 23:27
        hej kochani, i jak udała się imprezka? napradę żałuje, ze nie mogłam na nia
        dotrzeć, ale jak wiecie jestem daleko... to forum dostarcza mi tu nie lada
        rozrywki, ciekawe co jeszcze się zdarzy. bo sny mówią mi, ze cos na pewno. dwa
        tyg temu śniło mi się Patka, ze goniłam cie wokół stołu i ciągnełam za włosy, bo
        mi kasy nie chciałas dać. bosz, naprawde niezła z ciebie zdolniacha, nawet w
        nocy mnie dopadniesz! ale ciekawe kto kogo ostatecznie dorwie:>
        • Gość: Profil Aluminiowy Nowa mała czarna na wysypisku pod Kielcami IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.05, 10:37
          Ceść Fiu bździu!!! jak się okazuje wcale tak daleko nie jesteś :) wesoło, że
          śledzisz ten serial "Opętana łopata i jej skrzypek w pierdlu".
          Musimy poczekać aż "obserwator w płaszczu: napisze jak się bawili na imprie
          miesiąca - wiesz to była taka podziemna impra, tylko dla górników!
          pa
          • Gość: Zaczarowany Olowek Re: Nowa mała czarna na wysypisku pod Kielcami IP: 194.246.124.* 18.10.05, 20:46
            No to czekamy na wiesci :)
            • Gość: fiu bździu Re: Nowa mała czarna na wysypisku pod Kielcami IP: 82.141.250.* 19.10.05, 22:55
              i co z tym wysypiskiem? z chęcią czegoś się dowiem... oglądałam dziś wiadomości
              bbc, ale nic nie mówili:> jakoś miło na tym forum się zrobiło ostatnio, tak
              rodzinie i cieplutko. wrrr:P
    • Gość: mimi Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 10:57
      Idziemy w kierunku zgody w większości spraw - powiedział Jan Rokita po
      spotkaniu z desygnowanym na premiera Kazimierzem Marcinkiewiczem. Dzisiejsza
      rozmowa przybliża nas do tworzenia koalicji. Pozostaje oczywiście bardzo wiele
      znaków zapytania, ale odpowiedzi na pytania w sprawach programowych będziemy
      udzielali dopiero po zakończeniu kampanii wyborczej" - powiedział Marcinkiewicz
      na briefingu prasowym.

"Plan naszych działań jest taki, by do końca października powołać rząd" -
      podkreślił Marcinkiewicz.
    • Gość: Przeczytajcie !!!! Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.10.05, 11:03
      Lęk

Występują różne rodzaje stanów lękowych. Powracające regularnie uczucie lęku,
      utrzymujące się przez dłuższy czas, nosi nazwę nerwicy lękowej. W przypadku
      uczucia strachu, pojawiającego się nagle w postaci ataku z dodatkowymi
      dolegliwościami, takimi jak przyspieszone bicie serca lub poty, mówimy o ataku
      paniki. Poza tym występują tzw. fobie. Są to stany lękowe, pojawiające się w
      konkretnych sytuacjach, np. na dużej wysokości (akrofobia) lub w zamkniętych
      pomieszczeniach (klaustrofobia).
      Ocenia się, że stany lękowe występują u 2-3% społeczeństwa, przy czym u
      kobiet mniej więcej dwa razy częściej niż u mężczyzn. Stany lękowe - z
      wyjątkiem fobii - pojawiają się zazwyczaj nieoczekiwanie, czasem w nocy. Często
      nieznana jest ich przyczyna. Nagle pojawia się nieprzyjemne uczucie lęku,
      którego nie można się pozbyć przy pomocy logicznych argumentów.
      Podczas stanów lękowych i ataków paniki występują następujące dolegliwości:

duszności;
      uczucie dławienia w gardle;
      przyspieszony rytm serca;
      wrażenie ucisku na klatkę piersiową;
      niepokój, dreszcze, mrowienie w rękach, nogach i twarzy;
      nudności, wymioty;
      poty, pocenie się rąk;
      utrata głosu;
      trudności w przełykaniu;
      parcie na pęcherz, biegunka;
      zakłócenia snu.
      Strach jest naturalną reakcją na określone sytuacje życiowe. Strach sygnalizuje
      świadomości: ''uwaga, niebezpieczeństwo!'' i jest czynnikiem ochronnym. Dopiero
      wtedy, gdy stany lękowe przekroczą pewne granice, należy uznać je za chorobowe.
      Do nasilonych i przesadnych stanów lękowych mogą prowadzić następujące czynniki:
      liczne sytuacje stresowe połączone z wycieńczeniem fizycznym lub psychicznym;
      choroba i śmierć w rodzinie lub kręgu przyjaciół;
      zagrożenie pozycji zawodowej;
      przejście w nowy okres życia (emerytura, wiek przekwitania);
      negatywne przeżycia (np. klaustrofobia po utknięciu w windzie lub strach przed
      ciemnymi ulicami po przeżyciu napaści);
      choroby psychiczne, takie jak depresja lub schizofrenia.
      W następstwie nieopanowanych, długotrwałych stanów lękowych może rozwinąć się
      depresja, która będzie nasilać stany lękowe.
      Długotrwały strach może doprowadzić do nadużycia alkoholu, nikotyny, narkotyków
      lub leków.
      Ciężkie stany lękowe mogą prowadzić do myśli samobójczych.
      Wyczerpująco porozmawiaj o problemie z zaufanym partnerem.
      Odwiedź miejsce, w którym czułeś się do tej pory bezpiecznie i szczęśliwie.
      Pójdź do kina lub restauracji.
      Zaplanuj coś, co sprawi ci przyjemność, np. interesujący weekend lub wyjazd na
      urlop.
      Weź lek uspokajający dostępny bez recepty. Leki takie, również homeopatyczne,
      są dostępne w aptekach. Recepta jest niezbędna jedynie w przypadku silnych
      leków.
      Wieczorem kładź się wcześnie spać i wyśpij się. Możesz wziąć łagodnie
      działający lek nasenny. Rankiem wszystko zazwyczaj wygląda lepiej.

Kiedy należy udać się do lekarza
      Gdy lęk jest dokuczliwy.
      Gdy pojawią się myśli samobójcze.
      Gdy nie można samemu poradzić sobie z własnym lękiem.
      Jeśli z powodu lęku istnieje zagrożenie nadużywania alkoholu, narkotyków lub
      leków.
      Jeśli występują dolegliwości towarzyszące (np. silne bicie serca, zakłócenie
      snu, mdłości).
      Gdy stan lękowy utrzymuje się dłużej niż 1-2 dni.
      Gdy stany lękowe się powtarzają.
      Jeśli chcemy się przed kimś wygadać.
      Co zrobi lekarz
      Postara się sprawdzić, co leży u podłoża stanów lękowych. Przeprowadzi badanie
      oraz wnikliwą rozmowę z pacjentem. W lżejszych przypadkach poleci lek
      uspokajający, w cięższych - skieruje cię do specjalisty (psychologa,
      psychiatry).
      Można zapobiec stanom lękowym, rozmawiając jak najczęściej z zaufaną osobą o
      uczuciach, potrzebach, życzeniach. Jeśli wystąpią sytuacje wywołujące strach,
      nie należy tego faktu ukrywać, lecz trzeba z kimś o tym porozmawiać. W
      zapobieganiu nawracającym stanom lękowym może pomóc odpowiedź na zadane sobie
      następujące pytania:

Co ostatnio wywołało lęk?
      Co robiłem i o czym myślałem bezpośrednio przed pojawieniem się uczucia lęku?
      W jaki sposób mógłbym przerwać nadchodzące uczucie lęku?

• malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 20.10.05, 16:20
        Przeczytałam :)
      • Gość: Były przyjaciel 2 Oddaj pieniądze!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.05, 12:41
        Bravo piotrek widać, że na poważnie potraktowałeś swój stan i starasz się
        "dogłębnie" go rozpracować. Dobrze, że przynjmniej wiadomo co jest źródłem
        twoich i patrycji lęków.
        • Gość: Profil aluminiowy Sprawiedliwy Kaczor? IP: 194.246.124.* 25.10.05, 09:48
          ...moze teraz po dojsciu do wladzy PiS'u, ktos dobierze sie do tylka tych
          oszustow?! POSZKODOWANI piszcie na adres posla Ziobro :)
          • Gość: :) Nowa sciema! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.05, 18:07
            To "nowe miejsce" w sercu Warszawy to totalna ściema naszej ulubionej
            parki! Kilka lat temu nasza mądra Patka-Łopatka udzieliła głosu pewnej
            gazecie branżowej (i zostało to wydrukowane). Mówiła wtedy o tym, że
            planuje otwarcie kilku (nawet 10) miejsc w ciągu kilku miesięcy. Mineło
            już kilka lat od tamtego czasu i zadanie nie zostało wykonane. No cóż,
            widać zaczyna brakować jeleni/przyjaciół na rynku... Poważnych
            biznesmenów raczej nie przekonają swoimi kosmicznymi planami.
            No ale kilku się dało nabrać :)
            • Gość: kasia Re: na gorącym uczynku! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.05, 23:22
              a ja ostatnio widziałam patrycję w trafficu w dziale z książkami prawniczymi.
              myślicie ze szukała kolejnego sposobu na wyrolowanie znajomych,czy moze raczej
              na wybrnięcie z obecnych tarapatów?;)
              • Gość: Bywalec MC rzadzi i wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.05, 22:03
                I co matolki ? Pol roku darliscie japy i po co to wszystko ?

Mala Czarna na Waszyngtona rzadzi i wymiata. To byl sezon jesienny w wraszawskim
                mondzie jakiego nie widziano od najlepszych lat Ziemianskiej. Tyle gwiazd
                przewinelo sie przez MC na Waszyngtona, ze dwie ksiegi honorowych gosci trzeba
                bylo wymienic w tym czasie. Gwiazdy estrady, tuzy polityki, uczone glowy.
                Wszyscy oni bywali w MC na Waszyngtona. No i nieustajaca fiesta dla wszystkich
                klientow.
                Ciasto kajmakowe o 4 dlugosci przed konkurencja, kawa taka, ze dwoch Wlochow
                chcialo podkupic barmana od razu do lokalu na Piazza di Spania. Konkurencja
                zmiazdona.

Teraz MC zaprasza na sezon zimowy. Nie zapomnijcie o uprzedniej rezerwacji
                telefonicznej - bo wieczroy teraz juz sa chlodne i chyba nie chcecie czekac na
                zewnatrz az sie zwolni miejsce. O to zreszta trudno, bo goscie chca jak
                najdluzej sie delektowac niezrownana kawa i ciastami.

MC to numero uno w naszym miescie.

• malina59 Re: MC rzadzi i wymiata 02.11.05, 13:31
                  Ja w takim razie poprosze o nr telefonu pod ktorym moge zrobic rezerwacje bo
                  strona internetowa juz chyba nie dziala? Jeszcze jedno: z jakim wyprzedzeniem
                  dzwonic??
                • john-java Re: MC rzadzi i wymiata 02.11.05, 16:07
                  Chyba sie skrzypczyk upiles w halloween, ze takie bzdury wypisujesz :)))
                  juz ci sie sen miesza z rzeczywistoscia. Bawisz nas tymi swoimi zyczeniami o
                  tlumach gwiazd i za to ci dziekujemy! Na twoje nieszczescie wiekszosc tuzow ma
                  cie w dupie i delektuja sie kawa zupelnie gdzie indziej. Karma peka w szwach -
                  ale tam wiedza jak przyciagnac klienta, a ty sie po tylu latach jeszcze nie
                  nauczyles, Kto tu jest matolkiem?
                  ps. A jak sie zwracasz do zonki?
                  • Gość: Bernard Wielki Re: MC rzadzi i wymiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.05, 21:34
                    Kolego od niedopinajacej sie kasy - co ty wiesz o prawdziwej kawiarnii ? Myslisz
                    ze jak Policja nie zostala powiadomiona o wszystkich twoich sprawkach to teraz
                    mozesz pyszczyc na lewo i prawo. A pamietasz jak blagales na kolanach zeby nie
                    dzwonic pod 997 i co mozesz zrobic zeby tylko ci darowac. Ale weksle wciaz sa u
                    mnie. Wiec nie podskakuj kolezko sniegowy bo szybko moge ci zrobic na szaro.
                    Reputacje czlowiek ma tylko jedna i jak twoja szybko zniknie jak ostatnia kulka
                    lodow na dzieciecej zabawie to ostanie ci sie jeno sznurek i sucha galaz.

A dla pana wlasciciela MC nieustajace podziekowania za prowadzenie najlepszego
                    lokalu w miescie. Ta kawiarnia nie ma sobie rownych w calej Europie. Najlepsza
                    kawa, wysmienite ciasta, obsluga z klasa. To trzeba zobaczyc zeby uwierzyc.
                    Perla wsrod warszawskich kawiarnii. Brylant wylaniajacy sie z kipieli. Gwiazda
                    mocno swiecaca. Takiego miejsca nam brakowalo przez wiele lat. Ale, teraz mam
                    nadzieje ze bedzie z nami na dlugo. Na zawsze. Dziekujemy, dziekujemy, dziekujemy.

