Gość: wojaczek IP: *.nitc.ac.in / 220.225.198.* 18.01.06, 21:38 Melina nigdy więcej tam nie pójdę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja tyz Re: Przejście na Freta IP: *.com / *.com 18.01.06, 22:38 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chuck norris Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 01.03.06, 23:35 chuck norris Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: legia Re: Przejście na Freta IP: *.devs.futuro.pl 19.01.06, 00:17 cóż muszę się zgodzić chamstwo wysokie ceny i jakość na poziomie jadłodajni dla ubogich.... jakim cudem to działa?? czyżby zasługa adresu?? stanowczo nie polecam no chyba, że jesteś moim wrogiem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bandyci Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 08.02.06, 23:42 słyszałem, że tam kogoś zgwałcili czy to prawda?? jeśli tak co robii policja czemu taka knajpa istnieje?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 19.01.06, 10:51 Proszę nie przesadzać, nie jest tak źle. Obsługa owszem może chamska (ten gruby wyraźnie się przystawiał a dowcip na poziomie szowinistycznej świni) Ale żarcie paluszki lizać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojaczek Re: Przejście na Freta IP: *.devs.futuro.pl 19.01.06, 12:32 żarcie paluszki lizać?? chyba tam pracujesz?? bo żarcie było nie warte tych cen dodatkowo przesolone a porcje wielkości naparstka ..... dziękujemy za sponsorowany post.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuuuj Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 06.03.06, 17:37 he kiepawo bylem syf taki dostałem brudne sztucce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anusia Re: Przejście na Freta IP: 83.220.143.* 19.01.06, 21:11 No cóż nigdy nie polegam na nagonkach, a tak odbieram ta listę. Sama postanowiłam sprawdzić i cóż niestety nie miałam racji. Miejsce położone uroczo niby centrum romantycznie i takie tam. Sam wygląd ok, taki nowoczesny wyloozowany ale ze smakiem, plus dla dekoratora wnętrz. i tu koniec plusów, niestety barman to jakiś cham i burak (ktoś chyba już pisał, że się podwalał) to mało on uważa się za super macho. Czy taki gnój myśli, że jak przyjdą dwie dziewczyny to mu wszystko wolno??? Przysiadł się bez zaproszenia... ok może tam taki zwyczaj. Ale jak bezczelnie zaczął się umawiać na sex??? kurcze gdzie właściciele??? Chyba, że knajpa jest jego i traktuje ją jak darmowy burdel?? Był bezczelny, chamski i ..... pijany No cóż pijany barman to norma... ale chama nie zniosę.. Powiem tyle... zamówione drinki dotarły po 20 minutach, nic się nie zgadzało barman (cham) powiedział, że nie mamy smaku i on nam coś zrobi (ok o ile było by to dobre) ale to był syf ... jeszcze nigdy nie widziałam zwarzonego drinka...... czego ten czub dodał??? śmietany?? a i jeszcze wulgarnie się odgrażał jak nie dostał napiwku!!! nie dość, że cham to i bezczel... A więc mimo, że nie lubię kopać leżących..... Strzeżcie się Przejścia .... Całuję kochających wiosnę, czekam na piwne ogródki... gdzie cena dorównuje jakości Wasza Sarenka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cola Re: Przejście na Freta IP: 61.181.15.* 21.01.06, 23:04 Cholerka, że dopiero teraz odkryłem to forum.................. 230 złotych jak psu w .... wsadził. Gdybym wiedział, że tam tak tragicznie jest, odrażająco jak zbiorowe żywienie za komuny. Nic nie mam do barów mlecznych typu karaluch, ale tam oprócz mizernej jakości ceny są rozsądne. Nie wróżę im długiego żywota. Zresztą w tym miejscu to już 5 knajpa w ciągu 2 lat ... PECH?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buda Re: Przejście na Freta IP: *.177.uio.satnet.net 23.01.06, 13:54 świnie tam pracują i swińskie żarło dają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jamajka Re: Przejście na Freta IP: 5.3.* / *.kuleuven.ac.be 26.01.06, 12:21 Pierwszy raz zdecydowałam się napisać na forum. Cóż i już za pierwszym razem nie mam nic do powiedzenia he he. Byłam w tej knajpie, przypadkowo. Może nie jest tak źle jak większość pisze, ale nic dobrego nie da się powiedzieć. Przeciętna, droga... Niepolecam Odpowiedz Link Zgłoś
jurcys Re: Przejście na Freta 27.01.06, 20:35 znam wlasciciela... dajcie mu zyc on po prostu nie zna sie na biznesie... dla niego tylko liczy sie zysk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tede Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 21:58 rozczulacie sie nad jakims barmanem, tam jest piekna barmanka o blekitnych oczach ( palce lizac) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontrola Re: Przejście na Freta IP: *.racsa.co.cr 28.01.06, 08:25 jak milo jedyne 3 pozytywne odpowiedzi sa z tego samego IP i dodane po kolei. Czyżby właściciel rozszerzył zakres obowiązków?? Brawo Jasiu :))) Tak czy inaczej ja tam byłem i braknie mi słów.... Taka melina powinna znajdować się na Pradze a nie w Centrum SYF Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 22:00 uhmmmm.....jest Ok! A JAKIE DRINKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j.b. Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 00:02 dla nas OK-polecamy, plus za fajne miejsce na tej ulicy, wreszcie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drinki>> Re: Przejście na Freta IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 28.01.06, 14:59 JaK CHCECIE SPRAWDIC JAKI POZIOM MA KNAJPA ZAPYTAJCIE JAK SIE ROBI MOJITO BARAN BARMAN NIE WIEDZIAL SZUKAL W KSIAZCE... DZIEKUJE NEVER AGAIN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupek Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 18.02.06, 06:57 dupek nie wiedzial jak sie robi wscieklego psa... to wie moj 4 letni syn :)) to barman czy zwykla.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgroza Re: Przejście na Freta IP: *.nsbdemo.nextra.cz 28.01.06, 09:07 Wczoraj dzięki właścicielowi tego przybytku spędziłem 14 godzin na komendzie. Spokojnie wpadłem na piwo zimne (a co twardy jestem) i nieprzeczuwając niczego siedziałem przy barze. Nagle zrobiło się czarno od policmajstrów, którzy dumnie oświadczyli, że lokal działa nielegalnie. I zgarneli między innymi mnie. Kit z tym czy policja miała prawo, ale oburzające było zachowanie właściciela (jego nie zgarneli...czemu??) Powiedział, że mu wisi co z nami zrobią, żeby uciekali, bo psują mu interes... Cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nadal zgroza Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 10:57 przysiegam juz tyle nie pic bo mi sie we lbie lasuje, zapisze sie do AA, i przezuce na czekolade (mleczna)Pozdrowionka dla tych ktorych to kreci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znow sponsorowany Re: Przejście na Freta IP: *.nsbdemo.nextra.cz 28.01.06, 11:24 serdecznie dziekujemy sponsorom :) IP jakby znane :)) boli?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 21.02.06, 01:04 nie znam ale chciałem być 50 sionty :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgroza Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 11:00 pragne dodac ze barman iest OK i nawet go lubie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstyd Re: Przejście na Freta IP: 5.3.* / *.kuleuven.ac.be 28.01.06, 11:36 BOSHU czy na forum sa juz tylko debile?? jak sie robi propagande... ok niech Ci za to placa, jak lokal jest kiepski, to trzeba go w necie poreklamowac ale nie wciaz z tego samego kompa... przeciez jedyne pozytywne opinie sa z tego samego IP wlasciciel wzial sie do roboty... ale uznaje nas za imbecylow?? ja tam nie pojde..... jesli nawet tu daja tylka to jaki musi byc lokal?? pewnie przelewaja wodke pod barem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dostawca Re: Przejście na Freta IP: *.gazeta.pl / *.fbx.proxad.net 28.01.06, 11:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dostawca Re: Przejście na Freta IP: *.gazeta.pl / *.fbx.proxad.net 28.01.06, 12:02 hmmm zdziwiłem się, że nawet w necie o nich źle piszą... Dostarczałem tam alkohol zawsze na kreche no ale płacili .... do czasu Wiszą mi aktualnie 23.000 dla mnie to kwota niewyobrażalnie wielka dla nich... rozbijają się najlepszymi brykami.... Bandyci.. unikają spotkań i telefonów, tłumaczą sie trudną sytuacją a ja zastanawiam się czy nie zlikwidować firmy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hani Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:20 Dobra rada. wylali cie z roboty? to zachowaj odrobine godnosci (jesli ja masz) i na przyszlosc nie dawaj dupy, tylko badz uczciwym. Z tej zgryzoty dorobisz sie nerwicy, a z tego ksiazki nie napisza i kasy ci nie przybedzie. Tracisz czas na glupoty, radze wez sie do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Przejście na Freta IP: 213.55.89.* 28.01.06, 12:24 Szanowny kolego / Szanowna kolezanko Pomyliłeś/łaś chyba listy jak masz żal do kogoś idź do księdza... a nie dupę nam zawracasz na Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiadz Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 12:54 wiesz ze cale zycie bedziesz czyjas marionetka, a ja zawsze bede pociagac za sznurki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cóż Re: Przejście na Freta IP: 213.55.89.* 28.01.06, 12:58 bez komentarza zostawiamy wypowiedź właściciela... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wez Re: Przejście na Freta IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 28.01.06, 14:40 mieszkam ook i jestem zszokowana poziomem klienteli jaka tam przychodzi.. same cukrowe buraki sikaja w bramie i ...... szkooda slow w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wspólnik Re: Przejście na Freta IP: 213.55.89.* 28.01.06, 12:52 Byłem kiedyś wspólnikiem pana Adasia który jest właścicielem tej knajpy. No cóż pozostawię bez komentarza jego sposób działalności. Drań zostawił mnie z długami.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukradli mi tam Re: Przejście na Freta IP: *.waw.pl / *.merinet.pl 28.01.06, 14:29 komórke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 28.01.06, 16:24 mnie też, jak byłem w toalecie. Barman "podobno" nic nie widział. Dziwny zbieg okoliczności. Odpowiedz Link Zgłoś
przejscie Re: Przejście na Freta 28.01.06, 15:22 Gość portalu: wojaczek napisał(a): > Melina > > nigdy więcej tam nie pójdę a hak wam w smak Takich debilnych kliencików których nie stać na odpowiednią usługę to my mamy w ..... Walcie się będziemy i tak istnieć czy wam się podoba czy nie... CHWDP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomocy Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.06, 16:03 masz problem- napisz ja cie wyslucham! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: re pomocy.. Re: Przejście na Freta IP: 196.40.0.* 28.01.06, 16:11 jak ty zrobiles dziecko.. napewno nie jest listonosza??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2* Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 28.01.06, 17:18 pamietaj człeku, że listonasz zawsze PUKA dwa razy ... spodziewaj się więc i syna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ULUBIONY Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 02:05 ALE U WAS SIE DZIEJE, PROSZE ADOPTUJCIE MNIE MOGE WAS UTRZYMYWAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz-dwa-trzy Banda (?) spamerów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 13:34 Wszyscy piszą z proxy, a jak już ktoś założył login, to wyłącznie po to, by opluć konkurenta. Jesteście żałośni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taaak Re: Banda (?) spamerów! IP: *.aster.pl 29.01.06, 13:57 zgadzam sie ale mnie ciekawi jedno, ze jesli pojawia sie jakakolwiek pozytywna opinia to zawsze z tego samego IP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz-dwa-trzy Re: Banda (?) spamerów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 21:37 Z neostrady. Wiesz ilu użytkowników ma neo? A ilu korzysta z afrykańskiego proxy? Zwłaszcza że chodzi o Warszawę - tu prawdopodobnie z neo korzysta kilka dziesiątek procent netowców. A ilu korzysta z proxy? I po co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slyszalem Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 31.01.06, 20:40 kiepskie opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafi Re: Przejście na Freta IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 03.02.06, 19:16 gdzie to dokładnie jest? tylko nie piszcie ze na Freta bo to juz wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 05.02.06, 09:40 tez mam fatalne zdanie na temat tej knajpy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bb Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 06.02.06, 01:15 bez komentarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
p.galli Re: Przejście na Freta 06.02.06, 10:51 :) a ja dzis idac do pracy zorientowalam sie ze przechodze obok tej knajpy....:) wczesniej tego nie zuwazylam (takie zeberkowate "poduchy " maja w oknach) jak bede wracac po poludniu zerkne czy pustki czy nie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 01:32 Pedały nie lubią pedałów-ot i cała tajemnica dużej ilości wpisów pod tematem dotyczącym byle jakiej knajpy....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJTEK Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 13.02.06, 14:04 no nie jest aż TAK źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wjtek bis Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 16.02.06, 11:30 az tak pewnie nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgadzam sie Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 26.02.06, 11:03 coz dodac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucky Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.06, 11:23 Jesteście frajerami, wojtek czy inny patafian, piszesz ciągle pod innymi nickami swoje bzdury na wagę?palnij sie w łeb. Vhyba nawet tam nie byłeś bo nic rzeczoiwego nie napisałeś wieśku. nie byłes to ni episz, ja nie byłem i nie pisze nic, tym bardziej złego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tez Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 26.02.06, 19:59 hmmmm Kijowo co :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dejzi Re: Przejście na Freta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:50 zaczynam tesknic za wami !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 19.03.06, 14:12 fatalna obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 31.03.06, 00:00 kij9owa knajpa ... jakim cudem zyje?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margie Re: Przejście na Freta IP: *.aster.pl 05.06.06, 10:44 jej szkoda ze wczesniej nie przeczytalem Odpowiedz Link Zgłoś