Dodaj do ulubionych

Głosujcie na Balickiego

IP: 209.234.157.* 03.11.02, 16:45
w nim cała nadzieja czerwonych
Obserwuj wątek
    • Gość: GGG Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.chello.pl 03.11.02, 17:49
      tylko frajerzy czopery głosują na Balickiego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Peppers Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.pl 03.11.02, 19:09
        Wcale nie tylko czerwoni glosuja na Balickeigo! I wogole skonczcie w koncu z
        tym `czerwony`, `nasz`, `nie nasz`, `komuch`, `mason`. Zacznijcie patrzec na
        politykow jak na niezaleznych ludzi z ich pogladami, wadami, zaletami... Bo to
        sa ludzie a nie jakies tam klocki w parti. Ja np. bede glosowal na Balickiego w
        II turze. Jednak uczynie to bynajmniej nie dlatego, ze startuje z tej czy innej
        listy. (bo tak naprawde to z jakiej listy kto startuje mam gleboko w dupie. W
        koncu to sa wybory bezposrednie). Glosuje na Balickiego, bo to madry czlowiek i
        nie jest takim pieniaczen jak Kaczynski.
        • raans Re: Głosujcie na Balickiego 03.11.02, 23:17
          Nic dodac, nic ujac!
          Marek Balicki to prawy i uczciwy czlowiek, i na pewno nie karirowicz z geba
          pelna poplistycznych frazesow ! tez zaglosuje na niego!
          • Gość: Niech Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.11.02, 00:27
            To wszystko? Za te frazesy nie zbierzecie kasy nawet na wode z kranu (bo do
            ujscia oligecenskiej was nie dopuszcza). Poza ta niechecia do partyjniactwa
            (czyzby Kaczor nie nalezal do zadnej z partii?) moze jakies argumenty na rzecz
            poparcia b. skutecznej opcji sld-owskiej w W-wie? No, ze dwa.
          • Gość: Nowy Uczciwy z SLD-UP!... Ale dałeś do pieca IP: *.torun.dialup.inetia.pl 04.11.02, 00:33
            I do tego jeszcze prawy.
            Nowy
            Masz tam jeszcze co w zanadrzu?
          • Gość: maciek Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.client.attbi.com 04.11.02, 07:20
            A gdzie ty widziales uczciwego komucha ??
            Zaczekaj tylko az sie dorwie do zlobu
          • Gość: Emes Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.big.pl / 212.160.117.* 05.11.02, 13:16
            Skoro Balicki taki prawy i madry , to niech zaoszczedzi naszemu Panstwu troche
            grosza (nie wiem ile kosztuje nas ta dogrywka) i niech zrezygnuje z drugiej
            tury oddajac zwyciestwo Kaczorowi, ktory i tak wygra.

nara
        • Gość: jula Re: Głosujcie na Balickiego IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.11.02, 03:05
          Mam takie samo zdanie. Mam gdzieś to czy ktoś jest zielony czerwony czy żółty.
          Interesuje mnie co sobą człowiek reprezentuje no i (jako kobietę)jak wygląda:)
          Z tego co mi wiadomo to nie Balicki popiera SLD a oni jego a to jest jednak
          różnica. Znany jest z tego, że jest człowiekiem środka. No i co by nie mówić
          przystojniejszy zdecydowanie od Pana Kaczyńskiego :)))Mój głos ma za
          elegancję:) żaden nic nie zrobi a bynajmniej przyjemniej popatrzeć :)))))
        • tassman TYLKO Balicki 04.11.02, 09:17
          Gość portalu: Peppers

Z twojego postu wynika, że dawno sie nie wypróżniałeś i całe to gówno uderzyło
          ci lekko do mózgownicy. To niedobrze, że widzisz teraz wszystko w kolorach i
          odcieniach brązu....
          Tak pan Balicki z pewnościa wygra wybory na rezydenta Warszawy. Tak samo jak
          pewną rzeczą jest zobaczyć pingwina na Saharze.

tassman:)
          • Gość: jula Re: TYLKO Balicki IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 04.11.02, 16:07
            Serdecznie dziękuję za pomoc w wyjaśnieniu moich dolegliwości:)))))
            Swoją drogą to kobiety, za taki sposób reklamy Pana Kaczyńskiego powinny
            zdecydowanie powiedzieć NIE jemu i jego obrońcom.
            Jak złośliwości, chamstwo, traktowanie kobiet per "gówno"(przepraszam za
            wulgaryzm) mają być wyznacznikiem rządów Pana Kaczyńskiego to ja dziękuję.
            • Gość: Vox Populi Balicki to solidaruch ! Precz z nim ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 16:11
              Już samo to skreśla go jako uczciwego człowieka !
              • Gość: GGG Re: Balicki to solidaruch ! Precz z nim ! IP: *.chello.pl 04.11.02, 21:35
                WYJAZD Z BALICKIM, FRAJEREM Z
                SLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                A SOLIDARUCH TO ON NIE JEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • czorny10 Re: TYLKO Balicki 05.11.02, 11:19
              Gość portalu: jula napisał(a):

> Serdecznie dziękuję za pomoc w wyjaśnieniu moich dolegliwości:)))))
              > Swoją drogą to kobiety, za taki sposób reklamy Pana Kaczyńskiego powinny
              > zdecydowanie powiedzieć NIE jemu i jego obrońcom.
              > Jak złośliwości, chamstwo, traktowanie kobiet per "gówno"(przepraszam za
              > wulgaryzm) mają być wyznacznikiem rządów Pana Kaczyńskiego to ja dziękuję.

A PO WCZORAJSZYCH REWELACJACH WIDAĆ WYRAŹNIE, ŻE TO CZYSTA PRAWDA. TYLKO ŻE TO
              TYLKO CZĘŚĆ PRAWDY. I TO ZNIKOMA. KACZOR JESZCZE NAWET NIE ZACZĄŁ. ZA 2-3
              MIESIĄCE JUZ BĘDZIE INACZEJ. A ZA PÓŁ ROKU 3/4 ELEKTORATU KACZORA BĘDZIE SOBIE
              PLUŁO W BRODĘ.
              GROZI NAM TKM BIS. DEMOKRACJA NICZEGO NAS NIE NAUCZYŁA? CZY NADAJEMY SIE DO
              DEMOKRACJI?
              • Gość: Niech Re: TYLKO Balicki IP: 217.197.165.* 05.11.02, 11:47
                Kobiety nie moga sobie pluc w brode, tylko na brode. Co tez nie jest takie
                proste. Oczywiscie nie mam na mysli kobiet z broda.
          • Gość: Peppers Do Juli! IP: *.pl 05.11.02, 13:40
            Jula, jestes wspaniala kobieta!
            • Gość: Niech Re: Do Joolyy! IP: 217.197.165.* 05.11.02, 17:25
              Peppers, rozumiem, ze jak napisze, ze Balicky jest cool, to bedziesz chcial mi
              zrobic laske - no to juz wiesz, dlaczego tego nigdy nie napisze.
        • Gość: MoleR Re: Głosujcie na Balickiego IP: proxy / *.bci.net.pl 05.11.02, 17:10
          Gość portalu: Peppers napisał(a):

> Wcale nie tylko czerwoni glosuja na Balickeigo! I wogole skonczcie w koncu z
          > tym `czerwony`, `nasz`, `nie nasz`, `komuch`, `mason`. Zacznijcie patrzec na
          > politykow jak na niezaleznych ludzi z ich pogladami, wadami, zaletami... Bo
          to
          > sa ludzie a nie jakies tam klocki w parti. Ja np. bede glosowal na Balickiego
          w
          >
          > II turze. Jednak uczynie to bynajmniej nie dlatego, ze startuje z tej czy
          innej
          >
          > listy. (bo tak naprawde to z jakiej listy kto startuje mam gleboko w dupie. W
          > koncu to sa wybory bezposrednie). Glosuje na Balickiego, bo to madry czlowiek
          i
          >
          > nie jest takim pieniaczen jak Kaczynski.

Mądry człowiek? A co ty o nim wiesz, poza tym, że jest gwiazdą bilboardów?

• ukos Hipokryzja Balickiego 05.11.02, 12:01
      Kandydat SLD Marek Balicki broni bywalców barów mlecznych przed popierającym
      go ugrupowaniem, które obcięło dotację na te jadłodajnie. Szkoda tylko, że
      chce ich bronić kosztem samorządu - zapowiada bowiem, że miasto przejmie te
      koszty. Ciekawy wynalazek - dziwne, że tak nieśmiało stosowany. SLD jest
      przecież w stanie narobić bez trudu znacznie więcej szkód, których
      zrefinansowanie przez miasto zapowiedziałby Balicki oczekując w zamian
      przypływu głosów wdzięcznych warszawiaków.
      • Gość: Niech Re: Hipokryzja Balickiego IP: 217.197.165.* 05.11.02, 12:05
        Zasilki dla bezrobotnych, zasilki dla wielodzietnych, podwyzki rent i emerytur -
        otwieram pole do popisu dla lewicowego kandydata.
        • Gość: k`k Re: Hipokryzja Balickiego IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 05.11.02, 17:48
          Prponuję interwencyjne zakupy w podupadających małych sklepach,aż dziw ,że nikt
          na to nie wpadł:)
          • Gość: Niech Ja w sprawie obiadow IP: 217.197.165.* 05.11.02, 17:55
            Do pana Balyckiego. Jestem na diecie antycholesterolowej i unikam potraw
            mlecznych. Powinienem jesc potrawy nietluste, do uzycia ktorych uzyto oliwy z
            oliwek - najlepiej z pierwszego tloczenia. Tak wiec bardzo prosze zwrocic na
            ten fakt uwage przy konstruowaniu menu w dofinansowanych przez pana barach.
            PS. Nie chce zajmowac tu miejsca, wiec liste moich potrzeb wyslalem do pana
            emalia. W zalacznikach sa zdjecia przedmiotow, ktore bardzo by mi sie przydaly.
            Nie przeslalem numerow moich kont, bo nie ufam emaliowej korespondencji - ale
            chetnie sie z panem spotkam i je przekaze osobiscie. Prosze tez pamietac o
            ograniczonych prawem mozliwosciach przekazywania mi darowizn pienieznych -
            tylko czesc bede mogl odebrac w gotowce.
            • Gość: GGG Re: Ja w sprawie obiadow IP: *.chello.pl 05.11.02, 20:02
              precz z balickim do krakowa!!!!!!!!!
              kaczyński górą!!!!!!

prawdziwy GGG
              hiws
              • Gość: Niech Re: Ja w sprawie obiadow IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 20:15
                Jak to do Krakowa? A moje obiady!
                • Gość: GGG Re: Ja w sprawie obiadow IP: *.chello.pl 05.11.02, 20:18
                  słyszałem że tam są niezłe restauracje!!!!!!!!
                  a ty dlaczego do krakowa?

hiws

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka