Dodaj do ulubionych

PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.05.01, 10:16
Jaka jest waszym zdaniem najładniejsza podwarszawska
miejscowość? Takie numero uno do zamieszkania. Jako
swoje typy stawiam Józefów, Wesołą i Ząbki. Pozdro

NO COMMENT
Obserwuj wątek
    • Gość: makler Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 16.05.01, 08:58
      Konstancin, polskie Beverly Hills, pare kilometrów od Warszawy, wille VIPów,
      sportowców, aktorów
      Otwock, ładne lasy, czyste powietrze
      • Gość: Sloggi Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.man.polbox.pl 16.05.01, 12:54
        Zdecydowanie Nieporęt.
        • Gość: zwoj Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.jub.warszawa.supermedia.pl 16.05.01, 13:39
          Poprzednie wypowiedzi mają znamiona żartu. Najładniejszy jest Milanówek.
          Jeżeli macie inne zdanie to nie byliście w Milanówku. Piszą, a nawet śpiewają o
          jego pięknie poeci i artyści.
          • Gość: iza Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.telkab.pl 16.05.01, 13:46
            No czywiscie ze Pruszkow!!! :)
          • Gość: iza Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1 IP: *.telkab.pl 16.05.01, 14:42
            No czywiscie ze Pruszkow!!! :)
          • Gość: nocoment Re: Józefów, Wesoła - the Best IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 16:26
            Gość portalu: zwoj napisał(a):

> Poprzednie wypowiedzi mają znamiona żartu. Najładniejszy jest Milanówek.
            > Jeżeli macie inne zdanie to nie byliście w Milanówku. Piszą, a nawet śpiewają o
            >
            > jego pięknie poeci i artyści.

I tak mnie nie przekonasz. Właśnie dlatego, że w Milanówku nie byłem. Ale ty
            chyba również nigdy nie byłeś w wymienionych przeze mnie miejscowościach. Józefów
            und Wesoła, das its gut! Ząbki auch! Pozrrawiam

NO COMMENT
    • Gość: vcty Re: PODWARSZAWSKA MIEJSCOWOŚĆ NUMER 1- ZĄBKI IP: 195.116.250.* 21.05.01, 09:43
      Zdecydowanie Ząbki bo są najbliżej od centrum 8 km.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka