Dodaj do ulubionych

Pan_pndzelek.....

03.08.05, 22:45
Z jakiego powodu jesteś taki złoślwy ??
Obserwuj wątek
    • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:48
      cecha ludzi inteligentnych
      • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:49
        To ta najlepsza cecha??? .........
        • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:50
          jedna z wielu
          ale maluczkich razi
          • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:51
            Widze że Ty też należysz do tych złośliwych.... szkoda....
            • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:52
              cala przyjemnosc po mojej stronie
              • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:53
                Sprytnie..
                • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:53
                  pszeceniasz nie

ps.to dla Ciebie
                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:55
                    Jeśli już to "przeceniam" Dziękuje za "rozmowe".
                    • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:56
                      przeciez napisalem ze to dla Ciebie
                      stad pszecenianie
                      • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:58
                        Daruj sobie te złośliwości.... Mistrzem cietej riposty nie jesteś...
                        • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 22:59
                          dostosowuje riposty do rozmowcy
                          • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:00
                            Zadałam pytanie komu innemu,nie Tobie. Dlaczego jesteś uszczypliwy??
                            • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:03
                              Ty zaczelas
                              nie w stosunku do mnie co prawda
                              ale ja jestem giermkiem Pna Pndzelka,a giermek swojego Pana powinien bronic
                              etc.
                              • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:05
                                Ja TYLKO zapytałam,a skoro zapytałam to najwidoczniej mam powód. Tak trudno
                                zrozumieć??
                                • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:08
                                  ja tylko odpowiedzialem
                                  a skoro odpowiedzialem to najwidoczniej mam powod
                                  tak trudno zrozumiec??
                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:10
                                    Boże...co za człowiek,o przepraszam giermek. Daj mi spokój i zajmij się czymś
                                    ewidentnie dla giermków.
                                    • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:14
                                      Daj spokoj memu panu i zajmij sie czyms ewidentnie dla siebie
                                      mysle ze sugestie sa zbedne,bo sama wiesz co do ciebie nalezy,ale moze umyj
                                      podloge??
                                      • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:18
                                        Mają ludzie racje że jesteście walnięci...i to mocno...czyzby cię kon twojego
                                        pana uraczył kopnięciem w głowe...buahahahahahahahaha
                                        • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:22
                                          genialny dowcip
                                          ale musisz poszukac kogos zeby sie z niego smial
                                          moze w przedszkolu???
                                          • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:24
                                            Ups!! Zapomniałam że GIERMKOWIE nie maja rozumku..oj biedny ty....
                                            • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:27
                                              no widzisz
                                              jeszcze troche i ty bedziesz zlosliwa
                                              na razie cienko to idzie-zlosliwosc jest taka ,jakby tu
                                              powiedziec,przedszkolna,ale kierunek w ktorym podazasz poakzuje ze moze i z
                                              ciebie beda ludzie

ps.ale czeka cie jeszcze wiele pracy
                                              • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:29
                                                Jaki ty jesteś mądry..długo nad tym myslałeś???
                                                • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:32
                                                  jakas ty glupia
                                                  nie wpadlas na to ,ze piszac taki tekst jak napisalas odpowiedz bedzie taka jak
                                                  przeczytalas?
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:35
                                                    Słuchaj jeśli uważsz się za takiego błyskotliwego,to napisz w koncu COS
                                                    MĄDREGO,bo jak do tej pory napisałes same głupoty. A głupi jesteś ty,nie
                                                    potrafisz kulturalnie "rozmawiać". Wątpie czy potrafisz cokolwiek.
                                                  • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:40
                                                    skoro pisze same glupoty i znajdujemy wspolna plaszczyzne do (jednak,jakbys to
                                                    nie chciala nazwac to jednak)rozmowy,co co napiszesz o sobie?
                                                    ze piszesz same madrosci???
                                                    napisz to,pewnie nikt sie tu nawet nie zdziwi
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:43
                                                    Odczep się,ja cię tu nie zapraszałam.Acha i jeszcze jedno: odpisywałam tylko
                                                    przez grzeczność,ale widze że mam doczynienia z jakimś niedorozwojem.
                                                  • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:45
                                                    ojoj
                                                    tlumaczymy sie
                                                    czyzby jakas niepewnosc sie zakradla w dotad niepokalany wlasny wizerunek??
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:46
                                                    Nie rozumiesz czy naprawde jesteś taki ograniczony???
                                                  • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:47
                                                    alez rozumiem,rozumiem-zakradla sie
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:49
                                                    Jednak nie rozumiesz...twoje ograniczenie sięga zenitu...nie ośmieszaj się i
                                                    daj już spokój.
                                                  • Gość: redchili Re: Pan_pndzelek..... IP: *.chello.pl 03.08.05, 23:49

> Nie rozumiesz czy naprawde jesteś taki ograniczony???

Jedno i drugie. Co zresztą logicznie wynika :)
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:50
                                                    Widzisz ale on nadal nic nie rozumie :)
                                                  • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:54
                                                    nareszcie
                                                    odnalezliscie siebie
                                                    dwa ziarenka madrosci na oceanie glupoty:magda 98ilestam i redchilli
                                                    wasze dzieci maja szanse byc inteligentne:wiecie ,tak jak w mnozeniu -minus i
                                                    minus daje plus
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:55
                                                    Gnojek z ciebie i tyle.
                                                  • Gość: redchili Re: Pan_pndzelek..... IP: *.chello.pl 03.08.05, 23:56
                                                    Magda, odbierz maila :)
                                                  • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek..... IP: *.acn.waw.pl 04.08.05, 00:01
                                                    a nie mowilem?
                                                    jestescie dla siebie stworzeni
                                                  • Gość: redchili Re: Pan_pndzelek..... IP: *.chello.pl 04.08.05, 00:06
                                                    coś brzęczy i brzęczy... Będę się chyba musiał po Offa wybrać...

(kixx - to po to, zebyś się nie nudził - wymyślaj kolejną ripostę)
                                                  • kixx Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 00:12
                                                    dobranoc dzieci
                                                    bawcie sie dobrze,tylko pamietaj chilli-zabezpiecz swoja papryczke
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 00:14
                                                    On pewnie ma co zabezpieczyc,ale ty nie....
                                                  • kixx Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 00:19
                                                    sprawdz mu to sie upewnisz
                                                    dobranoc madziu
                                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 00:21
                                                    Dobry dowcip,a to ci się udalo. Dobranoc.
                                • Gość: redchili Re: Pan_pndzelek..... IP: *.chello.pl 03.08.05, 23:12
                                  Magda
                                  powtórzę to, co już stwierdziłem wcześniej - z pędzelkiem się nie dyskutuje -
                                  jest to człowiek chory i wypada mu tylko współczuć. Szkoda czasu na odpisywanie
                                  - szkoda nerwów.
                                  kixx to druga osoba z któą się nie dyskutuje - przydupas pendzla - też nie warto
                                  zwracać uwagi

Pozdrawiam
                                  • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:13
                                    Dziękuję za ostrzeżenie :) Masz racje w 100% Pozdrawiam!
                                    • kixx Re: Pan_pndzelek..... 03.08.05, 23:14
                                      i slusznie
                                      dobranoc
                                  • jaa_ga Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi 03.08.05, 23:16
                                    Od lat z Nimi. Od dwu lat.
                                    Na dobre i na złe.
                                    I nie myślcie, że nie różnimy się poglądami.
                                    Owszem, różnimy.
                                    Ale inaczej niż Wy.
                                    Ładniej jakoś...
                                    • Gość: redchili Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi IP: *.chello.pl 03.08.05, 23:22
                                      przepraszam jaa_ga, że cię pominąłem... ale wiesz, kixx jakoś wyraziściej włazi
                                      tam gdzie trzeba...

> I nie myślcie, że nie różnimy się poglądami.

Czym? Poglądami? Jakoś poglądów u pędzla nie zauważyłem... Może "eródycję"...

Erudycja - kurz strzepnięty z książki do pustej czaszki.
                                      A. Bierce

• Gość: kixx Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:25
                                        yhm
                                        niech ten cytat ktorego uzyles swiadczy o tobie
                                        tobie oponenci nie potrzebni-sam sie pograzysz
                                      • jaa_ga Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi 03.08.05, 23:26
                                        Cóż...życzeniowo i tendencyjnie w pewnym sensie,
                                        nie widzisz tego, co oczywiste:
                                        Pan Pędzelek jest na tym forum osobowością.
                                        która najjaśniej wypowiada swoje poglądy.
                                        Możesz się z nimi nie zgadzać,
                                        ale nie możesz udawać, że ich nie ma,
                                        bo to smieszne...
                                        • Gość: redchili Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi IP: *.chello.pl 03.08.05, 23:34
                                          nie ma własnych
                                          Praktycznie wszystkie sądy pędzla (być może nie wszystkie posty czytałem, nie
                                          mam tyle czasu co pędzel na pisaninę) są po prostu powtarzaniem, dość
                                          bezmyślnym, tego, co wcześniej napisano w kilku tygodnikach i na kilku
                                          portalach. Z uwagi na bezmyślność powtarzania przez pędzla cudzych sądów są
                                          wzajemnie sprzeczne, ale, jak zauważyłem, pędzlowi to nie przeszkadza.

Oczywiście mam tu na myśli jedynie wypowiedzi "merytoryczne" :>, a nie inwektywy
                                          i wyzwiska... to już jest dla mnie oznaka choroby... i to akurat mówię poważnie,
                                          bez jakiejkolwiek złośliwości...

Tak, że może już nie dyskutujmy na ten temat, każdy sam sobie znajomych
                                          wybiera... Pozostańmy przy swoich zdaniach

Pozdrawiam
                                          • Gość: kixx Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi IP: *.acn.waw.pl 03.08.05, 23:37
                                            z tych zarzutow mozna wysnuc wniosek,ze twoje poglady sa jedyne w swoim
                                            rodzaju,niepowtarzalne,a chwila w ktorej je udostepnisz publicznie przejdzie
                                            zapewne do historii ludzkosci
                                            no wiec czekamy
                                          • pan_pndzelek To "redchili" czy jakoś tak ubawiło mnie do łez... 04.08.05, 08:55
                                            Gość portalu: redchili napisał(a):
                                            > nie ma własnych
                                            > Praktycznie wszystkie sądy pędzla (być może nie wszystkie posty czytałem, nie
                                            > mam tyle czasu co pędzel na pisaninę) są po prostu powtarzaniem, dość
                                            > bezmyślnym, tego, co wcześniej napisano w kilku tygodnikach i na kilku
                                            > portalach.

Ubawiło mnie to do łez, bo identyczny niemal sąd czytam już po raz n-ty i to od
                                            lat. Od lat mianowicie mam, według "krytyków" WYŁĄCZNIE poglądy z ostatniego
                                            numeru pewnego tygodnika lub względnie z ostatnich kilku jego numerów.
                                            Zadziwiające jest jak osoby stawiające zarzut wyrabiania sobie poglądów na
                                            podstawie ostatniego tygodnika same wyrabiają sobie pogląd na podstawie mojej
                                            ostatniej wypowiedzi... SAMOBÓJ drodzy moi!!! To był samobój z waszej strony...
                                            NAJWYŻSZY CZAS! zacząć myśleć SAMODZIELNIE...
                                            • Gość: redchili Re: To "redchili" czy jakoś tak ubawiło mnie do ł IP: *.chello.pl 04.08.05, 09:46
                                              nie, pędzelku

biorę pod uwagę twoje wypowiedzi z ostanich dwóch lat co najmniej. Inaczej też
                                              byłbym pod wrażeniem trafności diagnoz, przenikliwości i wyrazistości opinii.
                                              Jeno, że wszytskie twoje "osądy" są tłuczone na jedno kopyto. I po zapoznaniu
                                              się z twoim "dorobkiem", mocno niespójnym zresztą, jedynie tak cię można ocenić,
                                              jak powyżej.

Gdybym brał pod uwagę tylko ostatnie wypowiedzi, stwierdziłbym "cham i idiota".
                                              Mając ogląd całości, uważam, że jesteś człowiek chory. A takim trzeba dużo
                                              wybaczać, bo nie są odpowiedzialni za swoje postępowanie :)

Pozdrawiam
                                              • pan_pndzelek Re: To "redchili" czy jakoś tak ubawiło mnie do ł 04.08.05, 10:21
                                                Pojawiłeś się przed chwilą, nikt o takim nicku nie polemizuje ze mną "od dwóch
                                                lat"... tak więc jeszcze raz to samo co napisałem w poprzednim poście...

Nie jesteś pierwszym kocmołuchem, który stara się mnie skrytykować ani zapewne
                                                ostatnim... łączy was jedno: bezskuteczność tych starań...
                                                • Gość: redchili Re: To "redchili" czy jakoś tak ubawiło mnie do ł IP: *.chello.pl 04.08.05, 18:34
                                                  Po pierwsze - nie twierdzę, że polemizuję, bo tylko wyrażam opinię na twój temat
                                                  Po drugie - "biorę pod uwagę twoje wypowiedzi z ostanich dwóch lat" - to
                                                  napisałem. Po raz kolejny udowadmniasz, że nie czytasz tego, na co odpowiadasz.
                                                  A żeby zapoznać się z czyimikolwiek wypowiedziami wystarczy parę godzin i
                                                  wyszukiwarka. Nic dziwnego w tym nie ma.
                                                  Po trzecie - jeszcze raz - nie krytykuję cię, tylko stwierdzam fakt - jesteś
                                                  chorym człowiekiem, a do kogoś takiego nie można mieć o nic pretensji. I to
                                                  tylko powiedziałem magdzie985. Bo po co ma tracić czas i nerwy?
                                                  • magda985 Re: To "redchili" czy jakoś tak ubawiło mnie do ł 04.08.05, 19:13
                                                    Zgadzam się z Tobą redchili...poczytałam trochę o tym całym"pan_pndzelku..o
                                                    zgrozo..to naprawde chory człowiek.
                                                  • pan_pndzelek >>>No i pogadała sobie madzia z "redchili" jak... 04.08.05, 19:17
                                                    No i pogadała sobie madzia z "redchili" jak GŁUPIA CI*PA Z PAROBASEM... teraz
                                                    ci lepiej kocmołuchu?
                                                  • magda985 Re: >>>No i pogadała sobie madzia z " 04.08.05, 19:30
                                                    A Ty stary dziadu zapewne jesteś z siebie zadowolony! Tyle co o tobie się
                                                    dowiedziałam wystarczy mi aby stwierdzić,że jesteś wstrętnym zakapiorem. Taki
                                                    debil jak ty,który ma wysokie mniemanie o sobie to naprawde nielada gratka!
                                                    Szkoda mojego cennego czasu na "rozmowe" z tobą parobasie!!!
                                                  • pan_pndzelek Re: >>>No i pogadała sobie madzia z " 04.08.05, 19:38
                                                    Spadaj głupia ci*po... tylko ostrożnie żebyś swoich grubych kulasów nie
                                                    połamała... sio stąd, ale już!!!
                                                  • magda985 Re: >>>No i pogadała sobie madzia z " 04.08.05, 19:42
                                                    Stary dziadu sam stąd spadaj....wstrętny tetryku!!! O zakazanej mordzie i
                                                    wrednym charakterze.Strasznię się wystraszyłam..ojej,jak się ciebie zgnilizno
                                                    bojeeeee!!!!!!! Hahahahahaha!!!!!
                                                  • pan_pndzelek Re: >>>No i pogadała sobie madzia z " 04.08.05, 20:19
                                                    Sio madzia, ale już!!!
                                                  • Gość: magda985 Re: >>>No i pogadała sobie madzia z " IP: *.aster.pl 04.08.05, 21:02
                                                    Sio pendzelek,ale już !!!!!
                                                  • Gość: ryba_piła:] Re: >>>No i pogadała sobie madzia z " IP: *.crowley.pl 18.08.05, 10:19
                                                    Oto wypowiedź "osoby inteligentnej"... Wyjątkowo merytoryczna i o ugruntowanych
                                                    poglądach;)
                                                    hmm... Bez komentarza!
                                        • Gość: sati Re: Pan_pndzelek.....kixx ,,,i ja z Nimi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.08.05, 00:58
                                          no tym bardziej że pendzelek wspiera akcje siskomu.
                                          osobowośc pendzelka , wazna jest koiecznie. Do wspierania siskomu.

A jakby tak założyć że pendzel to idiota? Czy to oznacza że siskomu niema.
                                          pendzel to zadki idiota. co z siskomem?
                              • Gość: tajny agent [...] IP: *.ip.fastwebnet.it 05.08.05, 00:58
                                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • Gość: ola Re: Pan_pndzelek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:38
                        dwa mutanty popromienne, a nie osoby inteligentne.
      • Gość: ryba_piła :] Re: Pan_pndzelek..... IP: *.crowley.pl 18.08.05, 10:06
        No może i tak... ale też jest to cecha ludzi zakompleksionych, nieśmiałych (w
        internecie mogą sobie poszaleć) i niespełnionych życiowo...
    • Gość: Ja_i_ja Re: Pan_pndzelek - diagnoza IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.08.05, 23:45
      ROTFL ROTFL ROTFL
    • padalec_bez_jajec Czy dziś jest pełnia? 04.08.05, 00:32
      Jakoś większość wariatów się uaktywniła na forum i dziewczęta spać nie mogą :)))
    • wydra10 Re: Pan_pndzelek - diagnoza 04.08.05, 00:43
      Mar - a może byś sobie nową piżamkę kupił? Spałbyś słodko zamiast przypominać
      sobie koszmary z dzieciństwa.... Teraz lato, może jeszcze jakąś promocję
      trafisz...
      • Gość: Mar [...] IP: *.skorosze.2a.pl 04.08.05, 00:50
        • magda985 Re: no, teraz se użyje - do rana mnienie wykasują 04.08.05, 00:53
          Nieżle jej pojechałeś... ;))))))))))))
          • padalec_bez_jajec >> magda985 = prezu << 04.08.05, 00:59
            Prezu to baba na 100%- nie myliłem się co do tego i leci jeszcze na Pdzelka...
            hehehe!
            • magda985 Re: >> magda985 = prezu << 04.08.05, 01:01
              Co???
        • wydra10 Re: no, teraz se użyje - do rana mnienie wykasują 04.08.05, 01:01
          Łomatko, ale się obśmiałam. Użyłeś sobie? Gratulacje!
          • padalec_bez_jajec Dziś jest pełnia i Mar .... 04.08.05, 01:06
            odleciał w stronę Księżyca ;D
        • Gość: Mar [...] IP: *.eranet.pl 04.08.05, 13:14
          • wydra10 Re: co było, a nie ma i tak będzie - Mar forewer 04.08.05, 14:20
            Marciu! Chyba zakochałeś się we mnie albo co... Takie piękne poezyje tworzysz.
            Idę wyglądać przez okno, czy już zajechałeś swoim kredensem.
            Uups - po co mam wyglądać, przecież usłyszę...
    • Gość: lara Re: Pan_pndzelek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:27
      Polecam lekturę wątku (ze Śródmieścia) oraz komentowanego artukułu: Jak się
      rządzi dom kultury na Smolnej
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=288&w=25892702
      Tu znajdziesz opis jednego z epizodów życia pan-pndzelka.

Lektura jest pasjonująca. Dodam do tego, że jak każdy osobnik, który ma kłopoty
      z osobowością, także i pan-pndzelek miał trudne, wręcz traumatyczne
      dzieciństwo. Nie potrafi się z tej traumy wyzwolić i zatruwa jadem, który w nim
      siedzi wszystko wokół. Jest chory, ale jednoczesnie ciekawy jeżeli traktuje się
      go z dystansem jako obiekt do obserwacji naukowej.
      • Gość: lara Re: Pan_pndzelek..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 10:36
        Dodam jeszcze, że interesowałaby mnie etymologia nicka "pan-pndzelek". Ale może
        w tej sprawie sam autor zechce się wypowiedzieć?
        • a.morro Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 16:50
          Jesteście jak dzieci we mgle. Nawet nie widzicie że kixx i pendzelek są w
          stanie rozwalić was jednym zdaniem. Coż... brak świadomosći swojego poziomu też
          czasami daje jakieś profity. Dobre dla własnego samopoczucia.
          • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 16:58
            Mów za siebie.
            • jaa_ga Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 17:06
              Nie może mówić tylko za siebie.
              Nie zgadzam się.
              Za mnie też niech mówi:)
              • magda985 Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 17:14
                jaa_ga daj już spokój. ok ? ;)
          • Gość: patrycja Re: Pan_pndzelek..... IP: *.rakowiec.waw.pl / *.crowley.pl 04.08.05, 17:11
            to prawda. chamstwo zawsze rozwala, nawet najodporniejszych.
            • jaa_ga Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 17:33
              A gdzieś Ty to w poście a.morro znalazła???
              • Gość: patrycja Re: Pan_pndzelek..... IP: *.rakowiec.waw.pl / *.crowley.pl 04.08.05, 17:39
                znalazałam co?
                • jaa_ga Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 17:50
                  Ee...już nic...z lekka zaniemogłam...
                  • Gość: patrycja Re: Pan_pndzelek..... IP: *.rakowiec.waw.pl / *.crowley.pl 04.08.05, 17:53
                    powrotu do równowagi zdrowotnej życzę :)
                    • jaa_ga Re: Pan_pndzelek..... 04.08.05, 18:01
                      Kurczę...no, teraz, dla odmiany - zaniemówiłam :))))))))
                      Ale dziękuję, dziękuję, dobra kobieto :)))
    • werter-6 : Pan_pndzelek.....co o was myśli? 04.08.05, 20:11
      --------------------------------------------------------------------------------

"A tak naprawdę to odkąd stwierdziłem, że 90 % społeczeństwa to KOMPLETNE
      MATOŁY, zaś kolejne 8% to osobniki MOCNO OCIĘŻAŁE UMYSŁOWO kompletnie nie
      interesuje mnie co myśli "przytłaczająca większość"... Samo
      określenie "przytłaczająca" zaś uważam za bardzo smaczne... tylko co ich tak
      przytłacza? Wszak głupota jest lekka"

• pan_pndzelek Re: : Pan_pndzelek.....co o was myśli? 04.08.05, 20:20
        Tak wercia, to o tobie było... dzięki za cytat... z klawisza mi go wyjąłeś...
    • kixx Re: pndzelku juz? 04.08.05, 21:05
      a teraz napisz to samo ,ale zalogowany
    • umfana ... a ja czekam na Mar`ę nocną ;D 04.08.05, 21:11
      Może facio znowu będzie miał wenę twórczą i zarzuci nas wysublimowaną poezją,
      godną pióra samego hrabiego Fredry .... heheh
    • buggi Re: Brawo magda! 05.08.05, 00:01
      29 postów i az 11 inwektyw!
      • Gość: magda985 Re: Brawo magda! IP: *.aster.pl 05.08.05, 00:23
        Policzyłeś wszystko dokładnie ???
        • buggi Re: Brawo magda! 05.08.05, 00:32
          Gość portalu: magda985 napisał(a):

> Policzyłeś wszystko dokładnie ???

PoliczylAS.

Tak sie zastanawiam, jakim prawem bierzesz sie za slomke w cudzym oku,
          zapominajac o belce we wlasynm. Poczytaj swoje malo finezyjne, bo chamskie posty
          i przyklaskujace na takowez riposty.
          • Gość: magda985 Re: Brawo magda! IP: *.aster.pl 05.08.05, 00:45
            Nie zawróciłam uwagi na to że "buggi"to dziewczyna,za co przepraszam,a co do
            Twojej wypowiedzi to wybacz,ale jeśli ktoś mnie atakuje bezpodstawnie,wyzywa i
            obraża,to z jakiego powodu ja mam być miła??? Mam reagować na chamstwo z
            uśmiechem!?? Poczytaj jak inni wypowiadają się na forum......sami kulturalni i
            grzeczni ludzie...
          • Gość: redchili Re: Brawo magda! IP: *.chello.pl 05.08.05, 00:45
            buggi

czepiasz się literówki
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27239278&a=27348578 zaś nie
            raczysz zauważyć chamskiego prowokowania przez pedzl i przydupasów... No tak,
            ale ciebie też należałoby zaliczyć, zdaje się, do "przydupasek"... Cóż, jak już
            jaa_dze powiedziałem - każdy sam sobie wybiera znajomych, zaś dobór o nim
            świadczy...
            • Gość: magda985 Re: Brawo magda! IP: *.aster.pl 05.08.05, 00:51
              Redchili,nie ma co jej tłumaczyć,każdy normalny człowiek wie że literówki to
              normalka,tym bardziej jak chce się coś szybko napisać...Niech się cieszy że
              przyłapala mnie na "literówce", ups sorry na braku wiedzy na temat odmiany
              przez przypadki. ;)))
            • buggi Re: Do czerwonej papryczki 05.08.05, 14:56

> buggi
              >
              > czepiasz się literówki
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27239278&a=27348578

►Róznica miedzy literówka, a nieumiejetnoscia odmiany przez przypadki zachodzi
              taka, jaka zachodzi miedzy stolem do snookera, a stolem do bilarda. Nie wiesz
              jaka to róznica? To wedlug Magdy nie wiesz NIC.

zaś nie
              > raczysz zauważyć chamskiego prowokowania przez pedzl i przydupasów... No tak,
              > ale ciebie też należałoby zaliczyć, zdaje się, do "przydupasek"... Cóż, jak już
              > jaa_dze powiedziałem - każdy sam sobie wybiera znajomych, zaś dobór o nim
              > świadczy...

► No tak, utworzyliscie juz liste pndzelkowych przydupasów, to dla równowagi
              utwórzmy liste magdzinych przydupasów. Mozesz byc pierwszym na liscie.

PS aha i dla jasnosci, gdybys jeszcze mial zamiar mundrzyc sie o forumowych
              chamach. Ty pierwszy rzuciles we mnie tym kamieniem. Ja go odrzucilam.
    • Gość: tajny agent Re: Pan_pndzelek..... IP: *.ip.fastwebnet.it 05.08.05, 01:02
      bo chocby sie zes.al, to zawsze bedzie tym, czego tak nie kocha - lewicowa
      ekstrema :) oczywiscie na krzywej Gaussa, bo na lewo od chama bez fredzelka, za
      to z pndzelkiem jest tam juz jeno uklad wspolrzednych :)
      • pan_pndzelek O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 05.08.05, 07:13
        O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy zabiera się za stawianie diagnoz... no i
        wyszło mu tak jak wyszło...
        • Gość: redchili Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.chello.pl 05.08.05, 09:19
          panie_pundelek

a o proxy pan słyszałeś? :D:D:D
          • buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 05.08.05, 14:58

> panie_pundelek
            >
            > a o proxy pan słyszałeś? :D:D:D

Ooooo, kuRtura wyszla z redchilego.
            • Gość: buggi_buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.aster.pl 05.08.05, 15:40
              Złośliwa buggi....??
              • buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 05.08.05, 20:23
                Gość portalu: buggi_buggi napisał(a):

> Złośliwa buggi....??

Glupie zarty - cienki rozum ( polskie)
                • Gość: redchili Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.chello.pl 05.08.05, 20:34
                  > Glupie zarty - cienki rozum ( polskie)

no i podsumowałaś pendzla jednym zdaniem. Bardzo trafnie i dokładnie. :)

Gratuluję i pozdrawiam :)

Całusy :)
                • Gość: buggi_buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.aster.pl 06.08.05, 01:55
                  Oj głupiutka buggi....
                  • buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 06.08.05, 02:09

> Oj głupiutka buggi....

"Prosze sie dzis nie smiac z blazna!
                    Niech choc raz radosci zazna." /W.S/
                    • Gość: buggi_buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.aster.pl 06.08.05, 02:31
                      Tak,nie śmiejmy się z buggi...nie wypada śmiać się z debila...trzeba takiemu
                      debilkowi jak buggi współczuć.... Brawo buggi!Jak na debilka to całkiem nieżle
                      sobie radzisz .
                      • pan_pndzelek Inwazja przygłupów Coś jakby wojna światów... 06.08.05, 07:28
                        Inwazja przygłupów? Coś jakby wojna światów się zaczęło...

Pojawiło się mnóstwo spamujących kretynów: redchili, werter, prezu, yogi i kto
                        tam jeszcze... pozostaje mieć nadzieję, że jak każdy obcy dostaną nagle kataru
                        i zdechną... już nieraz tak było... i dobrze...
                        • redchili Re: Inwazja przygłupów Coś jakby wojna światów... 06.08.05, 10:09
                          oj pndelek

nie używaj ty słów, których znaczenia nie rozumiesz :)

> Pojawiło się mnóstwo spamujących kretynów

tu masz objaśnienie słowa "spam"
                          nospam-pl.net/standard.php
                          bo będziesz jak ten sierżant, co kazał się całować w d... i vice versa
                          • pan_pndzelek Spamer i przygłup 06.08.05, 10:17
                            Widzę, że słowo "spamer" zabolało cię bardziej niż "przygłup"... rozumiem,
                            nawet dlaczego: z tym drugim jesteś oswojona od wczesnego dzieciństwa...
                            • Gość: redchili Re: Spamer i przygłup IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.05, 13:54

> Widzę, że słowo "spamer" zabolało cię bardziej niż "przygłup".

nie zabolało - rozśmieszyło.

> z tym drugim jesteś oswojona od wczesnego dzieciństwa...

oswojonA???? Czy ci się osoby, dziubdziuś, nie mylą? A może dla ciebie to jask
                              w powiedzonku: płeć nie płeć, uczucie ważne?
                              • pan_pndzelek Re: Spamer i przygłup 06.08.05, 14:10
                                Jednak zabolało... przepraszam, ale MIAŁO zaboleć...
                                • Gość: kixx Pndzel: Spamer i przygłup IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.08.05, 15:13

A teraz parobasy jeden z drugim odpowiadać :-)

A polonia jest do bani. Legia rządzi.
                                  • Gość: kixx Re: Pndzel: Spamer i przygłup IP: *.acn.waw.pl 06.08.05, 17:25
                                    ch­uj z ciebie nie podszywacz
                                    tego tez trzeba sie nauczyc
                                • Gość: redchili Re: Spamer i przygłup IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 06.08.05, 17:20
                                  przeceniasz się pindzel, naprawdę przeceniasz :):):)

ale jeżeli ci to ma pomóc w odbudowaniu pozytywnej samooceny, proszę bardzo:
                                  zabolało...ze śmiechu :D
                      • buggi Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 06.08.05, 16:25

> Tak,nie śmiejmy się z buggi...nie wypada śmiać się z debila...trzeba takiemu
                        > debilkowi jak buggi współczuć.... Brawo buggi!Jak na debilka to całkiem nieżle
                        > sobie radzisz .

Aberracja mózgu nastapila u ciebie, glupi podszywaczu/-czko zadziwiajaco szybko
                        i nieodwracalnie. Tobie wspólczuc.
          • Gość: tajny agent Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.ip.fastwebnet.it 06.08.05, 00:05
            to nie proxy - nie rzucajmy proxy przed fredzle :)
            • pan_pndzelek Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 06.08.05, 10:22
              Pewnie, że nie proxy, jak jeden przygłup wyżej sugerował... to łącze, które
              zainstalował sobie pewien turek w kebab-barze, w którym ty na zmywaku robisz...
              to jasne od razu było...
              • Gość: tajny agent Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.ip.fastwebnet.it 20.08.05, 22:54
                ech, pndzlu z brunatnej farby niedomyty :) jeszczem tu nie widzial Turka z
                kebabem, i chyba w ogole Turka, ale ty pewno wiesz lepiej. lacze mam w domu,
                ciociu, nie musze z pracy stukac za cudze pieniadze. powodzenia w dalszych
                domyslach.
        • Gość: a [...] IP: *.acn.waw.pl 05.08.05, 09:24
        • Gość: tajny agent Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... IP: *.ip.fastwebnet.it 05.08.05, 23:59
          chcialbys, fredzlu, ale pudlo tym razem - i nie tylko tym :) we wloskich
          knajpach owszem - jadam, ale pomywac nie zwyklem. juz teraz rozumiem, skad to
          naduzywanie "parobasa" - mierzysz innych wlasna miarka, pastuszku?
          • pra_gosia Do Magdy 12.08.05, 21:11
            Dobrze wiedziałaś, że zaczynając ten temat wywołasz burzę.
            Czy bawią Ciebie te pioruny (czyt. pioruńskie efekty wątku)?
            • Gość: tajny agent Re: Do Magdy IP: *.ip.fastwebnet.it 20.08.05, 22:57
              pani mnie z kims myli, nie mam na imie Magda i nie jestem plci zenskiej :)
              zwykle sie tu nie udzielam, tylko tak czytam z ciekawosci. pani posty akurat
              zwykle z przyjemnoscia, natomiast frndzla z obrzydzeniem, stad i chec
              pofolgowania sobie w temacie. widac wiecej takich, skoro watki zaczynaja :)
              pozdrawiam "ze zmywaka", jak to sobie wyobraza "parobas" frndzelek :)
        • cham_pndzelek Re: O proszę, pomywacz z włoskiej knajpy... 13.08.05, 13:30
          bum ta rara bum ta rara
          bum ta rara bum ta rara
          bum ta rara bum ta rara
          bum ta rara bum ta rara
          bum ta rara bum ta rara

• dianitra Re: Pan_pndzelek..... 12.08.05, 21:19
      Ja go już rozgryzłam do pajac pozbawiony jakichkolwiek zasad. Taki co w życiu
      codziennym siedzi pod miotłą, zapyziały zastraszony mamisynek i dopiero tu na
      forum czuje się wielki. śmiechu warte.
      • pan_pndzelek Re: Pan_pndzelek..... 12.08.05, 21:23
        Ty się lepiej sobą zajmij... stara baba z bachorem a w kawalerce mieszka...
        buehehehehe...
        • dianitra Re: Pan_pndzelek..... 12.08.05, 21:37
          suchaj tajski pomiocie. Powiedz jeszcze raz na moje dziecko bahor to
          pozałujesz . Po drugie chciałbyś byc tak stary jak ja. 25 lat i mam całe życie
          przed soba a twoje to chyba juz w kołysce się skończyło, bo mamusia odrazu
          domyśliła się że coś jej nie wyszło co potwierdzasz na tym forum. A w kawalerce
          mieszkam jeszcze z mężem i przynajmniej mamy swoje mieszkanie. ja w wieku 21
          lat już miałam swoje mieszkanie i nie ważne że kawalerka. Ty możesz sie
          pochwalic co najwyzej że twoje są śmierdzące gacie które nosisz. Zresztą cały
          cuchniesz - to odór gnoju
          • Gość: KONIEC KONIEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:41
            KONIEC ROZMOWY.
            • dianitra Re: KONIEC 12.08.05, 21:52
              Właśnie nie koniec. Napisałam tu spokojny post po czym ten pokurcz i znawca
              postanowili się pobawić moim kosztem i zaczeli ubliżać mi i mojemu dziecku.
              Czytałam już kiedys jego posty i wiem, ze nie tylko do mnie się tak odnosi i
              nie zamierzam mu byc dużna, bo chyba za bardzo wszyscy mu pozwalają sobie na
              głowę wchodzić. Ja nie zamierzam.
          • pan_pndzelek Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 21:43
            Ale socjalna rodzinka, nie ma co! W kawalerce z mężem nieudacznikiem i z
            bachorem... a może wy survival lubicie co? Albo jakieś inne specjalne
            techniki... Głupia cipo? Jak to u was jest?
            • dianitra Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 21:48
              Słuchaj mojemu mężowi to ty do piet nie dorastasz ani w inteligencji ani w
              zaradności. Przy nim to ty jesteś tylko śmiesznym małym skunsem, ktory tylko
              głośno pierdzi. I precz od mojej rodziny pomiocie. Mamusia jeszcze żyje? bo
              jakbym miała takiego synka to już dawno bym sobie palneła w łeb. O żone nie
              pytam bo z takim pieredolcem to nikt by nie wytrzymał, chyba że jej za to
              płacisz, ale i tak musiała by być bardzo zdesperowana
              • Gość: stefan Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:50
                To godne podziwu. Kawalerka, mąż i dziecko, a pani znajduje czas i miejsce na
                wystukiwanie (trochę nieortograficzne i niegramatyczne) w sieci bardzo
                zajmujących wpisów.
              • pan_pndzelek Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 21:52
                dianitra napisała:
                > Słuchaj mojemu mężowi to ty do piet nie dorastasz ani w inteligencji ani w
                > zaradności.

Zwłaszcza jeśli chodzi o zaradność mieszkaniową...
                uważaj żeby ten twój za bardzo nie dorósł, bo się nie pomieścicie w tej
                kawalerce... i będziesz musiała bachora oddać do schroniska na Paluchu...
                • dianitra Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 21:56
                  Aż dziw bierze, że ciebie jeszcze nie przeznaczono do uśpienia, bo tylko do
                  tego się kwalifikujesz..
            • sceptyk Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 21:51
              Morze majom trohe ciasno, ale sie kohaja. I psa tesz.
              • dianitra Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 21:54
                A co do tego ma kawalerka? No jeżeli tylko to się dla was liczy to współczuję.
                Ja ze swojej kawalerki jestem dumna. I dziwi mnie że tolerujecie ubliżanie
                takich gości jak pedzelek a czepiacie się kawalerki.
                • pra_gosia Kawaler_ka 12.08.05, 21:56
                  Oni nie czepiają się kawalerki, tylko kawalera.
                  • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 21:58
                    Nio jak narali to solą w oku pędzelkowi jest właśnie ta kawalerka - przeczytaj
                    post york miniaturka i zobacz od czego to się zaczeło. Pozdrawiam
                    • pan_pndzelek Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:00
                      dianitra napisała:
                      > Nio jak narali

Tio, tio plum, plum a puci puci... bo jak rozumiem to teraz się bachor dorwał
                      do klawiszy...
                      • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:10
                        Moja córka ma 6 lat, ale jak widac nawet ona przebija cię inteligencją.
                        • pan_pndzelek Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:13
                          A co to ja się z tobą żenić mam, że mnie informujesz o wieku i stanie umysłowym
                          bachora?
                        • Gość: stefan Re: Kawaler_ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:16
                          Córka 6 lat, mama - 25. Teraz rozumiem specyficzną ortografię.
                          • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:20
                            Pudło. Mąż jest inżynierem a ja we wrześniu zostane magistrem. Dyslekcja nie
                            wybiera. Choć staram się nad tym panować. Kłopot zaczyna się gdy piszę szybko.
                            • Gość: stefan Re: Kawaler_ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:24
                              We wrześniu? Osobliwy termin. To magisterium to chyba z wiedzy o spiralach. A
                              dyslekcja wbrew pozorom wybiera. Tych co nie nauczyli się pisać poprawnie.
                              • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:32
                                Nio widzisz wychodzi twoja ignorancja. We wrześniu.
                                • Gość: stefan Re: Kawaler_ka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:40
                                  Nio widzę.
                            • pan_pndzelek Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:26
                              dianitra napisała:
                              > Mąż jest inżynierem

i pewnie z zawodu jest dyrektorem...

> a ja we wrześniu zostane magistrem.

Taaa... Chyba w Instytucie Pampersa to magisterium zrobisz... na temat M jak
                              miłość w kawalerce...

> Dyslekcja nie wybiera.

Głupota też...
                              • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:33
                                Śmieszysz mnie. Nie oceniam ludzi po wykształceniu, ale rozumiem że ty
                                posiadasz najniższe
                              • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:39
                                widzisz pokurczu.Nawet ci nie współczuje. Powiedz coś więcej o sobie. Możesz
                                sobie kpić, ale nawet gdybyś spał na forsie to tylko ona ci zostanie. Ja mam
                                jeszcze dużo czasu, żeby osiągnąć co chce i twoje kpiny nie robią na mnie
                                wrażenia. Ty w moim wieku pewnie naciągałeś rodziców na piwko. Ja ciężko
                                pracowałam , żeby móc studiować i mieć kawalerkę. Więc pozostaje ci tylko kpić.
                                • pan_pndzelek Re: Kawaler_ka 13.08.05, 06:53
                                  dianitra napisała:
                                  > Ty w moim wieku pewnie naciągałeś rodziców na piwko.

Kolejne pudło... ja od dziecka piję wódkę...
                            • jaa_ga Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:40
                              A co to jest dyslekCja?
                              • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:43
                                Poproś pędzla on jest taki inteligentny, że napewno ci to wyjaśni...
                                • jaa_ga Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:45
                                  Ale to Ty napisałaś
                                  • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:57
                                    Najprościej mówiąc są to specyficzne kłopoty w czytaniu i pisaniu. Zdarza mi
                                    się np przestawiac litery. Ktos kto ma tego świadomość może nad tym panować i
                                    ćwiczyć, ale jak pisze się szybko to byki nie należą do żadkości.
                                  • dianitra Re: Kawaler_ka 12.08.05, 22:59
                                    natomiast błędy są wynikiem dysortografii, ale nie chciałam juz wprowadzac
                                    takiej terminologii
                    • pra_gosia Sól w oku pana_pndzelka ... to kawalerka. 12.08.05, 22:07
                      Pan_pndzelek uważa, że mając trzyosobową rodzinę należy jej zapewnić lepsze
                      warunki mieszkaniowe. I to dobrze o nim świadczy, bo to znaczy, że jest zarad-
                      ny, opiekuńczy i rodzinny - takie odniosłam wrażenie. I nie mówcie mi, że się
                      mylę.
                      • dianitra Re: Sól w oku pana_pndzelka ... to kawalerka. 12.08.05, 22:17
                        Widzisz ja uważam że pędzel wogóle nie powinien miec dzieci, bo dla niego to
                        bachory. I tak między nami wiesz ile osób marzy o kawalerce? Ja jestem dumna.
                        Nie dostałam jej od rodziców tylko sama musiałam sie zatroszczyć o to by ją
                        mieć. Pewnie zamienię, ale narazie jestem szczęśliwa w 3 osoby w naszym
                        mieszkanku, bo tak naprawdę mam to o czym pędzel może pomarzyć. Męża i piekną
                        córkę.
                        • pan_pndzelek Re: Sól w oku pana_pndzelka ... to kawalerka. 12.08.05, 22:19
                          dianitra napisała:
                          > bo tak naprawdę mam to o czym pędzel może pomarzyć. Męża i piekną
                          > córkę.

Tak jest! Zwłaszcza marzę O MĘŻU!!!
                      • Gość: Skalama Re: Sól w oku pana_pndzelka ... to kawalerka. IP: *.dami / 81.15.189.* 13.08.05, 13:59
                        Tu jest jakiś spęd debili warszawskich. No jednak wyszło na moje, warszawiacy
                        to prostacy, bum tralala. Apedzelek pierwszy, za nim daleko, daleko nic, potem
                        sceptyk, stefan, jakaś pra_gosia-pierdziosia i to by było na tyle na razie, jak
                        cvoś poczytam to powieksze listę.
                        • sceptyk Cukier zas w sceptyka oku, to spirala w skocznym 13.08.05, 18:01
                          kroku.

To prawda, ze generalnie rzecz biorac jestem warszawiak-prostak (bum tralala).
                          Mam jednak tez letkie zakrzywienia. I dlatego nieproste, kulturalne i madre
                          niewarszawianki mnie uwielbiaja. Szkoda, ze do nich nie nalezysz. Znaczy, do
                          tych madrych.
                        • pan_pndzelek Bum tralala bum... 14.08.05, 06:41
                          Gość portalu: Skalama napisał(a):
                          > warszawiacy to prostacy, bum tralala.

Moja ty szczęśliwie zamężna ze sprężynką. Ja jestem:

1. Cham, bum
                          2. Prostak, bum tralala
                          3. oraz Świnia, bum tralala BUM...

A ty przede wszystkim nie szanujesz ubogich ludzi. W jednym ze swoich postów
                          brutalnie zaatakowałaś Znawcę, a on jak wszyscy wiemy jest niezamożny...
                          • Gość: Skalama Re: Bum tralala bum... IP: *.dami / 81.15.189.* 14.08.05, 13:14
                            Zamężna z kim? Sprężynką? Nie wiem, kto to znawca, nie mogłam go zaatakować.
                            Zaatakowałam ciebie, bo jesteś jak sam napisałeś:CHPŚ, sceptyka oraz stefana,
                            bo mnie z kimś pomylił i czepia się, że jestem troll.

A ja jestem tylko przeciwnik CHPŚ oraz buraków ze słomą w butach.
                            • Gość: lekarz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 16:49
                              • Gość: Skalama [...] IP: *.dami / 81.15.189.* 14.08.05, 20:46
                • Gość: stefan Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 21:57
                  Z drugiej strony w sytuacji tej pani to zrozumiałe, że wieczory i noc woli
                  spędzać przy komputerze niż dzielić łoże z mężem. Ile do diaska dzieci może
                  zmieścić się w kawalerce?!
                  • dianitra Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 22:00
                    Moje życie łóżkowe należy jak najbardziej do udanych a nawiasem mówiąc żeby nie
                    mieć dzieci to się stosuje antykoncepcje a nie wstrzemiężliwość. Mam nadzieje
                    że po takim odkryciu wkońcu poszalejesz. Pozdrawiam
                    • pan_pndzelek Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 22:03
                      dianitra napisała:
                      > Moje życie łóżkowe należy jak najbardziej do udanych

...w twojej kawalerce oczywiście, a jak życie łóżkowe twojego męża?

> a nawiasem mówiąc żeby nie
                      > mieć dzieci to się stosuje antykoncepcje a nie wstrzemiężliwość.

To czemu jednak stosujesz wstrzemięźliwośc? I siedzisz na forum?
                      • dianitra Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 22:11
                        No cóż mój drogi rozumiem po twoim pytaniu o mojego małżonka, że czesto kobiety
                        doprawiały ci rogi. Nie dziwię się.
                        • pan_pndzelek Re: Ale socjalna rodzinka, nie ma co! 12.08.05, 22:18
                          A teraz powoli, krok po kroczku powiedz jak do tego doszłaś?
                    • sceptyk No i widzisz, Stefan 12.08.05, 22:03
                      antykoncepcje sie stosuje. Nie wstyd Ci teraz?
                      • pra_gosia Sceptyku! 12.08.05, 22:09
                        A Ty mnie Sceptyku całe życie uczysz, że antykoncepcję się stos(unk)uje!
                        To jak w końcu z nią jest?
                      • Gość: stefan Re: No i widzisz, Stefan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 22:12
                        Człowiek uczy się przez całe życie. A jak to coś się stosuje? Doustnie?
                        Wolałbym w postaci czopków.
                        • dianitra Re: No i widzisz, Stefan 12.08.05, 22:18
                          Ja mam spiralę i nie wiem czy byłbyś ja w stanie połknąć.
                          • pan_pndzelek Re: No i widzisz, Stefan 12.08.05, 22:21
                            A gdzie ją sobie zainstalowałaś?
                            • sceptyk Re: No i widzisz, Stefan 12.08.05, 23:40
                              W butach. I dzieki temu ma skoczny krok. Innymi slowy, skoczna w kroku.
                              • dianitra Re: No i widzisz, Stefan 13.08.05, 01:17
                                no jak się uśmiałam...
                      • dianitra Re: No i widzisz, Stefan 12.08.05, 22:13
                        To tak na rozlużnienie atmosfery, bo po za pędzlem nikt mi na odcisk nie
                        nadepną i nie jest w moim zwyczju ubliżać sobie
                        • pra_gosia Dianitro! 12.08.05, 22:19
                          Czy ten pan_pndzelak w innym poście to nie Twoja sprawka?
                          • dianitra Re: Dianitro! 12.08.05, 22:30
                            nie wiem o ktory post ci chodzi. Napisz.
                          • dianitra Re: Dianitro! 12.08.05, 22:42
                            Przeczytałam wątek tego pedzla. Nie. Ja mówię otwarcie to co mam do powiedzenia
                            i nie bawię się w takie podchody.
                            • Gość: lara Re: Dianitro! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 10:14
                              Dianiro, widać jesteś osobą, która od niedawna odwiedza forum. Zatem wyjaśniam
                              Ci, że p_pndzelek jest forumowym trolem, czyli taką chorą zakałą
                              dowartościującą się poprzez ubliżanie innym. Każdy odzew daje mu tylko pole do
                              popisu. Prywatnie p_pndzelek jest również niezbyt sympatycznym socjopatą. Na
                              dodatek bezdomnym (była żona wyrzuciła go z domu i nie ma gdzie mieszkać) zatem
                              Twoja kawalerka dodatkowo wzbudza w nim określone konteksty. Przeczytaj sobie
                              wątek w linku poniżej (razem z artykułem) - dużo sie dowiesz. I w ogóle nie
                              podejmuj żadnych dialogów z p_pndzlem. Po prostu go olej! Pozdrawiam
                              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=288&w=25892702
                              • dianitra Re: Dianitro! 13.08.05, 11:44
                                Masz rację trzeba go olać. Wczoraj wyprowadził mnie z równowagi, ale dziś
                                doszlam do wniosku, że smród to się szerokim łukiem obchodzi. Pozdrawiam
                                • pan_pndzelek To sobie pogadały... głupia kizda z głupią pipą... 13.08.05, 11:58
                                  To sobie pogadały... głupia kizda z głupią pipą... czyli dianitra z larką...

Larka! Siema głupia pipo! Co słychać?
                                  • umfana Dianitra to troll :D 13.08.05, 12:15
                                    Pndzel czy Ty nie widzisz, że Dianitra to troll?
                                    Kto mógłby być tak infantylny, jak ona?
                                    Ktoś nakręca ilość wątków na tym forum!
                                    PS
                                    Wątek o yorku
                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=27656088
                                    kwalifikuje się na forum Zwierzęta, lub Psy a nie Warszawa. Ostatecznie może
                                    polecieć na Osła :o)
                                  • Gość: Cheyenne Re: To sobie pogadały... głupia kizda z głupią pi IP: *.dami / 81.15.189.* 13.08.05, 12:56
                                    Ty jestes jebnięty, naprawdę pendzelek frędzelek, lecz się chłopie, to forum to
                                    żenada, wstyd na całą Polskę.
                        • Gość: jelen Re: No i widzisz, Stefan IP: *.acn.waw.pl 13.08.05, 12:54
                          Nio z tą spiralą to z deczka przesadziłaś. Nio i błędy robisz.

Fuj.
    • umfana Czeski film :o)))))))))))))))))))))))))))))))))))) 13.08.05, 04:41
      Ale socjalna rodzinka, nie ma co!
      Autor: pan_pndzelek
      Data: 12.08.2005 21:43
      Ale socjalna rodzinka, nie ma co! W kawalerce z mężem nieudacznikiem i z
      bachorem... a może wy survival lubicie co? Albo jakieś inne specjalne
      techniki... Głupia cipo? Jak to u was jest?
      • beer_forever Re: Czeski film :o))))))))))))))))))))))))))))))) 13.08.05, 12:50
        Prosimy o dalszy ciag serialu pt "Socjalna rodzinka ". Dobry ubaw!
        • sceptyk Z kontynuacja musimy troche poczekac 13.08.05, 13:01
          Dianitra, osprezynkowana, teraz spi. Zgodnie z domowym grafikiem, jako ze maja
          w kawalerce jedno lozko. W nocy zajmuje je maz (bo w dzien udanie pracuje),
          przez pierwsze pol dnia Dianitra, a pod wieczor na troche dzidziusia w nim
          klada, aby tez mogl troche dobrobytu i luksusu od wczesnych lat zaznac. Mama
          wtedy na jedynej fajerce gotuje ziemniaki, a pan domu (udany zreszta
          nadzwyczaj) w toalecie rozwiazuje krzyzowkie. Nasluchajac przy okazji
          wiadomosci, bo sasiedzi o tej porze wlaczaja telewizje.
          • Gość: kawaler Re: Z kontynuacja musimy troche poczekac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 15:08
            A teraz "Nasza Kochana Rodzinka" wykuwa w tej swojej kawalerce otwór
            w ścianie, aby york miał swój kąt do spania i do s.ania.
            • dianitra Re: Z kontynuacja musimy troche poczekac 13.08.05, 16:01
              Szkoda mi mojego czasu na takich debili. I naprawdę wam współczuję, bo w
              głowach macie poprzewracane. 28 letni chłopcy mieszkający u mamusi. Życzę wam
              żebyście zmądrzeli i zmienili płyte bo mnie to nie wzrusza. Ośmieszacie się
              tylko
              • dianitra Re: Z kontynuacja musimy troche poczekac 13.08.05, 16:03
                I ciekawa jestem kto z was ma własne mieszkanie, którego nie sponsorowali
                rodzice i w jakim wieku to osiągneliście. Myslę że najgłośniej rzucają się ci
                którzy do końca życia spędzą swoje dni pod dachem rodziców z 2 dzieci i żoną.
                • Gość: stefan Re: Z kontynuacja musimy troche poczekac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 17:38
                  Pudło, pudło, same pudła. Nie mierz ludzi własną miarą. To, że tobie
                  niespecjalnie się udaje nie oznacza, że tak jest ze wszystkimi.
                  • madzia1708 czytam i nie wiem co o Was myśleć 13.08.05, 18:53
                    jak można oceniać ludzi nie znając ich? okropne
                    to, że ktoś mieszka w kawalerce z dzieckiem, nie oznacza, ze jest gorszy od
                    tego kto ma własny dom...ludzie zastanówcie się
                    • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:16
                      Zgadzam się z tobą, Madziu. Jak można pisać na przykład takie głupoty: "Myslę
                      że najgłośniej rzucają się ci którzy do końca życia spędzą swoje dni pod dachem
                      rodziców z 2 dzieci i żoną."
                      • madzia1708 Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć 13.08.05, 19:46
                        A Twoje odpowiedzi Stefan? po co z taką ironią? przeciez można normalnie pogadać
                        • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 19:59
                          O czym pogadać? Jak ktoś jest przy zdrowych zmysłach to nie odpowiada w sieci
                          na chamskie komentarze i zaczepki - a już na pewno nie poświęca godzin na walkę
                          z internetowymi wiatrakami. Koleżanka z kawalerki nie pojęła tych nauk - tak
                          jak nie pojęła w trakcie swojego krótkiego życia żadnych innych poza wiedzą o
                          prokreacji oraz jej nieskutecznym zapobieganiu. No to dostała co chciała.
                          • madzia1708 Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć 13.08.05, 20:28
                            wiesz, aż dziw bierze, ze ludzie mają czas i chęci na takie pieprzenie bzdetów,
                            gadka o niczym, a zobacz ile czasu się ciągnie....szok
                            • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:54
                              Gadka się ciągnie bo ją koleżanka z kawalerki ciągnie.
                              • Gość: Skalama Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.dami / 81.15.189.* 13.08.05, 21:25
                                Mam mieszkanie 58m kw., wiem, ze dla was warszawiaków też nieduże, ale nie myl
                                mnie z "kawalerzystką".
                              • madzia1708 Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć 13.08.05, 21:43
                                co żeś się tak uczepił tej kawalerki?
                          • dianitra Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć 13.08.05, 21:48
                            no właśnie widzimy, że ty się do tego stosujesz. Szkoda słów ... Powiedz mi
                            stefanie gdzie mieszkasz i skąd masz to mieszkanko? Co ? Od rodziców, na
                            kredycik?
                            • jaa_ga Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć 13.08.05, 22:15
                              Wiesz, dianitra...tak patrzę na Twoją sygnaturkę
                              i zastanawiam się, nad czym nie możesz zapanować:
                              nad mrugnięciem rzęs, czy nad życiem..
                            • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 09:29
                              Nie udzielam w sieci informacji o moim stanie majątkowym. Ani moich rodziców.
                              Poza tym nie wiem o które z moich mieszkań/domów konkretnie pytasz.
                              • dianitra Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć 14.08.05, 12:11
                                Odpowiedż dla mnie jest jednoznaczna. Nie doszedłes do tego sam i nie wieku 25
                                lat. Więc śmieszny jesteś.
                                • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:37
                                  Droga kretynko. (I w tym miejscu pozwolę sobie skończyć ten wpis.)
                      • Gość: Skalama Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.dami / 81.15.189.* 13.08.05, 19:46
                        Z tego, co czytałam, Ty i pendzelek-frędzelek rozpoczęliście nalot na
                        dziewczynę w kawalerce. A, i jeszcze sceptyk ale wierzcie mi...wasz warszawski
                        półświatek nikogo nie pasjonuje. A podstawową rzeczą, której Wam brakuje to
                        dobre wychowanie, ale za to jest kasa, co nie?

Jednak największa kasa nie ukryje wyłażącej z butów słomy. Żeby jakiś pędzel
                        wyzywał dziewczyny od p..d i cip? Panowie, jakiś poziom istnieje. Trudno wobec
                        tego nie odpłacić wam pięknym za nadobne.

Sceptyk, a kto ciebie uwielbia? Mądre, doświadczone starsze niewarszawianki,
                        żigolaku?
                        • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:01
                          Kolega, nicków masz więcej niż komórek we łbie. Postaraj się zamienić je
                          miejscami - a jak ci się nie uda to przynajmniej pozamiataj obejście.
                          • Gość: Skalama Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.dami / 81.15.189.* 13.08.05, 20:16
                            Jestem koleżanką, ale na szczęście nie twoją. O ilości komórek w waszych
                            głowach to dajecie znać nie od dzisiaj.
                            • Gość: stefan Re: czytam i nie wiem co o Was myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:53
                              To nie jest kwestia szczęścia. Ja po prostu nie koleguje się z frustratami. A
                              twoja płeć... Głupota nie ma płci.
                              • pan_pndzelek do Stefana:o Twojej "interlokutorce" wielonickowej 15.08.05, 08:03
                                Twoja "urocza" interlokutorka występująca pod wieloma nickami, między
                                innymi "Skalama", "Cheyenne" itp ale zawsze spod radomskiego IP-ka
                                (*.dami/81.15.189.*) zwierzyła się na innym forum ze swojej sytuacji osobistej,
                                cytuję:

"Autor: Gość: Cheyenne IP: *.dami / 81.15.189.* Data: 15.08.2005 00:40
                                A ja się cieszę, ze żyje z pomocy socjalnej i ciebie pędzlu okradam. Ciebie,
                                twoją żonę i twoje - współczuję im - dzieci."

Myślę, że to wystarcza za cały komentarz...

"
                                • Gość: Skalama Re: do Stefana:o Twojej "interlokutorce" wielonic IP: *.dami / 81.15.189.* 15.08.05, 12:07
                                  Jask jesteś taki bystrzacha to szukaj jeszcze nicków, no próbuj dalej.

Tak, ciesze się, że okradam , naprawdę, bo mam dodatek mieszkaniowy i zasiłek
                                  rodzinny,. Tajk jak ciebie nie obchodza inne dzieci z biednych rodzin tak mnie
                                  twoje - jak piszesz bachory.

Nie spieprzę stąd szybko, bedę pod różniastymi nickami pisać.

A z Radomiem to pudło konkretne.
                                  • dianitra Re: do Stefana:o Twojej "interlokutorce" wielonic 15.08.05, 12:16
                                    frędzlu widzę, że twój tekściarz wziął sobie urlop, bo takie kwasy nam tu
                                    przedstawiasz... Żeby się bawić w detektywa to trzeba mieć choć trochę
                                    inteligencji a u ciebie niestety ta jedna szara komórka którą posiadasz
                                    odpowiada za co innego i mocno jest przegrzana. Nie baw sie chłopczyku w
                                    detektywa, bo może to się skończyć przegrzaniem tej ostatniej komórki i wówczas
                                    nawet przygup nie będzie o tobie można powiedzieć...
                                  • pan_pndzelek [...] 15.08.05, 12:25
                                    • Gość: Skalama Re: >>>Socjalna złodziejka... IP: *.dami / 81.15.189.* 15.08.05, 12:45
                                      O to się nie bój pedałku. będę jeszcze długo miała z czego kraść, a ty będziesz
                                      zapylał na takich jak ja.
                                    • Gość: Urban w sprawie płotu i pndzla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:58
                                      Oj dzyndzlu, zdaje się, że wykrakałeś SOBIE ten płot. Bo to tobie przyjdzie pod
                                      nim niedługo sypiać. Przyjaciele z urzędu już niedługo będa cię mogli
                                      finansować.
                                      • dianitra Re: w sprawie płotu i pndzla 15.08.05, 14:23
                                        Pędzel- frędzel już o tym wie. On tak głośno krzyczy że ktoś korzysta z opieki
                                        spolecznej, bo cwaniaczek wie, że oni mają ograniczone fundusze i dla niego nie
                                        starczy... płotek mu tylko zostanie
                                      • pan_pndzelek Re: do "urbana" 16.08.05, 07:18
                                        Gość portalu: Urban napisał(a):
                                        > Przyjaciele z urzędu już niedługo będa cię mogli finansować.

Gdybym śmieciu miał w "urzędzie" przyjaciół to na podatki bym zapewne nie
                                        narzekał... ot, niepłaciłbym a potem "przyjaciele" by mi umarzali, jak innym...

Sam fakt, jaki nick sobie przyjąłeś duuużo mówi o tobie parchu...
                                        • Gość: Urban Re: do "urbana" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 12:57
                                          Ten nick dużo mówi przede wszystkim o twoich przyjaciołach! Takich
                                          sobie "wybrałeś", a oni teraz kombinują jak się z tego wywinąć. Daj im szansę.
                                          Kup sobie walerianę - może pozwoli ci jaśniej myśleć. Nie każdy chce, tak jak
                                          ty, mieć popalone wszystkie mosty.
                                          • madzia1708 Re: do "urbana" 16.08.05, 13:00
                                            szkoda czasu na tego błazna, wczoraj napisałam (niestety usunęli), ze na tego
                                            Pana szkoda nawet flegmy...
                                            nie gadaj z tym przychlastem
                                            Pozdrawiam
                                            • Gość: Urban [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 13:11
                                              • madzia1708 Re: do "urbana" 16.08.05, 13:13
                                                psychopata..
                                                czyżby Pan Pndzelek nie miał juz z kim się przkomarzać, to wybrał samego
                                                siebie, pod innym nickiem...
                                                • Gość: Urban do Madzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:25
                                                  Wybacz Madziu, ale to nie był mój post (rozumiem, że było w nim coś, co
                                                  spowodowało usunięcie przez admina i taką Twoja reakcję). Podszywka udana, bo
                                                  nawet końcówka IP-a się zgadza. Być może rzeczywiście to sam pndzelek próbuje
                                                  jeszcze bardziej sobie szkodzić. Nie słucha dobrych rad. Nic więcej nie mam tu
                                                  do roboty. Odmeldowuję się. Pzdr
                                                  P.S. Po co Ci to szambo tutaj?
                                                  • madzia1708 Re: do Madzi 16.08.05, 14:28
                                                    wiesz, On w końcu daje sobie na luz, bo to zwykły kmiot, który nigdzie indziej
                                                    nie moze się popisać..pewnie niski, niezbyt urodziwy, siedzi gdzieś w
                                                    smierdzącym pokoiku na państwowym stołeczku i mądralę struga, sam siebie
                                                    podniecając..

ps. pozdrowionka :O)
                                                  • madzia1708 Re: do Madzi 16.08.05, 14:28
                                                    wiesz, On w końcu daje sobie na luz, bo to zwykły kmiot, który nigdzie indziej
                                                    nie moze się popisać..pewnie niski, niezbyt urodziwy, siedzi gdzieś w
                                                    smierdzącym pokoiku na państwowym stołeczku i mądralę struga, sam siebie
                                                    podniecając..

ps. pozdrowionka :O)
                                                  • madzia1708 jakiś błąd w systemie ;O) 16.08.05, 14:29

• pan_pndzelek Re: jakiś błąd w systemie ;O) 16.08.05, 14:31
                                                    Taaa... od razu w systemie... buehehehe... odbiło ci się kapustą kocmołuchu...
                                                  • madzia1708 Re: jakiś błąd w systemie ;O) 16.08.05, 14:35
                                                    do Ciebie tego nie pisałam padlino
                                                  • pan_pndzelek [...] 16.08.05, 14:41
                                                  • madzia1708 Re: jakiś błąd w systemie ;O) 16.08.05, 14:43
                                                    pan_pndzelek napisał:

> Wyjmij z buzi to paskudztwo!!! Co by matka twoja na to powiedziała? Kobiecina
                                                    > całe życie w polu harowała a ty się zabawiasz jak pospolita łajza z remizy!!!

Dla sprostowania:
                                                    moja mama nigdy w polu nie pracowała, ale cóż..każdy sądzi po sobie
                                                  • Gość: Alejaja [...] IP: 195.117.152.* 16.08.05, 14:48
                                                  • madzia1708 Re: jakiś błąd w systemie ;O) 16.08.05, 14:51
                                                    Frędzel musi się przelogować, więc zanim odpowie, minie troszkę czasu
                                                    Pozdrawiam
                                                  • Gość: stefan Re: jakiś błąd w systemie ;O) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 14:53
                                                    P_p to nasz lep na muchy. Nie zazdroszczę mu tej roli.
                                                  • madzia1708 Re: jakiś błąd w systemie ;O) 16.08.05, 21:24
                                                    coś się nie odzywa nasza padlinka .....hahahahhahahahah
                                          • pan_pndzelek >>>do "urbana" 16.08.05, 13:27
                                            Gość portalu: Urban napisał(a):
                                            > Ten nick dużo mówi przede wszystkim o twoich przyjaciołach!

Nie czytasz śmieciu dokładnie. O tobie świadczy ubecki synku, o tobie...
                                            • Gość: Cheyenne Re: >>>do "urbana" IP: 195.117.152.* 16.08.05, 14:18
                                              Zadałam pytanie, kretynku, jakie jest moje IP? Cwaniaku, no. Bo zaraz naprawdę
                                              musze lecieć po ten zasiłek, a prywatna fucha na państwowym sprzęcie czeka...
                                              • pan_pndzelek [...] 16.08.05, 14:30
                                                • warzaw_bike_killerz Re: >>>do "urbana" 16.08.05, 14:46
                                                  Chayenne wrocila Radomszczyzny i piers (miseczka A) ja z dumy rozpiera, ze ma
                                                  trudno odgadywalny IP. Ale jesli nie jest w Rzeszowie, Olsztynie albo jednostce
                                                  w Elblagu, to pan Kielb powinien wiedziec, komu opchnal reszte koncowek od 128-ej.
                                                  • Gość: Cheyenne warzaw_bike_killerz IP: 195.117.152.* 16.08.05, 15:12
                                                    Jakbys ciołku potrafił sprawdzać IP, to byś rzęchu wiedział, jaką mam michę, bo
                                                    na niejednym forum sie tym chwaliłam. Rzeszów, Radom, Elbląg, Olsztyn...to dośc
                                                    duża rozpiętość:)
                                                  • Gość: stefan Re: warzaw_bike_killerz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 15:19
                                                    Słuszna uwaga. Ten pan powinien przeczytać wszystkie wpisy tej pani. Bo ta pani
                                                    na niejednym forum chwaliła się jaką ma michę.
                                                  • dianitra Re: warzaw_bike_killerz 16.08.05, 17:07
                                                    Oj stefan co ty dziś nie formie? to już nawet kwasem nazwac nie można. Wysil
                                                    się
                                                  • pan_pndzelek Jak tam twój bachor??? 17.08.05, 08:41
                                                    Jak tam twój bachor??? Dobrze się chowa? Przed matką-wariatką...
                                    • madzia1708 [...] 15.08.05, 18:42
                                      • Gość: forumowiczka Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 23:09
                                        od wszystkich jego przeciwników. I ma większe wiadomości. I większą
                                        popularność. I to Was w oczy kole. A ja i tak zdania nie zmienię.
                                        A poza tym skończcie już ten temat.
                                        • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:24
                                          Gość portalu: forumowiczka napisał(a):

> od wszystkich jego przeciwników. I ma większe wiadomości. I większą
                                          > popularność. I to Was w oczy kole. A ja i tak zdania nie zmienię.
                                          > A poza tym skończcie już ten temat.

to niech się cieszy ten Twój Frędzelek, że jest o wiele inteligentniejszy od
                                          swoich przeciwników.

pozdrowienia dla idola i jego FANA (w liczbie pojedyńczej rzecz jasna)
                                          • siur12 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:26
                                            Madzia idz na drzewo jesc kokosy
                                            • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:28
                                              siur12 napisał:

> Madzia idz na drzewo jesc kokosy

Siurze zastanów się nad tym, co napisałeś, może czas się przełamać i jednak
                                              skorzystac z pomocy fachowca
                                              • pan_pndzelek [...] 17.08.05, 08:43
                                                • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:50
                                                  no niestety nie, znowu pomyłka.
                                                  • pan_pndzelek Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:54
                                                    Co za przykrość... tak czy inaczej moje życzenia pozostają serdeczne...
                                                  • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 09:03
                                                    więc i ja dziękuję serdecznie, te słowa z twych ust to dla mnie samo życie
                                              • siur12 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:43
                                                no dobra mozesz na palme byle nie na siura
                                                • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:51
                                                  myśl co piszesz tumanie, bo aż przykro czytać
                                                  • siur12 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 08:53
                                                    idz zrob kupe madziulec
                                                  • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 09:02
                                                    ależ masz teksty, rodem z rynsztoku, zwalające z nóg, gratuluję
                                                  • umfana Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 09:04
                                                    madzia kokos ci zaszkodzil ;D
                                                  • madzia1708 Re: Pan_pndzelek jest o wiele inteligentniejszy 17.08.05, 09:15
                                                    przeloguj się już patafianie
                                                  • umfana Poważnie Magdo 17.08.05, 10:14
                                                    Dlaczego dyskutujesz z trollami?
                                                    Przecież widzisz, że to "woda na młyn" i uciecha dla innych...
                                                  • madzia1708 Re: Poważnie Magdo 17.08.05, 10:32
                                                    huk z Nimi, oni szybako pasują wiesz, tandetne trolle
                                                    Pozdrawiamm
                                                  • dianitra Re: Poważnie Magdo 17.08.05, 11:25
                                                    frędzel ktos mocno przesadził z twoją inteligencja, ale skoro masz tylu fanów
                                                    to załóż sektę i jak najszybciej popełnijcie zbiorowe samobójstwo....No chyba
                                                    ze nie masz jaj, albo lichy z ciebie idol. Lichy z ciebie idol, ale kastrat na
                                                    1000%
                                                  • beer_forever Re: Poważnie Magdo 17.08.05, 13:00
                                                    Oceniajac historie tego forum to uwazam ze pan pndzelek osiagnal niesamowity
                                                    sukces zainteresowania swoja obecnoscia na forum Warszawa. W latach 2002-2003
                                                    rzadzil temat o i ze Sloggim. Pan Laga tez dawal niezle czadu kiedy panowala
                                                    absolutna nudnawa kiszka . Ale pan pndzel to juz legenda. Czytam te wszystkie
                                                    posty od naszego bohatera i do niego. Totalna komedia .
                                                    Sa tylko dwa stanowiska w tym temacie.
                                                    Mozna go kochac. Lub nienawidzic.
                                                    Przy tej okazji nasuwaja mi sie slowa Jurka Bernarda Shawa "The secret of
                                                    success is to offend the greatest amount of people possible". Ja tam sie nie
                                                    czuje obrazony czy zbulwersowany. Jest to postac anonimowa tak jak my wszyscy.
                                                    Wole czytac forum z takimi kontrowersyjnymi osobami jak co powyzsi niz ogladac
                                                    brazylijskie komedie. Ale tamto nas oglupia i to nas oglupia.

• umfana Re: Poważnie Magdo 18.08.05, 00:12
                                                    Nie zapominajcie o Niechu ;o) Też dał "nam" nieźle popalić na forum :o)))
                                                  • Gość: drozd Re: Poważnie Magdo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:29
                                                    Mylisz się. Pan pndzelek nie jest postacią anonimową. Sam się zdemaskował w
                                                    wątku poniżej (w artykule jest nawet zdjęcie). Jego dalsze brnięcie w tym
                                                    kierunku może świadczyć tylko o tym, że to nie troll, tylko cieżki przypadek
                                                    dla psychiatry. I dlatego to jest groźne - nie ma nad tym już kontroli,
                                                    rozprzestrzenia się jak wirus, a ludzie zdrowi ciągle myślą, że to albo zabawa,
                                                    albo chamstwo. Ludzie zdrowi przebywający w towarzystwie osobników chorych, o
                                                    których chorobie nie zdaja sobie sprawy (np. że ktoś jest schizo) mogą doznać
                                                    naprawdę ciężkiego uszczerbku. W końcu dotrze to może do adminów tego froum i
                                                    przestaną się liczyć pndzelkową koniunktura na klientów. W końcu było już kilka
                                                    spraw sądowych związanych z mąceniem na forach.
                                                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=288&w=25892702&s=0
                                                  • rozowy_europejczyk > Drozd daj link do zdjęcia Pan Pndzelka ! < 18.08.05, 10:38
                                                    Drozd daj linka do foty Pndzla.
                                                    Wątek jest szalenie długi i nie chcę go całego czytać.
                                                    Pozdr
                                                  • madzia1708 Re: > Drozd daj link do zdjęcia Pan Pndzelka 18.08.05, 10:39
                                                    i ja chcę :O)
                                                  • Gość: drozd Re: > Drozd daj link do zdjęcia Pan Pndzelka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.05, 10:46
                                                    A po naciśnięciu głośniczka przy CV można nawet posłuchać jak "pięknie i ze
                                                    zrozumieniem" recytuje.
                                                    www.kijowski.pl/
                                                  • rozowy_europejczyk <rotfl> ATK - ijowski to Pan Pndzel :))))) 18.08.05, 10:51
                                                    heheheh w klapsydrze i się modli
                                                    ale stronka <rotfl>
                                                  • madzia1708 Re: <rotfl> ATK - ijowski to Pan Pndzel 18.08.05, 10:57
                                                    daj spokój, bo w pracy jestem, a zalewam się na cały głos
                                                    mówiłam, że niezbyt atrakacyjny, ahahhahhhhahahhahahah i pantoflarz, po
                                                    świńskich oczkach widac błehehheehhehehehehheehhehe

pozdrawiam
                                                  • dianitra do fredzla 18.08.05, 10:59
                                                    I co kijowski to ty? przemilczysz temat?
    • ojciec.rydzyk1 [...] 17.08.05, 23:23
    • q4kropki Telegram od Shreka 19.08.05, 18:55
      Do czego trolle doprowadzają Naszą Kochaną Dianitę...
      img45.imageshack.us/img45/5310/image0015bk.gif
      Sumienia nie macie chłopaki, przystopujcie trochę
      Całuję gorąco
      Ogr Shrek
      • madzia1708 Re: Telegram od Shreka 19.08.05, 19:17
        widać, ze troszkę tęsknisz za Dianitrą :O)
        • ogr_shrek Zróbmy sobie yorka 20.08.05, 14:05
          Konkurs: Która na tym zdjęciu to Madzia? :O)
          img.stopklatka.pl/film/01200/01232/g-20.jpg
          • madzia1708 jak masz ochotę 20.08.05, 14:07
            to mogę Ci wysłac moje zdjęcie
          • q4kropki Re: Zróbmy sobie yorka 20.08.05, 15:49
            Dobre :-) Ale to ja mam wyłączność w tym wątku na ogra Shreka, nie podszywaj
            się pode mnie :-P
            • madzia1708 nie pomyslalam tak ;O) 20.08.05, 16:38

• dianitra Re: Telegram od Shreka 21.08.05, 19:02
        O! nasza Q.... wygląda jak shrek. Nic dziwnego, że stawia na kasę. Wy brzydule
        musicie mieć czym się pochwalić... Inteligencji ci los również poskąpił więc
        pozostaje ci tylko zwracać uwagę kosztownymi zakupami.
        • Gość: Zizik Re: Telegram od Shreka IP: 200.245.65.* 21.08.05, 20:08
          Wygląda jak Sherk? Stawia na kasę" Brzydule muszą się czymś pochwalić?
          Inteligencji los poskąpił? Zwracać uwagę kosztownymi zakupami? Boshe... Ale
          bełkot.... Droga D! Ja nigdzie nie zauważyłem, żeby 'Quote' napisała że stawia
          na kasę, napisała że jest brzydka i chwaliła się swoimi zakupami, napisała poza
          tym że często robi zakupy w lumpeksie-tam chyba nigdy nie robi się kosztownych
          zakupów, nieprawdaż? Smieszna jesteś a zazdrość zżera ci mózg. Polecam zajrzeć
          na www.forum.dogs.pl/viewthread.php?tid=20813 gdzie to trafilem na
          linka kierującego na twój post.
          • madzia1708 BOSHE??? 21.08.05, 20:25
            zdaje sie że to hasło Q.... Czyżbym sie myliła Q...?
            • Gość: Zizik Re: Tak BOSHE!!! IP: 200.245.65.* 21.08.05, 20:36
              Boshe... Chyba za dużo waszych odjechanych wypowiedzi czytałem i mi się
              udzieliło [jestem nedznym robakiem] W ogóle nie rozumiem po co Q... dała się
              wciągnąć w tą głupią nie na poziomie rozmowę. Ale to jej sprawa, może się
              nudziła i sobie w wolnym czasie podyskutowała z idiotkami
              • dianitra Re: Tak BOSHE!!! 21.08.05, 23:21
                Tak nudziła się i postanowiła się pobawić moim kosztem a teraz ja będę się
                bawić jej kosztem. I może sobie pisać w całym necie co jej się chce. Ja też mam
                takie prawo i z niego będę korzystać. Przykro mi jednak naszego ogra zmartwić,
                ale nie wychodzą jej zagrywki, które stosuje.
            • Gość: Zizik Re: BOSHE??? IP: 200.245.65.* 21.08.05, 20:37
              Odnoszę też wrażenie że ty i dianita to jedna i ta sama osoba tylko pod różnymi
              nickami
              • madzia1708 to się mylisz 21.08.05, 20:51
                nie jestem Dianitrą, jestem Madzia1708 i nicków nie zmieniam, zresztą nie Twoja
                sprawa Zizik
                • Gość: Zizik Re: to się mylisz IP: 200.245.65.* 21.08.05, 20:58
                  Hau, hau? Wierna w takim razie z ciebie psina, pogratulować pani Dianicie
                  takiego psa!
                  • madzia1708 Re: to się mylisz 21.08.05, 21:15
                    przede wszystkim Ona nazywa się Dianitra.
                    Widzę, ze z Ciebie wierny burek Pani weterynarz, bo nawet teksty dublujesz od
                    Niej.

Pozdrawiam
                    • Gość: Zizik Re: hau, hau, wrrr.... IP: 200.245.65.* 21.08.05, 21:20
                      Masz jakieś kompleksy? A ty co jesteś z zawodu- księgowa po kursie i maturze w
                      ZDZcie? Jaką Szkołę Wyższą Ekonomii I Pedagogoki i Czegoś Tam zaszczycasz
                      swoją obecnością? Bez odbioru.
                      • madzia1708 Re: hau, hau, wrrr.... 21.08.05, 21:22
                        Gość portalu: Zizik napisał(a):

> Masz jakieś kompleksy? A ty co jesteś z zawodu- księgowa po kursie i maturze
                        w
                        > ZDZcie? Jaką Szkołę Wyższą Ekonomii I Pedagogoki i Czegoś Tam zaszczycasz
                        > swoją obecnością? Bez odbioru.

Juz dawno nie mam kompeksów.
                        A studia skończyłam już parę lat temu.
                  • dianitra Re: to się mylisz 21.08.05, 23:26
                    Śmieszna jesteś rzucając taki tekst do madzi, bo po pierwsze to bardzo dobra
                    kobieta , którą szanuję a po drugie to ty robisz za psa Q.... ale chyba nie
                    podniesie sobie tobą prestiżu(dla niej pies ma takie przeznaczenie) i pewnie
                    marnie cie karmi, bo nie kupiła cię za 2000...
          • dianitra Re: Telegram od Shreka 21.08.05, 23:14
            Ten link to równiez dzieło naszej Q... Nie zauważyłeś bo chyba nie czytałes jej
            postów.
    • Gość: franki Re: Pan_pndzelek..... IP: *.aster.pl 21.08.05, 14:16
      Pobywszy troszku na wakacjach, powrócił ja, włączył się, i cóż widzą moje
      szafirowe oczy? W mieście nic się nie dzieje, prawdziwy sezon ogórkowy! Ale nic
      to - zawsze jest temat dyżurny, czyli pan_pndzelek. Nieważne, czy akurat ma
      rację, czy nie - zawsze jest powód do podgrzania emocji!
      • pan_pndzelek >>>O dianitrze-naprawdę dobre 22.08.05, 09:16
        Ktoś zalinkował na innym forum wątek idiotki "od yorka", ktoś to przeczytał i
        podsumował naszą królową skrobanek krótkim a treściwym zdaniem, uwaga
        cytuję: "Baba chce sobie kupić awans społeczny wg mnie bo jak ktoś sprezentuje
        jej yorka w końcu będzie mogła być postrzegana na dzielnicy jako 'paniusia z
        yorkiem' a nie np. jako tipsiara z małym móżdzkiem. To moje wrażenia po
        przeczytaniu tego tematu."

Tak... to chyba nie tylko zdanie tego internauty...
        • ogr_shrek Re: >>>O dianitrze-naprawdę dobre 22.08.05, 10:51
          AMEN
          • dianitra Re: >>>O dianitrze-naprawdę dobre 22.08.05, 12:03
            sama to napisałaś więc możesz sobie amenować
        • dianitra Re: >>>O dianitrze-naprawdę dobre 22.08.05, 12:02
          Widzisz frędzel trafiłeś jak łysy grzywką o kant koła, bo tam gdzie mieszkam
          ludzie pracują na swój prestiż latami. Nie tylko pomagająć innym, czy ciężką
          pracą i inteligencją, ale również kulturą. I współczuję tym którzy kupują sobie
          pieska dla prestiżu. Ale pomyliłes do tego jeszcze adresy, bo to nasza
          weterynarz chwali się tym, ze zapłaciła 2000 i pies ma rodowód.
          • pan_pndzelek [...] 23.08.05, 00:20
          • q4kropki Re: >>>O dianitrze-naprawdę dobre 23.08.05, 07:58
            Mam się czym chwalić, jasne, 2000 za psa, chyba tym, że to była okazja i że tak
            tanio udało się go kupić, zresztą od znajomych :) Mogłabym się chwalić gdybym
            dała za niego 3500-5000 albo i bym sprowadziła go sobie z Zagranicy za kwotę
            wyższą niż 5000 :)
            Muszę Cię zasmucić, nie jest to rasa tak prestiżowa jak Twój york."I współczuję
            tym którzy kupują sobie pieska dla prestiżu" :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka