Gość: Gienek IP: *.cg.shawcable.net 11.09.02, 07:57 Za ile mozna dotac prawo jazdy w Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irzyk Re: Prawo jazdy! 11.09.02, 08:12 Za trzecim razem można zdać bez kupowania. Udało mi się to na Bemowie Odpowiedz Link Zgłoś
graba55 Re: Prawo jazdy! 28.12.14, 14:55 Jak korzystałam z www.havranek.entro.pl i robiłam kat. B, to zapłaciłam za wszystko 1800zł. Odpowiedz Link Zgłoś
mroczna.strona.dzdzownicy Re: Prawo jazdy! 29.12.14, 21:23 Nie polecam szkoły jazdy havranek. Strona www.havranek.entro.pl jest zawirusowana, uważajcie! W szkole jazdy havranek mają stare, niesprawne gruchoty i mało kompetentnych instruktorów. Omijajcie szkołę jazdy havranek z daleka! Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.ja Re: Prawo jazdy! 09.01.15, 21:20 żeby czegoś nie polecać najpierw trzeba z tego skorzystać, kupić ... . Ja i mój mąż jeździliśmy u Havranka i na milion procent polecamy. Rafał Trawczyński właściciel szkoły fachowiec jakich mało w Warszawie. Przykłada się należycie do swojej pracy, posiada ogromną wiedzę i jest w pełni zaangażowany w to co robi. Powyższa opinia nie jest prawdziwa: w szkole jazdy Havranek jest jeden nowy samochód w dobrym stanie technicznym taki jak na egzaminie oraz jeden instruktor prowadzący jazdy do tego kompetentny jakich mało w Warszawie. Dzięki p. Rafałowi i tylko dzięki niemu mamy z mężem prawo jazdy. Super szkoła, super instruktor - polecamy. Odpowiedz Link Zgłoś
mroczna.strona.dzdzownicy Re: Prawo jazdy! 13.01.15, 08:19 Nie polecam szkoły jazdy havranek - mają tylko jeden samochód, który się ciągle psuje i notorycznie odwołują jazdy. Kiedy jedyny ich instruktor ma kaca, też odwołują - więc kurs u nich trwa dwa lata. Omijajcie szkołę jazdy havranek, nie polecam szkoły havranek! Odpowiedz Link Zgłoś
wik_i_w Re: Prawo jazdy! 13.01.15, 11:47 dostać to nie wiem, ale zrobić od 800 zł :) a ze zniżką 680 zł sprawdź sobie ofertę na grouponie kod rabatowy na zniżkę na oferty lokalne sprawdź na kuponyrabatowe.fakt.pl Odpowiedz Link Zgłoś