amsz 18.10.05, 16:34 Szukam solidnego nauczyciela jezyka angielskiego w zakresie i na poziomie na powyzej. Najchetniej w weekend z dojazdem na Ursynow. poz. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoomla Re: Business English, upperintermediate 19.10.05, 09:52 up szukam podobnej opcji - wprawdzie nie upper tylko intermediate - też z dojazdem tyle że na Kabaty - najchętniej sobota przed południem 2 godziny na raz pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agattka Re: Business English, upperintermediate IP: *.aster.pl 24.10.05, 21:40 Czesc, Mieszkam na Kabatach, skonczylam Kolegium Języka Biznesu przy Uniwersytecie Sląskim oraz Wyzsza Szkole Zadządzania Marketingowego i Jezyków Obcych w Katowicach, mam dypolm magistra, specjalnosc angielski w biznesie oraz dyplom London Chamber of Commerce and Industry. Bylam na polrocznym stypendium w Finlandii (nauka w jezyku angielskim). Przez rok uczylam w prywatnej szkole jezyka angielskiego, teraz jestem tlumaczem w Warszawie. Jestem zainteresowana nauczaniem Business English, najlepiej wieczorami i w weekendy. Moj nr telefonu: 502 39 30 85 Pozdrawiam, Agata Odpowiedz Link Zgłoś
russh Re: Business English, upperintermediate 26.10.05, 18:03 Hi, My name is Russ Hagger, a native Englishman living just outside Warsaw. I am an accountant, with more than 20 years of international business experience, and have been consulting & training in Italy for several. As you are at a fairly advanced level, then I am positive that a native speaker, especially with considerable real world commercial experience would suite your purpose perfectly. If you are interested, then please contact me via email (russhagger@yahoo.co.uk) or via telephone (509224960). Best regards Russ Hagger Odpowiedz Link Zgłoś