sloggi 18.10.02, 15:08 Znikają ludzie z forum. Co się z nimi dzieje ? jhbsk właśnie wysłała SMSa, że pozdrawia Was z Poznania gdzie nie ma bezpośredniego dostępu do kompa :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aankaa Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 18.10.02, 15:10 Warschau'a "widziałam" ostatnio na forum poznańskim. A reszta ? może pracy mają więcej:-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Wróciłem, wróciłem... IP: 193.0.236.* 18.10.02, 15:18 aankaa napisała: > Warschau'a "widziałam" ostatnio na forum poznańskim. A reszta ? może pracy > mają więcej:-(( Co prawda z mniejszą częstotliwościa "nadaję" ale jednak..i przyglądam się, i czasem od dwóch dni coś napiszę...Sporo spraw na mnie spadło i czasu brakuje...Ale miło, ze pamiętacie... Odpowiedz Link Zgłoś
cubic Re: Coraz rzadziej... 21.10.02, 15:17 Ja też ostatnio coraz rzadziej tu zaglądam. Brak czasu, a poza tym forum bardzo się zmieniło. Kiedyś było lepsze... Pozdrawiam Cubic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.10.02, 15:18 Buźka Sloggi!!Praca trochę przeszkadza w aktywnym uczestnictwie na forum,ale trudno,jak bedzie trzeba,rzucę pracę;-)))A we wtorek tez jadę do Poznania!!! Pozdrawiam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Jakoś tęsknię za Wami. 18.10.02, 15:24 Dlatego rzuciłem vici - ogromnie się cieszę, że jesteście. Tylko thesims milczy. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: Jakoś tęsknię za Wami. 18.10.02, 15:27 a może duma nad jakąś celną odpowiezią ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Sloggi IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.10.02, 15:33 Thesims też zapracowany - informacja z pierwszej reki ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Łezka IP: 193.0.236.* 18.10.02, 15:35 Gość portalu: łezka napisał(a): > Thesims też zapracowany - informacja z pierwszej reki ;-)) Jak to!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau Re: Łezka IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.10.02, 15:36 Gość portalu: Warschau napisał(a): > Gość portalu: łezka napisał(a): > > > Thesims też zapracowany - informacja z pierwszej reki ;-)) > > Jak to!!!! A tak to ;-)))!!!!!!Ale Sloggi skuteczny,od razu nas skrzyknął ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Warschau IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.10.02, 15:38 Sorry,ale z wrażenia podpisałam się Warschau - czas wracać na forum,bo juz nawet wpisać się nie umiem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Warschau... Re: Łezka.. IP: 193.0.236.* 18.10.02, 16:24 Gość portalu: łezka napisał(a): > Sorry,ale z wrażenia podpisałam się Warschau - czas wracać na forum,bo juz > nawet wpisać się nie umiem ;-)) Aż takie wrażenia na Tobie robię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: Warschau IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.10.02, 10:53 Gość portalu: Warschau... napisał(a): > Gość portalu: łezka napisał(a): > > > Sorry,ale z wrażenia podpisałam się Warschau - czas wracać na forum,bo juz > > > nawet wpisać się nie umiem ;-)) > > Aż takie wrażenia na Tobie robię? Ty tez ;-))Ale tym razem sprawcą był Sloggi i Jego wzruszająca tęsknota za nami;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: Jakoś tęsknię za Wami. 19.10.02, 11:23 sloggi napisał: > Dlatego rzuciłem vici - ogromnie się cieszę, że jesteście. > Tylko thesims milczy. > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka aankaa IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 18.10.02, 15:35 aankaa logowana,to mniemam Anka od maciejki ;-)))Sorry za trywialne pytanie,ale mam spore zaległości :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: aankaa 18.10.02, 16:01 Albo : Jesienne róże, róże żółte herbaciane.............. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: aankaa 18.10.02, 20:23 piękne... wreszcie jesteś zielony !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: aankaa 19.10.02, 11:34 hmm, pewnie teraz troche przynudze ale moj balkon ulegl zupelnej transformacji. Maciejki w koncu zupelnie uschly bo ich wogole nie podlewalem, ale pojechalem do OBI i kupilem nowe kwiatki, mam jedna skrzynke wrzosow i jedna skrzynke drobnych chryzantem. Na szczescie pogoda jest taka ze nie trzeba ich podlewac. Czasam rzuce na nie okiem gdy sprawdzam temperature za oknem i wygladaja OK. Aha jeszcze zasadzilem cebulki krokusow, podobno maja wyrosnac na wiosne. No zobaczymy czy tak bedzie jak napisali w instukcji uzycia, he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: aankaa IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.10.02, 10:27 thesims napisał: > hmm, pewnie teraz troche przynudze ale moj balkon ulegl zupelnej transformacji. > > Maciejki w koncu zupelnie uschly bo ich wogole nie podlewalem, ale pojechalem > do OBI i kupilem nowe kwiatki, mam jedna skrzynke wrzosow i jedna skrzynke > drobnych chryzantem. Na szczescie pogoda jest taka ze nie trzeba ich podlewac. > Czasam rzuce na nie okiem gdy sprawdzam temperature za oknem i wygladaja OK. > Aha jeszcze zasadzilem cebulki krokusow, podobno maja wyrosnac na wiosne. No > zobaczymy czy tak bedzie jak napisali w instukcji uzycia, he he. Jezu,thesims;-))!!!!!Wrzosy,chryzantemy,krokusy...Jeszcze 2 takie posty i minie mi jesienna deprecha;-))A do tego jestem skłonna uwierzyć,że jasień może byc piękna!!A to już będzie totalne przewartościowanie ;-))Pozdrawiam! P.S.Ale że tak nikczemnie postąpiłeś z maciejką,tego Ci nie daruje ;-))!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: aankaa 22.10.02, 11:13 Gość portalu: łezka napisał(a): > P.S.Ale że tak nikczemnie postąpiłeś z maciejką,tego Ci nie daruje ;-))!!! Oj nie denerwuj sie, zasieje w przyszlym roku :-) A co to za "jesienna deprecha" i to po pobycie w Polsce A??? Nie poznaje kolezanki!!!!!??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: aankaa IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 11:17 thesims napisał: > Gość portalu: łezka napisał(a): > > > P.S.Ale że tak nikczemnie postąpiłeś z maciejką,tego Ci nie daruje ;-))!!! > > Oj nie denerwuj sie, zasieje w przyszlym roku :-) > > A co to za "jesienna deprecha" i to po pobycie w Polsce A??? Nie poznaje > kolezanki!!!!!??????? To wciąż ta sama koleżanka i nie po,tylko przed pobytem w Polsce A.Banę (to po poznańsku dla nie wtajemniczonych:pociąg)mam o 16.15 i o 18.53 jestem w Grodzie Przemysława;-)))I są duże sznse,że wrócę bez deprechy ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: aankaa 22.10.02, 11:59 Gość portalu: łezka napisał(a): > To wciąż ta sama koleżanka i nie po,tylko przed pobytem w Polsce A.Banę (to po > poznańsku dla nie wtajemniczonych:pociąg)mam o 16.15 i o 18.53 jestem w Grodzie > > Przemysława;-)))I są duże sznse,że wrócę bez deprechy ;-)) Jakiego znowu Przemyslawa??? Malo ci Warszawiakow???? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: thesims IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 12:01 thesims napisał: > Gość portalu: łezka napisał(a): > > > To wciąż ta sama koleżanka i nie po,tylko przed pobytem w Polsce A.Banę (t > o > po > > poznańsku dla nie wtajemniczonych:pociąg)mam o 16.15 i o 18.53 jestem w > Grodzie > > > > Przemysława;-)))I są duże sznse,że wrócę bez deprechy ;-)) > > Jakiego znowu Przemyslawa??? Malo ci Warszawiakow???? ;-) ...od przybytku głowa nie boli ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 18.10.02, 20:25 Thesims ... Czlowiek z ktorym na forum po pewnej rozmowie "darlem koty" mialem nawet niecny zamiar ... Ale okazal sie OK GOSCIEM na spotkaniu . Tak srednio pamietam :) ale zesmy porozmawiali i Go polubilem . Ludzie w realu sa inni ...Thesims byl na + . Szacunek za rozmowe .... tylko czy ja[ ja znaczy TY nie uzywam Polskich znakow] pamietasz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 19.10.02, 11:27 atob napisał: > Thesims ... Czlowiek z ktorym na forum po pewnej rozmowie "darlem koty" mialem > nawet niecny zamiar ... Ale okazal sie OK GOSCIEM na spotkaniu . Tak srednio > pamietam :) ale zesmy porozmawiali i Go polubilem . Ludzie w realu sa > inni ...Thesims byl na + . Szacunek za rozmowe .... tylko czy ja[ ja znaczy TY > nie uzywam Polskich znakow] pamietasz :-))) > Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 19.10.02, 11:43 Thesims od razu odlamkowym ? cos TY :) Ja jestem spokojny .:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 19.10.02, 23:44 No to zjawili się wszyscy :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa zjawili się 19.10.02, 23:46 wróciłeś ze szkółki ? Byliśmy pod mostem - a tam pustawo (;-)) było Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zjawili się 21.10.02, 10:37 Szkółkę w sobotę skończyłem b.późno. Reszta info w Salonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: zjawili się 22.10.02, 11:14 aankaa napisała: > wróciłeś ze szkółki ? > Byliśmy pod mostem - a tam pustawo (;-)) było Pod mostem? Chodzicie tam??? Dlaczego ja nic o tym nie wiem???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aankaa Re: zjawili się IP: *.crowley.pl 22.10.02, 11:19 bo nie bywasz na forum, nie wiesz co się dzieje, wpadnij też do Salonu Sloggiego Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi od Sloggiego 22.10.02, 11:28 Czuję się wspaniale. Szkoda, że nie poszukałem ich wcześniej. Łezka zrobiła mi radośc podwójną, bo pogawędziliśmy sms-owo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: do Sloggiego IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 11:34 sloggi napisał: > Czuję się wspaniale. > Szkoda, że nie poszukałem ich wcześniej. > Łezka zrobiła mi radośc podwójną, bo pogawędziliśmy sms-owo :))) Slogii,przysle Tobie SMS-a z pozdrowieniami ode mnie i poznańskich koziołków;-)) Dobrze,że wyłaniaja sie tylko raz dziennie o 12.00 i nie będą ogladać tych biesiad na Starym Rynku - inaczej musiałabym im zafundować opaski na oczy;-)) Gdyby treść SMS-a była trudna do przyswojenia,to znaczy,że już jestem "wesoła" z powodu wizyty na rodzinnej ziemi ;-)).Liczę na wyrozumiałość ;-))! Odpowiedz Link Zgłoś
thesims Re: zjawili się 22.10.02, 12:01 Gość portalu: aankaa napisał(a): > bo nie bywasz na forum, nie wiesz co się dzieje, wpadnij też do Salonu > Sloggiego Salon Sloggiego? Hmm, to pewnie zapowiadane prywatne forum :-) Sloggi, moge tam wejsc? i jeszcze prosze o podpowiedz jak! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zjawili się 22.10.02, 12:15 Wchodzisz na forum o forum, u góry jest link na fora prywatne, potem na towarzyskie i tam jest Salon. Zapraszam serdecznie :) Łezka będzie musiała się zalogować, bo gosci w portalach wpuścić się nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: zjawili się IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 12:18 sloggi napisał: > Wchodzisz na forum o forum, u góry jest link na fora prywatne, potem na > towarzyskie i tam jest Salon. > Zapraszam serdecznie :) > Łezka będzie musiała się zalogować, bo gosci w portalach wpuścić się nie da. ...a jak zamiast portali założę jakąś sexi sukieneczkę,to wpuścisz mnie Sloggi??? Plizzz ;-))))!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zjawili się 22.10.02, 12:37 Tam nie da się wspuścić osoby niezalogowanej :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: zjawili się IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 12:42 sloggi napisał: > Tam nie da się wspuścić osoby niezalogowanej :( ...trudno,widać za wysokie progi ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zjawili się 22.10.02, 12:59 Niestety, taki wymóg postawili admini, dzięki temu posiadaczo-admini forów decydują, kto bierze udział w dyskusjach. Czy nadal trwasz w postanowieniu, że się nie będziesz logować ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: zjawili się IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 13:12 sloggi napisał: > Niestety, taki wymóg postawili admini, dzięki temu posiadaczo-admini forów > decydują, kto bierze udział w dyskusjach. > Czy nadal trwasz w postanowieniu, że się nie będziesz logować ? ...jako "łezka"zalogować się nie mogę :-((Nick może nie jest pierwszej pieknoty,ale sie do niego przyzwyczaiłam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: zjawili się 22.10.02, 13:15 Wymyśl jakiś na potrzebę zalogowania się :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: zjawili się IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 22.10.02, 13:21 sloggi napisał: > Wymyśl jakiś na potrzebę zalogowania się :))) Ach,jakie to proste ;-)))Tak zrobię ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 21.10.02, 12:26 Wpadłam na 5 min do firmy zostawić próbki. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 21.10.02, 12:46 Wpadłam na 5 min do firmy zostawić próbki. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć. Do zobaczenia. Będę po 11 listopada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łezka Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 21.10.02, 12:54 jhbsk napisała: > Wpadłam na 5 min do firmy zostawić próbki. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć. Do > zobaczenia. Będę po 11 listopada. > Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 21.10.02, 13:00 Niestety będę już w Wawie :-(( Do miłego Odpowiedz Link Zgłoś
jhbsk Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 21.10.02, 12:55 Wyślę jeszcze wcześniej jakiegoś SMSa Jeszcze raz uściski dla wszystkich Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? 21.10.02, 13:02 Do poczytania i zobaczenia :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andulka Re: jhbsk,łezka,thesims,warschau - co z Wami ? IP: *.kprm.gov.pl / 158.66.18.* 21.10.02, 15:45 Sam czasem znikasz (fakt, że na krótko), ostatnio widziałam Cię na olsztyńskim forum. Też lubię to miasto. I forumowicze tam wielce sympatyczni. Odpowiedz Link Zgłoś