sloggi 01.09.02, 19:55 Nie odejdę z tego forum, zresztą wogóle z forum GW. Może to jest gorzką pigułką dla wielu spośród tu bywających - trudno. Forum, jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, nie tylko dla atakujących, ale i dla atakowanych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
^o-o^ Re: Nie odejdę z tego forum. 01.09.02, 20:01 sloggi napisał: > Nie odejdę z tego forum, zresztą wogóle z forum GW. > Może to jest gorzką pigułką dla wielu spośród tu bywających - trudno. > Forum, jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, nie tylko dla > atakujących, ale i dla atakowanych. > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Nie odejdę z tego forum. 01.09.02, 20:04 To jest tak, że widać w niektórych przypadkach prawdziwe "ja" niektórych egzemplarzy :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga sloggan - skończ te histerie na swój temat IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:00 sloggi napisał: > To jest tak, że widać w niektórych przypadkach prawdziwe "ja" niektórych > egzemplarzy :( > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar to jest.. IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 01.09.02, 20:17 ^o-o^ napisał: > Ho, hoooo! Widzę, że ktoś tu zasmakował bycia zwierzyną łowną. Nooo i jak to > jest? MASOCHIZM i fascynacja ofiary katem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: Nie odejdę z tego forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:05 ^o-o^ napisał: > sloggi napisał: > > > Nie odejdę z tego forum, zresztą wogóle z forum GW. > > Może to jest gorzką pigułką dla wielu spośród tu bywających - trudno. > > Forum, jak sama nazwa wskazuje jest dla wszystkich, nie tylko dla > > atakujących, ale i dla atakowanych. > > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Nie odejdę z tego forum. 01.09.02, 20:41 Mar Wykaż się inteligencją i nie nisz moich wątków - nie pasują Ci, to je omijaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mar ależ bardzo mi pasują IP: 2.4.STABLE* / 10.2.13.* 01.09.02, 20:49 sloggi napisał: > Mar > Wykaż się inteligencją i nie nisz moich wątków - nie pasują Ci, to je omijaj. > Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: ależ bardzo mi pasują 01.09.02, 20:51 Psujesz te wątki - rozumiesz to czy nie - wątek o muzeum jest tego najlepszym przykładem. Odpowiedz Link Zgłoś
^o-o^ Re: ależ bardzo mi pasują 01.09.02, 20:59 sloggi napisał: > Psujesz te wątki - rozumiesz to czy nie - wątek o muzeum jest tego najlepszym > przykładem. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: ależ bardzo mi pasują IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:08 sloggi napisał: > Psujesz te wątki - rozumiesz to czy nie - wątek o muzeum jest tego najlepszym > przykładem. o czym jest ten wątek i jak go mar niszczy ? pytam poważnie. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: ależ bardzo mi pasują IP: *.pl 01.09.02, 23:16 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > o czym jest ten wątek i jak go mar niszczy ? pytam poważnie. Wątek Panie Lago jest obok, znaczy na forum warszawskim dzisiejszym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga kiepski znawca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:45 Gość portalu: Znawca napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > o czym jest ten wątek i jak go mar niszczy ? pytam poważnie. > > Wątek Panie Lago jest obok, znaczy na forum warszawskim dzisiejszym. nie zrozumiałeś o co pytałem. sloggi zwracal się do mar-a, by ten nie niszczył jego czyli sloggiego wątków. to ja zapytałem o czym jest ten, konkretny wątek założony przez sloggiego, co to go moze mar niszczy. TEN WĄTEK, a nie wątek obok. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca Re: kiepski znawca IP: *.pl 02.09.02, 00:23 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > nie zrozumiałeś o co pytałem. sloggi zwracal się do mar-a, by ten nie >niszczył jego czyli sloggiego wątków. to ja zapytałem o czym jest ten, >konkretny wątek założony przez sloggiego, co to go moze mar niszczy. TEN >WĄTEK, a nie wątek obok. Oj, Panie Lago, wydawało mi się, że najprościej będzie wskazać ten wątek, byś go mógł sam przeczytać i ocenić o czym on naprawdę jest (i czy Mar go zniszczył, czy też może nie). Skoro jednak chcesz konkretów to wyjaśniam: Sloggi zaczął wieczorne bajdurzenie swoje, zagajając o muzeach do których rzekomo chodzi i chodzić chciałby (tylko mu biedaczkowi czas nie pozwala), natomiast zdenerwowana publika w-wska z miejsca wytknęła Sloggiemu inne, mniej wytworne posty jego, czym się biedaczyna zdenerwował i zamilkł obrażony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga Re: kiepski znawca IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.02, 00:40 Gość portalu: Znawca napisał(a): > Gość portalu: pan_laga napisał(a): > > > nie zrozumiałeś o co pytałem. sloggi zwracal się do mar-a, by ten nie > >niszczył jego czyli sloggiego wątków. to ja zapytałem o czym jest ten, > >konkretny wątek założony przez sloggiego, co to go moze mar niszczy. TEN > >WĄTEK, a nie wątek obok. > > Oj, Panie Lago, wydawało mi się, że najprościej będzie wskazać ten wątek, byś > go mógł sam przeczytać i ocenić o czym on naprawdę jest (i czy Mar go > zniszczył, czy też może nie). Skoro jednak chcesz konkretów to wyjaśniam: > Sloggi zaczął wieczorne bajdurzenie swoje, zagajając o muzeach do których > rzekomo chodzi i chodzić chciałby (tylko mu biedaczkowi czas nie pozwala), > natomiast zdenerwowana publika w-wska z miejsca wytknęła Sloggiemu inne, mniej > wytworne posty jego, czym się biedaczyna zdenerwował i zamilkł obrażony. na miłość boską !!!!!!!!!!! nie rozumiesz !!!!!!!zostaw to muzeum !!!!!!!!!!! sloggi mówił o niszczeniu wątków, a nie wątku. czyli ten wątek, TEN< kura mać, w którym wlasnie piszemy TERAZ, też zalozył sloggi i ja chce by on odpowiedział o czym jest TEN wątek i jak TEN wątek mar niszczy. też ten. obok tego o muzeum i obok innych. TEN TU. blagam. nie odpowiadaj. boję sie, ze o muzeum będzie. niech sloggi odpowie. amen pan laga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelu Re: ależ bardzo mi pasują IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.09.02, 20:52 Mar, waź te tabletki teraz. tylko popij. Szybciej zadziałają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Roberts [...] IP: *.pl 01.09.02, 21:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan_laga OT / Jula......... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.02, 23:16 Gość portalu: Julia Roberts napisał(a): > Sloggi nie odchodź tylko pisz więcej o męskich ptakach,ich kolorach i tym > podobnych. tej, jula - masz super nogi ! podobno zamążposzłaś. to prawda, ze męża zakupiłas byłaś od jego żony ? amen pan laga /i moze niech się sloggi nie kryje z tekstami o drążkach zmiany biegów na forum łomianki, tylko tu zasuwa. chodzi w końcu o WARSZAWSKIE drązki/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julia Roberts Re: OT / Jula......... IP: *.pl 01.09.02, 23:22 Gość portalu: pan_laga napisał(a): > Gość portalu: Julia Roberts napisał(a): > > > Sloggi nie odchodź tylko pisz więcej o męskich ptakach,ich kolorach i tym > > podobnych. > > tej, jula - masz super nogi ! podobno zamążposzłaś. to prawda, ze męża > zakupiłas byłaś od jego żony ? > amen > pan laga > /i moze niech się sloggi nie kryje z tekstami o drążkach zmiany biegów na forum > > łomianki, tylko tu zasuwa. chodzi w końcu o WARSZAWSKIE drązki/ --------- Sławny Lago , napisałeś do mnie.A jak cię tak kocham! Gdybym wiedziała,że do mnie napiszesz w życiu nie kupiłabym tamtego męża. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jucha Re: Nie odejdę z tego forum. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.02, 13:35 Ja Cie Sloggi niewyganiam sam wiesz ze to prawada Odpowiedz Link Zgłoś