Gość: nocoment IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 10:16 Jaka jest waszym zdaniem najładniejsza podwarszawska miejscowość? Takie numero uno do zamieszkania. Jako swoje typy stawiam Józefów, Wesołą i Ząbki. Pozdro NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: makler Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 08:58 Konstancin, polskie Beverly Hills, pare kilometrów od Warszawy, wille VIPów, sportowców, aktorów Otwock, ładne lasy, czyste powietrze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sloggi Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.man.polbox.pl 16.05.01, 12:54 Zdecydowanie Nieporęt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwoj Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.jub.warszawa.supermedia.pl 16.05.01, 13:39 Poprzednie wypowiedzi mają znamiona żartu. Najładniejszy jest Milanówek. Jeżeli macie inne zdanie to nie byliście w Milanówku. Piszą, a nawet śpiewają o jego pięknie poeci i artyści. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.telkab.pl 16.05.01, 13:46 No czywiscie ze Pruszkow!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.telkab.pl 16.05.01, 14:42 No czywiscie ze Pruszkow!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoment Re: Józefów, Wesoła - the Best IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 16:26 Gość portalu: zwoj napisał(a): > Poprzednie wypowiedzi mają znamiona żartu. Najładniejszy jest Milanówek. > Jeżeli macie inne zdanie to nie byliście w Milanówku. Piszą, a nawet śpiewają o > > jego pięknie poeci i artyści. I tak mnie nie przekonasz. Właśnie dlatego, że w Milanówku nie byłem. Ale ty chyba również nigdy nie byłeś w wymienionych przeze mnie miejscowościach. Józefów und Wesoła, das its gut! Ząbki auch! Pozrrawiam NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vcty Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1- ZĄBKI IP: 195.116.250.* 21.05.01, 09:43 Zdecydowanie Ząbki bo są najbliżej od centrum 8 km. Odpowiedz Link Zgłoś