Dodaj do ulubionych

CAFE PERON

27.05.13, 15:09
APELUJEMY O OBNIŻENIE TYCH ZBÓJECKICH CEN!!!!
GAŁKA LODÓW 4 ZŁ TO JAKIEŚ SZALEŃSTWO !
I TRZEBA ZOBACZYĆ WŁAŚCICIELKĘ I WŁAŚCICIELA Z PIESKIM CO Z JADEM W OCZACH OCHRZANIALI PRZEMIŁĄ DZIEWCZYNĘ OD SPRZEDAWANIA LODÓW...SAMA PANI JEST DEPRYMUJĄCA I NADĘTA. BOJKOTUJEMY TEN LOKAL ODRADZAJĄC WSZEM I WOBEC.
PS.ŻEBY ODDAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ LODY DOBRE O ORYGINALNYCH SMAKACH.
Obserwuj wątek
    • fan.ortografii Re: CAFE PERON 27.05.13, 19:43
      Nie drzyj się. Brak admina daje się we znaki.
      • komisarz_ryba Re: CAFE PERON 27.05.13, 21:45
        A ja pozwolę sobie na wyrażenie poparcia dla amony75, ponieważ ceny są tam kosmiczne, a to jest przecież podmiejska kawiarenka. Z całym szacunkiem, ale Wawer to raczej okolica o charakterze prowincjonalnym niż metropolitalnym i ceny na tym poziomie są tam niczym nieuzasadnione, no może oprócz dobrego samopoczucia właścicieli. Wcześniej często tam bywałam, ale w tej chwili w dobie oszczędzania po prostu odmawiam sobie tej przyjemności.....
        • w_v_w Re: CAFE PERON 27.05.13, 21:48
          Obecnosc nie jest obowiazkowa, bedzie Galeria Ferio, bedzie konkurencja :D

Wawerka
          • amona75 Re: CAFE PERON 28.05.13, 07:16
            Cieszy mnie ta wizja konkurencji.
            Tymczasem włściciele cafe peron do powstania jakiejkolwiek konkurencji będą chcieli jak najwięcej wycisnąć.Otóż to, podmiejski mały Wawer(chociaż mój ukochany) a ceny jak z Nowego Świata, a może i wyższe.
            • aninianin Re: CAFE PERON 28.05.13, 09:10
              Wyzsze niz na nowym swiecie. Jak to w Miedzylesiu, miedzylescy kupcy zawsze mieli ceny drozsze niz w centrum tylko poziom obslugi jest tu 5 razy nizszy.
              Dlatego ja w Cafe peron bylem raz i nie wroce. Ceny sa tam z kosmosu i nie jestem Jeleniem zeby utrzymywac wlascicielke. moze ona nastawia sie na nowobogackich co to nie patrza na ceny.
              A szkoda bo jak widac dzieki cenom ruch tam zerowy, ale skoro wlasciciele wola miec pusty lokal niz zarabiac ich sprawa.
              Apeluje: nie dajcie sie okradac lokalnym kupcom, ja juz od lat niczego w Miedzylesiu nie kupuje, wole skoczyc do KC Praga albo Promenady .
              • Gość: eF. Re: CAFE PERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 12:38
                byłeś raz i twierdzisz, że ruch jest zerowy? a to ciekawe... najważniejsze, żeby mieć zdanie na temat wszystkiego, nawet tego, czego się nie zna, prawda?
                ja jestem co tydzień i problemów z klientami nie zauważyłam. w zimowo-jesienne wieczory bywają problemy z wolnym stolikiem.
                do kawiarni zastrzeżeń nie mam. jasne, byłoby fajnie, gdyby było taniej, ale nie ma obowiązku bywania w Peronie. jest tyle innych miejsc, gdzie kawa jest tańsza, np. w Niespodziance naprzeciwko, czy na stacji BP :)
                zajrzyjcie do Kury Domowej. jeśli w Peronie ceny są z kosmosu, to tam spoza układu słonecznego ;) a ludzie przychodzą tłumnie na obiady. i to jest dla mnie zadziwiające, ale widocznie istnieje w Wawrze potrzeba, żeby istniały takie lokale jak Cafe Peron czy Kura Domowa.
                • Gość: Kościesza Re: CAFE PERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 13:51
                  Czekam jak kania dżdżu by Kura Domowa miała jakąś konkurencję bo ceny powalają a z jakością potraw różnie (zmiennie)...Pizzeria przy Trakcie wpisuje się w ogólny krajobraz: drogo i zmiennie smacznie.
                  • Gość: Hey Re: CAFE PERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.13, 23:56
                    > Czekam jak kania dżdżu by Kura Domowa miała jakąś konkurencję bo ceny powalają
                    > a z jakością potraw różnie (zmiennie)...Pizzeria przy Trakcie wpisuje się w ogó
                    > lny krajobraz: drogo i zmiennie smacznie.

Możesz napisać ile to jest tanio?
                • Gość: placek81 Re: CAFE PERON IP: *.centertel.pl 16.08.13, 23:47
                  moze i drogo ale warto bo galka lodow jest duuuuza kawa super pyszna a burgery rewelacja i obsluga zajebista.
          • Gość: Gość Re: CAFE PERON IP: 212.160.138.* 07.06.13, 12:52
            A co to będzie Ferio i gdzie ?
            • w_v_w wystarczy zapytac wujka googla ;) 07.06.13, 18:03
              FerioWawer

Wawerka
    • Gość: Anna Re: CAFE PERON IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 28.05.13, 09:53
      Przyłączam się do apelu i oceny poziomu właścicieli tego lokalu. Byłam tam kilka razy. Miałam wątpliwą przyjemność spotkać właściciela lokalu. Niesympatyczny, nadęty człowiek. Sam lokal jest oczywiście ładnie urządzony ale atmosfera nie do zniesienia ,szczególnie dla osób, które mają świadomość poziomu osób zarządzających. Gdzieś ucieka przyjemność kawkowania;-(
      Bardzo cieszy mnie myśl powstającej konkurencji, oby było SYMPATYCZNIE;-)
      pozdrawiam wszystkich sąsiadów;-)
      • rozbawiony0 Re: CAFE PERON 28.05.13, 12:32
        należy wprowadzić ceny ustawowe na lody, a biednym państwo powinno dopłacać do każdej kulki.
        • Gość: maoz Re: CAFE PERON IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.13, 14:21
          "biednym dopłacać do kulki" - brzmi dwuznacznie ...
    • Gość: wawer Re: CAFE PERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.13, 17:59
      Nie krzycz!!!
      • Gość: Gosc Re: CAFE PERON IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 09.06.13, 13:29
        ale dlaczego,
        mamy prawo do krzyku, tak samo jak do płaczu, radości lub ... zachowania powściągliwości. Nie may prawa obrażać tutaj innych, ale krzyczeć? Czemu nie;-)!!!
        • fan.ortografii Re: CAFE PERON 11.06.13, 17:00
          ...albowiem pisanie wersalikami na forach internetowych, grupach usenetowych itp. traktować należy nie przymierzając jak pierdnięcie w towarzystwie...
          • Gość: gość Re: CAFE PERON IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 11.06.13, 18:15
            A ja się z tym nie zgadzam i uważam to porównanie za nietrafne. Nie ma nic złego w zaznaczeniu swego zdania czy niezadowolenia wielkimi literami w treści postu internetowego. Natomiast pierdnięcie, no cóż, poza tym, że psuje atmosterę;-) to chyba nie należy do środków komunikacji.
            pozdrawiam
            • jhbsk Re: CAFE PERON 12.06.13, 07:49
              Jak się nie umiesz zachować w towarzystwie (a twój wpis tego dowodzi) to się tam nie pchaj.
              • Gość: gość Re: CAFE PERON IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.06.13, 19:55
                Czyj wpis dowodzi o braku umiejętności zachowania się w towarzystwie, czy osoby, która ma odmienne zdanie? Oj, chyba ktoś tu się pogubił z braku argumentów. Jest taka stara zasada adwokacka, zanim zadasz pytanie zastanów się, jaka może być odpowiedź;-(((
    • Gość: J23 Re: CAFE PERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 20:27
      nastały czasy, że wszystko chce się sprowadzić do poziomu cenowego Biedronki czy Lidla
      ( bez urazy do tych sklepów, bo także je doceniam)
      nie można żądać od właściciela obniżenia ceny "kulki lodów", bo gdzieś tam jest taniej.
      można albo zjeść mniej, co wyjdzie na zdrowie ,albo zmienić lokal na brzydszy, brudniejszy i oczywiście tańszy- zawsze jest prawo wyboru. MAMY WOLNY RYNEK !!!
      • Gość: gizmo Ale zbieg! IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.13, 21:52
        Okoliczności. Właśnie dostałem zaproszenie na koncert Elli Doron - piosenkarki z Izraela. Gdzie?

"14.06 (piątek) godz. 19.00 Cafe Peron w Międzylesiu
        ul. Patriotów 303
        Wstęp na koncert jest darmowy
        zabierajcie znajomych i dzieciaki - z myślą o tych którzy mają dzieci, w czasie koncertu zapewniona będzie opieka i animacje dla najmłodszych. Zatroszczy się o to "Stacja Dzieci"."

Tu śpiewa ta Pani: www.youtube.com/watch?v=s9d3gFYNzto

Na Saskiej Kępie jak się okazuje lody też są po 4 zł za kulkę. A przecież każdy wie, że Międzylesie to przedmieście Saskiej Kępy i odwrotnie.
        • Gość: gośc Re: Ale zbieg! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.13, 08:58
          Gizmo, You forgot Kamionek!
          • Gość: gizmo Re: Ale zbieg! IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.13, 10:14
            Przypominanie o Kamionku, to jak przypominanie, że Saska Kępa jest w Warszawie. Wszystko jest przedmieściem Kamionka.
    • mama303 Re: CAFE PERON 16.06.13, 21:29
      amona75 napisała:

> APELUJEMY O OBNIŻENIE TYCH ZBÓJECKICH CEN!!!!
      > GAŁKA LODÓW 4 ZŁ TO JAKIEŚ SZALEŃSTWO !
      > I TRZEBA ZOBACZYĆ WŁAŚCICIELKĘ I WŁAŚCICIELA Z PIESKIM CO Z JADEM W OCZACH OCHR
      > ZANIALI PRZEMIŁĄ DZIEWCZYNĘ OD SPRZEDAWANIA LODÓW...SAMA PANI JEST DEPRYMUJĄCA
      > I NADĘTA. BOJKOTUJEMY TEN LOKAL ODRADZAJĄC WSZEM I WOBEC.
      > PS.ŻEBY ODDAĆ SPRAWIEDLIWOŚĆ LODY DOBRE O ORYGINALNYCH SMAKACH.

poszłam tam dzisiaj z ciekawosci i sie rozczarowałam: miejsca mało, lody za 4 zł mnie nie powaliły.
      • Gość: wawer Re: CAFE PERON IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.13, 00:01
        Mało miejsca? A co tam rowerem chciałaś rower pojeździć?
        • rozbawiony0 Re: CAFE PERON 17.08.13, 00:22
          quadem!
      • aninianin Re: CAFE PERON 17.06.13, 01:07
        Niestety to nie sa drogie lody.
        Dzis wzielismy magnumy w PSS na pzreciwko CZD-tu.
        One w centrum kosztuja max 4,5 a normalnym sklepie 4 zl.
        Policzyli 5,80 ...
        To jest dopiero zlodziejstwo :)
      • Gość: gosc Re: CAFE PERON IP: *.centertel.pl 17.08.13, 00:03
        jestem stalym bywalcem burger pointa.Pomysl rewelacyjny bo burgery pyszne i skladane tak ze sie nic nie rozwala.Mila tez obsluga na czas robienia burgera dziewczyna ktora sklada super kanapke jest przemila, lubie tam spedzac czas bo i muza pasuje do takiego miejsca,szefowie cafe peron powini byc naprawde zadowoleni z burger point.
        • Gość: rozbawiona Re: CAFE PERON IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.08.13, 15:55
          Panie Jarząbek, a po ile te burgery?
    • Gość: Kameronika [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.13, 10:42
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • ona3010 Re: CAFE PERON 11.09.13, 08:30
      Cena lodów jest do przyjęcia ale...........wielkość NIE
      na ul Zwycięzców Saska Kępa sprzedają lody limoni i różnica jest kolosalna w wielkości gałki.
      W cafe peron to jest 1/4 tego co na Zwycięzców i to rozumiem.
      Ostatnio była tam moja znajoma i stwierdziła że drożej niż na Nowym Świecie ;-)
    • m.brykczynska Re: CAFE PERON 03.09.18, 11:51
      Pragnąc oddać sprawiedliwość właścicielom, ja akurat poznałam ich jako Osoby kulturalne, dobre i uczynne. Sama kawiarnia jest miejscem miłym do pracy, przy znakomitej muzyce.
    • fufik Re: CAFE PERON 15.02.19, 10:40
      Nie drzyj sie. Nie uzywaj liczby mnogiej, mow za siebie. NIe podoba Ci sie, nie idz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka