dorismam 22.08.05, 11:02 Czy ktoś zna namiary na forum któregoś z tych miast. Bardzo proszę o info na priva Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 23.08.05, 13:56 o ja tez bym chciała bo to gazetowe to jakies martwe Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 14.09.05, 00:43 Ja też jestem z tych stron...może ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 27.09.05, 16:37 No coś mało nas jest z tych stron. A forum w Grodzisku, to chyba nie ma ...? Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 27.09.05, 16:37 No coś mało nas jest z tych stron. A forum w Grodzisku, to chyba nie ma ...? Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 28.09.05, 17:21 jest ale prawie martwe: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=337 ja miałam nadzieje na cos moze poza gazetą i żywsze Odpowiedz Link Zgłoś
dorota.dent Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 23.12.05, 15:00 a ja jestemz Milanówka Odpowiedz Link Zgłoś
baas1 Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 03.01.06, 20:03 Też jestem zainteresowana, bo jestem nowa w tych okolicach i trochę jak dziecko we mgle. Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 04.01.06, 14:15 No to witam, ba ja będę nowa od wrzesnia br. Odpowiedz Link Zgłoś
susy11 Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 07.01.06, 22:05 ja też jestem z Grodziska (tzn.obecnie nie mieszkam, ale tak się czuję;) Może założymy jakieś własne formu?? Bo na gazetowym to martwa cisza.. Czekam na propozycję.. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 11.01.06, 15:34 pomysł nie jest zły ale boję sie ze bedziemy jedynymi forumowiczkami na nim :-) Odpowiedz Link Zgłoś
susy11 Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 11.01.06, 21:40 może nie będzie tak źle:) czasem ktoś z Grodziska się ujawnia na edziecku.. Masz fajnego synka.. Moja córeczka ma juz 1,5roczku - już nie pamiętam jak to jest z takim maluszkiem:) Jestem z nią w domu cały czas - jest to już trochę monotonne, więc zaczynam szukać pracy. A Ty siedzisz w domu,czy pracujesz? POZdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 11.01.06, 23:12 dzieki:-) siedze jeszcze w domu bo mam macierzyński ale od marca wracam do pracy i nie powiem ciesze sie bo nie nadaje sie do siedzenia w domu, najchetniej jednak zabrałabym synka ze soba Odpowiedz Link Zgłoś
susy11 Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 12.01.06, 12:16 czyli masz już opiekę nad synkiem?? Bo ja mam jeszcze ten problem, że musiałabym, kogoś znaleźć - i to pewnie obcego, bo z rodziny, ani znajomych nikt nie może się zająć mała:( I to jest największy problem... Odpowiedz Link Zgłoś
dorismam Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 12.01.06, 15:04 Hej, hej - jeszcze ja jestem. Wątek dawno założony, a co chwila sie ktoś dopisuje - ....co będzie za 5 lat? ;) Ale fajnie macie w domciu z dziećmi. Ja na początku też myslałam, że fajnie wrócić do pracy, ale w pracy myśli cały czas w kierunku domu. Najgorzej jak dzieciaczek chory!. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 12.01.06, 15:30 właśnie rozpoczełam poszukiwania. i mam juz pierwsze kandydatki. natomist wczoraj jedna sie umówiła i nie przyszła, jak bedziesz chciała na privie podam Ci jej namiary, zebys tez sie nie nadziała a wiecie co, to ja moze założe to forum... Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Forum Grodzisk Maz., Milanówek 12.01.06, 15:35 zapraszam: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36342 Odpowiedz Link Zgłoś