Gość: dekris IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.08.02, 20:28 Pycha!! Bardzo lubie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoga79 Re: Tort Macedonski z Tchibo IP: *.ipartners.pl 28.08.02, 16:48 pokrewna duszo! toz ten tort potrafi mi sie po nocach snic! pppyyyssssszzzznnnnnoooosssscccccciiiiiiii!!!!!!!! a w klifie najlepszy! pozdrawia yoga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektra Re: Tort Macedonski z Tchibo IP: *.chello.pl 15.09.02, 03:44 Gość portalu: yoga79 napisał(a): > pokrewna duszo! toz ten tort potrafi mi sie po nocach snic! > pppyyyssssszzzznnnnnoooosssscccccciiiiiiii!!!!!!!! > a w klifie najlepszy! > pozdrawia > yoga Tort macedonski jest autorstwa Pani Misi i Pani Anki z Misianki. Misianka miesci sie w Parku Skaryszewskim - tam torcik bedzie na pewno swiezszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: Tort Macedonski z Tchibo IP: 194.181.200.* 14.10.02, 11:21 Oj, ja jestem wielbicielką wszystkich ciast podawanych w Misiance. Rewelacyjne są także pierogi i latem chłodnik. Mniam. Polecam... :) Odpowiedz Link Zgłoś