siskom_tak 10.11.05, 16:00 Własnie wracam z okolic Powązkowskiej. Korek na Trasie AK w stronę Białołeki siega 300 m za Powązkowską (już niemal do zakrętów z Al. Prymasa Tysiąclecia). Omijajcie ten rejon... tylko którędy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Warszawa Re: Trasa AK cała stoi IP: *.chello.pl 10.11.05, 16:37 a mnie to wisi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziritowany Re: Trasa AK cała stoi IP: *.chello.pl 10.11.05, 16:59 na powązkowskiej jak zobaczyłem to sie podłamałem.Szybkie ryzyko i przez żoliborz [pl.Wilsona]przejechałem w 5 min.Na most z wisłostrady wjeżdżałem tez ledwie 5 minut[szok],na moscie już sie jechało z 30km. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monk Re: Trasa AK cała stoi IP: *.chello.pl 11.11.05, 14:59 A może sam się powiesisz gościu "Warszawa"? Odpowiedz Link Zgłoś
matmi Re: Trasa AK cała stoi 10.11.05, 19:44 Dzis wszystko stoi ;) ja wracalem przez most Śląsko-Dąbrowski iteż nie bylo rewelacyjnie Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Trasa AK cała stoi 10.11.05, 20:18 Dzięki. Po południem nie jechałem metrem do pl. Wilsona, aby wsiadać w E-4. tylko przy Dw. Gdańskim wsiadłem w tramwaj i dalej na rondzie Starzyńskiego dość szybko przesiadłem się w 509. 1h10m i w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alex Re: Trasa AK cała stoi IP: *.nyc.res.rr.com 10.11.05, 22:05 A a mowia ze w Katolandzie taka bieda i bezrobocie itp a samochodziki to z nieba spadaja ?? Benzynka tez wymodlona ??? Niech nikt nie gada ze polacy nie maja kasy. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa wymodlona komunikacja miejska 10.11.05, 22:10 >przy Dw. Gdańskim wsiadłem w tramwaj i dalej na rondzie Starzyńskiego >dość szybko przesiadłem się w 509. 1h10m i w domu Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Trasa AK cała stoi 10.11.05, 22:53 Gość portalu: Alex napisał(a): > A a mowia ze w Katolandzie taka bieda i bezrobocie itp A kto tak ci mowil? Jacys wrogowie naszej ojczyzny? Spiskowcy kopiacy pod nasza ojczyzna? I ty w to wierzysz? No ta.. musisz w to wierzyc. Jak inaczej uzasadnic emigracje zarobkowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: albert Re: Trasa AK cała stoi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 10.11.05, 22:55 a dalej protestujmy przeciwko nowym trasom ? Jak długo jeszcze ? Odpowiedz Link Zgłoś
pawelb70 Re: Trasa AK cała stoi 11.11.05, 01:45 > a dalej protestujmy przeciwko nowym trasom ? Jak długo jeszcze ? Nowe trasy mogą rozładować jeden czy drugi korek - jak np. na trasie dojazdowej z Białołęki do centrum - ale korki są niemal wszędzie, a nie sposób zabudować całej Warszawy nowymi trasami. Potrzeba trochę opamiętania w korzystaniu z samochodu. Rozumiem, po latach marzeń o małym fiacie każdy chce mieć zachodni wóz, ale to nie znaczy, że ma nim od razu wjeżdżać do miasta. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roberto Re: Trasa AK cała stoi IP: 217.17.37.* 11.11.05, 15:10 Bo te samochodziki to w 90 % sluzbowe. I tak kazdy na stanowisku musi miec samochod bo inaczej to by nie mogl pracowac. Najbardziej smieszne jest to ze prezesi, dyrektorzy finansowi, i kadra zarzadzajaca musza miec samochod a przeciez ich stanowisko pracy jest tylko za biurkiem a tymczasem wszelka kadra techniczna musi sie czesto wozic taxi albo wlasnymi samochodami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Trasa AK cała stoi IP: *.aster.pl 10.11.05, 23:54 A ja dziś z Mokotowa tramwajem 16 do samego Żerania a dalej to juz był luz i wybór autobusów. Odpowiedz Link Zgłoś
tarantula01 Re: Trasa AK cała stoi 11.11.05, 10:58 Gość portalu: ewik napisał(a): > A ja dziś z Mokotowa tramwajem 16 do samego Żerania a dalej to juz był luz i > wybór autobusów. Z Rzymowskiego, to 18 by mi pasowała, ale kawałek metrem jest szybciej. Odpowiedz Link Zgłoś