Gość: beata_ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 11:24 Kiedyś Cię ta szczerość zgubi...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 11:25 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Kiedyś Cię ta szczerość zgubi...:-))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 11:24 juz pisząc ten wątek byłem tak zdenerwowoany ,że zapomniałem wpisac text. Zdradzając partnera ,co o tym decyduje,co ma wpływ? A jesli sie wam podoba czy przestajecie?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 11:27 k_rzyzak napisał: > juz pisząc ten wątek byłem tak zdenerwowoany ,że zapomniałem wpisac text. > > Zdradzając partnera ,co o tym decyduje,co ma wpływ? > A jesli sie wam podoba czy przestajecie?????? A cóż Cię tak zdenerwowało? (przepraszam za szczerość) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 11:31 Gość portalu: beata_ napisał(a): > k_rzyzak napisał: > > > juz pisząc ten wątek byłem tak zdenerwowoany ,że zapomniałem wpisac text. > > > > Zdradzając partnera ,co o tym decyduje,co ma wpływ? > > A jesli sie wam podoba czy przestajecie?????? > > A cóż Cię tak zdenerwowało? (przepraszam za szczerość) pewnie ciężar problemu, no i ta szczerość... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 11:33 abc2001 napisała: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > k_rzyzak napisał: > > > > > juz pisząc ten wątek byłem tak zdenerwowoany ,że zapomniałem wpisac t > ext. > > > > > > Zdradzając partnera ,co o tym decyduje,co ma wpływ? > > > A jesli sie wam podoba czy przestajecie?????? > > > > A cóż Cię tak zdenerwowało? (przepraszam za szczerość) > > pewnie ciężar problemu, no i ta szczerość... Oooooo, wstałaś?:-)))) To co - po dymku???:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 11:35 Gość portalu: beata_ napisał(a): > abc2001 napisała: > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > k_rzyzak napisał: > > > > > > > juz pisząc ten wątek byłem tak zdenerwowoany ,że zapomniałem wpi > sac t > > ext. > > > > > > > > Zdradzając partnera ,co o tym decyduje,co ma wpływ? > > > > A jesli sie wam podoba czy przestajecie?????? > > > > > > A cóż Cię tak zdenerwowało? (przepraszam za szczerość) > > > > pewnie ciężar problemu, no i ta szczerość... > > Oooooo, wstałaś?:-)))) To co - po dymku???:-))) zdecydowanie tak, (na obydwa pytanka) dymek z lewej rączki - prawa do całowania :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 11:39 abc2001 napisała: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > abc2001 napisała: > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > k_rzyzak napisał: > > > > > > > > > juz pisząc ten wątek byłem tak zdenerwowoany ,że zapomniałe > m wpi > > sac t > > > ext. > > > > > > > > > > Zdradzając partnera ,co o tym decyduje,co ma wpływ? > > > > > A jesli sie wam podoba czy przestajecie?????? > > > > > > > > A cóż Cię tak zdenerwowało? (przepraszam za szczerość) > > > > > > pewnie ciężar problemu, no i ta szczerość... > > > > Oooooo, wstałaś?:-)))) To co - po dymku???:-))) > > zdecydowanie tak, (na obydwa pytanka) dymek z lewej rączki - prawa do > całowania :)) Jaaaaaasne:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 11:40 a krzyżaka znowu wcięło :(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 11:42 abc2001 napisała: > a krzyżaka znowu wcięło :(( On tak ma:(( No i nerwację jakąś przeżywa... Odpowiedz Link Zgłoś
e._ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 13:29 SZCZEROŚĆ-przepraszam za zdradę. Może to właściwszy tytuł? Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 14:21 e._ napisała: > SZCZEROŚĆ-przepraszam za zdradę. > Może to właściwszy tytuł? > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.07.02, 15:58 k_rzyzak napisał: > e._ napisała: > > > SZCZEROŚĆ-przepraszam za zdradę. > > Może to właściwszy tytuł? > > Odpowiedz Link Zgłoś
k_rzyzak Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 17:00 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > krzyziu, Ty sie nie obijaj, tylko zrób cos z tymi laseczkami, by palic przestał > y. > pochorują się jeszcze, a i całować takich palących nie ma jak za często, bo to > to > ma usta zajęte ciągle szlugiem. > ahoj > pan laga Terapia dla laseczek polega na całowaniu w usteczka ,pod warunkiem ,że nie ma w nich szluga! Musze nad tym pomyslec,tylko czy znajdą sie chętne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: No to buch! Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.chello.pl 13.07.02, 19:11 k_rzyzak napisał: > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > krzyziu, Ty sie nie obijaj, tylko zrób cos z tymi laseczkami, by palic prz > estał > > y. > > pochorują się jeszcze, a i całować takich palących nie ma jak za często, > bo to > > to > > ma usta zajęte ciągle szlugiem. > > ahoj > > pan laga > > Terapia dla laseczek polega na całowaniu w usteczka ,pod warunkiem ,że nie ma w > > nich szluga! > Musze nad tym pomyslec,tylko czy znajdą sie chętne? No to buch panowie jeszcze po jednym piwku. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc 13.07.02, 22:31 k_rzyzak napisał: > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > krzyziu, Ty sie nie obijaj, tylko zrób cos z tymi laseczkami, by palic prz > estał > > y. > > pochorują się jeszcze, a i całować takich palących nie ma jak za często, > bo to > > to > > ma usta zajęte ciągle szlugiem. > > ahoj > > pan laga > > Terapia dla laseczek polega na całowaniu w usteczka ,pod warunkiem ,że nie ma w > > nich szluga! > Musze nad tym pomyslec,tylko czy znajdą sie chętne? za te dwie tu palące trzeba nam się zabrać - tylko, ze Ty żonaty, to Ty tylko je ucapiesz i przytrzymasz, a ja będę od całowania. co Ty na to ? ahoj pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.07.02, 19:16 > Terapia dla laseczek polega na całowaniu w usteczka ,pod warunkiem ,że nie ma w > > nich szluga! > Musze nad tym pomyslec,tylko czy znajdą sie chętne? Jak ktos lubi calowac popielniczke to jego sprawa. Dla mnie palenie kobiete dyskwalifikuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA-przepraszam za szczerośc IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.07.02, 20:03 Gość portalu: Ted napisał(a): > > Terapia dla laseczek polega na całowaniu w usteczka ,pod warunkiem ,że nie > ma > w > > > > nich szluga! > > Musze nad tym pomyslec,tylko czy znajdą sie chętne? > > Jak ktos lubi calowac popielniczke to jego sprawa. Dla mnie palenie kobiete > dyskwalifikuje. Czuję się zdyskwalifikowana:(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 19:05 Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwrót) szykują!!!!!!!:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! 13.07.02, 19:17 Gość portalu: beata_ napisał(a): > Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwrót) szykują!!!!!!!:-)))) to znaczy, że trzeba się bać czy cieszyć ? wpadłam przed chwilą i jeszcze nie bardzo wiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 19:19 abc2001 napisała: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwrót) szykują!!!!!!!:-) > ))) > > to znaczy, że trzeba się bać czy cieszyć ? > wpadłam przed chwilą i jeszcze nie bardzo wiem :))) Chyba bojaźliwa radość byłaby na miejscu...:-)) Radosny strach może...? Odpowiedz Link Zgłoś
abc2001 Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! 13.07.02, 19:25 Gość portalu: beata_ napisał(a): > abc2001 napisała: > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwrót) szykują!!!!! > !!:-) > > ))) > > > > to znaczy, że trzeba się bać czy cieszyć ? > > wpadłam przed chwilą i jeszcze nie bardzo wiem :))) > > Chyba bojaźliwa radość byłaby na miejscu...:-)) Radosny strach może...? bojaźliwa radość z odrobiną rezerwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 19:30 abc2001 napisała: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > abc2001 napisała: > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwrót) szykują > !!!!! > > !!:-) > > > ))) > > > > > > to znaczy, że trzeba się bać czy cieszyć ? > > > wpadłam przed chwilą i jeszcze nie bardzo wiem :))) > > > > Chyba bojaźliwa radość byłaby na miejscu...:-)) Radosny strach może...? > > > bojaźliwa radość z odrobiną rezerwy... OK, to czekamy co będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_laga Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! 13.07.02, 22:41 Gość portalu: beata_ napisał(a): > abc2001 napisała: > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > abc2001 napisała: > > > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > > Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwrót) sz > ykują > > !!!!! > > > !!:-) > > > > ))) > > > > > > > > to znaczy, że trzeba się bać czy cieszyć ? > > > > wpadłam przed chwilą i jeszcze nie bardzo wiem :))) > > > > > > Chyba bojaźliwa radość byłaby na miejscu...:-)) Radosny strach może.. > .? > > > > > > bojaźliwa radość z odrobiną rezerwy... > > OK, to czekamy co będzie... no to, laseczki, oddajcie fajki i pyszczki w dzióbek przygotowane ładnie wystawcie do całunków....................... ahoj pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: ZDRADA totalna!!!!!_do Abecadełka!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 13.07.02, 22:45 pan_laga napisał: > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > abc2001 napisała: > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > abc2001 napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: beata_ napisał(a): > > > > > > > > > > > Popatrz tylko co Pan_laga z K-rzyżakiem (albo na odwró > t) sz > > ykują > > > !!!!! > > > > !!:-) > > > > > ))) > > > > > > > > > > to znaczy, że trzeba się bać czy cieszyć ? > > > > > wpadłam przed chwilą i jeszcze nie bardzo wiem :))) > > > > > > > > Chyba bojaźliwa radość byłaby na miejscu...:-)) Radosny strach m > oże.. > > .? > > > > > > > > > bojaźliwa radość z odrobiną rezerwy... > > > > OK, to czekamy co będzie... > > no to, laseczki, oddajcie fajki i pyszczki w dzióbek przygotowane ładnie > wystawcie do całunków....................... > ahoj > pan laga Ups, fajeczka u mnie w lewej rączce właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś