IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 09:46
Byliście tam? To jest niedaleko Dubrownika. Jak tam jest? Jakie są plaże?
jaka woda? czy ciepła? ile pieniedzy trzeba zabrać na około 7- 10 dni? gdzie
w internecie można znaleźć kempingi? wszytskie inne przydatne informacje. po
prostu wszytsko, co WAm przychodzi na myśl to napiszcie. kazda informacja
zawsze sie przyda. a i jeszcze którędy jechać ze zduńskiej woli? gdzie trzeba
płacić za drogi? jakie sa drogi w chorwacji. gdzie można prognozę pogody
znaleźć w internecie?
Obserwuj wątek
    • Gość: warren Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 09:48
      to jeszcze raz ja. jakie pieniądze obowiązują?
      • Gość: zbynek Re: Makarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.04, 14:58
        do Dubrownika to jeszcze daleko.Nic ciekawego.Jeżeli chcesz w pobliżu Dubrownka
        to polecam np.Orebic na Peljesacu - skąd właśnie blisko do DUBROWNIKA,KORCULI,
        STONU, NUM itp
      • Gość: kika Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 16:43
        ja mam pytanie ..jakie pieniadze lepiej miec euro czy ich kuny co sie bardziej
        oplaca
    • Gość: marzena Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 14:45
      Nie wiele moge powiedzieć.byłam w Makarskiej jak wracaliśmy z Dubrownika.Bardzo
      mi sie podobała .Promena taka jak Cannes.Nie jest to duża miejscowość.Woda
      czyściutka i ciepła ,plaża żwirowa.Ja byłam na wyspie brac.Teraz jakbym miała
      jechac to tylko do Makarskiej.Pozdrawiam
    • Gość: Beniamin Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.07.04, 15:11
      Byłem tam trzy razy i w tym roku jak nic nie stanie na przeszkodzie tam pojade.
      Makarska Riviera to najpiekniejszy zakątek Europy!!!. I to mówie bez
      bajerów,byłem tam pod namiotem z rodziną; chcesz poznac szczegóły dzwoń w
      programie Skype Beta(mój loging "travelhenri")
    • Gość: aneczka Re: Makarska IP: *.dialup.vol.cz 19.07.04, 15:34
      bylam, widzialam, polecam. zawsze tylko nie w lipcu i sierpniu!!! w tych
      miesiacach Chorwacja przypomina roj mrowek narodowosci czeskiej. trudno
      uslyszec chorwacki jezyk i zobaczyc tutejsza rejestracje. w okolo same tylko
      CZ. polecam mala miejscowosc Mimice, 10km za Omišem w kier Makarskiej.tanio i
      kameralnie.
      • Gość: anonim Re: Makarska IP: *.ksiazat.v.pl 24.07.04, 13:32
        Jezli chodzi o camp to widzialam jeden ktory nie byl za bardzo obladowany przy
        plazy (ok.200m) bylo to miejsce w lesie obok 2 innych osrodkow i olbrzymiego
        parkingu...jest to pierwszy zjazd po dotarciu do Makarskiej od strony
        Splitu...na tym campie byly male budyneczki i przyczepy Campingowe, ktore
        wynajmowali i w nich ludzie spali widzialysmy z daleka lazienki to musze
        powiedziec ze Bardzo przyzwoite...Co jeszcze jesli o ceny to moim zdaniem nie
        jest drogo nie licze kosztów zakwaterowania i jedzenia ktore przywiozlam i
        zawiozalam spowrotem do Polski to na ok. 10 dni powinno starczyc ok.200 E max.
        i to bedzie z drobnymi szalenstwami ..jesli chodzi o rozrywki to wycieczka na
        Hvar za os. ok.140 Kun, motorowka z bananem - 40-50 Kun, oponki - 40 kun,
        paraflying - 150 Kun, obiad Pizza - (ich mala to nasza duza a ich wilka to nasz
        gigant) koszt w granicach od 20 - 45 Kun, Ceny w sklepie: woda litrowa ( Jana
        lub Studena są normalne bo reszta tych wod przypomina nasz górskie z takim
        nieprzyjemnym posmakiem) - 8 kun, male maslo takie praktycznie jednorazowe 3
        kuny, joghurt 8 kun, ciastka 15 kun, lody galka 3-4Kuny, Piwo 8-15Kun ( w
        knajpach od 15 np. mały Heineken), papierosy 17 Kun ...ech coś jeszcze?
        • Gość: chorwat Re: Makarska IP: *.net.htnet.hr 24.07.04, 15:38
          to tylko marlboro kostuje 17KUNA inne kostuja 9-12kuna
      • Gość: kika Re: Makarska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.04, 17:10
        a co lepiej miec euro czy kuny????
        • Gość: anonim Re: Makarska IP: *.ksiazat.v.pl 24.07.04, 19:51
          mnie sie wydaje ze Euro, bo się przydaje do zapłaty za pokój i jak wymienia się
          w bankach to dużo ( ok. 30 kun) wychodzi na +
    • Gość: Sara HL Re: Makarska IP: *.proxy.astra-net.com 24.07.04, 21:21
      Makarska to najpiękniejsze miasto na letni wypoczynek w Chorwacji. Nie szukaj
      kempingu bo to daleko od wszystkiego, lepsze są kwatery prywatne 10,12E za dobę
      ale blisko plaży z niezłym komfortem.Niedaleko wszędzie do sklepu, do baru, na
      promenadę, na ciuchy, wszystko w promieniu 2-ch km. Wzgórze Biokowo widoczne na
      plaży w Makarskiej to raj dla oczu. Wybierz się koniecznie na to wzgórze a
      także na rafting na Cetinie. W Makarskiej spędzisz cudowny urlop i opalisz się
      pięknie.Pozdrowionka
      • Gość: www.latofostera.pl Re: Makarska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 19:21
        www.latofostera.pl - tanie wyjazdy studenckie, najtaniej w Polsce Makarska
        już od 599 PLN
    • hispanola Re: Makarska 17.08.04, 15:33
      to nie jest znowu tak niedaleko od Dubronika -143 km
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka