Dodaj do ulubionych

Studenci sprzedają nasienie do banku spermy

IP: 87.207.210.* 09.02.06, 23:56
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • Gość: mfs Geny inżynierskie? IP: 217.111.48.* 10.02.06, 08:45
      "Ale niektórzy przyszli rodzice pytają np. o geny inżynierskie, bo mają w
      rodzinie taką tradycję"

A co, jeśli zamiast inżynierskich trafią się geny spadochroniarza-ona nisty?
      • Gość: brat_anzelm Czy można zakupić nasienie osoby religijnej? IP: *.atman.pl / *.atman.pl 10.02.06, 12:45
        Oczywiście, że nie! Osoby religijne nie "oddają" swoich niepoczętych! Tak więc
        idąc do takiego centrum macie pewność trafienia na satanistę! Tak tak owieczki
        moje i baranki. To nawet gorsze niż in vitro!!!

bratanzelm.blox.pl
        • Gość: madonna Byle nie z młodzieżówki PiS... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:02
          ...bo urodzą nam się pokraczne dzieci. Wystarczy popatrzeć na posłów PiS.
          Bielan, Kamiński, Bracia, no i Gosiewski. Ratuuuuunku.
          • pndzelek I tez Wszechpolacy 10.02.06, 15:02
            powinni miec zakaz wstepu ;)
            • katarzyna.brylska Kto Chce Dziecko Od Żydka Handlującego Sobą ?????? 24.02.06, 13:48
              przecież do nielogiczne !!!
              dzecko od komeryjnej szmaty, która
              handluję samym sobą ????
              • Gość: anna_polańska Re: Kto Chce Dziecko Od Żydka Handlującego Sobą ? IP: 65.216.21.* 24.02.06, 13:53
                katarzyna.brylska napisała:

> przecież do nielogiczne !!!
                > dzecko od komeryjnej szmaty, która
                > handluję samym sobą ????

jaki honorowy, inteligentny,
                szlachetnie urodzony mężczyzna
                zechce sie poniżyć dla tak
                nędznego geszeftu za parę złotych !!!
                tylko chłoptaś bubek albo koszerny !!!!
          • Gość: DOOD Re: Byle nie z młodzieżówki SLD... IP: *.fwhq2nat.dot.ca.gov 10.02.06, 15:49
            bo zaludnimy Polske zlodziejami, szkolonymi bandytami (potomkami SB) I
            kur...mi. Moze to i dobry material do UE ALE NA SASIADOW NAPEWNO NIE!!!!!!!!
            • Gość: temporythm Re: Byle nie z młodzieżówki SLD... IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.02.06, 16:07
              z ku....ami to mi sie tylko Dorn kojarzy ;)

piss na PiS!
              • Gość: bezportek Byle nie z młodzieżówki SLD...albo gorzej IP: 63.146.250.* 16.02.06, 00:47
                Jak ci sie kojarzy pijaczek i pijawka? Nizej ku... nieprawdaz? Dobrze ze juz w
                odstawce.
        • absurdello A ciekawe jak się ... 10.02.06, 15:09
          rozmnażają księża i jak sprawdzić czy geny celibacze się nie przeniosły ?
      • Gość: m Re: Geny inżynierskie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:46
        onaniści też mają prawo do przekazywania swoich genów - gdyby nie to ruch
        onanistyczny by zaginął.
      • Gość: Lui Re: Geny inżynierskie? IP: *.nat.student.pw.edu.pl 10.02.06, 15:13
        W sumie to poco walić sobie gruchę za darmo skoro mozna jeszcze na tym zarobić.
        No, ale ztym piciem i genami inżynierskimi to trochę lipa ;)
    • Gość: unknown Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: 5.6.2R* / 212.121.135.* 10.02.06, 10:36
      Oby nie skonczyli jak ci dawcy w Australii
      • centrolew Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 15:46
        > Oby nie skonczyli jak ci dawcy w Australii
    • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 10:40
      obrzydliwe i niemoralne.... a co z prawami rodzicielskimi ? a domy dziecka są
      pełne ... sam jestem studentem( konczę studia prawnicze), ciężko w życiu
      pracowałem fizycznie (budowlanka), ale na taką łatwiznę W ZYCIU NIE POSZEDŁBYM !!!
      - miejcie koledzy świadomość że to nie wy decydujecie kiedy i z kim powołacie
      do życie nowego człowieka ! jak widać MAMONA żądzi światem .dla takich ludzi
      NIE MAM szacunku... i zdania nie zmienię ...
      • Gość: roki Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:21
        Masz do tego prawo ale kazdy czlowiek ma swoje zycie, wiec nie powinienes sie
        wtracac i umoralniac innych na sile. To jest demokratyczny kraj a nie koscielno-
        propagandowy.
        • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 11:35
          a co ty właśnie w tej chwili robisz ?
          • smalltownboy Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 12:57
            Pawełku, prawo świeckie NIGDY nie może penalizować zakazów kanonicznych,
            przynajmniej w cywilizowanych krajach :)
        • business3 [...] 10.02.06, 12:52
      • jimmyjazz Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 12:46
        Gość portalu: paweł napisał(a):

> a domy dziecka są pełne ... sam jestem studentem

Jak rozumię masz zamiar adoptować dziecie?

> miejcie koledzy świadomość że to nie wy decydujecie kiedy i z kim powołacie
        > do życie nowego człowieka !

Generalnie to nie my decydujemy, tylko kobieta.

Nie rozumiem jakim prawem decydujesz co jest moralne.
        Dlaczego mamy pobawiać kobietę, która ma bezpłodnego partnera, prawa do
        urodzenia dziecka? To jest moralne?
        • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 15:24
          cześć,
          na razie nie mam mozliwości finansowych (adopcja), (ale szczerze to chciałbym
          (wyzwanie),pod warunkiem ze potrafiłbym WZIĄĆ ODPOWIEDZIALNOŚĆ nie tylko za siebie
          ale i za dziecko).
          po drugie nie było moim celem otwieranie dyskusji nt: słuszności zapłodnień
          in vitro (temat rzeka - ), tylko odniesienie sie do SEDNA poruszanego w artykule
          tematu : postawy studentów (wg mnie obrzydliwej) :( JA WAM DAJE SPERME A WY MI
          200 STOWKI (
          bo jest mi ona potrzebna na tamto czy siamto). tymi studentami nie kieruja
          ideały...
          a na marginesie:
          nie wyraziłem sie jasno, wiec napisze jeszcze raz : jestem PRZECIWNIKIEM
          'kupowania sobie' dziecka , jak z 'supermarketu' (wybieram sobie płeć, kolor
          oczu, włosów , poziom IQ itd.). jak mozna rozdawać swoje geny za 'miskę
          soczewicy' , zostawać ojcem, nie wiedząc , gdzie i kiedy zostanie poczęty
          mój syn/córka . to się nazywa OJCOSTWO ?

• jimmyjazz Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 15:33

> nie wyraziłem sie jasno, wiec napisze jeszcze raz : jestem PRZECIWNIKIEM
            > 'kupowania sobie' dziecka , jak z 'supermarketu' (wybieram sobie płeć, kolor
            > oczu, włosów , poziom IQ itd.).

Nie sądzę żeby ludzie korzystający z usług takiego banku "kupowali" sobie
            dziecko. Poporostu nie mogą mieć dzieci z różnych powodów i chcą ten problem
            jakoś rozwiązać. Gdy szukasz żony/męża też oczekujesz jakiś cech u drugiej
            osoby. Czy to jest programowanie dziecka? Sztuczne zapłodnienie to nie jest
            przecież inżynieria genetyczna.

> to się nazywa OJCOSTWO ?

Pewnie że nie. Owi studenci też do tego tak nie podchodzą.
            Ale to jest chyba jedyna metoda, przecież małżeństwo z problemami nie poporsi o
            pomoc kolegi.
            • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 15:55
              i rzeczywiście " JAKOŚ " ten problem rozwiążą...

jest to wolność wyboru każdego człowieka i jego sumienia...

pozdrawiam :)

ps

• Gość: Mariusz Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.02.06, 19:13
              jimmyjazz napisał:
              > Nie sądzę żeby ludzie korzystający z usług takiego banku "kupowali" sobie
              > dziecko. Poporostu nie mogą mieć dzieci z różnych powodów i chcą ten problem
              > jakoś rozwiązać. Gdy szukasz żony/męża też oczekujesz jakiś cech u drugiej
              > osoby. Czy to jest programowanie dziecka? Sztuczne zapłodnienie to nie jest
              > przecież inżynieria genetyczna.

Zgadzam się z Tobą.
              Dodam jeszcze, że to chyba adopcja wygląda bardziej jak kupowanie dziecka, bo
              tutaj masz większą ingerencję w to, jakie dziecko będziesz miał wybierasz
              płeć/wygląd wątpię czy ktoś zaadoptuje chore dziecko.
              Wybierając cechy, jakimi ma się charakteryzować dawca to prawie jak wybór
              partnera, cenisz w ludziach jakieś cechy i chciał/ła byś żeby Twoje dziecko też
              je posiadał, a reszta już zależy od natury jak będzie wyglądało dziecko i czy
              będzie zdrowe. I adopcja nie zastąpi potrzeby i chęci kobiety do macierzyństwa.
              Napewno można bardzo pokochać dziecko adoptowane, ale nidy nie tak jak dziecko,
              które się samemu urodziło.
              Chyba dlamnie jedynym minusem jest to, że potomstwo owego dawcy kiedyś może
              zechcieć się połączyć w pary nie będąc świadomym, że są rodzeństwem (pewnie
              mało prawdopodobne, ale różnie bywa).
          • Gość: dziewczyna Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.ix.p.lodz.pl 10.02.06, 15:49
            Jestem pod wrazeniem Twojej bardzo zdecydowanej i wyrazistej wypowiedzi,
            jedynej takiej sposrod wielu tutaj.
            Nie wszystko jest na sprzedaż!
            • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 15:58
              a zatem pozdrawiam gorąco !!!

• Gość: Lunatik Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 10.02.06, 16:32
            >postawy studentów (wg mnie obrzydliwej) :( JA WAM DAJE SPERME A WY MI
            > 200 STOWKI (bo jest mi ona potrzebna na tamto czy siamto). tymi studentami
            nie kieruja
            > ideały...
            >jak mozna rozdawać swoje geny za 'miskę
            > soczewicy' , zostawać ojcem, nie wiedząc , gdzie i kiedy zostanie poczęty
            > mój syn/córka . to się nazywa OJCOSTWO ?

To sie nazywa podwojny zysk: z punktu materialnego dostajesz 200 zl, z punktu
            ewolucji zwiekrzasz swoje sznse na rozprzestrzenienie swoich genow.

> nie wyraziłem sie jasno, wiec napisze jeszcze raz : jestem PRZECIWNIKIEM
            > 'kupowania sobie' dziecka , jak z 'supermarketu' (wybieram sobie płeć, kolor
            > oczu, włosów , poziom IQ itd.).

powinna byc mozliwosc by dawca jak najbardziej przypominal ojca (wyglad,
            grupa krwi, charakter) ale nic wiecej.
            • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 17:28
              witam politechnikę wrocławską,
              skoro tak sądzisz ...mam więc dla Ciebie świetną informację - na Wittigowie wg
              niepotwierdzonych informacji otwierają podobny punkt ;)(jest tylko minus -
              NIC NIE PŁACĄ (tak jak w przypadku krwi)).
              ps
              o ile mnie pamieć nie zawodzi na świecie żyje dziś 100 mln potomków Dzingis hana
              czy o to chodzi ?
          • Gość: uklak Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 23:13
            E tam obrzydliwe. Pomyśl lepiej hektolitrów spermy bezużytecznie zasila rury
            kanalizacji wszystkich miast w Polsce w ciągu roku. To jest obrzydliwe. W
            przypadku banku spermy mamy do czynienia ze swoistym recyclingiem.
          • Gość: Iwi Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.elblag.dialog.net.pl 23.02.06, 15:30
            Oczywiście pawełku ze to się nie nazywa OJCOSTWO-to się nazywa DAWCA!
      • 4litery Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 14:36
        > jak widać MAMONA żądzi światem

eh, tylu teraz tych prawników wykształconych, podziel się jeszcze swoją
        mądrością, podziel proszę, napisz coś...
        • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 15:28
          brawa za spostrzegawczość !!!
          ale z pisownią tego słowa nie potrafię sobie poradzić od 'podstawówki' ;)

ps
          dla niezorientowanych : magister prawa a prawnik, to DWA RÓŻNE SWIATY...(a co
          dopiero biedny student prawa).
      • umfana Paweł prawnik " żądzi światem :o))))) 12.02.06, 21:47
        jak widać MAMONA żądzi światem
        <rotfl>
    • Gość: El Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 11:24
      A co będzie jeśli w dorosłym zyciu chłopak z dziewczyna wezmą ślub nie mając
      pojęcia, że są rodzeństwem? Przeciez to jest z punktu widzenia prawa zabronione.
      • Gość: Thannatos Nihil novi sub sole. IP: 134.174.110.* 10.02.06, 14:46
        Gość portalu: El napisał(a):

> A co będzie jeśli w dorosłym zyciu chłopak z dziewczyna wezmą ślub nie mając
        > pojęcia, że są rodzeństwem?

Przychodzi Mosiek do ojca i mowi: "Tate, ja chce sie ozenic z Salcie". Ojciec
        skubie pejsa, skubie i mowi: "Mosiek, Ty sie nie zen. Salcie jest moja corka, Ty
        sie nie mozesz zenic". Mosiek zasmucony i idzie do swojej matki: "Mame, ja chce
        sie zenic z Salcie, ale tate mowi, ze on dla Salcie tez jest tate i ja nie moge
        sie zenic". Matka macha reka: "Mosiek, Ty sie zen, moze on i jest ojcem Salcie,
        ale Twoim to on nie jest".
    • Gość: Szok Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.pkobp.pl 10.02.06, 11:50
      No nie możliwe a gdzie moherowi strażnicy moralności z pisiu, lpr i radia or.
      Jak to możliwe, że jeszcze nie protestują. Ach, zapomniałem, teraz stołkami się
      dzielą.......
      • Gość: paweł Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.prawo.uni.wroc.pl 10.02.06, 11:59
        pewnie poszli do banku pko odebrać emeryturki ...
        wiec nie mogą teraz pisać, (więc proszę sobie z nimi porozmawiać osobiście...)

• Gość: Już nie szok Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.pkobp.pl 10.02.06, 12:11
          Ja ztakimi oszołomami nie rozmawiam.........A myśłałem, że jak prawnik i na
          dodatek z Wrocławia, to troszkę lepiej się pokaże, a tu słabiutko,
          słabiutko............
    • Gość: awa sperma zestresowanego studencika IP: 195.216.107.* 10.02.06, 12:35
      na nic się zda
      • jimmyjazz Re: sperma zestresowanego studencika 10.02.06, 12:48
        Gość portalu: awa napisał(a):

> na nic się zda

A skąd wiesz że są zestresowani? Jeśli sesja zliczona to parę m-cy luzu.
        • Gość: no name Re: sperma zestresowanego studencika IP: *.4web.pl 10.02.06, 14:22
          Akurat nie wiem, czy ktoś w ogóle zyje mniej higienicznie niż studenci ...moz e
          bezdomni:P

Jak się wejdzie do akademika to wóda non stop, fajki, cięzszy kaliber używek
          przed sesją, i zarcie a`la goracy kubek z frytkami...
          • jimmyjazz Re: sperma zestresowanego studencika 10.02.06, 14:26
            Gość portalu: no name napisał(a):
            > Jak się wejdzie do akademika to wóda non stop, fajki, cięzszy kaliber używek
            > przed sesją, i zarcie a`la goracy kubek z frytkami...

Tylko jaki % studentów mieszka w akademikach? Niewielki
            • 4litery Re: sperma zestresowanego studencika 10.02.06, 14:28
              > Jak się wejdzie do akademika to wóda non stop, fajki, cięzszy kaliber używek
              > przed sesją, i zarcie a`la goracy kubek z frytkami...

e tam, jeśli przeżyje 5 lat w akademiku, to znaczy że jest dobrym dawcą
              materiału genetycznego, w myśl zasady "co nas nie zabije, to wzmocni"

:-D
            • Gość: no name Re: sperma zestresowanego studencika IP: *.4web.pl 10.02.06, 14:35
              Tylko jaki % studentów mieszka w akademikach? Niewielki.

zycie tych na kwaterach neiwiele sie rózni. No może tym, ż e nie oddają spermy,
              bo maja wicej kasy:P
              • jimmyjazz Re: sperma zestresowanego studencika 10.02.06, 14:37
                Gość portalu: no name napisał(a):

> zycie tych na kwaterach neiwiele sie rózni. No może tym, że nie oddają
                > spermy, bo maja wicej kasy:P

1. Kwatery są niejednokrotnie tańsze.
                2. Bardzo dużo studentów studiuje w miejscu zamieszkania.

ale to off topic.
                • zigzaur Re: sperma zestresowanego studencika 10.02.06, 18:47
                  A może niektórym studentom bardziej opłaca się PRZYJMOWANIE spermy niż jej DAWANIE?
                  • jimmyjazz Re: sperma zestresowanego studencika 11.02.06, 11:10
                    zigzaur napisał:

> A może niektórym studentom bardziej opłaca się PRZYJMOWANIE spermy niż jej
                    > DAWANIE?

Słuszna uwaga. Takie mobilne banki spermy ;-)
    • mikron 300 zl 10.02.06, 12:40
      skala naszego upadku.
      • kolargolo W Szwecji dawcy spermy placa pozniej alimenty 10.02.06, 13:36
        uwazajcie chlopaki!
    • zigzaur A jak wygląda samo pobieranie? 10.02.06, 12:40
      W przypadku byków, ogierów i knurów wkłada się elektrodę do odbytu, impuls
      elektryczny powoduje wystrzelenie całego wyprodukowanego nasienia.
      • Gość: m Re: A jak wygląda samo pobieranie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:45
        dokładnie w ten sam sposób ("nie dość, że zarabiasz, to jeszcze masz
        przyjemność").
        • zigzaur Re: A jak wygląda samo pobieranie? 10.02.06, 13:35
          Zważywszy przedstawione na ilustracji umeblowanie pomieszczenia (fotel i
          podnóżek obite skajem) nie bardzo wierzę w przyjemność.
      • business3 Może metodą ustną? 10.02.06, 12:53
        Może metodą ustną?
      • Gość: m.k. frajerstwo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:59
        frajerstwo.
        miliony młodych ludzi trzepie za darmo, miliony innych kończy na plecach
        koleżanki n.p. - sperma sie marnuje, a kolesie z jakiejś instytucji płacą
        zawodowym onanistom.
        A nie lepiej rozdać wszystkim komplet jakichś plemnikoszczelnych pojemników -
        każdy mógłby na koniec wrzucać tam swoje dzieło, zamiast wycierać w
        prześcieradło, a raz na tydzień ogłosić zbiórkę przejechać ciężarówką po
        osiedlach:)
        Nie trzeba by było płacić, a i wielu znalazłoby sens życia.
        • pablo123 :)))))))))))))))))))))))) 10.02.06, 14:21
          Nie, padam!
          Super! Rewelacja miesiaca!!!
          :))))))))
      • umfana Re: A jak wygląda samo pobieranie? 12.02.06, 22:05
        zigzaur napisał:

> W przypadku byków, ogierów i knurów wkłada się elektrodę do odbytu, impuls
        > elektryczny powoduje wystrzelenie całego wyprodukowanego nasienia.

<ROTFL>
    • Gość: Stanisław Ja też moge? IP: *.pools.arcor-ip.net 10.02.06, 12:49
      Też chciałbym byń studentem;)
      • zigzaur Re: Ja też moge? 10.02.06, 13:36
        Gdy byłem studentem, nie musiałem się uciekać do takich rzeczy.
    • Gość: student z WSH A JAK SIĘ ODDAJE TAKIE NASIENIE ? Bo też IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 12:49
      bym chciał ,a nie wiem na czym to polega ? Operują i wyjmują nasienie z jajek tak ? Czy przychodzi seksowna pani i się z nią kochamy ,a później on ze swojej wkładki wyjmuje moje nasienie ? Jak to jest.
      • Gość: jerzy to propozycja diabła IP: *.pedagog.uw.edu.pl / 212.87.15.* 10.02.06, 13:06
        ,,Jaką korzyść będzie miał człowiek, jeśli by nawet cały świat zyskał, a na
        duszy poniósł szkodę?''

Bóg dał człowiekowi wolność. Samemu się decyduje, czy się idzie drogą Słowa
        Bożego, czy za podszeptami złego ducha. Ciekaw jestem, ile osób na starość
        będzie szczęśliwych z podjęcia takiej decyzji (sprzedania nasienia).
        Przekonałem się że tylko Jezus, Jego miłość do mnie grzesznika, daje szczęście.
        Każdy się sam może o tym przekonać jeśli chce. Dobra nowina, że Bóg jest
        miłośćią, jest dla każdego. Myślę, że w tym kontekście warto wiedzieć, co na
        ten temat mówi Kościół i dlaczego.
      • Gość: m Re: A JAK SIĘ ODDAJE TAKIE NASIENIE ? Bo też IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:05
        no jasne - przychodzi pani zakłada specjalną gumę facetowi, a potem wytawia ci
        rachunek w kwocie 300 zł za godzinę.
        A spermę wkłąda do przenośnej lodówki i idzie sprzedać do banku spermy jeżeli
        jest odpowiednia - jeśli tam nie wezmą to sprzedaje szewcowi jako klej.
        • Gość: jerzy_krawczyk Jak się oddaje takie nasienie ???????????????????? IP: 65.216.21.* 24.02.06, 14:10
          tym gnojkom zakładane są dojarki,
          które automatycznie wyłaczają się
          gdy w pojemniku jest 5 litrów nasienia :)
    • Gość: mika Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.arko.pnet.com.pl 10.02.06, 12:52
      Jestem tylko ciekawa co jesli sie kiedys okaze ze dziecko studenta ktory oddal
      sperme zwiaze sie przez przypadek oczywiscie z przyrodnim bratem lub siostra
      nieswiadomie oczywiscie, bo o niczym nie moze sie dowiedziec. Przeciez wowczas
      bedzie to kazirodztwo i co w takich przypadkach?? Zabezpieczone jest to w jakis
      sposob??Mysle ze nie!!
      • business3 Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 12:55
        Do którego pokolenia sprawdzacie mężów/żony??? kochankóe/kochanice??? kandydatów/kandydatki???

Gość portalu: mika napisał(a):

> Jestem tylko ciekawa co jesli sie kiedys okaze ze dziecko studenta ktory oddal
        > sperme zwiaze sie przez przypadek oczywiscie z przyrodnim bratem lub siostra
        > nieswiadomie oczywiscie, bo o niczym nie moze sie dowiedziec. Przeciez wowczas
        > bedzie to kazirodztwo i co w takich przypadkach?? Zabezpieczone jest to w jakis
        >
        > sposob??Mysle ze nie!!
      • smalltownboy Re: Studenci sprzedają nasienie do banku spermy 10.02.06, 12:56
        Takie samo pytanie możesz zadać w odniesieniu do naturalnych rodziców. Jaką
        masz pewność, że ojciec dziecka X nie ma na boku dziecka Y, o którym ani matka
        X, ani dziecko Y nic nie wie? A w przyszłości dziecko X i Y pobiorą się?
        Jest to możliwe, lecz w obu przypadkach wysoce małoprawdopodobne.
    • equus3 Rozważę to. 10.02.06, 12:55
      Hmmm, rozważę oddanie spermy w takim razie. Nie piję, nie palę, niewiele się
      stresuję, więc kandydatem jestem chyba całkiem niezłym.
      • Gość: Cloclo Szkoda ze sie tam jakis Murzyn nie przejdzie IP: *.Red-83-34-83.dynamicIP.rima-tde.net 10.02.06, 13:10
        Ale by byla jazda gdyby sie probowki zamienily...
      • Gość: kuba Re: Rozważę to. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.02.06, 14:01
        ale to rzeba byc merzczyzna ;)
        • equus3 Re: Rozważę to. 10.02.06, 21:56
          Masz jakieś wątpliwości co do mojej płci? Ja nie mam żadnych. :)
    • Gość: revo a co ma do tego wykształcenie? IQ jest istotne! IP: 195.8.101.* 10.02.06, 12:57
      ;-)
    • Gość: qwe a czy studentki też mogą przynieść??? IP: 195.8.101.* 10.02.06, 13:00
      ;-)
      • jimmyjazz Re: a czy studentki też mogą przynieść??? 10.02.06, 13:04
        Gość portalu: qwe napisał(a):

> ;-)

Jeśli doniosą :-)
    • Gość: żóltozębny Podobno lepsze jest nasienie zdrowego 50 latka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:01
      niż młodzika . Więcej doświadczenia przenoszą geny .
      • 4litery [...] 10.02.06, 14:27
    • Gość: werty jak przyjemność?! jeżeli pomaga "pielęgniarka" to IP: 195.8.101.* 10.02.06, 13:03
      trzeba zapłacić 300! ;-)
    • Gość: STANI Rasizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:05
      Faszystowska eugenika powraca
    • Gość: robol studenci sprzedają spermę IP: *.parkowe.pol / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:19
      I fajnie, studenci sprzedają spermę, stydentki zarabiają na prostytucji, a
      podatek odprowadzają?Tylko tak dalej, właśnie tacy o wysokim stopniu etycznym
      i moralnym o wartościach chrześcijańskich ludzie z wykształceniem, za parę lat
      beda rządzić Polską.To oni doprowadzą doBankructwa, a dzierżawcy z zachodu i
      wschodu tylko czekają stosownej chwili.
      • zigzaur Re: studenci sprzedają spermę 10.02.06, 13:37
        A skąd?
        Ludzie po studiach Polską rządzić nie będą.
        Klasa robotnicza zawsze będzie głosować na Wrzodaka, Leppera itp.
    • grogreg Co? Te tlumoki? 10.02.06, 13:26
      Co to cztery razy do zaliczenia z algorytmow podchodza?
      Oj, dzieci to inteligencja grzeszyc nie beda.
    • Gość: ela Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:33
      To jest obrzydliwe.A co będzie kiedy w przyszłości dzieci z takiego nasienia
      spotkają się z tymi dziećmi,które też są z tego samego nasienia i o niczym nie
      wiedząc zakochają się w sobie i będą miały dzieci.Czyż to nie jest
      niebezpieczne? Przecież to będzie nieświadome kazirodztwo. A może już się tak
      dzieje ? jJest tyle różnych chorób,wad genetycznych itp,No ale niektórzy
      ludzie dla pieniędzy zrobią wszystko,to jest żałosne.
    • Gość: as Studenci sprzedają nasienie do banku spermy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:42
      A jak lekarz sam bedzie sie spuszczal do probowki a studenckie
      syfy do kibla i juz !!!!!!
    • ratatatam a czy studenci z Afryki tez tam dorabiaja??? 10.02.06, 13:42
      bo jakas pare moze kiedys niespodzianka spotkac... geny coprawda beda
      inzynierskie albo lekarskie ale...hhmm
    • Gość: szatan z 6b Podobno nagrywają ludzi w tych pokojach i ich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.02.06, 13:49
      szantażują .
    • Gość: rydzek To zdecydowanie arytkuŁ do dziaŁu GOSPODARKA IP: 217.153.224.* 10.02.06, 13:50

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka