Dodaj do ulubionych

POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH?

IP: *.stacje.agora.pl 09.10.02, 18:26
Czy oni wogóle stanowią dla was problem? Jesli tak to dlaczego? Czy dresiarze to tylko ludzie
młodzi? Czy z dresiarzami mają kontakt tylko ludzie młodzi? Czy dresiarstwo to problem młodych czy
też szeroki problem społeczny, którego nie dostrzega lub nie chce dostrzec Inteligencja Polska SA?
Jakie sa cechy charakterystyczne kogos kogo nazwiemy dresiarzem? Czy dresiarze stanowia
wiekszosc naszego spoleczenstwa, czy tez to absolutny margines? Gdzie ich mozna spotkac w
Warszawie...
POROZMAWIAJMY O TYM, BO WARTO!
Obserwuj wątek
    • Gość: Niech Rozmowa o dresiarzach IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 20:03
      Czy byli Państwo przy rozmowie o dresiarzach Czy była ona zorganizowana zgodnie
      z państwa oczekiwaniami? Jakie uczucia temu towarzyszyły? Piszę reportaż o
      rozmowie o dresiarzach. Jeśli zechcecie państwo podzielić się swoimi
      wrażeniami, proszę o wypowiedzi, ewentualnie kontakt.

Wiedzialem, Kwasniewski, ze tu zawedrujesz. Z twoja mania dresiarska,
      Maslonska, kulawymi dowcipkami. Wsadz sobie i swoich dresiarzy, i swoja
      Maslonska, i swoje idiotyczne wypociny gleboko w tylek. I badz mi wdzieczny za
      rade, bo jak wreszcie ktos z waszych oldskulowcow przeczyta co to piszesz, to
      polecisz jak kometa Kohoutka. Zostaw to forum jego uzytkownikom, a swoje
      inteligentne pytania zadaj Szpali albo Dudzik. Bedziecie mieli temat na
      calonocna rozmowe.
      PS. A znasz taka piosenke 2 Live Crew: "Fuck Kwasniewski, fuck, fuck
      Kwasniewski". Fajna, nie.

PS. No co admini, wywalamy?
    • Gość: Raffix Czy dresiarze sa lysi czy nie i jesli tak to... IP: *.braun.de 09.10.02, 20:42
      Czy dresiarze sa lysi czy nie i jesli tak to dlaczego?
      Czy chcecie o tym porozmawiac?
      • Gość: Niech Re: Czy dresiarze sa lysi czy nie i jesli tak to. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.02, 22:41
        Czy Kwazniezwki jest dresiarzem czy nie? Co Kwazniewzki sadzi o dresiarzach?
        Czy Kwazniewzki tez wali brauna? Pisze reportarz o Kwazniewzkim. Dajcie mi
        jakies materialy, bo bez nich nic z tego nie wyjdzie.
        Moj adres: bez.forumowiczow.ni.ma.artykulow.ni.kuta.ni.ma.
        pomocy.mam.tylko.piec.tysiakow.pensji.a.to.nie.starcza.na.dragi.diler.sie.obrazi
        l.musze.palic.gowno.ratunku.odpowiedzcie.kurwa.prosze@agora.pl
        • Gość: baza Niech Niech ZaNiecha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 10:05
          Ale zjadliwy z Ciebie gość. Chyba Ci ten Kwasniewski coś zrobił, biedaku. Może
          Twoja dziewczyna się w nim zakochała? Może dostał jakąś fajną posadę w Gazecie
          wyborczej, a ty nie? Może jest przystojniejszy? Może bardziej go lubią? Może
          jest mądrzejszy i ma lepsze pomysły? A może to błąd, że ktokolwiek podpisał się
          w końcu własnym nazwiskiem - można mu tak prosto w twarz dojebać - z ukrycia
          zresztą. Nie znam Kwasniewskiego - ale jeśli kierujesz powyższe słowa do kogoś
          konkretnego - to się powinieneś chociaż podpisać. Strasznie to niesmaczne.
          Cienias z Ciebie okropny.
          • Gość: Niech Re: Nieh Nieh ZaNieha IP: 217.197.165.* 10.10.02, 12:13
            Baza, masz racje. Gosc zerznal moja narzeczona, odebral mi fajna posade w
            Wyborczej, jest piekny (tzn. piekniejszy ode mnie). Nie wiem zreszta czy
            Kwasniewski to nazwisko autora tego postu - moze tak, moze nie, a moze to
            Aleksander Kwasniewski? Rozumiem, ze krytyczne glosy na tym forum mozna
            zglaszac tylko pod adresem osob wystepujacych anonimowo - chyba, ze samemu
            ujawni sie swoje dane. No coz, przyszlo nowe, trzeba sie bedzie dostosowac.
            Alojz Niechciziemialekkabedzie
            • Gość: baza Re: Nieh Nieh ZaNieha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 22:34
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Baza, masz racje. Gosc zerznal moja narzeczona, odebral mi fajna posade w
              > Wyborczej, jest piekny (tzn. piekniejszy ode mnie). Nie wiem zreszta czy
              > Kwasniewski to nazwisko autora tego postu - moze tak, moze nie, a moze to
              > Aleksander Kwasniewski? Rozumiem, ze krytyczne glosy na tym forum mozna
              > zglaszac tylko pod adresem osob wystepujacych anonimowo - chyba, ze samemu
              > ujawni sie swoje dane. No coz, przyszlo nowe, trzeba sie bedzie dostosowac.
              > Alojz Niechciziemialekkabedzie

To smutne. Teraz rozumiem skąd tyle jadu.
              Na prawdę jest piękny?
              Nie udawaj teraz dziadziuniu - przecież dobrze wiesz o kogo chodzi - skoro
              wiedziałeś dokąd zawędruje. I dlatego zachowałeś się jak ostatni chuj dojebując
              mu z ukrycia! I dalej w tej samej konwencji - Cham z Ciebie i prostak. wiadomo,
              że każdy może pisać jak chce i co chce i o kim chce i z ukrycia albo z
              odkrycia - ale zawsze zostawia po sobie pewne wrażeniE... A za tobą, niestety -
              znów przykrość - strasznie śmierdzi......
              • mikolaj7 Re: Nieh Nieh ZaNieha 10.10.02, 23:48
                Gość portalu: baza napisał(a):

> Gość portalu: Niech napisał(a):
                >
                > > Baza, masz racje. Gosc zerznal moja narzeczona, odebral mi fajna posade w
                > > Wyborczej, jest piekny (tzn. piekniejszy ode mnie). Nie wiem zreszta czy
                > > Kwasniewski to nazwisko autora tego postu - moze tak, moze nie, a moze to
                > > Aleksander Kwasniewski? Rozumiem, ze krytyczne glosy na tym forum mozna
                > > zglaszac tylko pod adresem osob wystepujacych anonimowo - chyba, ze samemu
                >
                > > ujawni sie swoje dane. No coz, przyszlo nowe, trzeba sie bedzie dostosowac
                > .
                > > Alojz Niechciziemialekkabedzie
                >
                > To smutne. Teraz rozumiem skąd tyle jadu.
                > Na prawdę jest piękny?
                > Nie udawaj teraz dziadziuniu - przecież dobrze wiesz o kogo chodzi - skoro
                > wiedziałeś dokąd zawędruje. I dlatego zachowałeś się jak ostatni chuj dojebując
                >
                > mu z ukrycia! I dalej w tej samej konwencji - Cham z Ciebie i prostak. wiadomo,
                >
                > że każdy może pisać jak chce i co chce i o kim chce i z ukrycia albo z
                > odkrycia - ale zawsze zostawia po sobie pewne wrażeniE... A za tobą, niestety -
                >
                > znów przykrość - strasznie śmierdzi......

hie hie, Ty wjezdzasz w Niecha tez anonimowo :)))

i tak jakos bez polotu....
                • Gość: baza Re: Nieh Nieh ZaNieha IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.02, 15:22
                  bo Niech jest anonimowy - to ja też mogę anonimowo
                  i nie chce mi się wysilać na poloty
                  poza tym już mi przeszło wkurwienie
                  Jak chcesz - Niech - wjeżdżaj sobie na kogo chcesz, nawet po chamsku, nawet
                  podawaj numery telefonów domowych, twoja sprawa
                  adios
                  • Gość: Niech Re: Niooh Niooh ZaNiooha IP: 217.197.165.* 11.10.02, 15:40
                    "I dlatego zachowałeś się jak ostatni chuj dojebując mu z ukrycia!... Cham z
                    Ciebie i prostak... A za tobą, niestety - znów przykrość - strasznie mierdzi."
                    Podpisano baza. Baze to moze masz, z nadbudowa problemy.

• Gość: początek A ja wiem kto to jest drech IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.02, 10:18
      W przypadku drechów wiek nie jest ważny. Charakterystyczne jest natomiast
      tandetne maksymalnie odzienie, im mniej oryginalne tym wyżej przez drecha
      cenione. Ciuchy dresiarzy często coś fajnego udają. Często nawiązują swoją
      stylistyką do zachodniego dobrobytu i poczucia bezpieczeństwa - choćby tytułowe
      DRESY. Kto nosi dresy? Dres jest w moim, niedresiarskim świecie synonimem
      prostego luzu, spokoju ducha, bezpieczeństwa materialnego, rekreacji. Kiedy
      ktoś przechadza się w ciepłym, kolorowym, barchanowym dresie - w kontekście
      pozytywnym oznacza to, że dobrze mu sie powodzi i nawet ma czas by zadbać o
      siebie i tylko o siebie. I może za tym tęsknią te biedne, sztuczne, brzydkie
      dresiki z warszawskich blokowisk - chą mieć kasę, spokój, ciepło rodzinne,
      satysfakcję z zycia zawodowego i osobistego. I chyba wydaje im się to dośc
      nieosiągalne - więc od razu kupują dres.
    • znawca Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? 10.10.02, 15:45
      Dresiarstwo to poważny problem socjologiczny. Poprośmy więc o wypowiedź,
      znakomitego polskiego psychologa społecznego pana Santorskiego.

p.Santorski: tak to poważny problem. Uważam, że w Polsce zaistniało
      dresiarstwo, bo pojawiły się ku temu przyczyny, które mogą być wyjaśnieniem
      dresiarstwa. Poza tym wszystko jest wynikiem naszych przeżyć z dzieciństwa i
      potrzeby ciepła.

A co o tym myśli pan Lasota ze straży miejskiej?

p.Lasota: Przedsięwzieliśmy specjalne kroki zmierzające do wyeliminowania
      problemu dresiarstwa.

A co na to p. Olechowski?

p.Olechowski: Opracowałem program Szeryf i program TURBO, oraz program
      ORTALION. Poprzez usprawnienie organizacji i zwiększenie efektywności
      administracji pozbędziemy się wszelkich trosk.

To tyle. A co wy myślicie, drodzy forumowicze, o problemie drechów?
      Proszę się wypowiadać na ww.forum.gazeta.pl
      • mikolaj7 Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? 10.10.02, 23:50

> Proszę się wypowiadać na ww.forum.gazeta.pl

czy to nowy portal? a gdzie moge sie wypowiadac o tym
        nowym portalu? moze na w.gazeta.forum.pl?
    • zdzicha Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? 10.10.02, 23:59
      A wyjdź, chłopie, na ulicę i zobacz, co tam się kręci, a nie będzie robił znowu
      wstrzasający reportaż o tym, co ludzie w ynternecie gadajom o dresiarzach. Czy
      wyście w tym GS-ie zbiorowo na głowe upadli?
      Poza tym, jestem zmuszona nadmienić, ze tytułowe zdanie nie może byc zakonczone
      pytajnikiem. Jest to niezgodne z zasadami gramatyki, panie dziennikarzu.
      • Gość: Niech Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? IP: 217.197.165.* 11.10.02, 12:34
        Ten pan dziennikarz - stolek a.k.a. tomek a.k.a. kwasniewski - wszystkie tytuly
        watkow pisze wersalikami i ze znakiem zapytania. Mason jaki, czy co?
        • Gość: aleale ale dyskusja! ja cie krece! IP: *.itpp.pl 14.10.02, 22:28
          ten pan, co udaje, ze jest prezydentem, to niech spada robic kariere w jakimś
          pisemku dla ćpunów. Ale i głosy polemiczne uznałbym za przysadziste!
          • obce_slowa Re: ale dyskusja! ja cie krece! 14.10.02, 23:37
            Spoko, czy mozna miec haka na prezydenta? Ten co udaje, pewnie sie
            zabezpieczyl - ma doktorat (z dresiarstwa).
    • Gość: gg1lk Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.02, 00:05
      "...Czy dresiarze stanowia
      wiekszosc naszego spoleczenstwa, czy tez to absolutny margines? Gdzie ich
      mozna spotkac w Warszawie..." -....na wiejskiej kolego...na wiejskiej
    • spierdalay_aniutek Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? 15.10.02, 05:40
      a teraz drogie dzieci pocalujcie misia w... nosek i idzcie spac
    • Gość: Edyta Re: POROZMAWIAJMY O DRESIARZACH? IP: proxy / *.nrconsulting.co.uk 29.10.02, 18:28
      cholera, wkurza mnie zasciankowosc i glupota Polakow... mieszkam w Londynie i
      tutaj niemal co druga osoba lata w dresach.... ludzie na zachodzie zupelnie
      inaczej patrza na to jak ktos jest ubrany... aby by pelen luz.... u nas sie
      utwarlo, ze dresiarz to od razu bandyta i zlodziej..... na zachodzie
      najwieksze celebrities, Geri Hallywell, J Lopez i inni chodza na co dzien w
      dresach.... Polacy, opamietajcie sie.... kazdy chodzi ubrany tak jak jest mu
      wygodnie..... ja w Polsce nigy bym na ulice nie wyszla w dresach, tutaj latam
      caly czas i nikt mnie nie wyzywa od dresiarzy.... Polacy jeszzce wiele musza
      sie nauczyc od Zachodu, nadal z nas prostaki i zasciany.....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka