Gość: tpi0 IP: *.el-4100100.acn.pl 23.11.01, 23:15 i nocne marty też :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palker Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:38 i ja pozdrawiam bezsennych, których na dodatek nie widać na forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:46 Masz pocztówke na poczcie emaliowanej :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:50 Tak po prawdzie to chce mi się okropnie spać, ale paluszki nie chcą się oderwać od klawiaturki. Pozdrawiam wszystkich. Fajowo, że nie śpicie. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:53 Wiataj po przerwce malutkiej i pobuszuj tu razem z nami przez chwilkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: *.el-4100100.acn.pl 23.11.01, 23:54 Kto jeszcze nie śpi? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:52 palker napisał(a): > Masz pocztówke na poczcie emaliowanej :-)) Pocztówkie? A z ładnym widoczkiem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:54 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > Masz pocztówke na poczcie emaliowanej :-)) > > Pocztówkie? A z ładnym widoczkiem? :) > O ten widoczek najbardziej chodzi :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 24.11.01, 00:47 palker napisał(a): > zdzicha napisał(a): > > > palker napisał(a): > > > > > Masz pocztówke na poczcie emaliowanej :-)) > > > > Pocztówkie? A z ładnym widoczkiem? :) > > > O ten widoczek najbardziej chodzi :-)) Prawdę mówiąc nie wiem co to za symbolika, ale część "białołeckich" się ubawiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:55 Ale nosa mam - widzę, że ruch jakiś się zaczął:-)) Witajcie, witajcie!! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 23.11.01, 23:57 beata_ napisał(a): > Ale nosa mam - widzę, że ruch jakiś się zaczął:-)) > Witajcie, witajcie!! Ruch, jak na rondzie w kształcie ósemki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: *.el-4100100.acn.pl 23.11.01, 23:59 A wy wkoło o tym rondzie :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 24.11.01, 00:03 Jako twór kołowaty rondo ma to do siebie, że się o nim wkoło:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 24.11.01, 00:22 beata_ napisał(a): > Jako twór kołowaty rondo ma to do siebie, że się o nim wkoło:-)) Widzę, że zamiast czarować, usiłujesz forumowicza skołować :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 24.11.01, 00:35 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Jako twór kołowaty rondo ma to do siebie, że się o nim wkoło:-)) > > Widzę, że zamiast czarować, usiłujesz forumowicza skołować :-) Ja czaruję nie kołuję, wszystkich marków przywołuję:-) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 24.11.01, 00:51 palker napisał(a): > Ruch, jak na rondzie w kształcie ósemki :-) Nasze rondo jest okrągłe jak księzyc w pełni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: *.el-4100100.acn.pl 24.11.01, 00:02 A mieliśmy dzisiaj grać w scrabble? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: *.el-4100100.acn.pl 24.11.01, 00:50 Nie żebym miał coś mądrego do powiedzenia, ale mamy 2500 i to tyle :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: *.el-4100100.acn.pl 24.11.01, 22:47 Witam wszystkich ponownie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: witam nocnych marków IP: *.acn.waw.pl 24.11.01, 22:51 Cześć, dobrze, ze wspomagasz:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.el-4100100.acn.pl 25.11.01, 00:24 No to lista obecności: Palker jest Beato jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.el-4100100.acn.pl 25.11.01, 00:31 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > No to lista obecności: > Palker jest > Beata jest Kuleczko jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.el-4100100.acn.pl 25.11.01, 00:39 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > No to lista obecności: > > Palker jest > > Beata jest > > Kulki nie ma > Zdzicha? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? 25.11.01, 00:25 Porządku wszak pilnować trzeba:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 25.11.01, 00:41 beata_ napisał(a): > Porządku wszak pilnować trzeba:-)))) To gdzie ty pilnujesz: tu czy na ROWie? A moze z ROWu stukasz? Jeśli tak to ci herbatę w termosie podrzucę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? 25.11.01, 00:52 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Porządku wszak pilnować trzeba:-)))) > > To gdzie ty pilnujesz: tu czy na ROWie? > A moze z ROWu stukasz? Jeśli tak to ci herbatę w termosie podrzucę. Na razie pilnuję tutaj, ale jak na ROW będę szła to dam ci znać - herbatką nie pogardzę, z wdzięcznością przyjmę:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Czy już wszyscy śpią? 25.11.01, 02:58 Kiedyś ktoś napisał: ,,Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palker Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.11.01, 11:58 sloggi napisał(a): > Kiedyś ktoś napisał: > ,,Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś " Ale wyszło nocny Marcinie, że: "Ktoś spać musi, aby czuwać mógł ktoś" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.chello.pl 25.11.01, 19:26 Czy ktoś tej nocy będzie przy klawiaturze po 23.00? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.acn.waw.pl 25.11.01, 19:28 A co, szykuje się coś ciekawego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.chello.pl 25.11.01, 19:30 coś tam będę sobie pisać i dlatego pytam, czy warto robić przerwy rzucać okiem na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.acn.waw.pl 25.11.01, 19:34 Okiem rzucać zawsze warto - byle nie czym innym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.chello.pl 25.11.01, 21:58 Okiem, a czasem krótkim zadankiem. Obiecałam (sobie i innym), że w sprawach tych, co wiecie, a których większość forumowiczów ma juz dosyć, wypowiem się tylko zapytana. Teraz to taboo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rita Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 25.11.01, 22:50 Tylko nie reaguj, jak motłoch coś będzie od Ciebie chciał, np. ten xyz albo te cyferki, olewaj ich. Jak ich zignorujemy wszyscy, to sobie pójdą, bo im się znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 00:26 Kunce zapytała czy ktoś będzie po 23. Jest po 00 jest ktoś? Kulka Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 00:37 k_kula napisał(a): > Kunce zapytała czy ktoś będzie po 23. Jest po 00 jest ktoś? Kulka Zawsze możesz liczyc na wzajemność :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:39 To jest to co tygryski lubią najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 00:40 Cześć Kuleczko! Nie wiem co poprzednik miał na myśli, ale ja jestem i już znikam niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:41 Kolorowych. Uważaj rano. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 00:45 Dzieki, będe uważac - opony letnie mam:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czy już wszyscy śpią? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 26.11.01, 00:48 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!! Ja zresztą też al chcę kapcie zmienić koło wtorku (najpierw pewnie w coś wjadę a potem dostanę przyspieszenia). Ale teraz sza... AAA kotki dwa szarobure obydwa. Ach śpij kochanie...... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 11:50 Nooo, moje drogie... ja dziś wykonałam mistrzostwo świata w narciarstwie alpejskim pokonując wyjazd z garażu na letnich oponach... i jeszcze do tego mam jedno koło krzywe... Ale jak tylko mi się wyprostuje, zmieniam gumy na zimowe i śniegi mi niestraszne będą :) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 12:33 Jesteś super. Ja dzisaij jechałem z kumpelą do pracy samochodem również na oponach letnich. Droga jak ślizgawka. Jechaliśmy 20 km/h. zajebiście jak hamowało się... Miałem wiele zabawy... Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 19:06 zdzicha napisał(a): Ale jak tylko mi się wyprostuje, zmieniam gumy na zimowe i śniegi mi niestraszne będą :) O, prosze, co ja widze...? Ulanska dusza sie u Zdzichy odzywa. Chyba nalezy zadbac o jakiegos straznika, coby sie zanadto nie rozszlala (ta dusza). Wyglada na to, ze ktos musi w tym wzgledzie pilnowac kierowcy Zdzichy. Czy Wy widzicie, jakie ja mam ciezkie zycie?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 22:13 Ania! Najwiekszy problem, to brak duszy. A zatem nie jest tak źle, jak czasem nam sie wydaje:-) Pozdrawiam "Zestaw dendrologiczo-owocowy Nr 1" (innej numeracji nie przewiduję). Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 22:56 Oooo, Palker, moj drogi, jeden numer dla nas obydwu..? To chyba za malo. I jeszcze ktos sobie pomyli drzewo z jablkiem, jablko z kwiatkiem, kwiatek z pszczolka.. A propos duszy; a jak dusza jakos smetna... Ale moze jutro na resztki sniegu zaswieci slonce. Tylko wtedy to dopiero sie zrobi slizgawka na podjezdzie do garazu.. Jak sie zaklada lancuch na krzywe kolo? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 23:16 e-mania napisał(a): > Oooo, Palker, moj drogi, jeden numer dla nas obydwu..? > To chyba za malo. I jeszcze ktos sobie pomyli drzewo z jablkiem, jablko z > kwiatkiem, kwiatek z pszczolka.. > A propos duszy; a jak dusza jakos smetna... > Ale moze jutro na resztki sniegu zaswieci slonce. > Tylko wtedy to dopiero sie zrobi slizgawka na podjezdzie do garazu.. > Jak sie zaklada lancuch na krzywe kolo? > > > > Chodziło o to, że jako "zestaw unikalny" jesteście u mnie na pierwszym miejscu w katalogu ULUBIONE. A o numerki spierać sie nie będę, wszak "boh trojcu ljiubit' " PS Łańcuch na koło krzywe zakłada sie identycznie, jak na proste. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 23:23 palker napisał(a): > Chodziło o to, że jako "zestaw unikalny" jesteście u mnie na pierwszym miejscu > w > katalogu ULUBIONE. > A o numerki spierać sie nie będę, wszak "boh trojcu ljiubit' " Nie smialam, no nie smialam do siebie dopuscic tak wlasnie (jak wyzej) milego podejrzenia. BTW, "trojcu"? Nigdy nie mozna doczekac sie stuprocentowego uznania:( > Łańcuch na koło krzywe zakłada sie identycznie, jak na proste. :-) Ha! I myslisz, ze to jest proste? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czy już wszyscy śpią? 26.11.01, 23:58 e-mania napisał(a): > palker napisał(a): > > Chodziło o to, że jako "zestaw unikalny" jesteście u mnie na pierwszym mie > jscu > > w > > katalogu ULUBIONE. > > A o numerki spierać sie nie będę, wszak "boh trojcu ljiubit' " > > Nie smialam, no nie smialam do siebie dopuscic tak wlasnie (jak wyzej) milego > podejrzenia. > BTW, "trojcu"? Nigdy nie mozna doczekac sie stuprocentowego uznania:( > > > Łańcuch na koło krzywe zakłada sie identycznie, jak na proste. :-) > Ha! I myslisz, ze to jest proste? > какая тройка, ничего не понимаю... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 00:13 Czy mogę odpowiedź przemailować? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzej! Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 00:21 ja sie bukw kiedyś uczyłem... ale darujcie to pismo krzesełkowe.. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 08:18 Zdzisieńko, a jak Ty to robisz, że cyrylicą piszesz ? Możesz mnie poinstruować ? Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 09:02 Przyjdź na najbliższe spotkanie forum, to Ci Zdzisieńka ustnie wszystko wytłumaczy Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 09:17 eela napisał(a): > Przyjdź na najbliższe spotkanie forum, to Ci Zdzisieńka ustnie wszystko > wytłumaczy Tak właśnie! A w miedzyczasie możesz zrobić tak: Start ->Ustawienia ->Panel Sterowania ->Klawiatura ->Język -> Dodaj ->Rosyjski и уже можем по русски говорить. Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 08:59 sloggi napisał(a): > Kiedyś ktoś napisał: > ,,Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś " Tadeusz Kubiak Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 09:10 Ja muszę pilnować Domu i trudno mi się z Niego wyrwać, zresztą ja jestem kobieta pracująca i połowę dnia mnie w tym Domu i tak nie ma , niestety :-) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 21:50 Zdzisiu, k sażalenju nie możem pagawarit po russki, patamu szto moj muż nie razriesził mienia niczewo izmieniat w kampjutierie :-( Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Как неприят 27.11.01, 22:03 Это не нравится мне... Поздравлаю вас Здзиха Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Как неприя 27.11.01, 22:13 мне тоże Это не нравится ...Поздравлаю tebя Gdybyś mi wklepała cały alfabet cyrylicą, to może udałoby mi się coś napisać metodą kopiowania i wklejania poszczególnych bukw :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Как неприя 27.11.01, 22:22 garma napisał(a): > мне тоże Это не > 085;равится ...Поз& > #1076;равлаю tebя > Gdybyś mi wklepała cały alfabet cyrylicą, to może udałoby mi się coś napisać > metodą kopiowania i wklejania poszczególnych bukw :-) Cześć dziewczyny wieczorkiem, aleście sobie zabawę wynalazły:-))))))) Ps Mam niejakie wrażenie, że pozdrowienia są jakoś inaczej, ale nie mogę sobie przypomnieć jak...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuleczka Re: Как неприя IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:26 pu wsiegda budziet sońce, pu wsiegda budziet niebo, ...., pu wsiegda budu ja ha ha ha Hello everyone I wonder... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Как неприя 27.11.01, 22:35 Wiecie, jako dziecko śpiewałam 'busiegda...itd' i nie potrafiłam zgadnąć, co to może być:-)))) Ps. Kulka, ty nie bądź taki Stivie Wonder...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Mała poprawka - do Kuleczki 27.11.01, 22:39 Привет! Пусть - niech Солнце - twarda wymowa, bez zmiękczenia "ń" :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Нет проблем 27.11.01, 22:32 Prego, signorina! Come vuoi :) Аа Бб Вв Гг Дд Ее Ёё Жж Зз Ии Йй Кк Лл Мм Нн Оо Пп Рр Сс Тт Уу Фф Хх Цц Чч Шш Щщ Ъъ Ыы Ьь Ээ Юю Яя Алфавит уже мы знаем Уже пишем и читаем И все буквы по порядке Без ошибки называем :))) Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Нет пробле 27.11.01, 22:39 Аа Бб Вв Гг Дд Ее Ёё Жж Зз Ии Йй Кк Лл Мм Нн Оо Пп Рр Сс Тт Уу Фф Хх Цц Чч Шш Щщ Ъъ Ыы Ьь Ээ Юю Яя Здзися,cпacибa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuleczka Re: Нет пробле IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:40 "Bajla! sexy thing... bajla morena, let me see dance baby... yeah... tequilla bum bum" a pamiętacie "Kochanie jak się masz" buty za kolano i posuwiste okrąglaste ruchy dłonią... co to były za czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Нет пробле 27.11.01, 22:44 Gość portalu: Kuleczka napisał(a): > "Bajla! sexy thing... bajla morena, let me see dance baby... yeah... tequilla > bum bum" a pamiętacie "Kochanie jak się masz" buty za kolano i posuwiste > okrąglaste ruchy dłonią... co to były za czasy... Patrzcie, jaka dorosła - a nie wygląda:-))))) Kuleczko, ja cały czas mam jakieś podejrzenia...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 22:35 garma napisał(a): > Ja muszę pilnować Domu i trudno mi się z Niego wyrwać, zresztą ja jestem > kobieta pracująca i połowę dnia mnie w tym Domu i tak nie ma , niestety :-) Garmuniu! Proponuje numerek "na ślimaczka". Bierzesz domek na plecki i przychodzisz na spotkanie. Zresztą mężusiowi też się coś należy. Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 22:44 Palkerku, to nie jest takie proste :-) Wiesz co, mój mąż zaśmiewał się do łez, jak przeczytał Twoją emalię do mnie zaczynającą się od słowa "Garmuniu". Już zaczął mnie tak nazywać :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 22:46 garma napisał(a): > Palkerku, to nie jest takie proste :-) > Wiesz co, mój mąż zaśmiewał się do łez, jak przeczytał Twoją emalię do mnie > zaczynającą się od słowa "Garmuniu". Już zaczął mnie tak nazywać :-))) Ha! A komu to 'zawdzięczasz'?:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czy już wszyscy śpią? 27.11.01, 22:48 garma napisał(a): > Palkerku, to nie jest takie proste :-) > Wiesz co, mój mąż zaśmiewał się do łez, jak przeczytał Twoją emalię do mnie > zaczynającą się od słowa "Garmuniu". Już zaczął mnie tak nazywać :-))) Pozdrów swego Garmena serdecznie. Już to powinno go zachęcić do naszych ..PSI Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 27.11.01, 22:45 Nu szto wy, s uma saszli? Jak zacznę razem z wami robić te klawiaturowo-cyrylicowe eksperymenty, to jak nic znowu mi sie komp powiesi. A tak wogóle to najserdeczniej i najmilej jak potrafię, witam wszystkich :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuleczka Re: witam nocnych marków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 27.11.01, 22:55 Ja witam też wszystkich! Kolejno odlicz!!!!!!!!!! ~Kuleczka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: witam nocnych marków IP: *.chello.pl 28.11.01, 22:02 Melduję się na rozkaz. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 28.11.01, 22:24 beata_ napisał(a): > Kuleczka for ever:-)))) Można tylko pozazdrościć temu Everowi :-) Witam w Nightmarkecie! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 28.11.01, 22:26 palker napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Kuleczka for ever:-)))) > > Można tylko pozazdrościć temu Everowi :-) > > Witam w Nightmarkecie! Witam i ja! Skąd wiedziałeś, że o niego mi własnie chodziło?:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: witam nocnych marków 28.11.01, 22:31 Bo Palker jest wszystkowiedzący.... Hello everyone Everybody loves somebody sometimes! Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 28.11.01, 22:37 palker napisał(a): > Witam w Nightmarkecie! A czym pohandlujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: A tak przy okazji... 28.11.01, 23:00 zdzicha napisał(a): > Pozdrowienia od e-M-Ani :) Egoistycznie zawłaszczam te pozdrowienia. Kto pierwszy, ten lepszy:-) Pozdrowienia odwzajmniam z największą przyjemnością. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: A tak przy okazji... 28.11.01, 23:05 palker napisał(a): > Egoistycznie zawłaszczam te pozdrowienia. Kto pierwszy, ten lepszy:-) > Pozdrowienia odwzajmniam z największą przyjemnością. Powiem Ci w zaufaniu... pozdrawiani pozdrawiają pozdrawiających :) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 28.11.01, 22:53 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > Witam w Nightmarkecie! > > A czym pohandlujemy? > Jak zwykle, handel wymienny, bo tylko przy necie mogę odpocząć od brudnych pieniędzy. A towar?: myśli za myśli, słowa za słowa.. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 28.11.01, 22:56 palker napisał(a): > ...bo tylko przy necie mogę odpocząć od brudnych > pieniędzy. No tak... przecież księgowy mafii :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:01 k_kula napisał(a): > oko za oko ząb za ząb - Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:01 A może więcej by kto chciał...? Mam na zbyciu akurat :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:07 No ile ile Kto da więcej X kilogramów po raz pierwszy po raz drugi po raaaaaaaaaaaaaaaaaz tttttttttrrrrrrrzzzzzzzeeeeeeeecccccccccciiiiiiiiii, SPRZEDANE pani w rzędzie.......... Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:10 k_kula napisał(a): > oko za oko ząb za ząb - Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:12 ok to już moje 10 i beaty.... jak tak dalej p ójdzie to rzucam gimnastyke Odpowiedz Link Zgłoś
e-mania Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:21 Ja sie zglaszam po towar na zbyciu. Strasznie marzne tej zimy. "Dobrzy" doradcy mowia, ze powinnam sie zaokraglic. Moze maja racje. A wtedy zmienilabym "ksywe" na "owalna" na przyklad. Nie, to brzmi zle. Kuleczka byc nie moze, bo juz zajete. Poprosze o wymyslenie jakiegos 'okraglego' nicka. PS. Moge wziac 5 kg, nie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
k_kula Re: witam nocnych marków 28.11.01, 23:31 Sprzedane Może rondo, rondelek....tylko nie krzycz na razie mi nic inngo nie przychodzi do glowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: 195.117.110.* 29.11.01, 09:02 e-mania napisał(a): > Ja sie zglaszam po towar na zbyciu. > Strasznie marzne tej zimy. "Dobrzy" doradcy mowia, ze powinnam sie zaokraglic. > Moze maja racje. A wtedy zmienilabym "ksywe" na "owalna" na przyklad. Nie, to > brzmi zle. Kuleczka byc nie moze, bo juz zajete. Poprosze o wymyslenie > jakiegos 'okraglego' nicka. > PS. > Moge wziac 5 kg, nie wiecej. proponuję szarika - dobrze się kojarzy (kojaży) - nie wiem jak się to pisze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: witam nocnych marków IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.11.01, 19:28 czy poczta odebrana w sprawie śniegu, kulek i bałwanów (bez obrazy)? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 29.11.01, 21:06 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > czy poczta odebrana w sprawie śniegu, kulek i bałwanów (bez obrazy)? Nikt nie ma czasu, aby ci odpowiedzieć. Każdy z przejęciem lepi i przystraja :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: witam nocnych marków IP: *.chello.pl 29.11.01, 21:11 Przyszedł do mnie cudowny bałwanek. Ubierałam go i rozbierałam prawie przez kwadrans. Kuleczko, nawet nie wiesz, jak bardzo w porę ofiarowałas mi zimowego pana. Dziś są 78 urodziny mojego taty. Staraliśmy się wszyscy obchodzić je radośnie, udając,że nie widzimy, jak jubilat gaśnie pokonywany przez raka płuc. Dzięki bałwankowi od Kuleczki wszyscy mieliśmy parę chwil naprawdę beztroskiej zabawy. Dziękuję, cudowna K! Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: witam nocnych marków 29.11.01, 22:26 zdzicha napisał(a): > No piękny bałwanek :)))) A propos bałwanków: wie moze ktos czy pan feldmarszałek Lepper został utrącony prze powołujacych? Bo telewizora mi sie nie chce odpalać. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 29.11.01, 22:47 beata_ napisał(a): > Został utrącony Został, ale zaproponował sklonwanie 100 nowych Lepperów. Uciekamy... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 29.11.01, 22:50 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Został utrącony > > Został, ale zaproponował sklonwanie 100 nowych Lepperów. > Uciekamy... Ja się nie boję - w razie czego mamy grzybki Kuleczki:-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych marków 29.11.01, 22:59 beata_ napisał(a): > Ja się nie boję - w razie czego mamy grzybki Kuleczki:-))) Nie jestem pewna, czy te grzybki nas obronią przed Samoobroną... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 30.11.01, 00:50 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Ja się nie boję - w razie czego mamy grzybki Kuleczki:-))) > > Nie jestem pewna, czy te grzybki nas obronią przed Samoobroną... Trzeba by o to Kulki spytać, ale ona pewnie już śpi, jak i reszta świata... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: witam nocnych marków IP: *.*.*.* 30.11.01, 16:06 Wiecie że mi się lepiej śpi odkąd wiem że Wy tu sobie ucinacie takie miłe pogaduszki? Pozdrawiam przez sen. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 30.11.01, 17:35 Lesiu, zrezygnuj czasem z tego zajęcia:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Kto dzisiaj buszuje po necie w okolicach 24? IP: 10.48.22.* 30.11.01, 10:53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sfera Re: Kto dzisiaj buszuje po necie w okolicach 24? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.11.01, 14:16 JA Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Kto dzisiaj buszuje po necie w okolicach 24? 30.11.01, 22:48 Gość portalu: sfera napisał(a): > JA Jeszcze balujesz Kuleczko? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Gdzie te marki są? 01.12.01, 00:00 Trasą Toruńską do końca i w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gdzie te marki są? 01.12.01, 00:01 Gość portalu: tpi0 napisał(a): Nic nie napisał i sie pyta! Wszędzie one są - te marki:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Gdzie te marki są? IP: *.el-4100100.acn.pl 01.12.01, 00:04 beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > Nic nie napisał i sie pyta! > > Wszędzie one są - te marki:-)) > > A czemu nie grają w scrabble? Jak obiecywały? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Gdzie te marki są? 01.12.01, 00:11 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > Nic nie napisał i sie pyta! > > > > Wszędzie one są - te marki:-)) > > > > > A czemu nie grają w scrabble? Jak obiecywały? Nie mają czasu - nie widzisz, co sie tu dzieje????:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Gdzie te marki są? IP: *.el-4100100.acn.pl 01.12.01, 00:13 beata_ napisał(a): > > Nie mają czasu - nie widzisz, co sie tu dzieje????:-)) U nas zawsze się coś dzieje :) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Gdzie te marki są? 01.12.01, 00:12 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > A czemu nie grają w scrabble? Jak obiecywały? A jak się w to gra i gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 01.12.01, 23:18 Bo dopiero co wstałem i od leżenia boki juz mnie bolą :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.12.01, 23:24 Boże czyś ty nie chory aby palkerku! Już na sygnale jadę jakby cio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.el-4100100.acn.pl 01.12.01, 23:26 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Boże czyś ty nie chory aby palkerku! Już na sygnale jadę jakby cio. Pewnie po andrzejkach wstał dopiero :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 01.12.01, 23:28 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: kuleczka napisał(a): > > > Boże czyś ty nie chory aby palkerku! Już na sygnale jadę jakby cio. > > Pewnie po andrzejkach wstał dopiero :) > Pewnie NA andrzejki wstał dopiero:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 01.12.01, 23:48 beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Gość portalu: kuleczka napisał(a): > > > > > Boże czyś ty nie chory aby palkerku! Już na sygnale jadę jakby cio. > > > > Pewnie po andrzejkach wstał dopiero :) > > > > Pewnie NA andrzejki wstał dopiero:-)) > Żartowałem :-)) byłem u przyjaciół na Wyszogrodzkiej (rzut beretem od Kuleczki) i powróciłem do przyjaciół na forum :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 02.12.01, 00:01 palker napisał(a): > Żartowałem :-)) > byłem u przyjaciół na Wyszogrodzkiej (rzut beretem od Kuleczki) i powróciłem do > przyjaciół na forum :-)) A kiedy odwiedzisz znajomych na Książkowej? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 02.12.01, 00:04 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > > Żartowałem :-)) > > byłem u przyjaciół na Wyszogrodzkiej (rzut beretem od Kuleczki) i powrócił > em do > > przyjaciół na forum :-)) > > A kiedy odwiedzisz znajomych na Książkowej? Natychmiast dam znać na forum lub listem specjalnym poinformuję :-)) A jedną zaległa wizytę tam mam na pewno. :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 02.12.01, 00:07 palker napisał(a): > Natychmiast dam znać na forum lub listem specjalnym poinformuję :-)) A jedną > zaległa wizytę tam mam na pewno. :-)) Nic mi nie wiadomo o zaległej wizycie, ale daj znać wcześniej, to się jakoś galanto Światowida i ROW udekoruje przed wizytą szanownego gościa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akacyjna Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: 10.130.128.* 02.12.01, 00:07 Jedna na Książkowej, dwie na Odkrytej , jedna na ROW-ie.Zapomniałam o czymś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 00:13 Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > Jedna na Książkowej, dwie na Odkrytej , jedna na ROW-ie.Zapomniałam o czymś? Ja też z odkrytej i zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 02.12.01, 00:16 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > > > Jedna na Książkowej, dwie na Odkrytej , jedna na ROW-ie.Zapomniałam o czym > ś? > > Ja też z odkrytej i zapraszam Słuchajcie... jest nas tutaj w okolicy parę łebków. Może jakieś karty albo inne scrabble sobie zorganizujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:20 ja mam Monopoly i poszukuję chętnego do gry, Scrabla tez mam, i jeszcze chcialabym w szachy pam=pararam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 00:32 zdzicha napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > > > > > Jedna na Książkowej, dwie na Odkrytej , jedna na ROW-ie.Zapomniałam o > czym > > ś? > > > > Ja też z odkrytej i zapraszam > > Słuchajcie... jest nas tutaj w okolicy parę łebków. Może jakieś karty albo inne > > scrabble sobie zorganizujemy? Ja się z Beatą na scrabble umawiam od 2 tygodni i nic :( Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 02.12.01, 00:18 Gość portalu: Akacyjna napisał(a): > Jedna na Książkowej, dwie na Odkrytej , jedna na ROW-ie.Zapomniałam o czymś? No to biorę parę dni urlopu i spokojnie to sobie wszystko oblecę (miejsca). A jak mnie ktoś do konfidencji jakowejś dopuści przy tej okazji, i na herbatę zaprosi, to szczęśliwym będę bardzo :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:22 Byłeś rzyt beretem i nie wpadłeś?????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Czemu jeszcze nie śpicie? 02.12.01, 00:26 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Byłeś rzyt beretem i nie wpadłeś?????????????????????????????? Wizyta niezapowiedziana gorsza od zarazy może być. A może własnie ćwiczyłaś aerobic z papilotami na głowie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Czemu jeszcze nie śpicie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:30 Aerobic ćwiczę od pon do piątku oprócz wtorku, papiloty ponetnie nosze w nocy. Uwielbiam niezapowiedziane wizyty przyjaciol Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 00:31 Biorę urlop, kuleczkę, kuleczka bierze zapas Monopoly i zgodnie z ustalonym grafikiem lecimy po kolei po wszystkich Trefpunktach. Inna wersja: wszyscy zwalamy sie w jedno miejsce i cieszymy się swoim widokiem oraz Monopoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Zatem robię tak: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:40 oj tak oj tak a jakby co ( jakby zabraklo)to odbijemy forse na ksero, kazdy dostanie komplet do pokolorowania, to kiedy zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Zatem robię tak: IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 00:45 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > oj tak oj tak a jakby co ( jakby zabraklo)to odbijemy forse na ksero, kazdy > dostanie komplet do pokolorowania, to kiedy zaczynamy? może jakiś piąteczek? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 00:42 palker napisał(a): > Biorę urlop, kuleczkę, kuleczka bierze zapas Monopoly i zgodnie z ustalonym > grafikiem lecimy po kolei po wszystkich Trefpunktach. > Inna wersja: wszyscy zwalamy sie w jedno miejsce i cieszymy się swoim widokiem > oraz Monopoly. Mnie bardziej odpowiada werja nr 2. Możemy postawić namiot na środku ROW-a i tam się spotykać w celach różnych. Chyba, że ktoś zna lepsze miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Zatem robię tak: IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 00:50 zdzicha napisał(a): > palker napisał(a): > > > Biorę urlop, kuleczkę, kuleczka bierze zapas Monopoly i zgodnie z ustalony > m > > grafikiem lecimy po kolei po wszystkich Trefpunktach. > > Inna wersja: wszyscy zwalamy sie w jedno miejsce i cieszymy się swoim wido > kiem > > oraz Monopoly. > > Mnie bardziej odpowiada werja nr 2. Możemy postawić namiot na środku ROW-a i ta > m > się spotykać w celach różnych. > Chyba, że ktoś zna lepsze miejsce. A może na Jagielońskiej, i w kręgle można pograć i w scrablle też pewnie da radę. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 00:55 Noooo, widzę że tu jakieś pzrygotowania idą pełną parą:-)))) Jakieś ...PSI może??:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 00:55 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > A może na Jagielońskiej, i w kręgle można pograć i w scrablle też pewnie da > radę. Ja to bym jednak w karty pograła... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Zatem robię tak: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 00:57 1000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Zatem robię tak: IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 01:08 jak przyjdzie dużo osób to tylko 4 pogra w1000. proponuję remi-bridża Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 01:11 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > jak przyjdzie dużo osób to tylko 4 pogra w1000. proponuję remi-bridża B. dobry pomysł. Może być też pokerek albo black jack. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 01:14 zdzicha napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > jak przyjdzie dużo osób to tylko 4 pogra w1000. proponuję remi-bridża > > B. dobry pomysł. Może być też pokerek albo black jack. > No proszę, na moment z oczu towarzystwo spuścić, a już się hazardują!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Zatem robię tak: IP: *.el-4100100.acn.pl 02.12.01, 01:15 beata_ napisał(a): > zdzicha napisał(a): > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > jak przyjdzie dużo osób to tylko 4 pogra w1000. proponuję remi-bridża > > > > B. dobry pomysł. Może być też pokerek albo black jack. > > > > No proszę, na moment z oczu towarzystwo spuścić, a już się hazardują!:-)) To tylko Zdzicha ściąga składki :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 01:29 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > zdzicha napisał(a): > > > > > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > > > > > jak przyjdzie dużo osób to tylko 4 pogra w1000. proponuję remi-b > ridża > > > > > > B. dobry pomysł. Może być też pokerek albo black jack. > > > > > > > No proszę, na moment z oczu towarzystwo spuścić, a już się hazardują!:-)) > > To tylko Zdzicha ściąga składki :) Z hazardu też????? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 14:01 beata_ napisał(a): > > To tylko Zdzicha ściąga składki :) > > Z hazardu też????? Składki ściąga KM. Ja rozdaję karty. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 15:46 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > > > To tylko Zdzicha ściąga składki :) > > > > Z hazardu też????? > > Składki ściąga KM. Ja rozdaję karty. A mogę przetasować????? Prooooszę..... Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 16:36 beata_ napisał(a): > A mogę przetasować????? Prooooszę..... OK. tylko nie oszukuj :) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Zatem robię tak: 02.12.01, 16:46 zdzicha napisał(a): > beata_ napisał(a): > > > > A mogę przetasować????? Prooooszę..... > > OK. tylko nie oszukuj :) > No wiesz!? W życiu!!! Niezwykłej uczciwości osobą wszak jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Casino RÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 22:38 A może otworzymy Casino? Tylko skLad trzeba ustalić: zawsze chciałam pograć w BLACK JACka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Casino RÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 22:47 przydałoby sie casino z prawdzwiego zdarzenia, wielkości centra handlowego co by hazardzistów i turystów ściągało Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Casino RÓW 02.12.01, 22:51 Gość portalu: vinc napisał(a): > przydałoby sie casino z prawdzwiego zdarzenia, wielkości centra handlowego co > by hazardzistów i turystów ściągało W takim razie jutro z samego rana biegnę do właściwego urzędu formalności dokonać, żeby jak najszybciej vinca z gotówki ogołocić. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Casino RÓW 02.12.01, 23:04 zdzicha napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > przydałoby sie casino z prawdzwiego zdarzenia, wielkości centra handlowego > co > > by hazardzistów i turystów ściągało > > > W takim razie jutro z samego rana biegnę do właściwego urzędu formalności > dokonać, żeby jak najszybciej vinca z gotówki ogołocić. O grze w wista słyszałem, ale w vinca? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Casino ROW - nie RÓW 02.12.01, 22:53 Na ROW-ie się nie zmieści, niestety...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: do Zdzichy- IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 22:56 jak mam to rozumieć ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: do vinca 02.12.01, 22:59 Gość portalu: vinc napisał(a): > jak mam to rozumieć ? Obawiam się, że jak najdosłowniej...Zdzicha farta ma!:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: do vinca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 23:03 beata_ napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > jak mam to rozumieć ? > > Obawiam się, że jak najdosłowniej...Zdzicha farta ma!:-)) w takim razie jutro wymienie majętności na sztabki zlota które zakopie w tajemnixczym miejscu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: do vinca 02.12.01, 23:07 Gość portalu: vinc napisał(a): > w takim razie jutro wymienie majętności na sztabki zlota które zakopie w > tajemnixczym miejscu :)) Złoto też może być, diamenty, inne kosztowności, papiery wartościowe oraz inne uniwersalne środki płatnicze. Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Casino RÓW 02.12.01, 23:02 Gość portalu: vinc napisał(a): > przydałoby sie casino z prawdzwiego zdarzenia, wielkości centra handlowego co > by hazardzistów i turystów ściągało Zważywszy na praskie tradycje gry w "trzy karty" i bogatą ofertę terenów inwestycyjnych, kasyno powinno zostać wybudowane po właściwej stronie Wisły :-)) PS Witam niezwykle rzadkiego u nas gościa:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vinc Re: Casino RÓW IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.12.01, 23:04 palker napisał(a): > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > przydałoby sie casino z prawdzwiego zdarzenia, wielkości centra handlowego > co > > by hazardzistów i turystów ściągało > Zważywszy na praskie tradycje gry w "trzy karty" i bogatą ofertę terenów > inwestycyjnych, kasyno powinno zostać wybudowane po właściwej stronie Wisły :-) > ) > PS > Witam niezwykle rzadkiego u nas gościa:-)) witam, to ja, rzadki gość i pozdrawiam bywalca tych salonów Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Casino RÓW 02.12.01, 23:14 Gość portalu: vinc napisał(a): > palker napisał(a): > > > Gość portalu: vinc napisał(a): > > > > > przydałoby sie casino z prawdzwiego zdarzenia, wielkości centra handl > owego > > co > > > by hazardzistów i turystów ściągało > > Zważywszy na praskie tradycje gry w "trzy karty" i bogatą ofertę terenów > > inwestycyjnych, kasyno powinno zostać wybudowane po właściwej stronie Wisł > y :-) > > ) > > PS > > Witam niezwykle rzadkiego u nas gościa:-)) > > > witam, to ja, rzadki gość i pozdrawiam bywalca tych salonów Mam nadzieję, że wizyta kurtuazyjna w codzienną się przeoblecze :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Casino RÓW 02.12.01, 22:57 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > A może otworzymy Casino? Tylko skLad trzeba ustalić: zawsze chciałam pograć w > BLACK JACka Dobrze, ze nie w ruletkę. O ile nienagannym akcentem krupiera mógłbym obwieszczać: "rien ne va plus" to za skarby nie zdobyłbym się na rzucanie kuleczki Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Casino RÓW 02.12.01, 23:03 palker napisał(a): > Dobrze, ze nie w ruletkę. > O ile nienagannym akcentem krupiera mógłbym obwieszczać: "rien ne va plus" to > za skarby nie zdobyłbym się na rzucanie kuleczki W zasadzie z tą ruletką nie jest taki głupi pomysł. ROW taki okrągły jest, ze w sam raz na ruletkę. A kuleczka, jak już nam udowodniła, na pewno jakieś zastępstwo do rzucania znajdzie. W razie jakby co, to ja się podejmę tego niewdzięcznego zajęcia wymawiając przy tym z angielska "no more bets". Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: Casino RÓW 02.12.01, 23:15 Ten wątek otwiera się tak długo, jak kiedyś wątek do liczenia na ogólnym forum :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: Casino RÓW 02.12.01, 23:19 garma napisał(a): > Ten wątek otwiera się tak długo, jak kiedyś wątek do liczenia na ogólnym > forum :-) Nie ważne jak się otwiera, ważne co zawiera :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 02.12.01, 23:24 Kurcze, czy nikt tego nie widzi???? Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 02.12.01, 23:30 Nie zawsze zauważy... Palkerku, jeśli wiesz jak się gra w wista, to napisz (jeśli to oczywiście możliwe), na czym to polega, bo ja nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 02.12.01, 23:35 garma napisał(a): > Nie zawsze zauważy... > Palkerku, jeśli wiesz jak się gra w wista, to napisz (jeśli to oczywiście > możliwe), na czym to polega, bo ja nie wiem Wist to taka stara angielska gra, podobna do brydża. Dlaczego uważasz, ze akurat Palker będzie miał wiedzę w tym zakresie? Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 02.12.01, 23:42 zdzicha napisał(a): > garma napisał(a): > > > Nie zawsze zauważy... > > Palkerku, jeśli wiesz jak się gra w wista, to napisz (jeśli to oczywiście > > możliwe), na czym to polega, bo ja nie wiem > > Wist to taka stara angielska gra, podobna do brydża. Dlaczego uważasz, ze akura > t > Palker będzie miał wiedzę w tym zakresie? To proste, więc sam ci odpowiem. Bo często z moich wypowiedzi przebija maniera angielskiego gentelmana :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 02.12.01, 23:39 garma napisał(a): > Nie zawsze zauważy... > Palkerku, jeśli wiesz jak się gra w wista, to napisz (jeśli to oczywiście > możliwe), na czym to polega, bo ja nie wiem Dla ciebie wszystko :-) A oto adresik, gdzie znajdziesz wyczerpujące objaśnienie: osiedle.comar.com.pl/~andrzej/wist.htm Odpowiedz Link Zgłoś
garma Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 02.12.01, 23:46 Palkerku, dziękuję. Jak Ty to robisz, że wszystko wiesz ? Ja też bym tak chciała :-) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: ROW_ROW_ROW - nie rÓw 03.12.01, 00:02 garma napisał(a): > Palkerku, dziękuję. Jak Ty to robisz, że wszystko wiesz ? Ja też bym tak > chciała :-) Odpowiedziaem bardzo pospiesznie, bom się kiedyś z odpowiedzią na temat roweru haniebnie spóźnił. A wiedzę czerpię garściami z bliskiego i dalszego otoczenia. Taki staromodny nawyk :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Jak się macie IP: *.el-4100100.acn.pl 07.12.01, 23:09 i co porabiacie? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Jak się macie 07.12.01, 23:29 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > i co porabiacie? Sprawdzamy potęgę internetu :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Jak się macie 07.12.01, 23:34 Mamy się dobrze i robimy se trans-fuzję. Niemalże jak WBK-BZ S.A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Kto gra w scrabble? IP: *.el-4100100.acn.pl 07.12.01, 23:39 Jestem na stronie cronix.pl, kto ma ochotę? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: Kto gra w scrabble? 07.12.01, 23:41 Jestem tu - mam ochotę ? Mam ochotę na kawałek dobrej pizzy i zimny Żywiec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: Kto gra w scrabble? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.12.01, 23:58 ale mi apetytu narobiłeś!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Kto gra w scrabble? IP: *.el-4100100.acn.pl 08.12.01, 00:04 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > ale mi apetytu narobiłeś!!! To zapraszam, ja gram aktualnie w karty scrabble Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: Kto gra w scrabble?_do tpi0 08.12.01, 12:15 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > To zapraszam, ja gram aktualnie w karty scrabble Musisz mi koniecznie powiedzieć, jak Cię tam znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: hej!!! hejj!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:44 jest tu kto??? ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: hej!!! hejj!!! 11.12.01, 21:55 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > jest tu kto??? > ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę To już przestałaś świecić na czerwono ? Bo ja np. fosforyzuję :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: hej!!! hejj!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 21:58 Dlaczego wszyscy pytają mnie o moje czerwoności?! Dostałeś mojego mejla z przeprosinami?! To poświećmy razem, jeszcze jakiś kolorek i światła drogowe gotowe... Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: hej!!! hejj!!! 11.12.01, 22:01 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > Dlaczego wszyscy pytają mnie o moje czerwoności?! > Dostałeś mojego mejla z przeprosinami?! > To poświećmy razem, jeszcze jakiś kolorek i światła drogowe gotowe... A własciwie który kolorek jest wolny (oprócz czerwonego oczywiscie), bo mam wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:07 no pomarańczowy! ja czerwona(!) palker fosforyzuje - a zawsze mi się wydawało że to coś koło zielonego więc wchodź w pomarańcz i tworzymy świętą trójcę drogową!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY 11.12.01, 22:08 Może być - bede robić za słoneczko świecące:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
palker Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY 11.12.01, 22:13 Gość portalu: kuleczka napisał(a): > no pomarańczowy! > ja czerwona(!) > palker fosforyzuje - a zawsze mi się wydawało że to coś koło zielonego > więc wchodź w pomarańcz i tworzymy świętą trójcę drogową!!! Tylko ja się nie będę martwił, że mi się żarówka przepaliła. Bedę świecił światłem własnym i odbitym. Zresztą przepadam, jak komuś odbija. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY 11.12.01, 22:27 palker napisał(a): > Gość portalu: kuleczka napisał(a): > > > no pomarańczowy! > > ja czerwona(!) > > palker fosforyzuje - a zawsze mi się wydawało że to coś koło zielonego > > więc wchodź w pomarańcz i tworzymy świętą trójcę drogową!!! > > Tylko ja się nie będę martwił, że mi się żarówka przepaliła. Bedę świecił > światłem własnym i odbitym. Zresztą przepadam, jak komuś odbija. A kto bedzie masztem od sygnalizatora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 22:33 A chcesz??? bardzo chętnie przyjmiemy! ( znaczy mówię sama za siebie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY IP: *.el-4100100.acn.pl 11.12.01, 22:33 hej, hej to ja - mały mieobecny ja rezerwuję kolor przeźroczysty Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY 11.12.01, 22:37 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > hej, hej to ja - mały mieobecny > > ja rezerwuję kolor przeźroczysty Tipi, ty sie przyznaj, że Zdzicha w charakterze masztu cię zainspirowała - stąd ta przezroczystośc twoja:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jedrzej! Gdzie koniec tego wątku???? 11.12.01, 22:43 kolory kolorami, ale czy ten watek ma koniec? wcisnąłem pokaż wszytkie i.. jak mi się dysk zagotował.. Gdy juz zobaczylem wszystkie posty, to ledwo dobrnąłem do końca. Tu się mówi wszystkim...czyżby po najliczniejszym forum, robimy najdłuzszy wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: Gdzie koniec tego wątku???? IP: *.el-4100100.acn.pl 11.12.01, 23:06 jedrzej! napisał(a): > kolory kolorami, ale czy ten watek ma koniec? > wcisnąłem pokaż wszytkie i.. jak mi się dysk zagotował.. > Gdy juz zobaczylem wszystkie posty, to ledwo dobrnąłem do końca. > Tu się mówi wszystkim...czyżby po najliczniejszym forum, robimy najdłuzszy > wątek? Jam to (nie chwaląc się) zaczął :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY IP: *.el-4100100.acn.pl 11.12.01, 22:57 beata_ napisał(a): > Gość portalu: tpi0 napisał(a): > > > hej, hej to ja - mały mieobecny > > > > ja rezerwuję kolor przeźroczysty > > Tipi, ty sie przyznaj, że Zdzicha w charakterze masztu cię zainspirowała - stąd > > ta przezroczystośc twoja:-))) > Nie, to jest tylko wewnętrzne pogodzenie się ze sopłeczeństwem. Jak ktoś zajmuje 3 miejsca na kanapie, to komentarze w stylu: "ty przeźroszysty, przesuń się, słońce zasłaniasz", powodują (po jakimś czasie) pogodzenie się ze światem. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY 11.12.01, 23:01 Baaaardzo zgodny jesteś:-) Dawno ci się tak porobiło????:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuleczka Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.12.01, 23:07 ja też się pogodziłam z tekstem "Ty kula kulaj się" lub vel okrągła a tusza do nazwiska jak but do nogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: hej!!! hejj!!! - KOLORY IP: *.el-4100100.acn.pl 11.12.01, 23:09 beata_ napisał(a): > Baaaardzo zgodny jesteś:-) Dawno ci się tak porobiło????:-) Ja zawsze jestem zgodny, chyba, że chodzi o wypłatę. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: witam nocnych prażan 11.12.01, 23:10 bo marki są z Marek, przynajmniej tak mi się kojaży. Odpowiedz Link Zgłoś
zdzicha Re: witam nocnych prażan 11.12.01, 23:14 sloggi napisał(a): > bo marki są z Marek, przynajmniej tak mi się kojaży. Marki są z Niemiec :) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: witam nocnych prażan 11.12.01, 23:15 Mieszkanka Marek to Marczanka a mieszkaniec Marczanin ? jako to durnie brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych prażan IP: *.el-4100100.acn.pl 11.12.01, 23:20 A Prażanie są z Czech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tpi0 Re: witam nocnych marków IP: *.el-de5c9f57c5a26ee4a7f48057cc2c1265.el-4100100.acn.pl 22.12.01, 23:17 W tych szczególnych okolicznościach Świąt, chciałbym życzyć wszystkim nocnym Prażankom i Prażanom Wesołych Świąt i Sczęśliwego Nowego Roku. I wielu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miko Re: witam nocnych marków IP: *.dialup.warszawa.pl 22.12.01, 23:34 Gość portalu: tpi0 napisał(a): > W tych szczególnych okolicznościach Świąt, chciałbym życzyć wszystkim nocnym > Prażankom i Prażanom Wesołych Świąt i Sczęśliwego Nowego Roku. I wielu :) ...i niech moc (noc w noc) będzie z Tobą.... Odpowiedz Link Zgłoś
akacyjna_aga Re: witam nocnych marków 23.12.01, 00:07 Beatko i Zdzicho czy my jesteśmy Prażankami? Prażynkami? Wiedzmy z Białołęki to my!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: witam nocnych marków 23.12.01, 02:34 akacyjna_aga napisał(a): > Beatko i Zdzicho czy my jesteśmy Prażankami? Prażynkami? > Wiedzmy z Białołęki to my!!! Administracyjnie pod Pragę też podlegamy chyba, nie???:-)) Odpowiedz Link Zgłoś