• john-java MC matolki 03.11.05, 16:28
                    tak, tak - te weksle to juz sa slawne. Ale chyba leza nie w tej szufladzie, ktora sugerujesz. I znow zle
                    zgadujesz! Pieniadze gina jak ty sie pojawiasz!
                    Czy ty myslisz na prawde, ze ktokolwiek oprocz ciebie chlopaku pisalby jeszcze cos o MC? Jak juz tak raz
                    ktos zajrzal to raczej nie wroci - i nie potrzeba tego forum - ludzie widza jaka kiche chcesz im wcisnac i
                    wola pojsc gdzie indziej. A miejsc nie brakuje!
                    I nie kracz z 997...
    • Gość: kawusia Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.11.05, 22:49
      Zawsze gdy ktoś coś napisze dobrego na temat MC odzywa się ten john-java i
      krytykuje. Prawda jest taka, że jak go już w MC nie ma to wiele się zmieniło -
      przestały ginąć pieniądze i nie przychodzą już geje.
      • Gość: :) ble Chore klimaty! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 18:42
        ...zawsze jak się odezwie ten Java, coś się pobudza na tym forum!?
        Jak to jest, że ma taką moc?! Gejów można nie tolerować, kawy można nie pić,
        ale nie można tłumaczyć złodzieja!!! Ktoś kto rusza się "po mieście", wie
        doskonale jaka "fiesta" panuje w tym/tych lokalach, a wieści się roznoszą i
        często trafia się na kogoś kto słyszał o machlojkach i nieuczciwości tych
        ludzi! Więc ci co chwalą mc mają coś z głową, albo przychodzą do nich emeryci
        ale tylko przed południem?! wiecie - fiesta.
        • Gość: Byly przyjaciel 2 Re: Chore klimaty! IP: 194.246.124.* 04.11.05, 12:05
          Polecam w poniedzialkowy wieczor - Teatr TV - bedzie sztuka "Przyjaciele i
          pieniadze"!
          Swego czasu panstwo s. chelpilo sie znajomosciami w kregach aktorskich, wiec
          moze ich zainteresowac ta sztuka?!
          Pozdrawiam normalnych :)
          • Gość: kasia Re: Chore klimaty! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.05, 19:28
            hm,ktoś moze wie,czemu w piątek po południu MC na rondzie waszyngtona była
            zamknięta?;)
            • Gość: ;) Tom Re: Chore klimaty! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.05, 18:24
              Może musieli pilnować tego wymyślonego trzeciego miejsca?
              Chociaż nikt, nigdy w nim nie był ;)
              • Gość: były przyjaciel tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.11.05, 08:55
                właśnie się dowiedziałem,że ostatni inwestor-wspólnik,który tym razem dla
                odmiany zadbał o dokumenty zanim wyłożył pieniądze,stracił cierpliwość do tych
                leserów i krętaczy.Dlatego pewnie Patkę można ostatnio spotkać miotającą się po
                dziale z literaturą prawniczą.Nie poddaje się dziewczyna.Może coś wyczyta i
                znowu kogoś puści z torbami.Dobrze,że przynajmniej czytać umie.No i zawsze
                jeszcze zostaje sposób " na małe dziecko" lub " na chorą matkę",ale to już może
                podziałać na zupełnie świeżego jelenia,bo dotychczasowy wspólnik już przez to
                przeszedł.
                • Gość: Czytenik Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.11.05, 11:01
                  Zastanawiające jest, że w dodatku GW "po knajpach" było napisane o jednym
                  punkcie mc a nie o trzech, jak tu niektórzy fantaści pisali!
                  Ciekawy był też opis, suchy i skromny a w dodatku były informacje o punktach,
                  które już dawno się "zmyły" - oto świadectwo sukcesu tych ściemniaczy!
                  • Gość: IKS Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 18:42
                    Witajcie,
                    Dawno mnie tu nie bylo...sporo mialam do nadrobienia :)
                    Czy to prawda ze lokal na Waszyngtona jest juz calkowicie w rekach "Czulego"?
                    A jak funkcjonuje Koszykowa?
                    Pozdrawiam serdecznie wszystkich..no..prawie wszystkich :)
                    • Gość: Pani Pikusiowa Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: 194.246.124.* 08.11.05, 22:34
                      Bach! no i stalo sie ;)
                      zlo powraca - na to wychodzi, teraz juz tylko smetny i przygnebiajacy lokal na
                      Koszykowej moze byc ich bastionem! oczywiscie glupoty!
                      • Gość: :) Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.05, 11:20
                        Wychodzi na to, ze wszystko, co sie teraz dzieje na rondzie W juz nie
                        jest "zasluga" skrzypczyka i Lo-paty. Ach ten profesjonalizm! Ta klasa!
                        Ale mozemy za to ich teraz spotkac bez problemu na Koszykowej - stoja
                        za barem, bo personel sie wykruszyl. Ciekawe dlaczego? Aaaaa!
                        Przeniesli pracownikow do tego nowego miejsca w sercu miasta! Mozna tam
                        trafic po pawich piorach i sladach konfetti na chodniku - zadanie dla
                        uwaznych! Fiesta na calego!
                        To trzeba bedzie wpasc na darmowa kawke niedlugo. Rozumiem, ze tylko w
                        dniu roboczym jest taka mozliwosc?
                • john-java Re: tym razem,to naprawdę koniec. 08.11.05, 15:58
                  Nie wiem z jakiego zrodla byly przyjaciel ma informacje o upadaniu tych
                  "kultowych" miejsc ale ja rowniez posiadam takie informacje. Cos musi w tym byc
                  skoro krazy po miescie taki tekst. Moze jakis "bywalec" wyprowadzi nas z bledu
                  lub sprostuje?
                  To co, Piotrek, chyba czas juz zmienic branze? Moze jakis kursik?
                  • Gość: fiubździu Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: 82.141.250.* 10.11.05, 00:49
                    hej IKS moja droga:) ja tez juz nie w MC, ale duzo duzo dalej na szczescie, milo
                    Cie tu widziec! nie wiem juz naprawde co wiecej mozna dodac do tych postów.
                    kiedys chciało mi sie z tego tylko smiac, ze biore udział w groteskowej
                    maskaradzie, teraz juz tylko zal mi tych, którzy muszą przekonywać sie na włanej
                    skórze, że najciemniej jest pod latarnią...
                    • Gość: daniel darmowa kawka... to jest świetna myśl !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 10:00
                      tak się zastanawiam...zakładając,że ceny kawy u Piotra nie podskoczyły znacznie
                      w stosunku do ubiegłego roku (lokal na Zgoda ),to pijąc 4 kawy dziennie(rano i
                      wieczorem,ja i Dorota),przez jaki czasookres bylibyśmy bywalcami tego
                      lokalu...? nie jestem pazerny - przyjąłem cenę jednej kawy 10 pln.
                      To z wyliczenia wychodzi mi ... ok.750 dni.,czyli około 2 lata...
                      tiaaaa....pieeeknie...
                      tylko...ja kawy nie pijam i - podobnie,jak Dorota - nie mam ochoty ogladać tych
                      twarzy,a niestety skazani bylibyśmy na to,skoro zamiast obsługi
                      sami "właściciele" tyrają za barem...
                      więc darmowa kawa odpada,no chyba,że w towarzystwie pozostałych
                      pokrzywdzonych,wtedy napewno byłoby i milej i sympatyczniej i bardzo,bardzo
                      wesoło... :)) hehe..teksty w klimacie : "wołać mnie tu kierownika Piotra,kawa
                      niedobra,do wymiany,a co stać mnie!" :D
                      • Gość: Były... Re: darmowa kawka... to jest świetna myśl !!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.11.05, 12:28
                        No Panie Danielu! to jest myśl, razem w lokalu w wesołej atmosferze! delektując
                        się ich dennym położeniem!, napawać się ich buraczanym klimatem!, patrząc jak
                        się czują zaszczuci - to by było naprawdę coś! ALE nie! nie zrobimy tego bo MY
                        mamy to coś, czego oni nigdy nie będą mieć! Mamy szacunek dla innych i zasady a
                        co za tym idzie - prawdziwych PRZYJACIÓŁ! a oni... cóż patrycja ma tylko vhs'a
                        z kilkoma seriami serialu...
                        • Gość: Marta EM Re: darmowa kawka... to jest świetna myśl !!! IP: 194.246.124.* 10.11.05, 21:32
                          Pieknie - coz jedni chca byc ludzmi a jedni zlodziejami!
                          Kibicuje tej malej istocie, zeby nie wdala sie w rodzicow, bo bedzie miala
                          przejab... w zyciu! :(
                    • Gość: IKS Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 18:57
                      Czesc skarbie (fiubździu),
                      Chwala Bogu ze daleko od MC :), rzeczywiscie najlepiej na wlasnej skorze
                      przekonac sie ze ten interes to jedno, wielkie gów**....
                      • Gość: IKS Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.05, 19:00
                        Fakt,Polcia to jedno z najbardziej uroczych dzieci jakie mialam okazje
                        poznac..pytanie bo kim odziedziczy charakterek? Modlmy sie by byla inna niz
                        reszta rodziny :)
                        • Gość: :( Re: tym razem,to naprawdę koniec. IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 12:04
                          Czeeeeść IKS :), co do dziecka to niestety istnieje niebezpieczeństwo, że
                          "skrzywiona" matka może szkodzić :( a bezwładny ojciec nic nie pomoże.
                          Smutne - ale w tym przypadku bardzo prawdziwe!!!
                          Może w przyszłości np.: w przedszkolu znajdzie jakieś wsparcie :)
                          jakieś wzorce lepsze niż w domu!? Kto wie?
                          pa
                          • Gość: fiu bździu ;( IP: 82.141.250.* 15.11.05, 16:39
                            żal Polki żal... ja tam skrzywienie po obu stronach widze:/ IKS: ja to od
                            początku mniej wiecej wiedziałam w co sie pakuje, ale czasem fajnie zagrac w
                            jakiejś kiepskiej komedii, zawsze jakas odskocznia od codziennego zycia w
                            uczciwości i cnocie... buźka! duzo dzieci MC spłodziła, oj duzo...
                            • Gość: IKS Re: ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.05, 18:30
                              Czeeesc :) Sami znajomi widze :))

W sumie chyba wszyscy wiedzieli jaki bedzie nasz koniec :p (lacznie z nami:))).
                              Ale smiesznie bylo patrzac z perspektywy czasu!
                              Noo duzo spladzilo, i dzieci akurat wszystkie sa cudowne :)
                              Calusy
                              • Gość: IKS Re: ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.11.05, 23:18
                                Ja chyba pijana bylam jak pisalam poprzedniego posta- na poziomie Leppera mniej
                                wiecej :)
                                Chodzilo mi o to ze smiesznie na to wszystko spojrzec( nie patrzac :))) z
                                perspektywy czasu :) i ze MC duzo dzieci spłodziło.
                                O. To by było na tyle wyjasnien.

Cos nowego wogole?
                                • Gość: :) Re: ;( IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.05, 20:42
                                  pełen luzik :)
                                  • Gość: fiu bździu Re: ;( IP: 82.141.250.* 23.11.05, 20:58
                                    jaka tam pijana, ja wszystko zrozumiałam :) nie wiem czy pamiętasz, ale kolejny
                                    chłopak w drodze - temu akurat zdecydowanie zycze zeby wdał sie w mamusie.
                                    przekonamy sie wkrótce:) buzia***
                                    • Gość: IKS Re: ;( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.05, 23:02
                                      Ciesze sie ze mimo wszystko zostalam zrozumiana :)
                                      Chłopak w koncu? Wiadomo juz :)???
                                      Ja tez zycze, na pewno tak bedzie!!!
                                      Wkrotce?Przypomnisz mi kiedy dokladnie rozwiazanie?
                                      Buzi
                                      • Gość: fiubździu Re: ;( IP: 82.141.250.* 24.11.05, 01:03
                                        tak, juz wiadomo. chyba na pierwszego lutego ma termin nasza panienka dzielna.
                                        chyba jeszcze wtedy nie bedzie mnie w Wawie, ale pisala ze czuje sie swietnie,
                                        wiec wierze i bede kibicować:) cmok!
                                        • Gość: Długopis Prezent IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 12:45
                                          Wiem, że szykuje się ładny prezent dla skrzypczyków na nowy rok :)
                                          Oni uwielbiają ciągłe bycie w du...
                                          • Gość: IKS Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.05, 00:10
                                            Jaki prezent? Jaki prezent?? :)
                                            • Gość: fiubździu Re: Prezent IP: 82.141.250.* 03.12.05, 15:16
                                              uwielbiam niespodzianki:P
                                              • Gość: dd Re: Prezent IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 10:34
                                                zamkną ich ? ;)może lepiej nie - kto odda kasę? może trzeba poruszyć jakieś
                                                kanały,znajomości,znależć jakiegoś inspektora,pułkownika,kierownika
                                                Mieczysława,nie wiem...walczmy o nich,nie dajmy ich zamknąć,bo już znikną na
                                                zawsze ;(
                                                • Gość: Św. Mikołaj Re: Prezent IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 12:11
                                                  Dziś z okazji Mikołajek o godzinie 18:oo wszyscy pokrzywdzeni dostaną kasę. Kto
                                                  nie przyjdzie, nie dostanie i żeby nie było później pretensji.
                                                  • Gość: Były przyjaciel 2 Re: Prezent IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.12.05, 15:29
                                                    Byłem, byłem ale ciebie sciemniaczu NIE-BY-ŁO!
                                                    kasy też
                                                  • Gość: IKS Re: Prezent IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 19:25
                                                    A na Koszykowej byles czy na Rondzie?? :)
                                                  • Gość: fiu bździu Re: Prezent IP: 82.141.250.* 08.12.05, 01:44
                                                    rondo zamykają, albo juz zamkneli.
                                                  • Gość: Św. Mikołaj Re: Prezent IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.12.05, 11:00
                                                    Z oddawaniem kasy to była prawda, tylko dwie osoby przyszły i dostały
                                                    pieniadze. Niestety pozostali "wierzyciele", w tym "byly przyjaciel 2" nie
                                                    przyszli ( nawet nie wiadomo kto to jest ), więc myślę, że nie powinni się
                                                    bezprawnie wypowiadać na tym forum, potwierdzili tylko, że żadne pieniądze im
                                                    się nie należą. W momencie, gdy osobiście trzeba odebrać kasę to się wstydzą.
                                                    Niestety, Mikołaj nie wysyła przelewów. A ja zapraszam za rok, może wtedy będą
                                                    odważniejsi.
                                                  • Gość: Tomek Re: Prezent IP: *.aster.pl / *.aster.pl 09.12.05, 08:02
                                                    To jest po prostu czad.
                                                  • Gość: Były przyjaciel 2 Re: Prezent IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.05, 14:33
                                                    ...o wielki łaskawco komu oddałeś te pieniądze?!?
                                                    I ty piszesz o byciu odważniejszym! buchachacha...
                                                    Skoro jesteś taki odważny, chętnie spojrzę ci w oczy,
                                                    wpadnij np.: do Karmy lub gdziekolwiek to "sobie pogadamy"
                                                  • john-java Re: Prezent 09.12.05, 15:10
                                                    Oj Piotrek, Piotrek... Nawet gdybys nie placil swoim pracownikom przez 10 lat to
                                                    nie uzbieralbys na splacenie wszystkich wierzycieli, o ktorych tak mocno nie
                                                    chcesz pamietac. Ale my pamietamy o tobie, skarbie:)
                                                    Czy fakt, ze po raz kolejny zmieniliscie z Patrysia numery telefonow swiadczy o
                                                    Waszej odwadze i uczciwosci? Nowy wspolnik - nowy numer telefonu - nowy dlug?
                                                    Po raz kolejny bravo!
                                                  • malina59 Co słychać? 19.12.05, 12:50
                                                    Niedziela godzina 15,20 a na rondzie w "MC" ciemno :? ...
                                                  • Gość: Znany wszystkim! Zal wielki :) IP: 194.246.124.* 19.12.05, 18:32
                                                    ...ciemno jak w du...?
                                                  • Gość: ten sam Re: Zal wielki :) IP: 194.246.124.* 19.12.05, 18:38
                                                    Dodam tylko, ze nadchodza swieta! moze jakies wspolne koledowanie na Pl. Wilsona,
                                                    jakas mala zrzuta na prezent dla dziecka?, moze sobie wybaczymy?
                                                  • Gość: IKS Re: Zal wielki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:41
                                                    Taaak, to bedzie takie urocze...swoja droga jestem bardzo ciekawa jak tam Pola-
                                                    ona byla taka superowa :(
                                                  • Gość: IKS Re: Zal wielki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 23:44
                                                    A tak BTW to bylam wczoraj na Koszykowej i zagladalam przez szybke do MC i
                                                    sluchajcie- szukaja studentow do pracy :))) Chyba musze sie znow zglosic-
                                                    ciekawe czy rozwaza moja kandydature :p - bardzo interesujaca jest ta ciagla
                                                    rotacja pracownikow...niezaplacona pensja? Ktos sie poznal na wlascicielach??
                                                  • Gość: :) Re: Zal wielki :) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.12.05, 12:55
                                                    Nadchodzą świeta i nowy rok - więc może jakieś życzenia, chociażby wytrwałości
                                                    w walce ze ZŁEM! :) piszcie, piszcie niech nie myślą sobie, że nie pamiętamy o
                                                    nich...
                                                  • Gość: kolega Piotra Re: Zal wielki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.12.05, 22:26
                                                    Raczej jednak nie bedziesz przyjety z powrotem. No chyba ze rozliczysz sie z
                                                    temtego manka w kasie plus odsetki ustawowe. Aha - i, o ile pozbyles sie juz
                                                    tyego zwyczaju dlubania paluchem w nosie. To by bylo na tyle.
                                                  • Gość: Smakosze kawy Re: Zal wielki :) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.12.05, 23:54
                                                    A koledzy czym innym dłubali IKS w d... Wszystkiego najlepszego dla właścicieli
                                                    od przyjaciół !!!!! MC rządzi w Warszawie i wymiata !!!! Najlepsza kawa w
                                                    Warszawie!!!!
                                                  • malina59 WESOŁYCH ŚWIĄT 24.12.05, 09:06
                                                    Ja życzę wszystkim zdrowych, spokojnych i wesołych świąt a dzieciom dodatkowo
                                                    góry prezentów pod choinką :-)
                                                  • Gość: :) Re: Zal wielki :) IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.12.05, 11:13
                                                    ...mc najlepiej zamiata! a nie wymiata, no chyba, że piszemy o wymiataniu w
                                                    kiblu! Profesjonalni zakompleksieni wymiatacze - o tak to oni, najlepsze
                                                    wymiatanie w mieście!
                                                  • Gość: IKS Re: Zal wielki :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 15:25
                                                    Hmmm...czyli te paluchy i grzebanie nimi to do mnie :)? Rany, nie wiedzialam ze
                                                    jestem mezczyzna...moglibyscie raz jeszcze powtorzyc swe slowa bo nie
                                                    zrozumialam :D???

A tak BTW szczesliwego nowego roku!!! :)
                                                  • Gość: Kolo Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: 194.246.124.* 29.12.05, 19:44
                                                    ALe syf! nie wiem jak swieta ale wiem jaki bedzie nowy rok dla skrzypczykow przez male s!
                                                    Bedzie tak samo syfowy jak ten! Biedne dziecko!
                                                  • malina59 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 31.12.05, 15:51
                                                    Szampańskiej zabawy i oby przyszły rok był szczęśliwy i mniej konfliktowy.
                                                    Życzę Wam duuużo zdrowia i pomyślności.
                                                  • Gość: kolega Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.06, 17:25
                                                    Kolo - widze ze juz teraz tylko w call center znalazles prace.

No nic dziwnego, to dlubanie w nosie bylo dyskwalifikujace, ale przez telefon
                                                    tego nie widac i moze nie slychac.

No coz - tacy nieudacznicy jak ty niestety nie maja miejsca w swiecie
                                                    gastronomii i eleganckich knajpek i restauracji.

Ale moze sprzedaz aparatow do odchudzania i super garnkow przez telefon idzie ci
                                                    lepiej.

I nie mysl sobie ze juz o tobie nie pamietamy. W razie czego zawsze mozna
                                                    powrocic do sprawy manka w kasie. Wiec nie badz taki kozak bo szybko mozesz
                                                    zmieknac.

Aha i do twoich szefow tez mozemy napoisac ze zamiast wyjasniac ktory proszek
                                                    jest najlepszy i dlaczego nie spiera tych akurat plam, to sie nudzisz na nocnej
                                                    zmianie i wypisujesz tutaj te wszystkie bdzury.

Uwazaj bo twoja nastepna robota to moze byc cieciowka na parkingu pod supermarketem.

Nie pozdrawiam

• Gość: Kolo Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 11:38
                                                    Pisz! pisz co chcesz i do kogo chcesz, przecież to i tak nie ma sensu bo to ty
                                                    masz kłopoty z żonką a nie ja!!!
                                                    Obudź się wreszcie! to dla dobra waszego dziecka! Lepiej spłacić samemu długi
                                                    niż zostawić to w posagu dziecku, no chyba że jesteś takim "...ojcem"!
                                                    Nowy rok = nowa szansa, nie wiem czy nie będziesz miał kłopotu ze zrozumieniem?
                                                  • Gość: guru Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.06, 12:56
                                                    Piotrze skrzypczyku, wszystko co tu wypisujesz o tych wymyslonych
                                                    mankach na kasie (zapomniales jak sam wyciagales ta kasa?), o tych
                                                    eleganckich restauracjach (do ktorych aspirujesz ale nigdy nie
                                                    dostapisz zaszczytu, bo niby z czym???) i to twoje straszenie pokazuje
                                                    tylko twoje wlasne leki przed konsekwencjami, ktore predzej czy pozniej
                                                    cie dopadna.
                                                    Mozesz udawac przed swoimi nowymi znajomymi i klientami kogos innego
                                                    ale sam wiesz ze w kazdej chwili i oni moga poznac prawde o tobie.
                                                    W przyrodzie nic nie ginie wiec jestes skazany na kiszenie sie w
                                                    klamstwie razem ze swoja "druga polowa" (bo macie juz tylko siebie) i w
                                                    tym poczuciu obciachu i niecheci ze strony otoczenia. Sam sie ukarales
                                                    przez swoja pazernosc i zaklamanie. Sam jestes winny za sytuacje w
                                                    ktorej nedznie wegetujesz w stresie, bez wakacji, bez relaxu i bez
                                                    wsparcia zyczliwych przyjaciol. Moze zamiast sie odszczekiwac na oslep
                                                    na forum zrob cos na prawde dobrego i przelam swoja zla passe? Bo chyba
                                                    nie za dobrze u ciebie?
                                                  • Gość: Profil aluminiowy Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.06, 10:06
                                                    Wczoraj byłem na Waszyngtona koło 13.30 i...
                                                    i cudo warszawskiej kafeterii stało opustoszałe, wygaszone, smętne i smutne.
                                                    Szyld zniknął, czy to miejsce ma już super nowego właściciela?
                                                    Dawno tam nie byłem, może taki stan jest od jakiegoś czasu? a może to świeży
                                                    pomysł marketingowy tej "niesamowitej" parki dzięciołów?
                                                  • Gość: IKS Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.06, 18:59
                                                    Czy na Waszyngtona wogole jeszcze cos istnieje czy zginelo smiercia tragiczna?
                                                    Czy moze MC jest juz tak popularna ze nie potrzebuje szyldu bo wszyscy wiedza
                                                    gdzie jest? :))
                                                  • Gość: fiubździu Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: 82.141.250.* 08.01.06, 02:01
                                                    mieli zamknąć w grudniu więc chyba finito na dobre...
                                                  • Gość: kolezanka Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.06, 23:25
                                                    To gdzie teraz bedą się odbywać te fantastyczne fiesty?!?
                                                  • Gość: :) Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: 194.246.124.* 13.01.06, 14:03
                                                    chyba w d...
                                                  • Gość: kolezanka Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 01:08
                                                    I tylko czasem sobie mysle jak oni strasznie musza sie czuc tak nedznie
                                                    wegetujac...
                                                  • Gość: bum Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.06, 15:57
                                                    Waszyngtona zamknięte na cztery spusty... i chyba po fieście!
                                                    Szkoda,że teraz jeszcze trudniej będzie odzyskać kasę! :(
                                                  • Gość: Bywalec Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.06, 10:22
                                                    Hej malkontenci. Fiesta juz niedlugo powroci na ulice Warszawy. Jeszcze
                                                    urzadzimy taki karnawal ze Warszawa zamieni sie w Rio mimo 30 stopni mrozu. Juz
                                                    za kilka dni otwieramy nowy lokal, ktory bedzie czerpal garsciami z najlepszych
                                                    tradycji Malej czarnej. Kultura, styl, elegancja, najlepsza kawa w miescie i
                                                    oczywiscie zgniatajace konkurencje (tak duzo tutaj piszaca bez sensu) doskonale
                                                    ciasta kajmakowe. Ta nowa gwiazda na firmamencie kulturalno-gastronomicznym
                                                    stolicy zaplonie juz za kilka dni. BAdzcie czujni. Szykowane jest huczne
                                                    otwarcie. Smietanka towarzyska naszego miasta juz sie przygotowuje na to
                                                    wydarzenie. Wiecej szczegolow wkrotce.
                                                  • Gość: :) Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: 194.246.124.* 23.01.06, 11:31
                                                    Jezuuu, odstaw te leki!
                                                    "Elegancki" i "stylowy" spijaczu smietanki w naszym miescie :)
                                                  • Gość: Profil aluminiowy Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: 194.246.124.* 23.01.06, 13:29

To raczej afirmacja marzen skrzypczyka niz prawda. Mala Czarna dzieki
                                                    niemu ma calkowicie zszargana reputacje - juz nie do uratowania. Niech
                                                    sie wezmie do porzadnej pracy i nie pie... na forum. Moze jeszcze jest
                                                    szansa, ze zacznie robic cos co umie i co mu wychodzi? Tylko co to moze
                                                    byc??? Zdrowie psychiczne na pewno sie przyda do rozpoczecia nowego
                                                    rozdzialu w zyciu, wiec powinien czym predzej o nie zadbac, bo cienko z
                                                    tym, cienko... i nie tylko z tym...

• Gość: IKS Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.06, 18:25
                                                    No co Wy, przeciez to totalna bzdura- ktos sobie po prostu robi jaja. I tyle.
                                                  • Gość: :) Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: 194.246.124.* 24.01.06, 12:00
                                                    :) jasne!
                                                    hihihi
                                                  • Gość: IKS Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.06, 11:54
                                                    A Koszykowa działa? Moze bym wpadła na kawke??
                                                  • Gość: fiu bździu Re: Dupa wolowa ze skrzypczyka! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.06, 01:02
                                                    działa działa... moze sie razem umowimy na małe kajmakowe co nieco? gratulue
                                                    dowcipu panu od fiesty! i charyzmy, która tak podnosi cisnienie na forum.
                                                    przynajmniej poziom absurdu utrzymuje sie na odpowiednim poziomie.
                                                  • Gość: ciekawy jestem przerażony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 18:44
                                                    znam piotrka i patrycje od lat widuje ich okazjonalnie wiedzialem ze maja
                                                    problemy z kasa ale niemyslalem ze dlugi sa tak duze , gdzies sie ci ludzie
                                                    zapetlili, pogubili, byli moze nadal sa fajnymi ludzmi, przeczytalem posty i
                                                    widze ze narobili sobie wrogow, mam pytanie czy jest ktos kto ich nie lubi dla
                                                    nich samych a nie dlatego ze pozyczyli kase i nie oddali, bo niechec do
                                                    oszustow jest dla mnie zrozumiala, ale czy ktos ich nie lubi, choc nie zostal
                                                    pokrzywdzony i zerwal kontakt ze wzgledu na ich osobowosci
                                                  • Gość: :-)) historyk Re: jestem przerażony IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.04.06, 16:08
                                                    Ja też ich znam i też było mi ciężko się zorientować, że ich totalnie płytkie
                                                    traktowanie świata, wynika z ich beznadziejnej osobowości!
                                                    Czasem myślę, że piotrek/złodziej skrzypczyk jest tu tylko ofiarą swojej
                                                    niezrównoważonej żony, zawistnej i zakompleksionej poważnie!
                                                    Co do długów to lista dłuuuga ale, można sobie pododawać :)
                                                    198 + 74 + 80 + 55 + 35 + 27 + 40 + w maju 2005 bylo 82 za mieszkanie (ale
                                                    dolarów) + ...itd.
    • Gość: dobry znajomy Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 03:11
      Nowe miejsce działa od dziś.strzał w dziesiątkę. Zakasuje wszystkie kawiarnie w
      Warszawie.Gratuluję pomysłu !!!
      • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.06, 10:48
        Ja też ci Piotrek gratuluję.Widzę,że wszystko po staremu.
        • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.06, 20:07
          Serdeczne gratulacje rowniez ode mnie.
          To kiedy to ciacho kajmakowe na koszykowej?
      • Gość: kolezanka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 01:27
        To chyba w Twoich snach...
        • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 08:44
          ...upiornych...
          • Gość: col Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:11
            i tak mnie lubisz..........
            • Gość: . Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.01.06, 22:55
              ....pudło.
              • Gość: Profil Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: 194.246.124.* 30.01.06, 23:35
                Bravo! szokujace cudo! Znowu sie wija w tym swoim ciasnym swiatku...
                • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 14:34
                  to gdzie ten nowy przybytek?
                  chetnie odwiedze :)
                • Gość: Kolega Stefana Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 15:18
                  Widze, ze ci sie nudzi na nocnej zmianie w call-center. Za malo telefonow od
                  klientow ? Moze twoi szefowie powinni dorzucic ci troche pracy. Chociaz wydaje
                  sie ze duzo pracy mogloby byc ponad twoje mozliwosci. Jak wtedy. Ale, sprobowac
                  nigdy nie zaszkodzi. Chyba tez nie masz teraz zadnego dostepu do pieniedzy
                  firmowych ? Wtedy niestety dostep byl. Ale tez nie zaszkodzi o tym wspomniec w
                  call-center. No zobaczymy czy dalej bedziesz szkalowac powaznych ludzi, ktorym
                  wiele zawdzieczasz. Przekonamy sie juz wkrotce.
                  • Gość: :0 Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.06, 15:06
                    Ale bełkot!
                  • john-java Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! 08.02.06, 16:54
                    Oj Piotrek, Piotrek... jeszcze bedziesz sie staral o jakakolwiek prace (jak cie
                    wyp.... z ostatniego juz miejsca) i wtedy taka w call-center wezmiesz z
                    pocalowaniem w reke.
                    • Gość: z dawnych lat Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 16:22
                      Czyś coś się dzieje nowego u Piotrka ? Na mieście mówi się że zaczął nowy
                      biznes gdzieś na Woli ? Czy to prawda ?
                      • Gość: . Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 12:00
                        Co teraz po zlicytowaniu przez sąd mieszkania na Pl.Wilsona?Powrót na
                        Kochanowskiego?
                        • Gość: d&d Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.06, 12:44
                          bez jaj.. naprawdę ich wymłotkowali sądownie ?! opowiadaj..
                          • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.03.06, 16:06
                            Myślę,że dlatego zrobiło się tak cichutko na forum ostatnio.Chyba już nie mają
                            do tego głowy.
                            • Gość: aaach Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.chello.pl 15.03.06, 17:51
                              niech wystawia na allegro pilsudskiego z kochanowskiwgo...moze starczy na
                              internetowy abonament i tu powroca...
                              • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.06, 22:39
                                jee, w koncu ktos dobral im sie do dupy :)
                                • Gość: :) Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.06, 15:44
                                  mam nadzieję, że bardzo głęboko!
                          • Gość: ciekawy Re: Nowa Mała Czarna - sen kretynow!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.06, 16:44
                            znam ich ale zupelnie z innej strony pojecia nie mialem ze to sa oszusci, mam
                            wrażenie ze maja duzo kasy do oddania ktos wie ile? Na co oni wydawali te
                            pieniadze, czy ktos powiadomil prokurature o tym ze to zlodzeje...
    • Gość: pasjonata Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.litex / *.litex.pl 30.03.06, 13:56
      a ja zapraszam po małą czarna na stronkę: www.herbata.istore.pl, super sklep z
      herbata i kawą, najlepsze gatunki z najdalszych zakątków swiata
      • Gość: Bywalec Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 22:29
        No kochani - bierzemy sie znowu do roboty. Wiosna pelna geba w Warszawie. Czas
        by otworzyc jakis ogordek kawowy. Dobra wiadomosc taka ze jest juz pomysl, jest
        miejsce, jest grupa ludzi zyczliwie wspierajaca. I znowu bedziemy kolysac
        warszawskim ukladem kawowym, bedziemy serwowac najlepsza kawe w miescie, a co
        tam - najlepsza na wschod od Paryza, bedziemy podawac bajeczne ciastyo
        kajmakowe. Warszawa tego lata bedzie sie kolysac w rytm samby i powroci fiesta
        na jej ulice. Juz za kilka dni wiecej szczegolow ! Pozdrawiam.
        • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.06, 01:12
          fantastycznie :D
        • Gość: Platan Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.acn.waw.pl 17.04.06, 10:40
          Ważne, że jest "grupa ludzi zyczliwie wspierajaca" :)
          • Gość: bUm tarara Mała Czarna pierdzi w stołek IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.04.06, 19:07
            ...grupa... ale co wspierająca? :)
            czyżby znależli się nowi fani fiesty?
            • Gość: d&d Re: Mała Czarna pierdzi w stołek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.06, 15:22
              noooo....nareszcie !!
              zarabiajcie,zarabiajcie..
              długi może wreszcie pospłacacie ;)
              polecam,popieram.
              tak trzymać :P
              • Gość: ooups Re: Mała Czarna pierdzi... IP: 194.246.124.* 26.04.06, 19:47
                Obawiam sie, ze to nowe "zwidy" paranoikow!!!
                Dlugi pozostana dlugami a oni beznamietnymi oslami, w calej tej czarnej historii!
                • Gość: IKS Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.05.06, 20:37
                  nieee no, trzeba byc dobrej mysli :D
                  Ja jestem pozytywnie nastawiona do kazdego nowego przedsiewziecia panstwa S.. :)

A Koszykowa dziala??
                  • Gość: Marcin Re: Mała Czarna pierdzi... IP: 194.246.124.* 07.06.06, 09:56
                    Witam, dawno nie wpadalem poczytac wiec napisze Wam, ze mialem ta watpliwa
                    przyjemnosc widziec ich w swojej nowej limuzynie!
                    Oczywiscie w okolicach lokalu, ktory powstal po czesci dzieki mojej kasie!
                    Panstwo s. poruszaja sie teraz modelem volvo 740 kombi, nie zdazylem zobaczyc
                    zadowolonej miny piotra, tak szybko odwrocil glowe i wdepnal pedal gazu :)
                    nie wiem dlaczego? ale pamietam szeroki usmiech patrycji z tylnego przedzialu
                    dla vip'ow.
                    Chcialem sie tylko podzielic tym milym spotkaniem...,
                    zyjemy w super kraju, gdzie ci ktorzy okradaja innych, moga spokojnie prowadzic
                    dzialalnosc i miec pelen luz!

Ach, bym zapomnial, strzezcie sie bo wiem, ze nagabuja juz innych w celu
                    otwarcia cudownego lokalu na zoliborzu /operatorzy kamer achtung!/
                    Jak piotrek to przeczyta bedzie wiedzial o co chodzi :)
                    • john-java Re: Mała Czarna pierdzi... 07.06.06, 16:49
                      Na prawde Ci zazdroszcze! :)
                      Mysle, ze stwierdzenie "spokojnie prowadzic dzialalnosc" w przypadku naszych ulubiencow jest nie do
                      konca prawdziwe. Bo czy spokojem mozna nazwac wiszace nad glowa wyroki, nakazy splaty i jednak
                      nie malejace dlugi? I ten niepokoj, ze w kazdej chwili mozna wpasc na kogos na ulicy, kto nie wiadomo
                      jak zareaguje? I czy spokojem napawa prowadzenie smetnej dziupli, gdzie ludzie zagladaja tylko przez
                      przypadek, bo ci ktorzy juz poznali to 'doslonale miejsce' i slynny w calym miescie poziom uslug, drugi
                      raz nie zaszczyca prowadzacych lokal swoja obecnoscia. Jest teraz coraz wiecej nowych miejsc na
                      europejskim poziomie. Ja dziekuje za taki spokoj.
                      Zblizaja sie wakacji i znow kazdy sobie pojedzie w jakies mile miejsce w milym towarzystwie ale Piotrus
                      z Patrysia pewnie jak zwykle zostana w domciu, bo pieniazkow nie ma i chyba nikt ich juz nigdzie nie
                      zaprosi? Biedactwa... Koncze bo sie chyba wzruszylem...
                      • Gość: Marcin Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.chello.pl 07.06.06, 23:39
                        Tak sobie pomyslalem o tym spokoju, ze chyba wpadne sobie do nich na chwilke w
                        ciagu dnia, moze bede mial szczescie i mi nie uciekna? i bede mogl spokojnie
                        spojrzec zlodziejom w ryje? kto wie :) jaka bedzie reakcja.
                        Moze jednak zyjemy w panstwie prawa i kogos zainteresuje fakt, gdzie dluznicy
                        przesiaduja?
                        • Gość: Andrzejek Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.06.06, 00:49
                          Z tego co wiem interes idzie dobrze wbrew opiniom tych leszczy na forum. Nowy
                          samochód, nowy interes, kasa się zgadza na koncie. A zawistne leszcze niech
                          dalej piszą o długach, komornikach i innych sprawach... Wy barany, w
                          dzisiejszych czasach jak ktoś jest winny kasę to jest 1000 firm windykacyjnych
                          do odbioru, a wy frajerzy wywaleni z roboty za nieróbstwo tylko piszecie aby
                          komuś uczciwemu zrobić krzywdę bo was wywalił z pracy. Tak to jest jak się
                          przyjmuje studentów z zacofanej wioski. Inteligentny człowiek i tak nie wierzy
                          w te bzdury nie poparte żadnymi faktami i dowodami.
                          • john-java Re: Mała Czarna pierdzi... 08.06.06, 11:09
                            Dlaczego tak sie zdenerwowales andrzeju/piotrze? Hmmm, skoro interes idzie dobrze to
                            powinienes miec luz bo zaraz wyjdziesz z klopotow. Na razie jakos sie nie kwapisz do placenia dlugow?
                            Jak rozumiec to ociaganie z twojej strony? To jak jest? Dobrze czy sciemniasz jak zwykle?
                            Moze denerwujesz sie tym, ze nie mozesz znalesc kolejnego frajera na interes zycia z Toba? Przykre,
                            jak wszyscy dookola wiedza jakim jestes 'swietnym i uczciwym' biznesemenem, prawda? Okropne
                            uczucie obciachu? Chyba nie pomoze odkurzanie notesow z telefonami do starych znajomych. No,
                            chyba, ze sa z poza Warszawy :) - jedyna szansa na upolowanie jelenia z kasa.

• Gość: Marcin Re: Mała Czarna pierdzi... IP: 194.246.124.* 08.06.06, 12:35
                              andrzeju/piotrze? skoro to jest dobrze dzialajacy interes to gratuluje!
                              a "taki" nowy samochod kosztuje z 1000 euro! ni i skad mozesz wiedziec biedny
                              baranku czy i jaka kasa sie zgadza na koncie, wielki inteligencie z miasta.
                              • john-java Re: Mała Czarna pierdzi... 08.06.06, 13:32
                                To miasto (Terespol) to gdzies na kresach wschodnich? Czy to w ogole jeszcze jest Polska? :)))
                                • Gość: IKS Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 00:41
                                  Uwielbiam wypowiedzi Piotrka/Andrzeja...zawsze sie szeroko usmiecham jak je
                                  czytam ;D
                                  Skoro taki jestes spokojny, szczesliwy, nie masz dlugow i wyrzutów sumienia to
                                  dlaczego zawsze jak sie mijamy na ulicy/ w sklepie(a nie raz tak bylo, bo
                                  niestety mieszkamy blisko siebie)to udajesz ze mnie nie widzisz :)?
                                  • Gość: Andrzej Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.06.06, 09:08
                                    Bo cię wcale nie znam śmierdzielu !!!!!!!!!!!!!!!
                                  • Gość: Marcin Re: Mała Czarna pierdzi... IP: 194.246.124.* 13.06.06, 09:39
                                    piotrek daj spokoj, bez nerwow!
                                    • Gość: IKS Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 23:24
                                      wiesz, takie przezycia mial chlopak- nie dziwne ze taki nerwowy :D
                          • Gość: johan Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.06.06, 15:57
                            Andrzejku, skoro tak dobrze interes idzie a wszyscy są frajerami i nie umieją
                            odzyskać długów to dlaczego musiałeś sprzedać mieszkanie?
                            • Gość: Marcin Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.aster.pl 28.06.06, 09:23
                              Cześć - skoro już sprzedałeś piter swoje mieszkanie za..., to może byś mi oddał
                              kaskę!? Nadchodzą wakacje więc jakbyś zwrócił mi chociaż 50% kaski, byłoby super :)
                              Mam numer tel. ten sam co 1,5 roku temu /nie musiałem zmieniac/ :)
                              • Gość: Celina Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 28.06.06, 12:00
                                I ja czekam na kaske - obiecywales w zeszlym roku w oficjalnym pismie ze sie rozliczysz ze mna ale
                                jakos dotad nic do mnie nie dotarlo. Gdybys potrzebowal jeszcze raz numer mojego konta to daj znac.
                                Numer telefonu tez nadal ten sam...
                                • Gość: d&d Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 15:18
                                  powodzenia...mimo wszystkiego złego,co było .. Pola ;):))
                                  • Gość: Bialy Mis Re: Mała Czarna pierdzi... IP: 194.246.124.* 03.07.06, 15:19
                                    ...jakie to slodkie :)
                                    pardom czy d@d oznacza dupa&dupek?
                                    • Gość: bywalec Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.06, 23:18
                                      Projekt wchodzi w decydujaca faze. Rozruch przygotowany na szczyt letniego
                                      sezonu. Juz czuc dobre wibracje. Jak w Rio. Grupa zyczliwych wspiera nas
                                      nieustannie moralnie i materialnie. To prawdziwi przyjaciele. Juz za kilka dni
                                      bedzie sie lala czarna kawa, smolista jak w Rio. Warszawa zawiruje dookola
                                      nowego magicznego miejsca. Malkontenci, wyludzacze wydumanych dlugow i
                                      mankowicze z kasy odpadna jak zeschle liscie. A reszta niech sie przygotowuje na
                                      cos co "wstrzyma slonce, ruszy ziemie". Damy z siebie wszystko.
                                      • john-java Re: Mała Czarna pierdzi... 10.07.06, 16:28
                                        Juz odpadlismy bywalcu-Piotrku! Wszyscy jestesmy od kilku lat pod wrazeniem twoich biznesowych
                                        talentow, jakosci oferty i przede wszystkim fantazji, nie wspominajac juz o uczciwosci - z tego znamy
                                        cie najlepej. Wstrzymujemy wiec znowu oddech i czekamy na twoje kolejne perfekcyjne posuniecie. Ile
                                        teraz miesiecy przewidujesz? Kazda nastepna akcja trwa coraz krocej...
                                        PS. To chyba juz czwarty post o podobnej tresci :))) Zakladajac ze wszystkie wczesniejsze byly zgodne z
                                        prawda (a przeciez ty nigdy nie klamiesz) i miejsca dzialaja (jak w Rio) to normalnie siec! Gratulacje!
                                        • Gość: Kolezanka Re: Mała Czarna pierdzi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 20:20
                                          To Rio, to Piotrusiowi chyba Patka organizuje. I w domowych pieleszach zajadaja
                                          sie kajmaczkiem... A reszta to juz fantazje po zbyt duzej dawce cukru...
                                          • john-java Re: Mała Czarna pierdzi... 11.07.06, 10:59
                                            Oj, Patka to potrafi... jak malo kto...
                                            • Gość: Marcin MC pierdzi...i brzydko pachnie im z ust! IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 11:21
                                              Ciągle Rio i Rio, co kurde z tym Rio, bywalcu może to jakiś obsrany wirus,
                                              choroba a może zaklęcie? Nikt tego nie wie, no może poza tobą, ale to też
                                              wątpliwe. Fajnie, że podkręcasz atmosferkę na forum, aha... jakbyś /oczywiście
                                              przypadkiem/ znalazł chwilkę w trakcie "Rio" i ponownie przekazał piotrkowi s.,
                                              żeby mi kasę oddał! Nie wydumaną lecz tą prawdziwą, na którą mnie przekręcił
                                              (prawdziwy cool kolo!) - Celinie też mógłby oddać, dziewczynie należą się ładne
                                              wakacje.
                                              • Gość: Bywalec Re: MC pierdzi...i brzydko pachnie im z ust! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 21:27
                                                No prosze, widze ze konkurencja nie spi. Moze zmienicie pampersa bo ten wydaje
                                                sie juz calkiem przemoczony.
                                                A do leniwego mankowicza - to tylko wpomne - czy pamietasz jak blagales zeby nie
                                                wzywac policji, jak w laske szedles, jak do kolan sie rzucales ? Teraz strugasz
                                                cwaniaka a wtedy cienki bolek byles.

A my atakujemy. Znowu w ofensywie. Najlepsza kawa na miescie. Kto ma wiedziec
                                                ten wie. I juz niedlugo przewietrzy sie atmosfera stolicy i kilka lokali
                                                "kawowych" odpadnie jak zeschle liscie pod listopadowym wiatrem.
                                                To bedzie wejscie smoka w miasto. Bedzie sie lac kawa i krecic ciasto kajmakowe.
                                                I znowu na topie rankingu. Dobrze ze mamy zyczliwych przyjaciol. Pomogli
                                                przetrwac ciezsze chwile a teraz im odplacimy najlepsza kawa i najlepsza obsluga
                                                na miescie. Miej serce i patrzaj w serce. Wszystko dla nich.

• john-java Re: MC pierdzi...i brzydko pachnie im z ust! 14.07.06, 10:40
                                                  Jeeeeeeeezu! Ta choroba jest juz nieuleczalna!
                                                  Wymysl cos innego bo nudny juz jestes z ta konkurencja, rankingami (dobre!!!), mankami a najlepsi to
                                                  ci 'zyczliwi przyjaciele' :))) HA HA HA!!!
                                                  Biedactwo...
                                                  • Gość: kala Re: MC pierdzi...i brzydko pachnie im z ust! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:50
                                                    "Dobrze ze mamy zyczliwych przyjaciol. Pomogli przetrwac ciezsze chwile a teraz
                                                    im odplacimy najlepsza kawa i najlepsza obsluga na miescie". Zapomniales dodac-
                                                    oraz dlugami...idioto.
                                                  • Gość: Wojtek Re: MC pierdzi...i brzydko pachnie im z ust! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 20:37
                                                    Jezzzu! Rewelacja!
                                                    Proponuję Pulicera albo coś jeszcze. Kurka Piotrek to jednak powinien robić w reklamie albo w PR.
                                                    Ewentualnie mógłby zostać nowym rzecznikiem rządu. Z tą fantazją to się chłopak marnuje - zresztą
                                                    widać bo schudło biedactwo.
                                                    Ostatnio odwiedziłem Czułego i nie wiem czy mnie oczy nie mylą ale chyba stoi ta m Elektra z I MC z
                                                    Hożej.
                                                    W ogóle jest fajnie a choroba się pogłębia - Patka już na leczeniu czy nadal nie?
    • Gość: kazio Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:33
      Słyszałem, że podobno M.Czarna dostała wypowiedzenie lokalu za długi, także już
      niedługo nie będzie małej czarniej na koszykowej :-(
      • Gość: Miłośnik RIO Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: 192.193.245.* 28.07.06, 17:18
        Poczuć atmosferę RIO to coś w tym nudnym mieście. Czy ktoś wie gdzie jest to
        wspaniałe miejsce?
        • Gość: Marcin CZYburaki moga m IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 19:14
          ...ciągle bezlitośni...dla uczciwych i biednych państwa s.,
          w Czułym chyba rzeczywiście ekspres z Hożej, pewnie TOMEK zabrał biednemu
          piotrusiowi za długi! ...wiemy o nich, co piotruś :)

Czy wszyscy już wiedzą? że "uczciwe państwo s." nie mieszka już na Wilsona...
          niestety musieli pozbyć się apartamentu, ale są całkiem blisko tyle, że na
          znacznie mniejszym metrażu.
          • Gość: Piotr Chyba wreszcie... IP: 194.246.124.* 06.09.06, 23:56
            Na koszykowej juz nie ma malej czarnej!
            Pusty lokal!
            • Gość: IKS Re: Chyba wreszcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.06, 00:59
              Taaaa? No w koncu!!
              A moze w Karmie kogos do pracy potrzebujecie? To chyba najlepsze miejsce zeby
              zglosic kandydature :) Doswiadczenie po MC mam :) No i wspolne tematy :)
              Bede tu zagladac.
              • Gość: IKS Re: Chyba wreszcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.06, 00:54
                EEj...czy koniec MC oznacza koniec naszych bujnych dyskusji tutaj :)?
                • Gość: nocnymarek Re: Chyba wreszcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.06, 01:43
                  :) jak widać nie koniecznie :)
                  • Gość: IKS Re: Chyba wreszcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 19:07
                    bardzo mnie to cieszy :)
                    • Gość: bywalec Re: Chyba wreszcie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 17:20
                      Moi drodzy nie tracmy nadziei. To tylko chwilowy powiew zimnego jesiennego
                      wiatru, ktory tak ostudzil temperature warszawskiego swatka smakoszy dobrej
                      kway. Ale, nie updajmy na duchu, bo jest nowy pomysl. Tylko jeszcze troche
                      wytrwalosci, troche pomocy dobrym slowem, pomocna rada, czy garscia pieniazkow i
                      ta idea przeobrazi sie w rzeczywistosc. Powstaniemy jak feniks z popiolow, tylko
                      trzeba jeszcze troche wytrwac, kilka tygodni, pare zlotych to nie jest duzo. Juz
                      przeszlismy taka dluga i piekna droge razem. Trzymajmy sie jeszcze chwile a nowa
                      gwiazda nam zaswieci nawet jeszcze przed swietami.
                      To bedzie wystrzal z armaty na firmamencie Warszawy, kawa poleje sie perlistym
                      strumieniem do filizanek, ciasto kajmakowe bedzie sie krecic w rytm cesarskich
                      walcow. Znow bedzie przepieknie, znow bedziemy krecic najlepsze lody w
                      Warszawie, polewac kawe. Znow sie spotkamy w najlepszym lokalu tego miasta.
                      Jeszcze pare tygodnii. Dajcie ten kredyt zaufania i pomocy. Wiecej informacji
                      juz wkrotce.
                      • Gość: Mariusz Welna Re: Chyba wreszcie... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.06, 19:22
                        Mariusz Wełna powraca!!! Bywalec ty chyba jesteś tym gościem co zgubił pudełka a
                        potem je znowu znalazł. Ale w środku coś nie-tak, wygląda jak kaj-mak. Tylko
                        zapach bardziej ostry.
    • Gość: spostrzegawcza Ela Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.chello.pl 06.03.07, 22:25
      Dawno zamknięta!!!!!
      • Gość: bywalec Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 21:42
        tak sie pieknie bawilismy razem

ktos wie jak to sie wszystko skonczylo ?

gdzie dzis jest Welna, Skrzpczyk, oszukanczy barmani i cale to towarzystwo

dajcie znak zycia ludzie !
        • Gość: bywalec slyszalem ze Mala Czarna powraca w nowym formacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.10, 16:42
          Ci co wiedza - niech sie wpisza

To byla legenda jaka warto podtrzymac !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka