Dodaj do ulubionych

Nowa Mała Czarna na Koszykowej

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 00:18
mc to dramat.....
Obserwuj wątek
    • blablaginger Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 08.02.05, 02:26
      tak to niezly zart :)
      • blablaginger Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 08.02.05, 02:29
        a nie bywasz tam czasami bo nie masz czasu pewnie... :) hihi
        • Gość: NIK Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 22:51
          Faktycznie jest zabawnie :))))) Usmialam sie jak po raz dziesiaty uslyszalam ze
          nie dostane rachunku bo kasa jest chwilowo zepsuta :))) chwilowo od dwoch
          miesiecy :))) Podeslac moze jakiegos technika ;)
    • Gość: Niespłacony Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.05, 18:24
      Mała Czarna zwineła się z poprzednich miejsc by umknąć wierzycielom. Zrobiła
      kilka firm na szaro nie płacąc za towar. Zrobiła to na tyle skutecznie, że
      nawet firma windykacyjna miała problem ją znaleźć. Głuche telefony, nieaktualne
      adresy. Mało tego zrobiła to z pełną premedytacją wystawiając swoich menagerów
      na pierwszy ogień i chowając się za ich plecami. Zgadnijcie za czyje pieniądze
      mogła się ponownie otworzyć. Tak macie rację, za moje i kilku
      innych "szczęściarzy".
      Tak więc ty kolego i ty koleżanko popijając kawkę w Małej Czarnej pamiętajcie o
      tym, że możecie to robić bo kogoś okradziono.
      Kochana pracownico i kochany pracowniku spytaj swoich szefów jak potraktowali
      swoich byłych "kochanych" pracowników.
      Kochani dostawcy zastanówcie się jak na Małej Czarnej "zarobili" jej byli
      dostawcy. Uwierzcie, nie znacie dnia ani godziny, ale ten dzień i ta godzina
      kiedyś nadejdzie.( podobno pierwszy raz jest najtrudniejszy, oni już mają go za
      sobą. Bez wątpienia umieją to robić i nie dałbym sobie obciąć paznokcia na
      najmniejszym palcu za to, że jeszcze raz tego nie spróbują)
      Smacznego.............
      • dd_reporter1 Mala Czarna to zlodzieje! 25.04.05, 01:19
        "Niesplacony" jest jednym z dlugiej listy niesplaconych, oszukanych i okradzionych przez
        wlascicieli Malej Czarnej. Potwierdzam, bo pare rzeczy na ten temat wiem. Panstwo S. sa
        mocno na bakier z prawem i paroma instytucjami publicznymi. Dziwne, ze jeszcze funkcjonuja?
        Mi sie tam juz nie chce chodzic bo nie bede sponsorowac zlodziei. Na Stadionie tez nie kupuje
        plyt:-)))
    • Gość: maks. Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.04.05, 18:12
      złodzieje... Państwa S.powinno się określać tym mianem.
      a Mała Czarna.. była dobrym lokalem,sympatycznym,przytulnym,z miłą obsługą.
      Tak było na na Hożej 54,tak było,kiedy uczestniczyło w tym interesie drugie
      małżeństwo.Porządne małżeństwo,które miało jakiś pomysł i cel,a które zostało
      oszukane i okradzine przez S.Ich pierwsze ofiary,a potem..byli następni.
      Lista jest długa,to prawda,ale doradzam każdemu z poszkodowanych,porzucić
      marzenia o odzyskaniu czegokolwiek.Nie Wy jesteście pierwsi w kolejce po
      pieniądze od Państwa S. kto...? pomyślcie ;)

• Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 26.04.05, 20:43
        Hmmm...niestety prawda i jeszcze raz prawda.
        Pracowalam tam do niedawna ale bylam zmuszona sie zwolnic w trybie
        natychmiastowym.
        Ja pieniadze odzyskalam(zabralam)ale bardzo wspolczuje reszcie...bardzo bardzo!!
        Oszusci to malo powiedziane- rzygac sie chce i tyle...
        Przynajmniej obsluga byla fajna :P
    • Gość: taka jedna Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.05, 16:45
      a ja pracowałam w tej knajpce w 2004 roku
      i nie dostałam rozliczenia rocznego.
      fajnie,nie ;)jutro ostatni dzień..
      czyli pracowałam w "Małej Czarnej" - "na czarno" :D
      kawiarnia w centrum warszawy,pod bokiem urzędu skarbowego.
      to fakt,że najciemniej pod latarnią.
      nawet nie myślę,co z moim zusem..

• john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 02.05.05, 22:43
        Az dziwne, ze przekrecajac tyle osob - spia spokojnie i nie maja problemów z "miastem".
        Szkoda wielka bo bywalem na Hozej i bylo milo, a potem dowiadywalem sie o coraz bardziej
        mrozacych krew w zylach informacjach. Mysle, ze powinni zmienic branze na mniej
        odpowiedzialna bo wyraznie sobie nie radza w tym temacie (np: ciagle zmieniaja adres kawiarni i
        wydluza sie lista osob "niezadowolonych"). Moze jakas praca na etacie? a moze trzeba grac
        intensywniej w lotto? Moim skromnym zdaniem Mala Czarna to juz synonim obciachu! A dobra
        kawe mozna wypic na luzie w kilku innych miejscach.
        • dd_reporter1 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 02.05.05, 23:00
          Tak, tak! Zdecydowanie zmiana branzy! Oni sa takim przeciwienstwem krola Midasa - obracaja
          wszystko w pyl i gruz, a nie w zloto. Drzyjcie znajomi, bo wkrotce moga was poprosic o
          pozyczke! Gwarantuje wam - nie oddadza! Nigdy nie oddaja!
          • Gość: sławek Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.goclaw.sdi.tpnet.pl 02.05.05, 23:41
            dajcie sobie spokój z tym syfem, zacznijcie pisać o knajpach wartych polecenia.
            mam nadzieje że jest tu pare osób co kuma bazę dobrych knajp
            Sławek
            • Gość: cafe elektra Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.05, 01:38
              Oczywiscie jest wiele miejsc godnych polecenia, jak chociazby KARMA na placu
              Zbawiciela, gdzie mozna wypic pyszna kawe, zjesc kanapke badz ciastko ( bez
              wlosow ) i co wiecej dostac za to rachunek. Ale dla wlascicieli Malej Czarnej
              takie standardy juz dawno przestaly obowiazywac... Kawa kiepska, kanapki to
              jakis zart, a ciasta przywodza na mysl wypociny poczatkujacej gospodyni - coz
              jesli ich autorka jest pieciolatka to chyle czola... Tak wiec Slawku Mala Czarna
              omijaj z daleka.
    • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 06.05.05, 13:49
      pieknie sobie pogadaliscie... :) ale skoro to miejsce jeszcze zyje to znaczy ze
      ktos tam jeszcze chodzi :) klienci ktorzy lubia dobra kawe nie przestana tam
      chodzic bo nie interesuje ich czy laska ma zaplacony ZUS (niech sama o to
      walczy a jak nie umie to niech zmieni prace). Ja pewnie nie przestane. Wlasnie
      ciasteczka bardzo lubie :))) (kajmak i domowe z wisienka) nigdzie takich nie
      ma :)))
      • Gość: Roman Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.05.05, 16:53
        No to zasilaj kieszeń ludzi, którzy będą mieli z czego oddawać swoim
        wierzycielom!
        • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 09.05.05, 00:04
          z czegos musza oddac ...
      • Gość: byla przyjaciolka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 00:34
        Oj niewielkie masz wymagania droga Malinko.... jesli chodzi o dobra kawe to
        chyba niewiele o tym wiesz, bo o jej jakosci nie swiadczy ilosc spienionego
        mleka czy dodanie miodu i cynamonu. Dobra kawa to espresso, ktore mozesz wypic
        bez dodania trzech lyzeczek cukru dla zabicia goryczy. Wszystkie wodotryski w
        postaci syropow smakowych i fontanny mleka to tylko zaslona dymna dla, bardzo
        czesto, kiepskiej jakosci kawy. Jesli chodzi o ciasteczka, ktorymi tak sie
        zachwycasz to polecam ugotowanie puszki slodzonego mleka skondensowanego ( trwa
        to okolo 2 h ) i rozsmarowanie otrzymanego kajmaku na kruchym ciescie - oto
        cala finezja. Rowniez domowe z wisienka zapewne zdziwiloby Cie swoja prostota,
        ale tego przepisu przytaczac juz nie bede. Smacznego Malinko, do pierwszego
        wlosa uroczej Elektry...
        Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, bo kawa i ciastka to sprawa gustu, jak Ty
        walczylabys o swoj ZUS? Jesli przcodawcy, a jednoczesnie przyjaciele, ktorym
        ufasz, twierdziliby przez lata ze jest on oplacany? Czy mowiac o walce masz na
        mysli Sad Pracy?
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.05.05, 22:37
      Przecież gości kawiarni nie interesuje czy właściciel płaci Zus, podatki lub
      wypłaty pracownikom. Gdyby ktoś chodzący do restauracji lub kawiarni zwracał na
      to uwagę to w Warszawie chyba nie miałby gdzie pójść. Widać, że to są wpisy
      zawiedzionych pracowników, którzy zostali wywaleni z roboty za brak kompetencji
      i chęci do pracy i w ten sposób chcą się odegrać na właścicielach. Najlepiej
      kogoś oczernić anonimowo.
      • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 09.05.05, 03:13
        Drogi Kola.Ciekaw jestem czy na imię nie masz Piotruś,ale może rzeczywiście
        nie.Ciekaw też jestem,czego nie rozumiesz.Czy nie rozumiesz tego,że jeśli
        spotkasz ludzi,którym zaufasz bezgranicznie,jak się okaże wkrótce,{przepraszam
        za ton}na swoją zgubę,to nie możesz sobie z tym poradzić.Minęły dwa lata od
        kiedy straciłem 40 tys.,które imn pożyczyłem bez żadnego pokwitowania,poza
        wieloma miesiącami mojej pracy dla nich,absolutnej przyjażni i wielu innych
        rzeczy ,naprawdę trudnych do nazwania.Nie rozumiem uwagi,że dziewczyny,które u
        nich pracowały powinny same martwić się o swój zus.Tzn. jak miałyby to zrobić?
        I co to znaczy, że klientów nie interesuje,czy piją kawę u złodziei i
        oszustów?Mi na przykład to robi różnicę.I naprawdę nie zdaża się często
        przeczytać na jednym forum tak wiele słów tak pełnych żalu pod jednym adresem.
        Tak więc powtórzę za jednym z moich poprzedników:smacznego .I dobrej zabawy!
        • Gość: byly przyjaciel 2 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 15:38
          Obserwuję tą wymianę tekstową i postanowiłem się przyłączyć, bo wiele osób nie
          "kuma" o co chodzi! Dlaczego tolerować "interes" ludzi, którzy bez skrupułów
          oszukują prawdziwych przyjaciół! Dlaczego pozwalać im na te wszystkie ściemy,
          krętactwa i totalny brak szcunku dla kogokolwiek! a dodatkowo przekonałem się,
          że są zwykłymi tchórzami! Jedno jest pewne - liczą się dla nich tylko
          pieniądze! resztę mają w dupie - zero zasad!
          Też zaufałem i straciłem... może nawet więcej niż kasę!
      • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 10.05.05, 18:31
        Kola,
        Mnie jakos tez to interesuje, jest kilka miejsc do ktorych sie nie wybieram ze
        wzgledu na to ze wiem iz interes nie jest do konca czysty.
        I nie zycze sobie zebys ocenial kto sie tu wpisuje- owszem, pracowalam w MC,
        ale nie zostalam z niej wywalona ani za brak kompetencji, ani brak checi do
        pracy.
        A odegrac na wlascicielach mozna sie w wiele innych i skuteczniejszych sposobow
        (jesli sie tego chce).
        A to czy anonimowo czy nie,nie ma najmniejszego znaczenia- moze nie chce abys
        wlasnie Ty znal moje imie i nazwisko-poza tym to nie jest forum dla wlascicieli
        (chociaz bywaja tu, to wiem:)), tylko dla klientow, zeby wiedzieli u kogo pija
        kawe...
        • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 10.05.05, 22:51
          Jak mi sie zdaje (po tym co czytam) nie jest to forum dla klientow tylko dla
          samej "smietanki" MC :)))
          • Gość: były przyjaciel 3 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:18
            No to Malina jak nie lubisz anonimowych postów to zaloguj się jako Piotr
            Skrzypczyk, na dobry początek, a jak nie to zajmij się sprzedażą spacerówek i
            fotelików dla dzieci. Ale wielu wierzycieli tym nie spłacisz.
            P.S. A jak Polka będzie walczyła o swój zus? bo chyba ja nauczysz?
          • Gość: Przyjaciel 4 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:57
            Zatkało kakało? Może Patka pomoże?
        • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.05.05, 23:16
          Jak dla klientów, to po co się tu wpisujesz była pracowniczko? gdybyś dobrze
          pracowała nikt by cię nie wywalił z roboty. A swoją drogą zamiast rozpamiętywać
          ( widać żal ci byłej pracy ) idź na pośredniak może tam ukoją twój żal.
          • Gość: Przyjaciel 4 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 10.05.05, 23:39
            A propos ile masz Piotrze różnych byłych pracowników wrogów,wierzycieli i
            instytucji zainteresowanych Waszym adresem? bo jak nie pamiętasz to może na
            forum pomożemy, jak trzeba to już nie anonimowo?
            • Gość: Pola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 00:05
              Prawdziwy twardziel z tego Koli.... Byle pracownice wysylac do posredniaka...
              Tylko na ile takich bylych pracownikow Mala Czarna moze sobie pozwolic???
              Niedlugo zabraknie juz chetnych, bo opinie o jej wlascicielach sa coraz mniej
              ciekawe i niedlugo beda musieli szukac wsrod desperatow z pobliskiego
              "Stadionu"...
          • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.05.05, 00:29
            Kola: naucz sie czytac chlopczyku- ja nie zostalam wyrzucona, ja sama odeszlam,
            nikt mnie o to nie prosil.
            Musze przyznac, ze szalenie zal mi tej pracy- wszystko bylo super- no a przede
            wszystkim uczciwi pracodawcy- to najwazniejsze!!
            Za rady pt. posredniak serdecznie dziekuje, jakos dalam juz sobie sama rade.
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 08:44
      skoro przyjaciel mądrala podaje nazwisko właściciela może sam się przedstawi, a
      nie jak tchórz chowa głowę w piasek? A może jesteś cwaniaczku z konkurencji?
      • Gość: przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 10:52
        Piotrek,to Ty wstajesz o tej porze?
        • Gość: byly przyjaciel 2 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:09
          ...skoro juz powoli opada zasłona anonimowości - proponuję spotkanie
          integracyjne w MC na Francuskiej/rondo W/ - spotkajmy się razem, będzie
          wesoło!? Ręka do góry kto się chce spotkać w tym przecudnym miejscu z
          przecudnymi właścicielami?! może hasło "forum gazeta pl"? albo "ciebie też
          dym...li"?
          /podoba mi się tekścik "przyjaciela 4"/
      • Gość: nieprzyjaciel [...] IP: *.pl.bauer.com / 217.153.130.* 11.05.05, 11:10
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Przyjaciel (były) Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.05.05, 15:44
        Zastanawia mnie godzina, o której Kola (chyba moge śmiało nazwać go Piotrek)
        napisał posta. Dołączam się do pytania jednego z gości: "Piotrek,to Ty tak
        wcześnie wstajesz?" 8.44. To zupełnie do Ciebie nie podobne.
        Istnieje możliwość, że zżera Cię to wszystko co tu piszemy (czyli prawda)i nie
        możesz spać... A może siedzisz po nocach i wymyślasz co nam mądrego odpisać.
        Albo nowe nicki dla siebie :)

Muszę przyznać, że byłem zaskoczony tym, jak państwu S. udawało się uciekać od
        wierzycieli i wszystkich "zdradzonych" przez nich osób. Teraz widze, że to sie
        powoli kończy i mają coraz mniej szczęścia.
        Przynajmniej Pola będzie sobie umiała poradzić w życiu... Oby nie brała z Was
        przykładu.
      • Gość: alu ghobi Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.05, 19:23
        Pochlebiasz sobie "kola" myslami o konkurencji. Bo nie myslisz chyba, ze zakasujesz kogos
        tymi mdlymi kanapkami, bez polotu i ciastem z wlosami psa? Moze jakis kursik kulinarny dla
        glownego dietetyka - Lo-paty?
        Na "chowaniu glowy w piasek" to ty znasz sie najlepiej - robisz to od lat. I pewnie wydaje ci sie,
        ze skoro jestes dotad bezkarny to tak bedzie zawsze? Ale tak nie jest - konsekwencje cie
        dopadna. Wszystko zle wraca!
        • Gość: byly przyjaciel 2 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 11:23
          Taka KARMA! nawiazując do zła, które wraca :)
        • Gość: Przyjaciel (były) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 12.05.05, 13:46
          Myśle Kola, że nie masz co liczyć na konkurencje. Musisz pogodzić się z tym, że
          już nawet konkurencja Cię opuściła. Mają ważniejsze sprawy na głowie. Jeżeli
          myślisz że chcą was usunąć z rynku, to się grubo mylisz. Jesteście coraz
          mniejszym zagrożeniem. Sami się pogrążacie. Konkurencja nie musi się z wami
          męczyć.
          Jestem bardzo ciekawy jak długo utrzymacie się w tym miejscu. Ale chyba możecie
          się już przygotowywać na przeprowadzkę. Nie koniecznie do nowego lokalu, jeśli
          wiesz co mam na myśli. Prowadziliście życie ciekawe, ale zapewne krótkie, jak
          mi się wydaje. I tak możecie sobie pogratulować szczęscia,
          które "prześladowało" was przez tak długi czas.
    • Gość: anonimowy,bo chcę Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 15:58
      a nie można anonimowo ? po to jest forum.
      może bedziesz chciał mnie pozwać do sądu za zniesławienie ty złodzieju ?
      pozwij,śmiało.czekam.
      czekam na swoją kasę,to poczekam i na pozew ;)
      • Gość: były przyjaciel 2 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 16:44
        Co do spraw z zniesławieniem to chyba żart! jest tylu świadków, że spokojnie
        można udowodnić prawdomównść osób piszących na forum!
        Ja też czekam na swoją kasę i jak przyjdzie czas to chętnie napiszę kim jestem
        :)
        • Gość: anonimowy,bo chcę Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:08
          no to jest nas dwóch i prawopodobnie się znamy ;)
          ciekawe-ile jeszcze osób mogłoby się dopisać do listy czekających?
          ps.spodobał mi się pomysł,żeby zorganizować spotkanie w m.cz przy W.
          • Gość: były przyjaciel 2 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.05, 17:33
            Nic nie stoi na przeszkodzie spojrzeć panstwu S. prosto w oczy!
            Ale i na to przyjdzie pora! :)
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 18:08
      Szczerze mówiąc mam w gdzieś MC i ich byłych i obecnych pracowników razem z ich
      problemami, ponieważ nie chodzę po takich dziadowskich miejscach. Widzę, że
      nawet biorą mnie oni za właściciela, mimo, że nawet godzina wstawania im nie
      pasuje. Mnie tylko drażni takie biadolenie jełopów "jojoj oszukali mnie, jaki
      jestem biedny..." Prawdziwy mężczyzna radzi sobie z takimi problemami a nie
      płacze. Swoją drogą cieszę się, że wzburzyłem trochę krwi w forumowiczach. Nara
      • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 19:02
        Nie Ty,słonko,wzburzyłeś krew w forumowiczach,tylko nadszedł wreszcie koniec,bo
        ostatecznie wyczerpała się nam wszystkim cierpliwość.Jak na kogoś,kto ma gdzieś
        całą tę historię,to wyjątkowo Cię ona pochłania.Odpocznij sobie chłopaku,bo to
        jest forum dla zainteresowanych.I zdaje się,że ta wymiana doświadczeń
        przyniesie wkrótce efekty.Właśnie najśmieszniejsze jest to,że chyba wszyscy się
        znamy i wszystkich nas potraktowali według tego samego schematu.Przerażające
        jest,że takim mendom udało się zaskarbić zaufanie tylu ludzi. Interesowali ich
        tylko tacy,którzy nie będą podpalać auta,łamać nóg,nie zgłoszą sprawy do
        prokuratury i nawet nie będą do nich wydzwaniać, bo całymi miesiącami będą
        dochodzić do siebie po tej przyjaźni.Nie umiemy zadbać o swoje sprawy,nie
        jesteśmy silnymi facetami?Znam kilku z poszkodowanych.Mało dziś chodzi po
        świecie tak dumnych,wrażliwych i uczciwych ludzi.Dokładnie wiedzieli kogo
        szukać.
        • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 19:29
          Forum jest dla wszystkich, więc będę pisał i czytał na co mam ochotę, a
          zaciekawiło mnie po prostu jakim trzeba być idiotą, żeby pożyczać kasę bez
          żadnych potwierdzeń obcym ludziom. Może kasa była nieuczciwie zarobiona, bo
          gdyby wszystko było na legalu to są sposoby niekoniecznie siłowe, żeby ją sobie
          odebrać a nie płakać nad swoim losem. Nie żal mi głupich ludzi, jak się
          daliście wykorzystać to dobrze wam tak
          • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 20:05
            No i ty się Kola dziwisz skąd ja wiem,że jesteś Piotruś.
          • Gość: kolezanka odpowiedz specjalnie dla Koli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.05, 22:14
            Widac Kola to prawdziwy twardziel, ktory chyba nie wie co to przyjazn. Bo nikt
            kto pozyczal pieniadze panstwu S. nie byl dla nich obcy. To byli przyjaciele i
            to nie tacy co sie znaja z paru imprez, tylko tacy ktorzy sa na zdjeciach w ich
            albumach sprzed lat, zanim powstala Mala Czarna. To ludzie ktorzy pomagali im
            otworzyc lokal na Hozej i juz wtedy pozyczali im pieniadze ( bo musze przyznac
            ze kiedys oddawali...). I nikt z obecnie pokrzywdzonych nie jest glupi, moze
            jedynie naiwny na tyle aby ufac w prawdziwa przyjazn panstwa S., ktorzy gdzies
            po drodze stali sie cyniczni i bezwzgledni.
            A kasa nie byla pozyczana bez potwierdzen moj drogi Kola, bo nie wchodza tu w
            gre kwoty rzedu 200 zlotych. Ale co Ci przyjdzie z papierka, Kola? Moze w takim
            razie poradzisz wszystkim jak maja odzyskac swoje dlugi? Jakie sa te sposoby o
            ktorych wspominasz???
          • Gość: ale gosc! Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 22:56
            Nie mozna wymagac od panstwa s. jakichkolwiek zasad wobec znajomych czy nawet przyjaciol,
            bo nawet rodzinke dymneli na kase.
            Nikt tu nie placze nad swoim losem tylko dzieli sie, z liczna jak widac grupa, swoimi
            doswiadczeniami. Wspolny wrog jednoczy!
            Kilka spraw jest w toku i wkrotce beda efekty, niezaleznie jaki ruch wykonaja panstwo s.
            A co do tekstu koli (co pier.....li) robisz niezle wrazenie... 3 i pol dychy na karku i duza frustracja
            - bo w zyciu nie wychodzi, co? I raczej bedzie coraz gorzej? Nie wazne czy jestes piotrkiem czy
            kola, pata czy lopata i tak trafisz do piekla :P hehehehe

• Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.05.05, 23:13
            Malina wroc! Tesknimy za toba!
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 23:34
      Widzę desperaci, że każdy kto ma inne zdanie niż wy według was jest
      właścicielem tej speluny. Nie jestem ani po waszej ani po tamtych stronie. Ale
      nazywając przyjacielem ( nawet byłym ) kogoś kto was wywalił na kasę robicie z
      siebie baranków i wygląda to bardzo śmiesznie. A może zamiast na kasie zależy
      wam na dalszej przyjaźni z byłym bossem ? Bo tak to wygląda.
      • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 12.05.05, 23:59
        Piateczka kola :) To ja juz nie wiem jak to jest bo cos sie oszukanym miesza...
        to w koncu ty jestes wlascicielem czy ja ? :p :p :p
        • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 00:29
          może to któryś z "przyjaciół" ?
        • Gość: były przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 07:00
          Miesza Ci się ,biedaku?No wcale się nie dziwię.I muszę cię zmartwić.Ty masz
          tego pecha i naprawdę duży problem.Tak że Piotruś,wyjmij wtyczkę z
          gniazdka,kupuj te bilety lotnicze dla rodziny,bo chyba nie zamierzałeś wziąć
          się do roboty.No i trzymaj się stary.Jakoś to przecież będzie.
          • Gość: Piotrus Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 10:55
            HAHAHAHAHA przewalam ludzi i będę to robić! To jest dla mnie jak powietrze. A w
            ogule to nalerza mi sie te pieniądze - haruje ciezko - 3 godziny
            dziennie (prasowka+liczenie kasy) więc niech inni mnie sponsorują, bo mają
            lzej. Nikt mnie lubi i dlatego jestem zły i będę sie mścić. Mam pretensje do
            świata bo nie urodziłem się milionerem (na pewno podmienili mnie w szpitalu). I
            już na nikogo nie działa, ze jestem włascicielem kawiarni w mieście, nawet już
            nie modnej, a dzięki wam juz tylko obciachowa i przychodzi ludzi mniej
            coraz. I do tego od lat borykam sie z ciężka choroba psychiczną żony mojej
            Patrysi (urodziła sie z gładka jak szkło kora muzgowa, więc dlatego jest taka
            fajna) i leczenie jej rujnuje mój budżet, więc musze kraść i oszukiwać. A poza
            tym muszę jakoś odreagować, że nikt mnie nie lubi i już nie polubi, i coraz
            więcej osób mną gardzi i pluje na mnie. Nie lubicie mnie więc walcie się
            wszyscy! A ja będę walić was dopóki mnie nie zamkną!!! Ale najpierw to wam
            wszystkim pokaże! Mam dopiero 7 lat a nie 35, więc nie wymagajcie
            odpowiedzialności!!! I będę wtykać w ciasto włosy elektry!!! HAHAHAHAHAHA
            • Gość: Piotrus Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 11:35
              Bravo Kola, bravo malina59 /moze poprowadzisz ten turniej? nazwiemy go "Czarna
              dziura"/ - łączmy się - imperium kontratakuje!
              • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 13.05.05, 11:50
                Bravo czekam na dalsze propozycje na nazwe programu
      • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 19:21
        Ale nas wykolowales "kola"! Na prawde juz nic nie wiemy:) Na "na dalszej przyjaz´ni z by?ym
        bossem" na pewno nikomu nie zalezy, bo ten, przy blizszym poznaniu okazuje sie bardzo
        nieciekawa osoba - zakompleksiony nudziarz, nie majacy nic do zaproponowania towarzysko.
        Niesamowite jest tylko to jak takie 2 intelektualne zera jak panstwo s. mogli omamic tyle
        inteligentnych osob. Sekta? Czy wrazliwosc omotanych? Ale co ty mozesz o tym wiedziec?
        Taki twardziel! Tylko pozazdroscic:) I tylko cos bardzo zazarcie i emocjonalnie odpierasz ataki
        na czarna dziure. A przeciez nie chodzisz po "takich dziadowskich miejscach". No ale jestes
        mocarz, bo masz wsparcie w malinie. Gratulacje:)))
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.05.05, 23:36
      Aha, byłbym zapomniał. Nie postarzaj mnie bo nie mam trzy i pół dychy. Jeżeli
      wy macie po tyle lat to dziwię się, że ktoś was tak wyrąbał.
      • Gość: PsychoPATKA Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.05.05, 00:26
        Kola i Malina moimi idolami :)

A spotkani w MC na W. u S. to wyborny pomysl :))
        Myslalam ze umre ze smiechu przed tym komputerem...serce rosnie od tej wymiany
        zdan!! :)
        Oj juz niedlugo pociagnie "szefostwo"!! HURRAA!!
        • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 13.05.05, 11:31
          Drodzy PRZYJACIELE
          Wlos mi sie jezy na glowie od nadmiaru zolci ktora tu lejecie. Proponuje
          zalozyc w tv specjalny program cos pomiedzy Wojewodzkim a Rozmowami w toku. I
          koniecznie ze specjalista od glowki i karetka jakby konieczna byla
          reanimacja ;) Codziennie wystepuje inny oszukany a na koniec telewidzowie
          wybieraja "przyjaciela miesiaca".
          • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.05.05, 14:54
            Dobre, dobre!:)
            Zajmiesz sie organizacja?
            • Gość: anonimowy,bo chcę Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.05, 15:24
              ten turniej to na koszykowej,francuskiej czy na pl.wilsona?
              zasadniczo,to obojętne mi gdzie - aby razem - jak za dawnych czasów...
              ale nie chciałbym,aby w trakcie gry,ktoś nas wyeksmitował za niepłacenie
              czynszu lub kredytu ;)
              tak fajna zabawa miałaby być przerwana?!
              a nigdy na to nie pozwolę.
              spłacę wszystkie wasze zaległości,żeby tylko się z wami spotkać.
              złodzieje...
              • Gość: PsychoPATKA Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 13.05.05, 19:17
                Jest takie jedno ladne podworko na Pl. Wilsona- duzy teren na zorganizowanie
                turnieju- moze tam??Co poniektorzy beda sie czuli jak u siebie w domu :)
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 20:15
      Dokładnie się wczytaj w moje teksty i zauważ, że ja nie bronię tej dziury tylko
      śmieję się z waszej głupoty. Nawet nie wiem gdzie to jest. A jeżeli chodzi o
      turniej to może zróbcie konkurs kto został najbardziej wydmuchany na kasę a
      nagroda to kolacja z deserkiem i pyszną kawką, którą ufunduje właściciel w
      waszym dawnym miejscu pracy. Będzie okazja powspominać...i oczywiście pooglącać
      dawne zdjęcia na których razem jesteście
      • Gość: kolezanka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.05, 22:37
        To co Cie tu trzyma Kola? Jak na twardziela za jakiego sie podajesz, cos
        dziwnie emocjonalnie podchodzisz do tej sprawy. Odpusc sobie moj drogi, juz
        wiemy ze masz nas za frajerow. Frajerka jest takze mamusia pani S. ktora
        rowniez, jak to ladnie nazwales "wydmuchali" na kase i zostala bez mieszkania.
        Ale co tam, widocznie stara i glupia, jak sprzedala mieszkanie zeby pozyczyc
        corce to przeciez sama sie podlozyla... Takie zycie, nie Kola?
        Ale moim zdaniem deserek i kawka zdecydowanie nalezy sie jej... zdjecia pewnie
        tez chetnie pooglada, nie wspominajac juz nawet o wnusi....
        • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 23:06
          Kola chyba wymiekl - zawsze wymieka przyparty do muru. Ale bravo dla "kolezanki":)))
          Pozdrawiam!!!
      • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.05, 22:39
        No co ty, jak mozesz nie wiedziec, gdzie to jest? To tak jakbys nie wiedzial gdzie jest palac
        kultury. Ale moze nie wiesz, bo jestes z jakiejs osranej dziury... DZiwne, ze taki osiol jak ty
        spedza tyle czasu na forum "ktore go nie dotyczy"! Baw sie dobrze z malina. A wlasnie, co tam
        u niej? Zdrowie dopisuje? To psychiczne, przede wszystkim...
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 23:32
      Gościowi widać puściły zwieracze bo już zaczyna ubliżać. Brawo!!! Nieźle was
      podpuściłem. Proponuję policzyć wasze posty od momentu mojego pierwszego wpisu.
      Trochę ożywiłem ten temat. Wydaje mi się, że jednak nie jestem osłem, bo jakoś
      do tej pory nikt mnie tak nie zrobił jak was. Kto jest osłem - wniosek nasuwa
      się sam.Papapa
      • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 00:08
        Ale jestes gosc! Nie mam pytan. Zawsze na czasie! Zawsze reka na pulsie! Podpuszczaj nas
        nadal/trzymaj reke na pulsie - zreszta jak sie nie ma znajomych to jest na to czas, prawda?
        Ozywiaj temat - bez ciebie ani rusz! Jestes takim twardzielem, ze chyba sam musiales byc
        "zrobiony" ostrzej niz my...skoro wspominasz klopoty ze zwieraczami - pozostaw to sobie,
        przeciez to twoje zwieracze! W necie fajnie byc wiraszka bo nie widac... a lusterko prawde
        mowi.. i placze!
        Podsycaj temacik bo to twoje zycie, dla nas /poszkodowanych "frajerow"/ to tylko forma
        rekreacji "pourazowej" i miejsce do wesolych dyskusji /cennych dla naszych postepow w
        sprawach/. Jak masz ochote liczyc posty to sie pi... bo mi sie nie chce... wesoly osle!
        Albo spadaj z tego forum handlowac wozkami dla dzieci, lub bajerowac innych "frajerow" po
        trzydziestce piatce :)
        Idz spac bo jutro bedzie futro hehee...cwaniaczku.
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.05.05, 23:33
      P.S.Mam nadzieję na jakąś nagrodę gdy dojdziemy do stu wpisów.
      • Gość: kolezanka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 00:38
        Kola, dla Ciebie nagroda jest chyba sama obecnosc tutaj, bo mimo tego ze nie
        masz nic ciekawego do powiedzenia, i bardzo dokladnie omijasz niewygodne dla
        Ciebie pytania, to wciaz tu jestes. Wnioskuje za Twoje zycie wieje nuda.
        Zastanow sie zatem nad pytaniami, ktore Ci zadalam. Moge je przypomniec zebys
        nie musial liczyc postow. Po pierwsze jaka jest Twoja rada na egzekwowanie
        dlugow, ktorych nawet komornik nie jest w stanie odzyskac? I czy ludzie ktorzy
        nie zawachali sie wykorzystac swoich rodzicow sa w Twoim mniemaniu swietnymi
        biznesmenami? Nie odpowiadaj od razu Kola, zastanow sie nad tym...
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 01:29
      Przepraszam, ale pytania mi jakoś umknęły. Odpowiedź na pytanie nr 1 : komornik
      nie odzyska zawsze długów ponieważ - jak wszyscy wiemy - jest to instytucja
      państwowa i nie może się uciekać do niekonwencjonalnych metod działania. Nie
      bedę wam podpowiadał co robić (choć to bardzo proste do zrobienia, zawsze
      skuteczne, oraz niewiele kosztuje ) bo jeden z pokrzywdzonych mnie tu obraża i
      nie zasługuje na moją radę. Odpowiedź na pytanie nr 2: oczywiście okradanie
      rodziców jest godne potępienia, ale nie mogę się wypowiadać na ten temat,
      ponieważ nie znam dokładnych szczegółów, a nie chciałbym kogoś bez powodu
      obrazić ( jak tzw. "Gość:)"). W rodzinne sprawy się nie wtranżalam.
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 01:41
      Aby podgrzać atmosferkę założyłem się z kolegą o dwie paczki, że dojdziemy do
      stu postów. Pomóżcie mi wygrać byli i obecni oraz przyszli przyjaciele (
      oczywiście nie moi, tylko nie wiadomo kogo, bo tego nie podawaliście)i
      trzymajcie za mnie kciuki!!! To jest mój ostatni wpis na tym wątku ( taki jest
      wymóg zakładu poza tym zmęczyłem się już wami), kończę dyskusję i już tu więcej
      nie zaglądam dopiero jak będzie stówka. Papa, heja, pozdrowionka, goodbye,
      arivederci, auf wiedersehen, buenas noches !!!
      • Gość: przyjaciel Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.05.05, 09:03
        Ja bym też na twoim miejscu zrezygnował z udziału w tej naszej zabawie i
        poszukał długiej rurki,bo idziesz pod wodę.Piotrek,już nie macie czasu.
      • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 11:14
        Kolegow to ty masz juz tylko wymyslonych.
        No szkoda, ze tak ladnie nabrales wody w usta jak jest mowa o dmuchnieciu rodziny a w
        szczegolnosci tesciowej. A moze jednak czujesz obciach tylko nie chcesz sie przyznac, bo
        stracilbys wizerunek twardziela, na ktory tu ciezko zapracowales? Czy to nie twoj problem tylko
        Lopatki - bo to jej mamusia? Taki jestes madry i chetnie wczytalibysmy sie w twoje zlote rady,
        jak sobie radzic z problemami, wujku.
        Komornik bywa nieskuteczny bo nie zawsze jest co zajac, ale dlug pieniezny mozna zawsze
        zamienic na odsiadke.
        Sa 2 firmy alternatywne do komornika i calkowicie LEGALNE. W tym wypadku nie grozi
        wiezienie, bowiem skutecznosc windykacyjna jest 99%.

Wierze ci kola, ze juz sie nie objawisz. Ale wiem, ze za bardzo zzera cie ciekawosc zebys tu
        nie zajrzal, wiec wkrotce poznamy nowego uczestnika forum! Welcome! Albo twoja
        "przyjaciolka" malina sie uaktywni (bylo o tym na poczatku:))).

• malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 14.05.05, 13:53
      uaktywniam sie :)))
      • Gość: Gosc Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.05, 20:30
        ale po co?
        • Gość: smakosz Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.05, 21:42
          A ja bylem w Malej Czarnej na Waszyngtona i jest to zajefajne miejsce.
          Doskonale ciastka - a najlepsze te ze skondensowanym mlekiem. Kawa taka ze nawet
          we Wloszech ciezko znalezc lepsza. To chyba musi byc zasluga wody na prawym
          brzegu Wisly. Lokal zyje. Mnostwo gosci. Obsluga znacznie sie poprawila w
          porownaniu do dawnej na Koszykowej. Widac ze wlasciciel dobrze zrobil wyrzucajac
          na zbity pysk tych malkontentow.
          Ogolnie mocny punkt na mapie gastronomicznej okolic Stadionu Dziesieciolecia.
          Mysle ze bedzie to tlumnie odwiedzane miejsce.
          • Gość: IKS Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 14.05.05, 23:19
            Oj niezly tupecik zeby pisac ot tak o sobie ze to przyjemne miejsce Piotrek...
            Bardzo tlumne, bywam tam 3 razy w tygodniu i widze 2 osoby oraz znudzona
            kelnerke.
            Juz nie bajeruj, bo nic Ci to nie da.
            A tlumnie odwiedzane nie bedzie, bo GO nie bedzie....

Pozdrowienia dla Koli!! Trzymam kciuki za zaklad!!
          • Gość: anonimowy,bo chcę. Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 02:03
            chyba ci się smakosz coś pojebało ze smakiem..wiesz..
            idż se człowiek do lekarza,może pomoże..i weż żonę,ale do innego
            lekarza,takiego od głowy,wiesz..ale chyba nie pomoże...sorrrry Patka,ale na
            choroby dziedziczne nie ma bata ;) biedna Pola...jak pomyślę,że ma być z niej
            taki gatunek ludzki,jak wy,to jestem za ...(dopisz sobie-super inteligentny-
            moją myśl do końca)

malkontenci...? jedna z takich malkontentek zapieprzała kiedyś na dwa lokale,bo
            ty wolałeś leżeć worami do góry i co ją spotkało? upokorzenie...nie,nie jestem
            nią,piszę o tym,bo wiem.poprostu wiem..smutne.
            i wiesz co jest najbardziej bolesne? to,że wszyscy byliśmy wam prawdziwymi
            przyjaciółmi,pomocnymi w każdej chwili i sytuacji,a wy potraktowaliście nas jak
            zwykle dziwki.oooo sorry - dziwkom się płaci.potraktowaliście nas jak
            szmaty.poprostu.wytrzeć buta i do kosza.
            ale...ktoś cię kiedyś dorwie..nie ja,nie on..a może ja,może on..ktoś kiedyś
            upomni się się o swoje.i wiesz co gnojku...? będziesz żałował,że nas poznałeś...
            • Gość: anonimowy,bo chcę. Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 02:18
              może nie powinienem cię uprzedzać,ale..
              mam taką dziwną przyjemność w tym,żeby cię zaniepokoić..
              przygotowałem wam niespodziankę..
              za jakiś czas,coś cię nieżle kujnie w dupę..
              poczekam,popatrzę.
              sleep well...gnojku.
              ps.skąd ty nagle znasz tyle języków obcych Piotrze ?!!
              a no tak - to są zwroty na pożegnanie,masz to wyćwiczone..gnojku.
              • Gość: smakosz Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.05, 08:54
                Prosze bardzo zebyscie sie nie wypowiadali tutaj o jakis waszych ciemnych
                sprawkach.
                Z jednej strony byly kelnerka, ktory zostala chyba wyrzucona za wiecznie
                skwaszona mine a teraz wydaje swoj zasilek w kafejce internetowej zeby szkalowac
                wlasciciela. Widzac takie popisy ja na jego miejscu przeliczylbym stan kasy co
                najmniej dwa razy.
                Potem jakis szemrany biznesmen - nie bardzo wiadomo o co mu chodzi. Pozyczyl
                jakies pieniadze, czy nie pozyczyl ? Ale do sadu to boi sie isc, o komorniku to
                z gory wie ze nic mu nie pomoze. Drzy jak osika kiedy tylko jakis kontakt z
                organami ktos wspomni. No, ciekawe to jest bardzo - co taki biznesmen robi i
                czemu taki tajemniczy jest.

Przestancie juz wypisywac te bzdury. To smakoszy nic nie obchodzi.
                A lokal jest naprawde swietny i pelen gosci. Sa jeszcze w Warszawie ludzie
                ktorzy potrafia docenic dobra kawe i doskonale ciasta. To miejsce zyje. I ja
                widze jego wielki sukces.
                • Gość: IKS Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.marymont.pl / *.marymont.pl 15.05.05, 13:32
                  Mysle ze masz mnie na mysli "smakoszu"- przeczytaj sobie wczesniejsze posty,a
                  potem sie wypowiadaj bo nie chce mi sie po raz 100tny tlumaczyc ze nikt mnie z
                  pracy nie wyrzucil. A do kafejki chodzic nie musze kolego...a po cholere
                  wlasciciel ma teraz liczyc kase?? Przeciez ja juz tam nie pracuje (=nie ma kto
                  krasc).
                  Zaloz sobie nowy topic jesli chcesz wychwalac MC- tutaj Ci sie to nie uda!
                • Gość: wasz kotek Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.05.05, 14:48
                  Bardzo chcielibyście wiedzieć kto poszedł do sądu,a kto do prokuratury?Już
                  niedługo się dowiecie.I tym razem nie będą was szukać na Kochanowskiego.Zdrówko.
                • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Waszyngtona IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.05.05, 23:37
                  Bedziemy tu pisac o czym chcemy, zwlaszcza, ze duzo jest zainteresowanych tym wlasnie
                  tematem. A jak ci to nie odpowiada, to nie uczestnicz w tym forum - wybierz sobie inne:)
                  I widze, ze juz wlacza ci sie syndrom "wujka dobra rada" wiec zaczynasz byc podejrzany
                  "smakoszu". Ale pewnie to walisz?
                • john-java oszusci z malej czarnej 16.05.05, 00:22
                  Prawda jest taka, ze wlasciciele Malej Cz, sa regularnymi oszustami, ale o tym juz wszyscy
                  wiedza, a jak nie wiedza, to powinni sie dowiedziec. I bardzo sprytnie probuja przemycic w tytule
                  watku nowe miejsce na Waszyngtona. Doskonalosc ciast jest bardzo mocno przesadzona przez
                  smakosza - widac ze niewielkie ma wymagania bo chyba nie jadl jeszcze nic dobrego w swoim
                  zyciu wiec nie ma porownania (chyba ze lubi wlosy w kaimaku), i tylko moge mu wspolczuc. I z
                  tym "zyciem" miejsca nie przesadzajmy - Green coffe to dopiero zyje! A Mala Czarna przy tym
                  jest jak uboga krewna z zadupia! I mozesz sobie pisac smakoszu co chcesz a fakty mowia co
                  innego, i niewiele wiesz, czlowieku o sukcesie - czego wyrazem jest twoj zachwyt miejscem, w
                  ktorym kazda zlotowka idzie do kieszeni zlodziei - wlascicieli, tego jak twierdzisz "swietnego
                  miejsca".
                  • Gość: smakosz Re: oszusci z malej czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 01:22
                    Nie napinaj sie tak kolego. To co robisz podpada pod paragraf z ktorego
                    wlasciciel MC na pewno nie zawahalby sie skorzystac. Nie mysl sobie ze jestes
                    anonimowy. BArdzo latwo mozna ciebie odnalezc i wtedy cienkim glosikiem bedziesz
                    odwolywac swoje pomowienia. Byly juz takie precedensowe sprawy.

A Mala Czarna na Waszyngtona to naprawde kultowe miejsce. Tak wlasnie powinna
                    wygladac kawiarnia z prawdziwego zdarzenia - tak jest we Francji czy we
                    Wloszech. Swietna kawa i doskonale ciaste - zwlaszcza kajmakowe.

To gwiazda na firmamencie praskich lokali i bardzo mocny punkt na Saskiej Kepie.
                    Mysle ze dzielnica i miasto powinny jakos wesprzec ten lokal ktory stara sie
                    wniesc troche kulturalnej przestrzeni w nielatwa okolice stadionu.

Nie wszystkim to sie podoba jak widac. Niestety.
                    • Gość: anonimowy,bo chcę. Re: oszusci z malej czarnej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 09:28
                      smakosz..ty się naprawdę zacznij leczyć..:))
                      gwiazda,heh,qrwa,na firmamencie..pokaż mi ten firmament.
                      i jeszcze - miasto powinno wesprzeć ten lokal..chyba już kilka osób"wsparło"
                      ten lokal i jego właścicieli,mało ci? no pewnie,że mało,bejbi kosztuje,nie?
                      okraść już nie masz kogo...
                      a właściciel - złodziej,niech sobie skorzysta z przysługującego mu prawa i mnie
                      pozwie do sądu o pomówienie.proszę bardzo,czekam.
                      niecierpliwie.
                    • Gość: :-) Re: oszusci z malej czarnej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 14:03
                      Nie ma co się napinać na to czy w MC mają Pedrosa czy kibel jest ok czy cośtam.
                      Od tego są smakosze :) i sanepid.
                      Celem tego forum jest przedstawienie sytuacji, w której biorą udział
                      właściciele MC i osoby, które zostały w różny sposób przez nich wyrolowani!
                      Jest cała masa dowodów na to, że właściciele MC to oszuści, niekompetentni i w
                      dodatku nieznający się na tej branży ludzie, którzy posiedli wiedzę jak
                      ściemniać przed urzędami, wierzycielami itd. Ich ruchy świadczą niestety o
                      niskiej skuteczności prawa i różnych instytucji ;( - ale spokojnie, jest
                      światło w tym tunelu :)

Chcemy przestrzec ludzi przed nimi i być może oszczędzić komuś przejść z tym
                      gatunkiem złodzieja! /skrzywdzony przez świat biedny misio/.

Trzeba pamiętać, że to forum daje i ma dawać upust częściom emocji
                      pokrzywdzonych i wprawiać ich w lepszy nastrój a nie ma zachwalać złodziejski
                      interes!
                      Owszem pojawiają się różne głosy - ostre i mniej ostre, ale to świadczy tylko o
                      dużym zaangażowaniu w temat - i tak w przypadku koli i innych wybornych
                      smakoszy, można przypuszczać, że kręcą się tu właściciele/złodzieje - i bardzo
                      dobrze! niech wiedzą co się dzieje :) więc wyskakiwanie z paragrafami jest
                      conajmniej śmieszne bo piszący tu ludzie otwarcie kierują swoje zarzuty pod
                      adresem państwa S. i to nie tylko za pomocą netu. /i na pewno nie "cieńkim
                      głosikiem"/.
                      Także spróbujcie nie kręcić się wokoło głupich pyskówek /chociaż koli może
                      rzeczywiście zachowuje się jak osioł?/, niech pojawiają się nowe ciekawe fakty
                      z życia "tego tematu".
                    • Gość: Kolezanka Re: oszusci z malej czarnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:45
                      Biedny Smakosz nawet nie wie jak bardzo sie myli. I to nie tylko w kwestii
                      wygladu MC, ktora z lokalami we Wloszech czy Francji nie ma nic wspolnego. Smak
                      kawy czy ciastek to rzecz gustu i jak sie go nie ma to nawet pomyje moga
                      smakowac.... Ale najwieksza pomylka jest straszenie tu kogokolwiek paragrafami.
                      Smakoszu, wlasciciele MC do sadu na pewno nie pojda, bo ta instytucja od dawna
                      ich poszukuje, a dodatkowo nie ma tu mowy o zadnych pomowieniach, bo na
                      wiekszosc ich oszustw sa dowody. I jedynymi osobami spiewajacymi cienkimi
                      glosikami beda oni.
                      Jezeli zas chodzi o gwiazde na firnamencie to juz naprawde Cie ponislo... ale
                      wspieraj, wspieraj ich koniecznie, nawet nie wiesz jak bardzo jest to im
                      potrzebne.
    • Gość: Zdziwiony Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.05.05, 09:01
      Przepraszam, czy smakosz był we Włoszech ???? Wątpię. Przecież wystrój na
      Koszykowej i Waszyngtona w niczym nie przypomina kawiarni w tych krajach.
      Ekspres malutki, meble z Ikei, wszystko najtańszym kosztem. Ciekawe jakiej
      firmy mają kawę. Pewnie Pedrosa.Może to i kultowe miejsce ale na pewno nie
      można go porównać z Francją lub Włochami.Za duża przepaść.Aha, nie jestem ani
      byłym wyrolowanym pracownikiem, ani właścicielem moja wypowiedź jest obiektywna
      i bez emocji.Czy wogóle tam jest podawany alkohol?
      • Gość: smakosz Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 22:15
        A owszem bylem tu i owdzie. W takich miejscach nie chodzi o to zeby byly duze,
        jak tutaj sugerujesz. wrecz przeciwnie - niewielka kubatura tworzy ten
        niepowtarzalny nastroj, bliskosci i intymnosci atmosfery.
        Co do mebli to jest kwestia gustu - wedlug mnie Mala Czarna nie potrzebuje mebli
        gdanskich - te co sa pasuja doskonale.
        Ale wszystko przebija doskonaly klimat, profesjonalna obsluga, bliskosc
        kultowych miejsc Saskiej Kepy takich jak Stadion. Spokojnie miesci sie w gornych
        20% podobnych miejsc we Wloszech i we Francji.

Co do alkoholu - czy musimy sie wszedzie alkoholizowac. Jest tyle innych miejsc
        gdzie mozna popijac alkohol. Mala Czarna nastawiona jest na kawe - czy w takich
        miejscach we Wloszech ktos wpada zeby sobie walnac lufe ? Oczywiscie ze nie.

W sprawie Pedrosa - zdolny zaparzacz kawy moze nawet z Pedrosa zaparzyc
        doskonaly napar, a niezdolnemu (pozdrowienia dla konkurencji) nawet najlpesza
        kawa bedzie sie kisic w ekspresie. Chodzi o to zeby wywazyc proporcje miedzy
        cena i jakoscia. I Mala Czarna trafia tutaj w sedno sprawy. Jestem spokojny o
        zadowolenie klientow.

A co do tej bandy nieudacznikow powyzej - mam nadzieje ze ich problemy rozwiaze
        sadownictwo Rzeczpospolitej. Wyglada ze sa juz podjete kroki w odpowiednim
        kierunku. A co do pomocy ze strony miasta to mialem na mysli to ze powinnismy
        popierac uczciwy polski kapital a nie tylko byc zapatrzonym w obce,
        kosmopolityczne wzory jak Starbaks czy inne Kofi Hewen.
        Czy te krytykujace osoby zdaja sobie sprawe jak ciezko prowadzic taki lokal, w
        tak trudnym miejscu, przy braku dostepu do kapitalu (bo wszystkie banki sa w
        obcych rekach i Polakowi nie pozycza) ? Pomyslcie o tym, ze trzeba wspierac to
        co wlasne, polski small-biznes. Inaczej juz tylko bedziemy zawsze pracowac u
        obcych.
        • Gość: kolezanka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 00:22
          Smakoszu zakoncz juz swoj belkot!!!! Wszyscy zdazylismy sie zorietowac ze
          jestes wielbicielem tego miejsca. I dobrze, nawet publiczne toalety maja swoich
          amatorow.
          Natomiast przestan straszyc nas sadownictwem, bo doprawdy my tylko na to
          czekamy! Oby jak najszybciej, niech panstwo S. udadza sie si sadu! Ignorowali
          juz tyle wezwan a wszyscy czekaja... I zapewniam Cie ze zostaly juz podjete
          kroki zeby ich tam doprowadzic...
          Co do kiszenia sie kawy w ekspresie to wlasciciele MCz moga cos o tym
          powiedziec. Przy nastepnej okazji kiedy bedziesz popijal sobie ta "wysmienita"
          kawke, zapytaj konieczne kiedy ostatnio ich ekspres byl czyszczony i
          serwisowany...
          • Gość: zawalowiec Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:09
            Dobrze że kawy nie piję, ale i bez tego zawału można dostać...
        • Gość: były przyjaciel 2 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 10:28
          Panie Smakosz czytając twój post odnoszę wrażenie, że chętnie dałbyś się okraść
          złodziejowi przy Stadionie ale rozumiem, że musiałby to być polski złodziej!?
          prawda!? bo przecież trzeba wspierać polski small-biznes.

A co do wzorów kawiarni polskich /nie tych strasznych, kosmopolitycznych
          zagranicznych/ :) jest jeszcze wspomniana KARMA, gdzie poza asortymentem można
          dostać rachunek z kasy i mieć swiadomość legalnego interesu.

Jeszcze jedno - odnośnie nieudaczników - wystarczy się zastanowić dlaczego mc
          przenosi się z miejsca na miejsce i traci poprzednie lokalizacje? /a nie
          rozwija w sieć?/, dlaczego przez te kilka lat właściciele mają ciągle kłopoty
          finansowe? dlaczego tyle jest negatywnych głosów pod ich adresem? /szukaliście
          gdzieś takiego drugiego forum - o innej kafeji?/ - resztę sobie dopiszcie...
    • Gość: może tu ...? ;) Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 17:42
      redakcja@eFakt.pl
      • Gość: były przyjaciel 2 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.05, 18:23
        :) no dobra, trzeba tylko ustalic czy "my" robimy foty czy redakcja? :),
        przecież artykuł bez fotek to tylko połowa radochy:)
        • Gość: smakosz Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 19:46
          No nie, to juz przechodzi wszelkie pojecie. Jak kolego chcesz lansowac swoja
          knajpke to zaloz sobie oddzielny watek o karmie. Ten jest poswiecony swietnemu
          miejscu jakim jest Mala Czarna i na tym sie skoncentrujmy.

Pytasz sie czmu jest tak wiele glosow niezadowolonych ?
          Na razie sa tylko dwa glosy. Zwolnionej kelnerki i jakiegos szemranego
          biznesmena ktory mial jakies ale co do rozliczen finansowych i uznal ze forum
          internetowe jest najlepsza droga do zaprezentowania swoich zali. Zycze
          powodzenia w biznesie kolego. Bedzie ci bardzo potrzebne.

A co do rozwoju lokali w siec to nie wiem czy wiesz kolego o czym mowisz. Jak
          trudna jest dzialalnosc w warunkach braku dostepu do kapitalu na rynku. Jakich
          operacji trzeba dokonywac i na jakie nieprzyjemnosci sie narazac zeby zdobyc
          fundusze na prowadzenie choc jednej knajpki.

I za to nalezy sie chwala wlascicielom. I powinna byc pomoc od miasta dla
          polskiego kapitalu.

A na razie widzimy tu tylko bluzgi kilku frustratow. Do ktorych ochoczo
          dolaczyli sie przedstawiciele konkurencji, ktorzy przegrywaja wyraznie na rynku,
          wiec postanowili wejsc w czarny PR przeciwko Malej Czarnej.

Daleko wam to tego swietnego lokalu wiec wasze proby obsmarowania i oczerniania
          nic wam nie pomoga. Klienci tlumnie glosuja na Mala Czarna.
          • Gość: maciek Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.05.05, 23:19
            Aż wstyd reagować na coś takiego,ale trudno.O tym forum powiedzieli mi znajomi
            i to tacy,którzy osobiście nie poznali właścicieli Małej Czarnej.Powiedzieli
            mi,bo wiedzą że ja ich znam .Kiedyś nawet spędzałem z nimi dużo czasu.Pożyczali
            ode mnie po kilkaset złotych "na chwilę",tłumacząc,że akurat jest wyjątkowo
            ciężko,bo właśnie otwierają drugą knajpę.Wiele osób im pożyczało i wiele im
            pomagało.Nigdy nie zrozumiem jak udało im się wzbudzać w ludziach takie
            zaufanie.Przestawało być miło po paru miesiącach kiedy kolejny naiwny(fakt),już
            nie mógł pożyczyć więcej,albo troszkę jednak zaczynał się dopominać o zwrot.I
            tak jakby przestawał istniec.I tak właśnie jakoś wszyscy przestaliśmy
            istnieć,bo nikt z nas nie potrafił pójść po prostu i dać im w mordę.To
            rzeczywiście objaw godnej współczucia niemocy.Naprawdę zweryfikowało mi się
            przy tej okazji wiele spraw,o których miałem zgoła inne mniemanie.Nie robiłem
            dotąd nic w tej sprawie,choć często myślałem,że to niemoralne i jeśli nikt im
            nie przeszkodzi to będą kraść dalej w imię wyjątkowej przyjażni i pomocy
            bliżniemu.Dlatego bardzo cieszy mnie,że powstało takie forum.Że okazało się,że
            to się jednak kończy.Że bedą musieli się zwinąć .Że w sądzie toczy się kilka
            spraw przeciwko nim.Że o tym forum wie naprawdę dużo ludzi,którzy nie mogli
            uwierzyć,że te wszystkie fajne laski,które u nich pracowały miały naprawdę
            niepłacony ZUS i naprawdę nie dostały pitów rocznych.I że nie są
            cwaniakami,którzy mają sto sposobów na odzyskanie zaległych pensji.Bez względu
            na to co ktoś tu jeszcze napisze,to się już dzieje.
          • Gość: anonimowy,bo chce. Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:12
            zmienilem zdanie - ty nie jestes jebniety..
            ty jestes przedszkolakiem ;)
            ..klienci tlumnie glosuja..
            pokaz mi te tlumy w tym zapyzialym lokalu.
            miernoto ty jedna.
          • Gość: kolezanka Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.05, 00:22
            Ignorancja Smakosza jest doprawdy zaskakujaca. Niestety, kolego nie wiesz nic o
            swinstwach do jakich posuwaja sie wlasciciele MCz zeby gromadzic kapital i
            jezeli chodzi o nieprzyjemnosci to owszem narazaja oni na takowe wszystkich
            wokol siebie. KARME zas wspominamy tu nie po to aby ja lansowac, bo to jej nie
            jest wcale potrzebne, ale po to by dac przyklad uczciwie dzialajacego lokalu,
            gdzie personel jakos nie kradnie i nie jest zwalniany gdy nadchodzi czas
            wyplaty. Moze jeszcze dodam ze wlasciciele Karmy wspolnie z obecnymi
            wlascicielami MCz zakladali pierwszy lokal na Hozej. I kiedy sie rozstawali
            zostawili im wszystko - miejsce, nazwe, przepisy na kawe i koktajle, receptury
            kanapek. Zastanawiajace jest jakim cudem panstwo S. utopili tak wspaniale i
            kultowe miejsce jakim byla kiedys MCz?
            I nie pisz bzdur o tym ze klienci tlumnie glosuja na MCz, bo gdyby tak bylo nie
            plajtowalby juz kolejny lokal. Mala Czarna to teraz niestety synonim obciachu,
            a szkoda...
            • Gość: +++ Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 15:34
              Ja znam jeszcze kilka legalnych interesów w tej branży /nie wymieniam nazw, bo
              nie chcę być posądzony o reklamowanie "konkurencji"/ i jakoś wszyscy sobie
              radzą i z jakością i pracownikami a przede wszystkim ze wspólnikami. Okazuje
              się, że można mieć knajpkę i czerpać z tego przyjemność oraz pieniądze.
              To co tu się wypisuje to jakis koszmar i totalny kwas! Nieważne kto ma "więcej"
              racji czy zwolennicy czy przeciwnicy tego miejsca, ale jedno jest pewne! tyle
              osób nagle by się nie uwzięło i nękało "niewinnych" - jeśli to wszystko prawda
              to też jestem za ukaraniem złodzieja bo dziś okradł ciebie a jutro może okraść
              mnie.
              • Gość: IKS Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 01:00
                Coraz nas wiecej, cieszy mnie to!!
                "Ten jest poswiecony swietnemu miejscu jakim jest Mala Czarna i na tym sie
                skoncentrujmy"- smakoszu, ty naprawde nie dosc ze nie jestes normalny to
                jeszcze czytac nie umiesz- TO NIE JEST FORUM POSWIECONE SWIETNEMU MIEJSCU JAKIM
                JEST MC DZIURA...oprocz ciebie, maliny i koli NIKT tego miejsca nie chwali.
          • Gość: kapitał Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.05, 22:02
            Co do trudności ze znalezieniem kapitału to rzeczywiście banki na szczęście nie
            udzielają kredytów firmom które nie płacą Zusu i podatków.
            • Gość: :) Re: Czarna dziura na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.05.05, 22:17
              Witam wszystkich po weekendzie:) Opaleni i wypoczeci mozemy kontynuowac nasze
              "rozmowy". Ja osobiscie przez te 4 dni bylem poza tematem ale powrociwszy do miasta z
              przyjemnoscia dowiem sie co w trawie piszczy. Czy sa jakies nowosci? Czy pojawila sie jakas
              nowa ofiara znanego zoliborskiego malzenstwa?
    • Gość: może tu..? Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.05, 17:50
      listy@metropol.pl
    • Gość: kola Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.aster.pl 18.05.05, 19:47
      Widzę, że szybko zarobiłem tutaj dwie stówki. Nie jestem chytry, więc zapraszam
      moich partnerów dyskusji na balangę do MC na Koszykowej, termin podam wkrótce.
      Myślę, że pieniedzy mi wystarczy, bo pod wieloma nickami po ich IP okazuje się,
      że są to dwie, góra trzy różne osoby, a wypowiedzi jest już sto.Widzę, że od
      mojej ostaniej wypowiedzi lansowana jest w podtekstach inna kawiarnia - Karma.
      Z tego co się zdążyłem zorientować, właścicielami są byli wspólnicy tych z MC.
      Czyli podział, tamci płacą ZUSy i pensje więc robią dobrą kawę i pyszne ciasta,
      a ci co nie płacą robią złą kawę i podają obrzydliwe ciastka z włosami. Na
      pewno nieraz pracując tam po kryjowu zajadaliście się ich wyrobami.Mam pytanie:
      CZY PŁACENIE ZUSÓW MA WPŁYW NA ROBIENIE DOBREJ KAWY I PIECZENIE CIAST? A może
      to ZUS zachęca nas tutaj abyśmy nie zwlekali z opłatami ? Inna wersja - może to
      forum to sposób na wymuszanie na pracodawcach lepszych warunków socjalnych?
      Proszę o odpowiedź - najlepiej "gościa" lub jednego w trzech osobach - byłego
      lub obecnego lub anonimowego przyjaciela.
      Aha, zauważyłem, że koleś o ksywie "john - bravo" , czy jakoś tam jedzie już na
      inną kawiarnię na tym forum. Brawo John!!!!
      • Gość: a kuku Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.05, 13:02
        Widać jak się super orientujesz kola w zawiłościach sieci :)
        czyli w/g ciebie wszyscy z adresem serwera np:aster to jedna i ta sama osoba :)
        dobre, policz więc adresy i będziesz miał dokładną liczbę piszących. Na
        podstawie twojego śledztwa można wnioskować, że na tej super "balandze" będzesz
        szalał sam.
        Ale mam nadzieję, że wszyscy piszący cierpliwie poczekają na termin "balangi" i
        może cię wesprą? - będziecie mieli wesoło skoro już tyle można przeczytać :)

Z innej beczki - czytając twoje posty nie mogę się pozbyć wrażenia, że brak tam
        jakieś spójności, raz piszesz, że masz wszystko w d., raz robisz wrażenie
        dobrze poinformowanego, raz biorą cie za właściciela, który zachwala pod
        niebiosa ciasta i kawę - nie wiem o co chodzi.

ps. zaraz zobaczę jaki adres wyskoczy przy poście i od razu będę kim jestem :)
        • Gość: ania Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.05, 22:11
          wierzyć mi sie w to wszystko nie chce....
          • john-java Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 21.05.05, 10:32
            To niewiarygodne, ale niestety prawdziwe. Bedzie dobry scenariusz!
    • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 21.05.05, 20:13
      Wlasnie wrocilam z MC i musze was rozczarowac bo na Koszykowej czysciutko az
      blyszczy :) (nie wpuscili nas ze wzgledu na porzadki) a na Waszyngtona o 19.30
      byly tylko 3 miejsca wolne :)))
      A jednak zyje...
      Pozdrawiam
      • Gość: anonimowy,bo chcę. Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.05, 21:34
        pie..sz bzdety malina..
        • Gość: ania Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.05, 11:11
          nie wpuścili Cię ze względu na porządki??!!chyba masz bujną wyobraźnie;)
      • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.05, 11:43
        Malina widac, ze jestes ostro zdesperowana szukajac miejsca w miescie :) - skaczac z
        Koszykowej na Waszyngtona a moze odbierasz haracz? :)
        (czyscutko bo wpadl Sanepid czy wszystko wyniesli?)
        • malina59 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 22.05.05, 12:55
          Nie wiem czy wpadl sanepid ale nic nie wyniesli a sprzatal Piortek (moze mu sie
          nudzilo). A jezdze bo lubie wiedziec co sie dzieje u dluznikow ;)
          • Gość: :) Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.05, 22:33
            Ooooooo! Odkrywasz karty:) Witamy w klubie!
            • malina59 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 22.05.05, 23:07
              Kto rozdaje?
              • Gość: Patrycja Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.cust.telecolumbus.net 12.05.20, 12:53
                A moze powiesz odeaznie kim jestes?
    • Gość: byly przyjaciel 2 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.05, 15:40
      Nie ma co się tu "nakręcać", każdy ma swoją wizję i plan na odzyskanie swoich
      pieniędzy!
      Jak malinie to pasuje, to jej sprawka! chociaż ja tego nie kumam.
      • hp55 Re: Nowa Ma?a Czarna na Koszykowej 23.05.05, 18:51
        Jak mozna bylo sie tak zaplatac? Ja jestem jedna z tych naiwnych... co to nie
        moga uwierzyc, widza i pytaja dlaczego?A cudow nie ma! I jeszcze jest KUR...
        male dziecko niczemu w koncu nie winne...
    • malina59 Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej 24.05.05, 00:03
      Anonimowy nie obrazaj mnie prosze bo jak do tej pory ja tu na nikogo nie
      wymyslalam wiec albo uszanuj to ze ktos moze miec inne zdanie od ciebie albo
      nie czytaj innych postow poza swoimi wlasnymi :ppppp
      • Gość: anonimowy,bo chcę. Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.05, 09:30
        okey.przepraszam.poniosło mnie.
        nie mogę poprostu zrozumieć takiego postępowania..
        płacisz złodziejom.
        dla mnie to jest pojechane.
        • Gość: pierdu, pierdu Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.05, 11:20
          Życzę wszystkim miłego, długiego weekendu a tym oszustom stresu i gó..anego
          nastroju!
          Może ktoś napisze o postępach w sprawach-bo coś się już rusza :)
          • Gość: ania Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.05, 21:32
            znaczy,co się rusza że się tak zapytam?;)
            • Gość: ania Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.05, 09:10
              albo mi sie zdawało,albo się kasa na koszykowej naprawiła;)ale pewna nie jestem.
              • Gość: +++ Re: Nowa Mała Czarna na Koszykowej IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.05, 10:20
                Jesli to prawda to dupki się zatrzęsły :) i zaczyna się zacieranie "śladów"
                złodziejskiej działalności?! a może ci się tylko zdawało? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka