Dodaj do ulubionych

>>>Sekretne życie roślin wg.Wyborczej

13.10.02, 11:18
Patrzę ja w program telewizyjny Wyborczej celem ustalenia kiedy będzie
Makłowicz, a tam piszą że na TVP2 jest teraz film dokumentalny pt.: Sekretne
życie roślin. Włączam ja tę telewizję a tam dokumentalny film o papieżu...

Sekretne życie ROŚLIN?! Jak tak można? Czy LPR odda sprawę do sądu?
    • pan_pndzelek Re: >>>Sekretne życie roślin wg.Wyborcze 13.10.02, 11:27
      He he, a do tego ten film o papieżu jest ilustrowany muzyką ze Shreka...

TVP1 w rękach komunistów?
      • miltonia Re: >>>Sekretne życie roślin wg.Wyborcze 13.10.02, 13:10
        Do sądu to należałoby podać ten pieprzoną dwójkę, razem z jej błyskotliwą
        szefową. Czy ja po to zrywałam się bladym świtem, by oglądac kolejną porcję
        podlizywania się papieżowi? Czyżby dopiero dziś o poranku przypomnieli sobie,
        że świeczka dla Pana Boga w tygodniowej ramówce za krótka? Czy znowu mam się
        udać po pociechę na forum napoje, by czerpnąć natchnienie na przygotowanie
        sobie i innym zawiedzionym pocieszyciela?
        Miltonia.
        • pan_pndzelek Po pociechę nie na forum 13.10.02, 14:03
          Po pociechę nie udawaj się na żadnwe forum, po pociechę udaj się do lodówki. Po
          DOBRZE SCHŁODZONĄ POCIECHĘ...
          • Gość: Niech Polska gola, Polska gola, taka jest Bonkowa wola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 14:12
            Gazeta T jest w wersji beta. Za to miltonia jest w wersji omega. Dla
            ulatwienia - takie pryszcze na pilocie to nie wysypka tylko przyciski do zmiany
            programu. A Maklowicz byl dzis do dupy - absurdalne dania, beznadziejny
            komentarz (a teraz moje sliczne raczki wkladaja te piekne kawalki ziemi do
            mojej boskiej buzi). Szkoda.
            • miltonia Re: Polska gola, Polska gola, taka jest Bonkowa w 13.10.02, 16:04
              Gość portalu: Niech napisał(a):

> Gazeta T jest w wersji beta. Za to miltonia jest w wersji omega. Dla
              > ulatwienia - takie pryszcze na pilocie to nie wysypka tylko przyciski do
              zmiany
              >
              > programu. A Maklowicz byl dzis do dupy - absurdalne dania, beznadziejny
              > komentarz (a teraz moje sliczne raczki wkladaja te piekne kawalki ziemi do
              > mojej boskiej buzi). Szkoda.
              Przecież tłumaczę jak komu dobremu, żę specjalnie wstałam aby obejrzec ten
              konkretny film. Korzystanie z wskazanych pryszczy nic nie pomogło, nacisnęłam
              wiec ten zielony. I czy móglbyś mnie oświecić co miałeś na mysli pisząc
              że "miltonia jest w wersji omega". Czy mam się obrazić czy wprost przeciwnie?
              • Gość: Niech Spo ko ko ko IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 16:22
                To byl zart, nie chcialem cie obrazic. Ale niespecjalnie pachna mi krytyki
                papieza - to pracowity facet, ja w jego wieku dawno juz bede pokarmem robakow
                (no chyba, ze mnie Iwona Dudzik skremuje). A teraz wal we mnie ile popadnie -
                dzis jestem slaby, chlalem cala noc, nie oddam.
                • miltonia Re: Spo ko ko ko 13.10.02, 18:32
                  Gość portalu: Niech napisał(a):

> To byl zart, nie chcialem cie obrazic. Ale niespecjalnie pachna mi krytyki
                  > papieza - to pracowity facet, ja w jego wieku dawno juz bede pokarmem robakow
                  > (no chyba, ze mnie Iwona Dudzik skremuje). A teraz wal we mnie ile popadnie -
                  > dzis jestem slaby, chlalem cala noc, nie oddam.

W słabych nie walę. Papieża nie krytykowałam, nie to było moją intencją.
                  Zamiast zapowiedzianego filmu pokazano co innego. Strata podwójna, bo po
                  pierwsze osoby, które chciały zobaczyć film przyrodniczy obeszły się smakiem a
                  po wtóre ci co chętnie obejrzeliby reportaż o papieżu nie wiedzieli że jest
                  nadawany. A to żeś nadwątlony alkoholem daje się zauważyć. Wszystko trzeba Ci
                  dobitnie objaśniać, a i tak nie ma pewności czy czegoś nie zrozumiesz opatrznie.
                  Wieku dożyjesz sędziwego, bo widzę że się starannie konserwujesz.
                  Pozdrowienia. Miltonia.
    • Gość: benek Re: >>>Sekretne życie roślin wg.Wyborcze IP: *.pl 13.10.02, 18:20
      A co to ma do Warszawy?
      • pan_pndzelek Re: >>>Sekretne życie roślin wg.Wyborcze 13.10.02, 18:31
        Jak to co? Mieszkam w Warszawie, w Warszawie stoi mój telewizor, w Warszawie go
        oglądałem i tu też uległem rozbawieniu. Ogólnie to typowo warszawski wątek...
        • Gość: benek Re: >>>Sekretne życie roślin wg.Wyborcze IP: *.pl 13.10.02, 19:08
          Wierzysz w to co piszesz? Bo równie dobrze można zacząć pisać o mojej dziurawej
          skarpecie, bo kupiłem ją w Warszawie, noszę ją po Warszawie, podziurawiła mi
          się w Warszawie, ja też mieszkam w Warszawie, a skarpeta spoczywa w mojej
          szafce, która też jest w Warszawie...
          • pan_pndzelek No to wal śmiało! 13.10.02, 19:16
            No to wal śmiało! Też umiesz zakładać wątki warszawskie jak widzę...
            • Gość: Niech Re: No to wal śmiało! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.02, 19:36
              Benek, ty tu nowy jestes, widze. A my konserwa, nowego nie lykamy. To idz na
              spacer. Znasz takie forum:
              www.gazeta.pl/forum/towarzyskie/nowi/niekumajacybazy/nielubiani/wogoledo[----
              ]/turozmawiaja/zesoba.
              PS. Do Miltonii. Nic.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka