Dodaj do ulubionych

-KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ...

01.07.02, 21:28
...zacznę płacić abonament. Ta baba to katastrofa !!!
Obserwuj wątek
    • iwa.ja Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... 01.07.02, 22:06
      Fakt.
      • Gość: anka Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: 62.161.67.* 01.07.02, 22:16
        popieram, szczerym sercem popieram
    • Gość: pan_laga Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.07.02, 01:33
      .roberto65 napisał(a):

> ...zacznę płacić abonament. Ta baba to katastrofa !!!

tępię ją od stuleci.pamietam jak jeszcze była u snopkiewicza w tych jego
      wiadomościach. ale tam ją tłumaczyłem , ze to początki. no i doigrałem się tego,
      co po poczatkach - beznadziei z przekonaniem w tle na swój temat, ze jest wprost
      gwiazdorska, piekna, młoda, utalentowana. jezu..........
      nie obiecuję tvp, ze zaplacę abonament, jak ją wyrzucą, bo zostanie jeszcze tyle
      ich - nineczka od produkcji debilek /vide - wciągnięcie jedynej dobrej torbickiej
      w biesiadowanie/,dowbor od reklamy szynki, wyciągniecia syna ze sportu i
      wpakowania w debilizację na własną modłe i opowiadania w brukowcu o użyciu
      cudzego męża do robienia sobie dziecka, chmielowska co nie rozumie o czym gada
      etc.
      abonament zatem odpada. ale moze może przestanę tak kląć, gdy przełączam na
      publiczną.
      amen
      pan laga
      • Gość: MICHAL AGATA JAK AGATA..... IP: *.skane.se 02.07.02, 05:59
        ...ale najwiekszym nudziarzem w Rzeczpospolitej jest jej tatulek Wojciech.
        Wszedzie go pelno, ma tytul geniusza i zanudza tym swoim stale powtarzanym
        repertuarem kolejne juz pokolenie Polakow.
        U nas jak ktos sie geniuszem urodzil to juz geniuszem umrze.
        • tassman talent AGATY M. 02.07.02, 07:38
          No co wy?? Agata Młynarska dostała sie do telewizji nie dzieki tatusiowi-bardowi
          co to "robił swoje" dobrze za komuny (z którą ostro 'walczył') jak i za
          demokracji. Agata dostała się do TVP bo ma talent;)))))). Z talentem niestety
          człowiek sie nie rodzi;). Talentu nie sposób sie nauczyć;). Talentu nie sposób
          wypracować:). Jedyna metodą aby posiadać talent w TVP jest mieć odpowiednie
          NAZWISKO. To ono jest talentem, kluczem do wszystkiego......
          Agata mimo ze jest chajtnieta nie zmieniła TALENTU. Bo niechby tylko zmieniła....

Podsumowując: bez odrobiny TALENTU (nawet po kądzieli) nie masz szans w TVP.

tassman:)
          • Gość: Bor'ka Re: talent AGATY M. IP: *.katowice.tpnet.pl / *.umultowo.sdi.tpnet.pl 02.07.02, 08:18
            Nic nie rozumiecie.
            To jest poprawnosc polityczna.
            Nielugo, zeby zostac speakerka, czy jak to sie nazywa, trzeba bedzie miec
            chociaz powazna wade wymowy i zeza.
            I glupia byc.
            Dlaczego panienka, w balzakowskim na ogol wieku, sepleniaca cos na ekranie w
            dziwnym jezyku (bo polski to nie jest), ma byc jeszcz ladna ?
            Mlynarska jest wprost wymarzona do TV.

• .roberto65 ____________________PRECZ Z AGATĄ MŁYNARSKĄ !!! 02.07.02, 14:54
      precz z Agatą !!!
      • teri Re: ____________________PRECZ Z AGATĄ MŁYNARSKĄ !!! 03.07.02, 14:10
        .roberto65 napisał(a):

> precz z Agatą !!!

.....wszędzie trzeba mieć znajomości, nazwisko etc. Wtedy inne braki nie są
        dostrzegane przez przełożonych. TVP jest tylko jednym z przykładów tego co dzieje
        sie w kraju.:)
    • z0rr0 Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... 02.07.02, 16:52
      Popieram.
      Przez nią znienawidziłem wszystkie festiwale folkloru, piosenki lwowskiej,
      biesiadnej, święta TVP2 w XXX (XXX - to dowolna miejscowość w Polsce), dni
      morza w Szczecinie i Międzywodziu, Sylwestra w telewizji....
      A najgorsza jest gdy rozmawia np. z osobą niepełnosprawną, ofiarą przestępstwa,
      kimś starszym - wtedy mam ochotę zapaść się pod ziemię - głaszcze tak jakby
      między palcami miała tępe żyletki.
      Nietaktowna, antypatyczna, nieprofesjonalna - po prostu niezłe z niej chamidło -
      co widać słychać i czuć. Nie tylko w telewizji.
      Np. w "Muratorze" w cyklu "znani o swoim domu" opluła ludzi od których kupiła
      dom. Potem redakcja musiała odszczekiwać.
    • Gość: bonk mam wzwód do środka na jej widok IP: *.dhl.com / 10.85.101.* 02.07.02, 18:09
      i odstrzeliłbym terentiew - ona jest dla mnie symbolem ludzkiej niesmiertelności ze swoim er uwstecznionym
    • Gość: KICIA Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: *.acn.waw.pl 02.07.02, 20:48
      Dokładnie myslę to samo. Ona może prowadzic programy dla nierozgarniętych, albo
      teatrzyki kukiełkowe. Po prostu dno.
    • Gość: coldstaR Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: 160.220.4.* 03.07.02, 12:32
      poieram w calej rozciaglosci!!! ;)
      od pol roku nie ogladam telewizji (polskiej - bo tu nie ma, ani zadnej innej, bo
      jakos mnie nie ciagnie), ale Agatka wkur... mnie za kazdym razem, kiedy tylko sie
      pojawiala na ekranie (oj czesto sie pojawiala) - te cuda w Nowy Rok, zenada w
      wymiarze kosmicznym... kopa jej na droge!

przy okazji pozdrowienia z Turynu!

Zaglebiak, co lubi Wa-we ;)

.roberto65 napisał(a):

> ...zacznę płacić abonament. Ta baba to katastrofa !!!

• Gość: ex-pat Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: 62.29.138.* 03.07.02, 13:50
      Moi kochani, mam dla was wszystkich dobra ;) wiadomość - agatka poprowadzi
      kolejny TVP festiwal, gdzieś nad możem - i co wy na to?????

wystosujmy apel do agatki: "uwolnij nas od swojej obecności!!!!!"
      • Gość: y2k Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: *.citicorp.com 03.07.02, 14:20
        tak, ma prowadzic jakis super-fajny festival (bo u nas wszsystkie takie)
        zgadnijcie z kim? z druga nasza ulubienica! kasia dowbor!!!
    • e._ Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... 03.07.02, 15:46
      Bo wy wszyscy sie nie znacie i dlatego nie pracujecie w tv jak Agatka.

Jakby jej tata był słynnym badylarzem na przykład, to nie straszyłaby w tv
      tylko śmigała między grzędami aż miło.

Jakby jej tata był słynnym malarzem, to byśmy mieli zatrzęsienie jej protretów:
      Agatka z kwiatkiem, Agatka nad stawem itd.

Jakby jej tata był sklepikarzem to bysmy mieli taką ekspedientkę.

To już sama nie wiem, co lepsze.
      • Gość: coldstaR Re: -KIEDY ZWOLNIĄ AGATĘ MŁYNARSKĄ Z TVP, TO ... IP: 151.92.176.* 04.07.02, 12:11
        e._ napisał(a):

> Bo wy wszyscy sie nie znacie i dlatego nie pracujecie w tv jak Agatka.
        >
        > Jakby jej tata był słynnym badylarzem na przykład, to nie straszyłaby w tv
        > tylko śmigała między grzędami aż miło.
        >
        > Jakby jej tata był słynnym malarzem, to byśmy mieli zatrzęsienie jej protretów:
        >
        > Agatka z kwiatkiem, Agatka nad stawem itd.
        >
        > Jakby jej tata był sklepikarzem to bysmy mieli taką ekspedientkę.
        >
        > To już sama nie wiem, co lepsze.

ekspedientka, sklepow jest wiekszy wybor ;) no i mozna takiej w twarz (w twarz?!)
        powiedziec ze jest bez-na-dziej-na ;) albo zazadac ksiazki skarg i wnioskow ;)))

pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka