corgan1 17.08.05, 01:39 Owca w Wielkim Mieście - kiedyś taka fajna kreskówka była hehe :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
umfana Re: Owca szuka właściciela 17.08.05, 10:31 To jest chyba kaczka dziennikarska a nie owca warszawska :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
polska444 Dobry pasterz szukałby zabłąkanej owieczki 17.08.05, 13:03 Zwłaszcza, że to nie jest taka zwykła owca. Odpowiedz Link Zgłoś
owca Re: Dobry pasterz szukałby zabłąkanej owieczki 17.08.05, 14:42 jak dla mnie to kozioł :-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Owca szuka właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:53 Biedne zwierze.Kretyńcy ludzie!No tak nam wszystko wolno,bo zwierze nie czuje,nie myśli i nie rozumie.Błąd!!!!!A siedzimy na jednej gałęzi ssaków!!! Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: Owca szuka właściciela 17.08.05, 14:57 Ale ja jestem niepodobny - nie mam takich rogów i brody!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Owca szuka właściciela IP: *.chello.pl 17.08.05, 22:21 Z tymi rogami, to nie wiadomo. Twoja kobieta może to tylko wiedzieć. W sumie jednak, te dwie cechy to niewielka różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Owca szuka właściciela IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:56 No i co?Ofiar w ludziach nie było-tak -za rogi i nogi sznurem!A może jeszcze batem???Ta piątka pracowników na czele z kierownikiem niech się weźmie za łby i łapska sznurem.A co robią animalsi?A może telefon do zoo?A może poglaskać i nakarmić?O to już za wiele,co "ludzie"? Odpowiedz Link Zgłoś
u-boot_88 Re: Owca szuka właściciela 17.08.05, 14:59 A jak ją mieli "zabezpieczyć"? Puścić wolno, żeby wpadła pod samochód? Wezwać policję? Skończyłoby się, jak z tygrysem. A populację weterynarzy należy chronić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baj Re: N e w S t a r * IP: *.net.ircam.fr 17.08.05, 17:12 jak ludzie barany no to owca gwiazda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bee Re: Owca szuka właściciela IP: *.net.ircam.fr 17.08.05, 17:23 beee,beeeee !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anton Re: Owca szuka właściciela IP: *.dip.t-dialin.net 17.08.05, 18:24 Trzeba sie cieszyc, ze nie trafila do piekarnika, bo wielu juz sie oblizywalo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeeeeee Re: Owca szuka właściciela IP: *.net.ircam.fr 17.08.05, 19:33 a moze owca szukala sklepu z kafelkami? czy to wiadomo? WOLNOSC DLA OWCY!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feliks Dzierżyński Nikt się nie zgłosi... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.08.05, 23:12 ...bo jeśli jakiś właściciel jest, to aby odzyskać owieczkę, musiałby pokazać pozwolenia, zezwolenia, pozwolenia na zeawolenia, opłaty, kwity i całą tonę innych papierów! Odpowiedz Link Zgłoś