kropka.kropka.kropka 13.02.06, 16:11 Nareszcie wybory! Nie mogłem się doczekać - chyba się od nich uzależniłem. Na kogo głosujecie? Ja jak zawsze - na FJN! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adam81w na App Racja ! 13.02.06, 16:49 antyklerykalna partia postepu . a co to jest fjn ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marsalis Re: na App Racja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:10 FJN - Front Jedności Narodu. Taka lista kandydatów w wyborach w czsach PRL. Głosowanie bez skreśleń. O ile dobrze pamiętam, to tych kandydatów było tylu, ile było krzeseł do obsadzenia - stąd nikt nie bawił się w skreślanie, bo nie miało to sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
jan-w FJN 13.02.06, 18:49 Ma listach było więcej kandydatów niż miejsc. To były "prawdziwe" wybory ;-). Zasada była następująca: karta wrzucona bez skreśleń = głosowanie na pierwszych na liście. Kto wchodził do kabiny, aby skreślić - był odhaczany w spisie wyborców i nie dostawał paszportu itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daisy Hurra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:25 Prezydęt ogłosi swoją decyzję o 20:00. To trudna decyzja, ale mam nadzieję, że zostanie podjęta. Odwagi! Trzymam kciuki! Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: Hurra! 13.02.06, 17:32 Kazda okazja darmowego czasu antenowego jest mu przydatna. Nie ma to jak promocja wlasnej osoby. Jesli powie, ze nie rozwiazuje parlamentu, to bedzie to watpliwej jakosci kreacja swojego urzedu i zawracania ludowi przyslowiowej glowy w porze kolacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hbrt Re: Hurra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:44 to prawda, bylaby to prawdziwa strata czasu. to pierwszy raz kiedy specjalnie dla p. Kaczynskiego wlacze tv - wczesniej z tego powodu raczej wylaczalem, szczegolnie w porze posilku :) jednak wizja sejmu bez lpru jest kuszaca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: Yes, yes, yes!!! IP: *.crowley.pl 13.02.06, 17:43 jedyna słuszna decyzja i jedyna słuszna reakcja to iść głosować żeby nie było moherowej dyktatury!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Yes, yes, yes!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:00 Zamiast męczyć prącie w kącie, głosuj w Narodowym Froncie! Narodowym Froncie Jedności z PIS-em, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
warzaw_bike_killerz Re: No, No, No!!! 13.02.06, 21:17 Prezydent wszystkich Polakow wyglosil oredzie, aby dokopac PO i obciazyc ich odpowiedzialnoscia za pakt stabilizacyjny. Nudy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Platforma z łojem Re: No, No, No!!! IP: 80.48.241.* 14.02.06, 00:21 Oby tak dalej-trzymaj. Odpowiedz Link Zgłoś
warszawianka_jedna Re: Yes, yes, yes!!! 13.02.06, 21:35 jedyne co mnie zdziwiło to, BARDZO WYRAŹNA WYMOWA SŁÓW, czyżby prezydent brał lekcje dykcji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Yes, yes, yes!!! IP: *.acn.waw.pl 13.02.06, 21:36 moze go zdubbingowali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telewidz A juz dziennikarze zaczęli chwalić pakt i rząd IP: *.aster.pl 13.02.06, 22:51 żeby udowodnić draństwo Kaczorów, a tu sru - znowu musza rzad i pakt krytykować zeby znów udowodnić draństwo Kaczorów. Uj, ciężka praca w tej telewizji, płacą dobrze ale trzeba świecić pyskiem za sponsorów. Od 16.00 Marcinkiewicz i rząd byli dobrzy - od 21.15 znów żli. Dziennikarstwo głupie jak but. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: A juz dziennikarze zaczęli chwalić pakt i rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:52 Syńciu, przecież ty wiesz lepiej - to co cię obchodzi telewizja? Myślisz że otumani tych od ciebie głupszych - na przykład elektorat PIS-u? Przecież głupszym być nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOMA Wiele hałasu o nic!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:18 Przemówienie prezydenta - nie dość, że przekłożone na inną godzinę, to nudne,żadnych wcześniejszych wyborów, po co to całe zamieszanie????Chyba prezio chciał się zobaczyć w tv w najlepszym czasie antenowym:) Odpowiedz Link Zgłoś