atob 21.07.02, 15:32 Ja po ostatnim sezonie i klopotach z biletami raczej tak ...Nawet jak nie bede na wszystkich meczach[praca] to i tak mi sie oplaci . I co wazne znikna dla mnie kolejki przed waznymi meczami . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: Kupujecie karnety??? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 22.07.02, 11:28 Od dwóch lat już zakładam przed sezonem że kupię karnet i dotąd mi się nie udało:)) Ale tym razem na pewno kupię (!):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Kupujecie karnety??? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 05.08.02, 13:09 Wreszcie kupiłem:) Ale jestem zaskoczony bo nie spodziwałem się takiej komputeryzacji na LEGII. Ciewkawe jak się będą spisywać nowe bramki. Zobaczymy już w środę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tuzin Re: Kupujecie karnety??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.02, 18:06 Na co kupiles? (i za ile) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Kupujecie karnety??? IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 06.08.02, 11:23 Ja kupuje karnet od zeszłej rundy.Teraz ma sektor A trybuna górna za 160 meczy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mke Re: Kupujecie karnety??? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 18.08.02, 17:58 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > Na co kupiles? (i za ile) Od zawsze chodzę na Żyletę i tak też jest teraz. Kiedyś zdarzało mi się bywać na łuku (za Legii Janasa), ale tylko wtedy gdy brakowało pieniędzy. Byłem parę razy na krytej ale też w czasach jak ta niewiele się udzielała w dopingu i dlatego się zniechęciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mke Re: Kupujecie karnety??? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 18.08.02, 17:58 Gość portalu: Tuzin napisał(a): > Na co kupiles? (i za ile) Od zawsze chodzę na Żyletę i tak też jest teraz. Kiedyś zdarzało mi się bywać na łuku (za Legii Janasa), ale tylko wtedy gdy brakowało pieniędzy. Byłem parę razy na krytej ale też w czasach jak ta niewiele się udzielała w dopingu i dlatego się zniechęciłem. Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Kupujecie karnety??? 16.08.02, 23:05 Jeszcze nie kupilem jak zwykle:)... bylo wiele innych wydatkow np : piwo . Mozna jeszcze je kupic??? Piwo lub karnet oto jest pytanie :))) Odpowiedz Link Zgłoś