Dodaj do ulubionych

sklep SKITEAM = chaos

07.02.05, 21:33
Sklep reklamuje sie szeroko, lecz unikać zdecydowanie należy. Brak
organizacji, śpiąca obsługa, 20-minutowe czekanie na odbiór zakupionego towaru
itd.

Lepiej chodzić nago w zimie
Niż kupować coś w skiteamie,

jak powiada słusznie pani Szymborska.
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: sklep SKITEAM = chaos IP: *.acn.waw.pl 07.02.05, 21:40
      to prawda
      slyszalem ze wlasnie za ten poemat dostala Nobla,ale zostalo to utajnione bo
      tluszcza moglaby nie zrozumiec
    • Gość: Dorsay Re: sklep SKITEAM = chaos IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 23:34
      Który Ski-team? na Karolkowej?
      Właśnie przenoszą tam wielokrotnie okradziony sklep z Ptasiej. Pewnie dlatego
      mają taki cyrk.
      • pietrek2 Re: sklep SKITEAM = chaos 09.02.05, 13:00
        Nie, byłem w tym koło Okęcia, na 17ego stycznia.
        • m4b Re: sklep SKITEAM = chaos 10.02.05, 14:59
          Toco się tam działo w sobotę to masakra ...
          Chciałem kupić dziecku buty narciarskie, ten b...l jaki zobaczyłem na stoisku,
          porozwalane wszędzie buty, powywalane pudła, walające się folie ... Ogólnie
          szok ... I zero jakiejkolwiek obsługi, zero pomocy w znalezieniu rozmiaru. na
          pólce stał prawy but w dobrym rozmiarze, nie było nigdzie lewego. Po 15
          minutach szukania usiłowałem poprosić kogoś z obsługi żeby może łaskawie
          przyszedł na stoisko i pomógł mi i kilkunastu innym. Nie dośc że nikt nie
          przyszedł do jeszcze mnie opier...ł że chyba widzę co robi - on tu wypisuje
          paragony, i jak skończy to podejdzie (w tym czasie w kolejce po paragon stało
          ze 20 osób i dochodzili kolejni).Jakiś sprzedawca po 15 minutach zabłądziłna to
          stoisko szukająć jakichś kartonów na buty dla dorosłych - złapałem prawie za
          klapy i zaczął szukać buta. Poszedł niby do magazynu. Minęło ponad 40 minut,
          nie wrócił. Znalazłem go w innej części sklepu - pytam co z butami dla mnie -
          ten "nie znalazłem, szuka kolega, taki w wiśniowym polarze" - okazało się że to
          ten co paragony wypisuje. Miałem już dość ... Chciałem wyjśc i więcej nie
          wracać do tego sklepu, kiedy córcia wynalazła inny model innego producenta, co
          ciekawe dwa buty w dobrym rozmiarze. Przymierzyuła, pochodziła - kupujemy.
          20 minut po paragon , na szczęście zero ludzi przy kasie, i teraz uwaga - NIE
          MOŻNA ODEBRAĆ TOWARU NA STOISKU !!!!!!!!! Trzeba wędrować na dół do
          okienka "Odbiór towaru" ... CO ZA KRETYN WYMYŚLIŁ TAKI SYTSTEM ???? Do tego
          okienka stoją WSZYSCY klienci, ze wszyskich działów. Kolejne 45 minut psu w
          dupu ... Moja noga więcej tam nie postanie. Mam pod korek tego sklepu.
          Atmosfera jak w mięsnym w latach 80-tych, obsługa jak już da się gdzieś
          zlokalizować to nieprzyjemna, wręcz olewająca klienta, no i ten system rodem z
          komunistycznego meblowego ...
          Jest masa innych sklepów, z uprzejmą obsługą która doradzi, pomoże w wyborze, i
          po zapłaceniu zabierasz towar od ręki i do domciu. I co ważne - niejednokrotnie
          tańszych. Nigdy więcej Ski Teamu.
    • srodkowy_palecc Re: sklep SKITEAM = chaos 10.02.05, 15:10
      nie cierpię szymborskiej, miłosza, kuronia, gombrowicza i wielu innych
      a ski tim to śmieć BTW
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka