Dodaj do ulubionych

Nie odejdę z tego forum.

01.09.02, 19:55
Nie odejdę z tego forum, zresztą wogóle z forum GW.
Może to jest gorzką pigułką dla wielu spośród tu bywających - trudno.
Forum, jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, nie tylko dla
atakujących, ale i dla atakowanych.
Obserwuj wątek
    • ^o-o^ Re: Nie odejdę z tego forum. 01.09.02, 20:01
      sloggi napisał:

> Nie odejdę z tego forum, zresztą wogóle z forum GW.
      > Może to jest gorzką pigułką dla wielu spośród tu bywających - trudno.
      > Forum, jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, nie tylko dla
      > atakujących, ale i dla atakowanych.
      >
      • sloggi Re: Nie odejdę z tego forum. 01.09.02, 20:04
        To jest tak, że widać w niektórych przypadkach prawdziwe "ja" niektórych
        egzemplarzy :(
        • Gość: pan_laga sloggan - skończ te histerie na swój temat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:00
          sloggi napisał:

> To jest tak, że widać w niektórych przypadkach prawdziwe "ja" niektórych
          > egzemplarzy :(
          >
      • Gość: Mar to jest.. IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 01.09.02, 20:17
        ^o-o^ napisał:

> Ho, hoooo! Widzę, że ktoś tu zasmakował bycia zwierzyną łowną. Nooo i jak to
        > jest?

MASOCHIZM i fascynacja ofiary katem...
      • Gość: pan_laga Re: Nie odejdę z tego forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:05
        ^o-o^ napisał:

> sloggi napisał:
        >
        > > Nie odejdę z tego forum, zresztą wogóle z forum GW.
        > > Może to jest gorzką pigułką dla wielu spośród tu bywających - trudno.
        > > Forum, jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, nie tylko dla
        > > atakujących, ale i dla atakowanych.
        > >
    • sloggi Re: Nie odejdę z tego forum. 01.09.02, 20:41
      Mar
      Wykaż się inteligencją i nie nisz moich wątków - nie pasują Ci, to je omijaj.
      • Gość: Mar ależ bardzo mi pasują IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 01.09.02, 20:49
        sloggi napisał:

> Mar
        > Wykaż się inteligencją i nie nisz moich wątków - nie pasują Ci, to je omijaj.
        >
        • sloggi Re: ależ bardzo mi pasują 01.09.02, 20:51
          Psujesz te wątki - rozumiesz to czy nie - wątek o muzeum jest tego najlepszym
          przykładem.
          • ^o-o^ Re: ależ bardzo mi pasują 01.09.02, 20:59
            sloggi napisał:

> Psujesz te wątki - rozumiesz to czy nie - wątek o muzeum jest tego najlepszym
            > przykładem.
            >
          • Gość: pan_laga Re: ależ bardzo mi pasują IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:08
            sloggi napisał:

> Psujesz te wątki - rozumiesz to czy nie - wątek o muzeum jest tego najlepszym
            > przykładem.

o czym jest ten wątek i jak go mar niszczy ? pytam poważnie.
            amen
            pan laga

• Gość: Znawca Re: ależ bardzo mi pasują IP: *.pl 01.09.02, 23:16
              Gość portalu: pan_laga napisał(a):

> o czym jest ten wątek i jak go mar niszczy ? pytam poważnie.

Wątek Panie Lago jest obok, znaczy na forum warszawskim dzisiejszym.
              • Gość: pan_laga kiepski znawca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:45
                Gość portalu: Znawca napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
                >
                > > o czym jest ten wątek i jak go mar niszczy ? pytam poważnie.
                >
                > Wątek Panie Lago jest obok, znaczy na forum warszawskim dzisiejszym.

nie zrozumiałeś o co pytałem. sloggi zwracal się do mar-a, by ten nie niszczył
                jego czyli sloggiego wątków. to ja zapytałem o czym jest ten, konkretny wątek
                założony przez sloggiego, co to go moze mar niszczy. TEN WĄTEK, a nie wątek
                obok.
                amen
                pan laga
                • Gość: Znawca Re: kiepski znawca IP: *.pl 02.09.02, 00:23

> nie zrozumiałeś o co pytałem. sloggi zwracal się do mar-a, by ten nie
                  >niszczył jego czyli sloggiego wątków. to ja zapytałem o czym jest ten,
                  >konkretny wątek założony przez sloggiego, co to go moze mar niszczy. TEN
                  >WĄTEK, a nie wątek obok.

Oj, Panie Lago, wydawało mi się, że najprościej będzie wskazać ten wątek, byś
                  go mógł sam przeczytać i ocenić o czym on naprawdę jest (i czy Mar go
                  zniszczył, czy też może nie). Skoro jednak chcesz konkretów to wyjaśniam:
                  Sloggi zaczął wieczorne bajdurzenie swoje, zagajając o muzeach do których
                  rzekomo chodzi i chodzić chciałby (tylko mu biedaczkowi czas nie pozwala),
                  natomiast zdenerwowana publika w-wska z miejsca wytknęła Sloggiemu inne, mniej
                  wytworne posty jego, czym się biedaczyna zdenerwował i zamilkł obrażony.
                  • Gość: pan_laga Re: kiepski znawca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 00:40
                    Gość portalu: Znawca napisał(a):

> Gość portalu: pan_laga napisał(a):
                    >
                    > > nie zrozumiałeś o co pytałem. sloggi zwracal się do mar-a, by ten nie
                    > >niszczył jego czyli sloggiego wątków. to ja zapytałem o czym jest ten,
                    > >konkretny wątek założony przez sloggiego, co to go moze mar niszczy. TEN
                    > >WĄTEK, a nie wątek obok.
                    >
                    > Oj, Panie Lago, wydawało mi się, że najprościej będzie wskazać ten wątek, byś
                    > go mógł sam przeczytać i ocenić o czym on naprawdę jest (i czy Mar go
                    > zniszczył, czy też może nie). Skoro jednak chcesz konkretów to wyjaśniam:
                    > Sloggi zaczął wieczorne bajdurzenie swoje, zagajając o muzeach do których
                    > rzekomo chodzi i chodzić chciałby (tylko mu biedaczkowi czas nie pozwala),
                    > natomiast zdenerwowana publika w-wska z miejsca wytknęła Sloggiemu inne,
                    mniej
                    > wytworne posty jego, czym się biedaczyna zdenerwował i zamilkł obrażony.

na miłość boską !!!!!!!!!!! nie rozumiesz !!!!!!!zostaw to muzeum !!!!!!!!!!!
                    sloggi mówił o niszczeniu wątków, a nie wątku. czyli ten wątek, TEN< kura mać,
                    w którym wlasnie piszemy TERAZ, też zalozył sloggi i ja chce by on odpowiedział
                    o czym jest TEN wątek i jak TEN wątek mar niszczy. też ten. obok tego o muzeum
                    i obok innych. TEN TU. blagam. nie odpowiadaj. boję sie, ze o muzeum będzie.
                    niech sloggi odpowie.
                    amen
                    pan laga
        • Gość: lelu Re: ależ bardzo mi pasują IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 20:52
          Mar, waź te tabletki teraz. tylko popij. Szybciej zadziałają.
    • Gość: Julia Roberts [...] IP: *.pl 01.09.02, 21:14
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: pan_laga OT / Jula......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:16
        Gość portalu: Julia Roberts napisał(a):

> Sloggi nie odchodź tylko pisz więcej o męskich ptakach,ich kolorach i tym
        > podobnych.

tej, jula - masz super nogi ! podobno zamążposzłaś. to prawda, ze męża
        zakupiłas byłaś od jego żony ?
        amen
        pan laga
        /i moze niech się sloggi nie kryje z tekstami o drążkach zmiany biegów na forum
        łomianki, tylko tu zasuwa. chodzi w końcu o WARSZAWSKIE drązki/
        • Gość: Julia Roberts Re: OT / Jula......... IP: *.pl 01.09.02, 23:22

> Gość portalu: Julia Roberts napisał(a):
          >
          > > Sloggi nie odchodź tylko pisz więcej o męskich ptakach,ich kolorach i tym
          > > podobnych.
          >
          > tej, jula - masz super nogi ! podobno zamążposzłaś. to prawda, ze męża
          > zakupiłas byłaś od jego żony ?
          > amen
          > pan laga
          > /i moze niech się sloggi nie kryje z tekstami o drążkach zmiany biegów na
          forum
          >
          > łomianki, tylko tu zasuwa. chodzi w końcu o WARSZAWSKIE drązki/
          ---------
          Sławny Lago , napisałeś do mnie.A jak cię tak kocham! Gdybym wiedziała,że do
          mnie napiszesz w życiu nie kupiłabym tamtego męża.
    • iwo_ Re: Dobrze, że zostajesz! :) 02.09.02, 01:32
    • Gość: jucha Re: Nie odejdę z tego forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 13:35
      Ja Cie Sloggi niewyganiam sam wiesz ze to prawada
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka