atob 02.09.02, 16:27 Brak slow :((( Chodzi mi o zdjecie.. www.forum.wislakrakow.com/forum/viewtopic.php?topic=8129&forum=1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mike Re: ???????????????????? co to za flaga?? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 02.09.02, 17:45 Skąd ta flaga? Ano pewnie uszył ją jakiś człowiek zamieszkały teraz w Wawie. Bowiem jak powszechnie wiadomo jakaś część mieszkańców Wawy to ludzie, którzy przybyli za pracą (między innymi), szczególnie w latach 90-tych. Nie będę już pisał jak to jest z niektórymi z nich, bo to było wałkowane na Forum Warszawa jakiś rok temu przez długi czas. Natomiast znalazł się jakiś kibic Wisły, tyle że oprócz tego, że mieszka tu pewnie nie dłużej niż 4 lata (na łykendy i tak uderza do domu) nie ma nic wspólnego z Warszawą! Podejrzewam nawet, że znajdzie się w wawie jakiś kibic czuwaj przemyśl:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: ???????????????????? co to za flaga?? IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 02.09.02, 17:53 I jeszcze jedno: (dotyczące ich związku z Wawą:)) nie zwróciłem wcześniej uwagi, ale coś im się nasza syrenka odwróciła nie w tą stronę:)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: ???????????????????? co to za flaga?? 02.09.02, 18:07 Nasza syrenka w srodku bialej gwiazdy .....horror :))) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Uwolnic syrenke :))) 02.09.02, 18:18 Gość portalu: Mike napisał(a): > I jeszcze jedno: (dotyczące ich związku z Wawą:)) nie zwróciłem wcześniej > uwagi, ale coś im się nasza syrenka odwróciła nie w tą stronę:)) A w ktora ma byc jak sila jest tam trzymana ...biedactwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Uwolnic syrenke :))) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 02.09.02, 19:31 Musimy wystosować jakiś apel: "UWOLNIĆ SYRENKĘ, DRANIE" :) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Uwolnic syrenke :))) 02.09.02, 22:14 Apel wystosowalem ale ... malo kto zrozumie o co chodzi jak nie kibicuje . Mike pod ta ksywa pisujesz na forum Legii... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Uwolnic syrenke :))) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 03.09.02, 12:04 Tam rzadko pisuje i żeby się nie myliło używam "Lawy vel Mike". Kiedyś pisałem na tym forum Warszawa i Forum Praga pod nickiem Lawy, a po paru mieszkach przeszedłem na Mike i tak już zostało. Na forum Legia znajdziesz Lawy vel Mike:))))))) Trochę dziwnie ale nic to:) Jeszcze raz: UWOLNIĆ SYRENKĘ Z OBJĘĆ SMOKA!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mike Re: Uwolnic syrenke :))) IP: 2.4.STABLE* / 10.1.9.* 03.09.02, 12:10 Trochę nie do końca wyjaśniłem, hehe. Tam już jest nawet dwóch Mike'ów:)) Dlatego tak dziwacznie używam nicka:). A na przykład wynik na legialive typuje też pod taką ksywą (Lawy lub Lawy vel Mike). :)))))))))) UWOLNIĆ SYRENKĘ OD SŁUCHANIA HEJNAŁU Z WIEŻY MARIACKIEJ!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś