domagals 05.01.06, 10:57 Poszukuje do kupienia niedużego mieszkania 2 pokojowego lub 1 pokój z możliwością przebudowania do 30 do 40 m2. Cena do 150 tys. Tylko bezpośrednio. kontakt 607642648 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monsiu73 Re: kupie 2 pokoje 05.01.06, 20:26 witam, mam do sprzedania mieszkanie, które spełnia podane warunki.36,6 m na Pradze Południe,ul.Stanisławowska,2 piętro w 3-piętrowym budynku.Klatka schodowa po generalnym remoncie.Czysta,cicha,domofon. Okna wychodzą na ulicę i opuszczony stadion kolarski-latem otoczony zielenią. Jest 1 duży pokój, widna duża kuchnia,łazienka z WC,w przedpokoju szafa wnękowa Komandor (roczna),mieszkanie jest po niedawnym remoncie, za wyjątkiem podłogi w pokoju (pokój ma ok.23 m2).Kilka lat temu były 2 pokoje,ale przerobiłam na 1, są 2 okna w pokoju,dlatego można zrobić 2 pokoje. Okna są nowe,wymieniane rok temu,PCV.W kuchni sufit podwieszany,w łazience też. Baterie i muszla klozetowa wymienione rok temu.Drzwi antywłamaniowe,wymieniane w 2004r. Podsumowując-w latach 2003-2004 robiłam generalny remont,poza łazienką i podłogą w pokoju. Mieszkanie jest do sprzedania,w zależności od Państwa potrzeby,w dowolnym czasie. Bardzo dobra lokalizacja-pod blokiem są 2 przystanki autobusowe,do Grochowskiej jest 200 metrów i przystanki tramwajowe i autobusowe. Zapraszam do obejrzenia.W razie pytań proszę o kontakt-0505 191 139. Cena-142 tyś. Możliwość przesłania zdjęć mailem. Pozdr. Monika Harasimiuk Odpowiedz Link Zgłoś