rafalpt 12.11.05, 10:32 Witam. Rozumiem, ze remonty moga wciagac i pasjonowac....ale zeby wiercic udarem o 5tej nad ranem to juz chyba lekka przesada.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylka3 Re: Nocny Majsterklepka 12.11.05, 10:46 A ja juz myslalam, ze to byl sen. Jakos nie moglam uwierzyc, ze ktos naprawde to robi o tej porze. Pewnie jest teraz dumny z siebie, ze dzieki temu ma ze trzy kolki wiecej w scianie. Coz za postep w pracach wykonczeniowych :D Odpowiedz Link Zgłoś
lohengrin1977 Re: Nocny Majsterklepka 12.11.05, 12:57 Może on tylko próbował otworzyć kolejne wino... Odpowiedz Link Zgłoś
tomekh77 Re: Nocny Majsterklepka 13.11.05, 00:46 Przypomina mi sie motyw z "nic smiesznego". Tam kolesie spotykali sie i dla fun-u wiercili dziury wiertlami udarowymi :))) Fajnie, zawsze to jakis blokowy folk ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zjawa_dzienna Re: Nocny Majsterklepka 13.11.05, 08:41 tomekh77 napisał: > Przypomina mi sie motyw z "nic smiesznego". Tam kolesie spotykali sie i dla > fun-u wiercili dziury wiertlami udarowymi :))) > > na Gocławiu nie takie rzeczy chłopaki robili dla rozrywki... ach, łza się w oku kręci... Odpowiedz Link Zgłoś
clank1 Re: Nocny Majsterklepka 13.11.05, 18:21 mam propozycje , moze nie tylko rozpisujmy sie na temat tych ktorzy hałasują w nocy bądż w póżnych godzinach wieczornych , ale zgłaszajmy to ochronie i prośmy o interwencje , bądż sami interwniujmy ! Odpowiedz Link Zgłoś