Gość: Kuroń z Bujakiem IP: 209.234.157.* 03.11.02, 16:45 w nim cała nadzieja czerwonych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: GGG Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.chello.pl 03.11.02, 17:49 tylko frajerzy czopery głosują na Balickiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peppers Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.pl 03.11.02, 19:09 Wcale nie tylko czerwoni glosuja na Balickeigo! I wogole skonczcie w koncu z tym `czerwony`, `nasz`, `nie nasz`, `komuch`, `mason`. Zacznijcie patrzec na politykow jak na niezaleznych ludzi z ich pogladami, wadami, zaletami... Bo to sa ludzie a nie jakies tam klocki w parti. Ja np. bede glosowal na Balickiego w II turze. Jednak uczynie to bynajmniej nie dlatego, ze startuje z tej czy innej listy. (bo tak naprawde to z jakiej listy kto startuje mam gleboko w dupie. W koncu to sa wybory bezposrednie). Glosuje na Balickiego, bo to madry czlowiek i nie jest takim pieniaczen jak Kaczynski. Odpowiedz Link Zgłoś
raans Re: Głosujcie na Balickiego 03.11.02, 23:17 Nic dodac, nic ujac! Marek Balicki to prawy i uczciwy czlowiek, i na pewno nie karirowicz z geba pelna poplistycznych frazesow ! tez zaglosuje na niego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 00:27 To wszystko? Za te frazesy nie zbierzecie kasy nawet na wode z kranu (bo do ujscia oligecenskiej was nie dopuszcza). Poza ta niechecia do partyjniactwa (czyzby Kaczor nie nalezal do zadnej z partii?) moze jakies argumenty na rzecz poparcia b. skutecznej opcji sld-owskiej w W-wie? No, ze dwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy Uczciwy z SLD-UP!... Ale dałeś do pieca IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.11.02, 00:33 I do tego jeszcze prawy. Nowy Masz tam jeszcze co w zanadrzu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciek Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.client.attbi.com 04.11.02, 07:20 A gdzie ty widziales uczciwego komucha ?? Zaczekaj tylko az sie dorwie do zlobu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emes Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.big.pl / 212.160.117.* 05.11.02, 13:16 Skoro Balicki taki prawy i madry , to niech zaoszczedzi naszemu Panstwu troche grosza (nie wiem ile kosztuje nas ta dogrywka) i niech zrezygnuje z drugiej tury oddajac zwyciestwo Kaczorowi, ktory i tak wygra. nara Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.11.02, 03:05 Mam takie samo zdanie. Mam gdzieś to czy ktoś jest zielony czerwony czy żółty. Interesuje mnie co sobą człowiek reprezentuje no i (jako kobietę)jak wygląda:) Z tego co mi wiadomo to nie Balicki popiera SLD a oni jego a to jest jednak różnica. Znany jest z tego, że jest człowiekiem środka. No i co by nie mówić przystojniejszy zdecydowanie od Pana Kaczyńskiego :)))Mój głos ma za elegancję:) żaden nic nie zrobi a bynajmniej przyjemniej popatrzeć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tassman TYLKO Balicki 04.11.02, 09:17 Gość portalu: Peppers Z twojego postu wynika, że dawno sie nie wypróżniałeś i całe to gówno uderzyło ci lekko do mózgownicy. To niedobrze, że widzisz teraz wszystko w kolorach i odcieniach brązu.... Tak pan Balicki z pewnościa wygra wybory na rezydenta Warszawy. Tak samo jak pewną rzeczą jest zobaczyć pingwina na Saharze. tassman:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jula Re: TYLKO Balicki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.11.02, 16:07 Serdecznie dziękuję za pomoc w wyjaśnieniu moich dolegliwości:))))) Swoją drogą to kobiety, za taki sposób reklamy Pana Kaczyńskiego powinny zdecydowanie powiedzieć NIE jemu i jego obrońcom. Jak złośliwości, chamstwo, traktowanie kobiet per "gówno"(przepraszam za wulgaryzm) mają być wyznacznikiem rządów Pana Kaczyńskiego to ja dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vox Populi Balicki to solidaruch ! Precz z nim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 16:11 Już samo to skreśla go jako uczciwego człowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Balicki to solidaruch ! Precz z nim ! IP: *.chello.pl 04.11.02, 21:35 WYJAZD Z BALICKIM, FRAJEREM Z SLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A SOLIDARUCH TO ON NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czorny10 Re: TYLKO Balicki 05.11.02, 11:19 Gość portalu: jula napisał(a): > Serdecznie dziękuję za pomoc w wyjaśnieniu moich dolegliwości:))))) > Swoją drogą to kobiety, za taki sposób reklamy Pana Kaczyńskiego powinny > zdecydowanie powiedzieć NIE jemu i jego obrońcom. > Jak złośliwości, chamstwo, traktowanie kobiet per "gówno"(przepraszam za > wulgaryzm) mają być wyznacznikiem rządów Pana Kaczyńskiego to ja dziękuję. A PO WCZORAJSZYCH REWELACJACH WIDAĆ WYRAŹNIE, ŻE TO CZYSTA PRAWDA. TYLKO ŻE TO TYLKO CZĘŚĆ PRAWDY. I TO ZNIKOMA. KACZOR JESZCZE NAWET NIE ZACZĄŁ. ZA 2-3 MIESIĄCE JUZ BĘDZIE INACZEJ. A ZA PÓŁ ROKU 3/4 ELEKTORATU KACZORA BĘDZIE SOBIE PLUŁO W BRODĘ. GROZI NAM TKM BIS. DEMOKRACJA NICZEGO NAS NIE NAUCZYŁA? CZY NADAJEMY SIE DO DEMOKRACJI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: TYLKO Balicki IP: 217.197.165.* 05.11.02, 11:47 Kobiety nie moga sobie pluc w brode, tylko na brode. Co tez nie jest takie proste. Oczywiscie nie mam na mysli kobiet z broda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Do Joolyy! IP: 217.197.165.* 05.11.02, 17:25 Peppers, rozumiem, ze jak napisze, ze Balicky jest cool, to bedziesz chcial mi zrobic laske - no to juz wiesz, dlaczego tego nigdy nie napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoleR Re: Głosujcie na Balickiego IP: proxy / *.bci.net.pl 05.11.02, 17:10 Gość portalu: Peppers napisał(a): > Wcale nie tylko czerwoni glosuja na Balickeigo! I wogole skonczcie w koncu z > tym `czerwony`, `nasz`, `nie nasz`, `komuch`, `mason`. Zacznijcie patrzec na > politykow jak na niezaleznych ludzi z ich pogladami, wadami, zaletami... Bo to > sa ludzie a nie jakies tam klocki w parti. Ja np. bede glosowal na Balickiego w > > II turze. Jednak uczynie to bynajmniej nie dlatego, ze startuje z tej czy innej > > listy. (bo tak naprawde to z jakiej listy kto startuje mam gleboko w dupie. W > koncu to sa wybory bezposrednie). Glosuje na Balickiego, bo to madry czlowiek i > > nie jest takim pieniaczen jak Kaczynski. Mądry człowiek? A co ty o nim wiesz, poza tym, że jest gwiazdą bilboardów? Odpowiedz Link Zgłoś
ukos Hipokryzja Balickiego 05.11.02, 12:01 Kandydat SLD Marek Balicki broni bywalców barów mlecznych przed popierającym go ugrupowaniem, które obcięło dotację na te jadłodajnie. Szkoda tylko, że chce ich bronić kosztem samorządu - zapowiada bowiem, że miasto przejmie te koszty. Ciekawy wynalazek - dziwne, że tak nieśmiało stosowany. SLD jest przecież w stanie narobić bez trudu znacznie więcej szkód, których zrefinansowanie przez miasto zapowiedziałby Balicki oczekując w zamian przypływu głosów wdzięcznych warszawiaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Hipokryzja Balickiego IP: 217.197.165.* 05.11.02, 12:05 Zasilki dla bezrobotnych, zasilki dla wielodzietnych, podwyzki rent i emerytur - otwieram pole do popisu dla lewicowego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k`k Re: Hipokryzja Balickiego IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.11.02, 17:48 Prponuję interwencyjne zakupy w podupadających małych sklepach,aż dziw ,że nikt na to nie wpadł:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Ja w sprawie obiadow IP: 217.197.165.* 05.11.02, 17:55 Do pana Balyckiego. Jestem na diecie antycholesterolowej i unikam potraw mlecznych. Powinienem jesc potrawy nietluste, do uzycia ktorych uzyto oliwy z oliwek - najlepiej z pierwszego tloczenia. Tak wiec bardzo prosze zwrocic na ten fakt uwage przy konstruowaniu menu w dofinansowanych przez pana barach. PS. Nie chce zajmowac tu miejsca, wiec liste moich potrzeb wyslalem do pana emalia. W zalacznikach sa zdjecia przedmiotow, ktore bardzo by mi sie przydaly. Nie przeslalem numerow moich kont, bo nie ufam emaliowej korespondencji - ale chetnie sie z panem spotkam i je przekaze osobiscie. Prosze tez pamietac o ograniczonych prawem mozliwosciach przekazywania mi darowizn pienieznych - tylko czesc bede mogl odebrac w gotowce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Ja w sprawie obiadow IP: *.chello.pl 05.11.02, 20:02 precz z balickim do krakowa!!!!!!!!! kaczyński górą!!!!!! prawdziwy GGG hiws Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Ja w sprawie obiadow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 20:15 Jak to do Krakowa? A moje obiady! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GGG Re: Ja w sprawie obiadow IP: *.chello.pl 05.11.02, 20:18 słyszałem że tam są niezłe restauracje!!!!!!!! a ty dlaczego do krakowa? hiws Odpowiedz Link Zgłoś