Dodaj do ulubionych

WARSAW CITY

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 13:29
Lechita i Radost bardzo by chcieli mieć takie centrum ale sie wstydzą
powiedzieć, ich sposób działania jest prosty wyglądają przez okno a następnie
piszą że tak jest w Warsaw City choć wiemy że tak jest na ich zadupiu, te
ciołki siedzą tam przed kompem cały dzień bo nie mają nic innego do roboty, oni
chyba w ogóle nie mają przyjaciół tylko siedzą i zabierają powietrze tam w
Poznaniu, a może nie mają gdzie wyjść? siedzą tam i cieszą sie jak coś złego o
Warszawie napiszą, to po prostu infantylni idioci, którzy nigdy nie ruszyli sie
poza swoje podwórko, są tak żałośni że nawet troche mi ich szkoda, myślą że te
ich posty robią na kimś wrażenie a tak sie składa że nie, chce wam to
uzmysłowić żebyści sobie większego obciachu nie robili przed całą Polską, tak
sie składa że te 30 min które przeznaczyłem na rozmowę z wami to czas stracony,
nie powinienem w ogóle bo nie mam czsu na takie pierdoły ale nie lubię sytuacji
gdy ktoś głupi myśli że jest mądry, więc trzeba było takim idiotom jak wy
odpowiedzieć, jestem zawodowym inwestorem giełdowym ale interesuje się również
nieruchomościami i wiem o przyszłej Warszawie więcej niż ktokolwiek, znam wielu
prominentnych i ludzi biznesu i mogę wam powiedzieć że Warszawa za 15 lat
bardzo, bardzo się zmieni na plus, to będzie inne miasto, sam w nie zamierzam
zainwestować, znam ludzi którzy pracują nad planami zagospodarowania
przestrzennego i wiem że te inwestycje które są teraz to jeszcze małe piwo
Obserwuj wątek
    • Gość: nocoment Re: WARSAW CITY IS D-BEST IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.04.01, 13:53
      Ja również gdybym miał możliwości finansowe (a
      niedługo będę miał), na pewno zainwestowałbym w
      rozbudowę Warszawy. I wszystkich kochających to miasto
      wzywam do tego samego!
    • Gość: q Re: WARSAW CITY IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 29.04.01, 20:43
      w wszawie smieszy mnie to ze mowi o przyslosci ktora sie nie spelni.
      • Gość: alek Re: WARSAW CITY IP: *.dialup.tiscalinet.it 30.04.01, 21:33
        Zobaczycie zasrani folksdojcze z Posen ze juz za pare lat gdy marka spadnie
        ponizej 1 zlotowki, wasze Szwaby ktorym lizecie dupe bedo przyjezdzac zebrac do
        Warszawy.
        • Gość: greg Re: WARSAW CITY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 21:49
          Gość portalu: alek napisał(a):

> Zobaczycie zasrani folksdojcze z Posen ze juz za pare
          lat gdy marka spadnie
          > ponizej 1 zlotowki, wasze Szwaby ktorym lizecie dupe
          bedo przyjezdzac zebrac do
          >
          > Warszawy.

Ja, genau:))

• Gość: q Re: WARSAW CITY IP: *.trzcianka.sdi.tpnet.pl 30.04.01, 22:16
            ogarnia mnie coraz większy śmiech ;-))
    • Gość: Radost Re: INWESTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.05.01, 00:49
      Gość portalu: wall str napisał(a):

> Lechita i Radost bardzo by chcieli mieć takie centrum ale sie wstydzą
      > powiedzieć, ich sposób działania jest prosty wyglądają przez okno a następnie
      > piszą że tak jest w Warsaw City choć wiemy że tak jest na ich zadupiu, te
      > ciołki siedzą tam przed kompem cały dzień bo nie mają nic innego do roboty, oni
      >
      > chyba w ogóle nie mają przyjaciół tylko siedzą i zabierają powietrze tam w
      > Poznaniu, a może nie mają gdzie wyjść? siedzą tam i cieszą sie jak coś złego o
      > Warszawie napiszą, to po prostu infantylni idioci, którzy nigdy nie ruszyli sie
      >
      > poza swoje podwórko, są tak żałośni że nawet troche mi ich szkoda, myślą że te
      > ich posty robią na kimś wrażenie a tak sie składa że nie, chce wam to
      > uzmysłowić żebyści sobie większego obciachu nie robili przed całą Polską, tak
      > sie składa że te 30 min które przeznaczyłem na rozmowę z wami to czas stracony,
      >
      > nie powinienem w ogóle bo nie mam czsu na takie pierdoły ale nie lubię sytuacji
      >
      > gdy ktoś głupi myśli że jest mądry, więc trzeba było takim idiotom jak wy
      > odpowiedzieć, jestem zawodowym inwestorem giełdowym ale interesuje się również
      > nieruchomościami i wiem o przyszłej Warszawie więcej niż ktokolwiek, znam wielu
      >
      > prominentnych i ludzi biznesu i mogę wam powiedzieć że Warszawa za 15 lat
      > bardzo, bardzo się zmieni na plus, to będzie inne miasto, sam w nie zamierzam
      > zainwestować, znam ludzi którzy pracują nad planami zagospodarowania
      > przestrzennego i wiem że te inwestycje które są teraz to jeszcze małe piwo
      Male piwo inwestycje...hmmmmmmmmmm MAKLER iwestro pewnie masz nizla fure
      wyksztalcenie itd... pragmatyk masz tez znajomosci rewela Mistrzu dziekuje ze
      chcales mi cos napisac:)
      ALE KURWA ZROZUM JEDNO (a swoja droga na bank karierowiczu donosiles na kolegow w
      szkole i na podworku)ZE NIE POZWOLE NA ROZWOJ KUREWSKIGO MIASTA KOSZTEM
      POZNANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: pppp Re: INWESTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.tesco-europe.com 01.05.01, 12:52
        Gość portalu: Radost napisał(a):
        Radost,ale jesteś głupi.I do tego lokalny nacionalista, zresztą to jedno z drugim
        się łączy.Współczuję.
        > Gość portalu: wall str napisał(a):
        >
        > > Lechita i Radost bardzo by chcieli mieć takie centrum ale sie wstydzą
        > > powiedzieć, ich sposób działania jest prosty wyglądają przez okno a następ
        > nie
        > > piszą że tak jest w Warsaw City choć wiemy że tak jest na ich zadupiu, te
        > > ciołki siedzą tam przed kompem cały dzień bo nie mają nic innego do roboty
        > , oni
        > >
        > > chyba w ogóle nie mają przyjaciół tylko siedzą i zabierają powietrze tam w
        >
        > > Poznaniu, a może nie mają gdzie wyjść? siedzą tam i cieszą sie jak coś złe
        > go o
        > > Warszawie napiszą, to po prostu infantylni idioci, którzy nigdy nie ruszyl
        > i sie
        > >
        > > poza swoje podwórko, są tak żałośni że nawet troche mi ich szkoda, myślą ż
        > e te
        > > ich posty robią na kimś wrażenie a tak sie składa że nie, chce wam to
        > > uzmysłowić żebyści sobie większego obciachu nie robili przed całą Polską,
        > tak
        > > sie składa że te 30 min które przeznaczyłem na rozmowę z wami to czas stra
        > cony,
        > >
        > > nie powinienem w ogóle bo nie mam czsu na takie pierdoły ale nie lubię syt
        > uacji
        > >
        > > gdy ktoś głupi myśli że jest mądry, więc trzeba było takim idiotom jak wy
        > > odpowiedzieć, jestem zawodowym inwestorem giełdowym ale interesuje się rów
        > nież
        > > nieruchomościami i wiem o przyszłej Warszawie więcej niż ktokolwiek, znam
        > wielu
        > >
        > > prominentnych i ludzi biznesu i mogę wam powiedzieć że Warszawa za 15 lat
        > > bardzo, bardzo się zmieni na plus, to będzie inne miasto, sam w nie zamier
        > zam
        > > zainwestować, znam ludzi którzy pracują nad planami zagospodarowania
        > > przestrzennego i wiem że te inwestycje które są teraz to jeszcze małe piwo
        > Male piwo inwestycje...hmmmmmmmmmm MAKLER iwestro pewnie masz nizla fure
        > wyksztalcenie itd... pragmatyk masz tez znajomosci rewela Mistrzu dziekuje ze
        > chcales mi cos napisac:)
        > ALE KURWA ZROZUM JEDNO (a swoja droga na bank karierowiczu donosiles na kolegow
        > w
        > szkole i na podworku)ZE NIE POZWOLE NA ROZWOJ KUREWSKIGO MIASTA KOSZTEM
        > POZNANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        >

• Gość: greg Re: INWESTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.01, 15:00
          Gość portalu: pppp napisał(a):

> Gość portalu: Radost napisał(a):
          > Radost,ale jesteś głupi.I do tego lokalny nacionalista, zresztą to jedno z drug
          > im
          > się łączy.Współczuję.

Radost nie jest głupi, on jest nieszczęśliwy. Cierpi na kompleks małego członka,
          w Poznaniu wszyscy go dymają od tyłu i musi gdzieś wypluć to co w niego napompują.
          Także nie ma co sie przejmować pedałem.

> > Gość portalu: wall str napisał(a):
          > >
          > > > Lechita i Radost bardzo by chcieli mieć takie centrum ale sie wstydz
          > ą
          > > > powiedzieć, ich sposób działania jest prosty wyglądają przez okno a n
          > astęp
          > > nie
          > > > piszą że tak jest w Warsaw City choć wiemy że tak jest na ich zadupiu
          > , te
          > > > ciołki siedzą tam przed kompem cały dzień bo nie mają nic innego do r
          > oboty
          > > , oni
          > > >
          > > > chyba w ogóle nie mają przyjaciół tylko siedzą i zabierają powietrze
          > tam w
          > >
          > > > Poznaniu, a może nie mają gdzie wyjść? siedzą tam i cieszą sie jak co
          > ś złe
          > > go o
          > > > Warszawie napiszą, to po prostu infantylni idioci, którzy nigdy nie r
          > uszyl
          > > i sie
          > > >
          > > > poza swoje podwórko, są tak żałośni że nawet troche mi ich szkoda, my
          > ślą ż
          > > e te
          > > > ich posty robią na kimś wrażenie a tak sie składa że nie, chce wam to
          >
          > > > uzmysłowić żebyści sobie większego obciachu nie robili przed całą Pol
          > ską,
          > > tak
          > > > sie składa że te 30 min które przeznaczyłem na rozmowę z wami to czas
          > stra
          > > cony,
          > > >
          > > > nie powinienem w ogóle bo nie mam czsu na takie pierdoły ale nie lubi
          > ę syt
          > > uacji
          > > >
          > > > gdy ktoś głupi myśli że jest mądry, więc trzeba było takim idiotom ja
          > k wy
          > > > odpowiedzieć, jestem zawodowym inwestorem giełdowym ale interesuje si
          > ę rów
          > > nież
          > > > nieruchomościami i wiem o przyszłej Warszawie więcej niż ktokolwiek,
          > znam
          > > wielu
          > > >
          > > > prominentnych i ludzi biznesu i mogę wam powiedzieć że Warszawa za 15
          > lat
          > > > bardzo, bardzo się zmieni na plus, to będzie inne miasto, sam w nie z
          > amier
          > > zam
          > > > zainwestować, znam ludzi którzy pracują nad planami zagospodarowania
          > > > przestrzennego i wiem że te inwestycje które są teraz to jeszcze małe
          > piwo
          > > Male piwo inwestycje...hmmmmmmmmmm MAKLER iwestro pewnie masz nizla fure
          > > wyksztalcenie itd... pragmatyk masz tez znajomosci rewela Mistrzu dziekuje
          > ze
          > > chcales mi cos napisac:)
          > > ALE KURWA ZROZUM JEDNO (a swoja droga na bank karierowiczu donosiles na ko
          > legow
          > > w
          > > szkole i na podworku)ZE NIE POZWOLE NA ROZWOJ KUREWSKIGO MIASTA KOSZTEM
          > > POZNANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > >
          >

• Gość: hrabia Re: INWESTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.dtvk.tpnet.pl 01.05.01, 19:09
            Nie toleruję głupoty,. Miałem wrażenie, że poznaniaki, to porządne ludziska.
            Gdzie ta kultura sprzed lat?
            • Gość: Student Do Hrabiego IP: 213.241.18.* 02.05.01, 11:05
              Ja też mości Hrabio. Głupoty wszędzie coraz więcej. Na szczęście mądrych
              jeszcze też niemało, ale co będzie gdy i dziesięciu sprawiedliwych się nie
              znajdzie ....
      • Gość: wirus Re: INWESTOR!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.48.* 01.05.01, 20:22
        "Kurewskie miasto Poznań"-fajnie brzmi,nie ma co.
        • Gość: ZORRO Re: KUREWSKIE MIASTO JEST MOJA STOLICY IP: *.toronto.auracom.net 01.05.01, 20:59
          Powiedz wam cos kolesie,
          Ani Warszawa ani Poznan.
          Gdzie jest serce, ba i dusza..........?????? w Krakowie chloptasie.

Wasze miasta porownalbym do Kurew.

POZNAN

To taka ruda Niemiecka suka podobna do Teresy Orlowski , kurwa ktorej odbyt nie
          potrafi utrzymac kutasa wielkosci pilki do tenisa ( ziemnego )
          Daje kazdemu Niemcowi ktory wejdzie w nia za pare marnych smierdzacych obora i
          kapusta marek zdenominowanych na euro.

Poznan-kurwa jest balada i wysoka, zaradna obrabiajaca po 35 szwabow za nocke.
          Lubi sie bzykac i jebac swoja chuda dupe wystawijac na kancie stolu dla kazdego
          jebanego Niemca.

Warszawka
          - to kurwa Ruska, obwieszona siwiedzidelkami wiezowcow polozonych na zasranym ,
          kozuchu w kolorze brudnego brazu ja nie-umyte grube dubsko Ruskiej dziwki.

Ra dziwka warszawka daje kazdemu bez wyboru, niemniej komuchom, bandziorom,
          dresiarzom , wypierdkom a...zreszta kazdemu kurwa z Warszawy swoja na sucho
          bsrana rzadkim gownem dupe.

Jak to Ruska, w paszczu za tridcat w dupu za sorok.

I takie do zasrane miasta sa waszymi zasranymi miejscami waszego zasranego
          zycia.

Wasz Zorro
          KRAKOW MOJE MIASTO NIE ZYJE MILION LAT
          • Gość: greg Re: KUREWSKIE MIASTO JEST MOJA STOLICY IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.05.01, 21:26
            Gość portalu: ZORRO napisał(a):

> Powiedz wam cos kolesie,
            > Ani Warszawa ani Poznan.
            > Gdzie jest serce, ba i dusza..........?????? w Krakowie chloptasie.
            >
            > Wasze miasta porownalbym do Kurew.
            >
            > POZNAN
            >
            > To taka ruda Niemiecka suka podobna do Teresy Orlowski , kurwa ktorej odbyt nie
            >
            > potrafi utrzymac kutasa wielkosci pilki do tenisa ( ziemnego )
            > Daje kazdemu Niemcowi ktory wejdzie w nia za pare marnych smierdzacych obora i
            > kapusta marek zdenominowanych na euro.
            >
            > Poznan-kurwa jest balada i wysoka, zaradna obrabiajaca po 35 szwabow za nocke.
            > Lubi sie bzykac i jebac swoja chuda dupe wystawijac na kancie stolu dla kazdego
            >
            > jebanego Niemca.
            >
            > Warszawka
            > - to kurwa Ruska, obwieszona siwiedzidelkami wiezowcow polozonych na zasranym ,
            >
            > kozuchu w kolorze brudnego brazu ja nie-umyte grube dubsko Ruskiej dziwki.
            >
            > Ra dziwka warszawka daje kazdemu bez wyboru, niemniej komuchom, bandziorom,
            > dresiarzom , wypierdkom a...zreszta kazdemu kurwa z Warszawy swoja na sucho
            > bsrana rzadkim gownem dupe.
            >
            > Jak to Ruska, w paszczu za tridcat w dupu za sorok.
            >
            > I takie do zasrane miasta sa waszymi zasranymi miejscami waszego zasranego
            > zycia.
            >
            > Wasz Zorro
            > KRAKOW MOJE MIASTO NIE ZYJE MILION LAT

O!!!!I tu trafiłeś w sedno!!! Nie żyje milion lat. Zaskakująca samokrytka. A
            jeśli chodzi o resztę to wymyśl coś bardziej ciekawego i mniej nudnego. To już
            nawet Lechita z Radostem ciekawsze posty przysyłają.

• Gość: tomeque Re: KUREWSKIE MIASTO JEST MOJA STOLICY IP: *.spectrumhr.com 03.05.01, 16:20
              o co tu w ogole chodzi? czy dazymy do tego zeby w polsce bylo tylko jedno miasto
              i musimy wybrac ktore zostanie?
              ta cala nienawisc ludzi z jednego miasta do drugiego miasta jest smieszna, mala,
              prowincjonalna i szowinistyczna. po prostu przykro czytac.
          • Gość: PB Re: KUREWSKIE MIASTO JEST MOJA STOLICY IP: *.tesco-europe.com 06.05.01, 12:48
            Uwaga!Obiawił się następny idiota.Zorro.
            Można zrobić listę tępych lokalnych faszystów.
            Czekam na następne miasta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka