Dodaj do ulubionych

Reprywatyzacja terenów na pl. Defilad

14.03.05, 05:04
Nic nie bedzie zrobione na Placu Defilad w tym roku. I dobrze. Za rok
rozpocznie sie kampania wyborcza i wtedy okarze sie ze inni kandydaci na
Prezydenta Warszawy maja lepsze bardziej wielomiejskie wizje zabudowy Placu
Defilad a nie wiochmenskie halucynacje Kaczora. Prosze zwrocic uwage na to iz
Kaczor duzo piszczal ale do tej pory nic nie powstalo a bylo to ponad 2 lata
temu. Powodzenia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Andrzej Re: Reprywatyzacja terenów na pl. Defilad IP: *.nll.se 14.03.05, 10:12
      "Wielomiejskie halucynacje Kaczora"...Co masz na mysli?
      • Gość: Automobilista Re: Reprywatyzacja terenów na pl. Defilad IP: 62.233.175.* 14.03.05, 10:20
        Nie "wielomiejskie" tylko WIOCHMEŃSKIE, tj. propozycje stawiania niskich
        budyneczków zamiast wielkomiejskiej zabudowy i to w najbardziej
        reprezentacyjnym punkcie miasta.

Od razu przypomina się Nowy Świat - przed wojną była zróżnicowana wysopkośc
        zabudowy i trochę wyższych kamienic, po wojnie dobudowano wsyzstko "pod
        sznurek" niskimi kamieniczkami, zupełnie jak na deptaku w Radomiu lub w Płocku.
        Podobny "pomysł" ma Kaczor na całą Warszawę.

• Gość: zapalniczka.uran Chwała kamienicznikom - orędownikom kapitalizmu. IP: *.wpia.uw.edu.pl 14.03.05, 11:11
      Oddajmy też Pałac w Wilanowie, gmachy przy Krakowskim Przedmieściu które w
      beszcelny sposób zawłaszczły UW, ASP i inne służalcze i zbrodnicze instytucje
      kolaborujące z tamtym ustrojem.
      • Gość: spadkobierca do nauki prawa, też komunistycznego lexanalfabeto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.05, 18:56
    • Gość: yor Jestem Izzy Rajder potomek Dawida IP: *.acn.waw.pl 14.03.05, 12:24
      lada moment podjade po swoje
      • Gość: trzaskprask Re: Jestem Izzy Rajder potomek Dawida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.05, 19:39
        Ajajaj!

Najwięcej medali Sprawiedliwych Wśród Narodów Świata za ratowanie Żydów z Holocaustu dostali
        Polacy. Polacy, niosący im pomoc pod karą śmierci, drudzy w kolejce do zagłady z rąk Niemców.

Świat powinien żyć w pokoju i miłości. Nie inaczej. Rusz kiepełą, zrozum.
        • Gość: bassPL re-prywatyzacja IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.03.05, 21:24
          Ja to proponuje reprywatyzować absolutnie wszystko.
          Tam gdzie nie przetrwały budynki do dziś - zapłacić odszkodowanie z odsetkami,
          jak budżetu zabraknie to statystycznemu Kowalskiemu wystawić kwit z terminem 14
          dni ... Żeby bylo sprawiedliwie hyhy
          • Gość: Bleff Re: re-prywatyzacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.05, 01:08
            a mi sie podoba pomysl zabudowy malymi budyneczkami:)), warszawa to miasto
            europejskie a nie azjatyckie nie potrzeba tu wiecej wiezowcow watpliwej urody

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka