Dodaj do ulubionych

www.zabkowska.waw.pl

26.07.02, 10:57
uruchomilem pierwsza strone o mojej ulicy . jak się wam podoba ?. wszystkie
sugestie oraz materialy (foto) bardzo mile widziane . Jednocześnie
przepraszam za pewne niedociagnięcia - strona jest robiona prywatnie , po
godzinach pracy .
poszukuję kontaktu z osobami mogącymi pomóc w redagowaniu strony

Obserwuj wątek
    • stalusek Re: www.zabkowska.waw.pl 26.07.02, 18:00
      Witaj,
      gratuluje, bardzo dobrze, że powstają takie strony,
      ogólnie strona mi się podoba może poza dwoma drobnymi uwagami,
      moim zdaniem brakuje na niej przedwojennych zdjęć Ząbkowkskiej - to jest do
      nadrobienia, a po drugie ten tytuł:"Oficjalny serwis napiękniejszej ulicy
      przedwojennej Warszawy" wg mnie Ząbkowska wcale nie była najpiękniejszą ulicą
      przedwojennej Warszawy - do miana najpiękniejszej może kandydować co najmniej
      kilka warszawskich ulic.
      • tomeks23 Re: www.zabkowska.waw.pl 27.07.02, 10:54
        dzieki za gratulacje .
        mam problemy z dotarciem do fotek, które mógłbym zamieścić na stronie. niestety
        praca zawodowa nie pozwala mi poświęcić tyle czasu stronie ile bym chciał.
        Bardzo chętnie nawiązę kontak z osobami mogącymi mi pomóc.
        p.s.
        ulica Ząbkowska jest najładniejsza !! i basta
        • tomasz.urzykowski Re: www.zabkowska.waw.pl 25.08.02, 17:53
          Jeśli nawet Ząbkowska nie jest najpiękniejszą ulicą dawnej Warszawy, to na pewno można ją uznać za
          najszybciej piękniejącą ulicę współczesnej Warszawy. Gratuluję strony. Chciałbym coś o niej napisać w �papierowej�
          wersji �Gazety Stołecznej�, bo warto.
          Jeśli chodzi o przedwojenne zdjęcia Ząbkowskiej - znaleźć je można m.in. w Muzeum Historycznym m.st. Warszawy
          (przy Rynku Starego Miasta) - tel. 635-16-25. Proponuję skontaktować się z pracownikiem muzeum - Januszem
          Sujeckim - który jest jednym z pomysłodawców renowacji kamienic przy Ząbkowskiej. Dostęp do dawnych fotografii
          ma z pewnością również Agata Rymkiewicz, prezes Towarzystwa Przyjaciół Pragi. Pracuje w urzędzie dzielnicy
          przy ul. Księdza Kłopotowskiego - tel. 619-41-48. Ponadto, znawca i miłośnik Starej Pragi - pan Paweł Elsztin -
          fotografuje ją od wielu lat. Tel. 618-74-85.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka