Dodaj do ulubionych

Yes, yes, yes!!!

13.02.06, 16:11
Nareszcie wybory! Nie mogłem się doczekać - chyba się od nich uzależniłem. Na
kogo głosujecie? Ja jak zawsze - na FJN!
Obserwuj wątek
    • adam81w na App Racja ! 13.02.06, 16:49
      antyklerykalna partia postepu . a co to jest fjn ?
      • Gość: marsalis Re: na App Racja ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:10
        FJN - Front Jedności Narodu. Taka lista kandydatów w wyborach w czsach PRL. Głosowanie bez skreśleń. O ile dobrze pamiętam, to tych kandydatów było tylu, ile było krzeseł do obsadzenia - stąd nikt nie bawił się w skreślanie, bo nie miało to sensu.
        • jan-w FJN 13.02.06, 18:49
          Ma listach było więcej kandydatów niż miejsc. To były "prawdziwe" wybory ;-).
          Zasada była następująca: karta wrzucona bez skreśleń = głosowanie na pierwszych
          na liście. Kto wchodził do kabiny, aby skreślić - był odhaczany w spisie
          wyborców i nie dostawał paszportu itp.
    • Gość: daisy Hurra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:25
      Prezydęt ogłosi swoją decyzję o 20:00.

To trudna decyzja, ale mam nadzieję, że zostanie podjęta. Odwagi!
      Trzymam kciuki!
      • warzaw_bike_killerz Re: Hurra! 13.02.06, 17:32
        Kazda okazja darmowego czasu antenowego jest mu przydatna. Nie ma to jak
        promocja wlasnej osoby. Jesli powie, ze nie rozwiazuje parlamentu, to bedzie to
        watpliwej jakosci kreacja swojego urzedu i zawracania ludowi przyslowiowej glowy
        w porze kolacji.
        • Gość: hbrt Re: Hurra! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 17:44
          to prawda, bylaby to prawdziwa strata czasu. to pierwszy raz kiedy specjalnie
          dla p. Kaczynskiego wlacze tv - wczesniej z tego powodu raczej wylaczalem,
          szczegolnie w porze posilku :) jednak wizja sejmu bez lpru jest kuszaca.
    • Gość: lola Re: Yes, yes, yes!!! IP: *.crowley.pl 13.02.06, 17:43
      jedyna słuszna decyzja
      i jedyna słuszna reakcja to iść głosować
      żeby nie było moherowej dyktatury!!!!!!!!!!
      • Gość: gizmo Re: Yes, yes, yes!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 18:00
        Zamiast męczyć prącie w kącie, głosuj w Narodowym Froncie! Narodowym Froncie
        Jedności z PIS-em, oczywiście.
    • warzaw_bike_killerz Re: No, No, No!!! 13.02.06, 21:17
      Prezydent wszystkich Polakow wyglosil oredzie, aby dokopac PO i obciazyc ich
      odpowiedzialnoscia za pakt stabilizacyjny. Nudy.
      • Gość: Platforma z łojem Re: No, No, No!!! IP: 80.48.241.* 14.02.06, 00:21
        Oby tak dalej-trzymaj.
    • warszawianka_jedna Re: Yes, yes, yes!!! 13.02.06, 21:35
      jedyne co mnie zdziwiło to, BARDZO WYRAŹNA WYMOWA SŁÓW, czyżby prezydent brał
      lekcje dykcji?
      • Gość: kixx Re: Yes, yes, yes!!! IP: *.acn.waw.pl 13.02.06, 21:36
        moze go zdubbingowali
    • Gość: telewidz A juz dziennikarze zaczęli chwalić pakt i rząd IP: *.aster.pl 13.02.06, 22:51
      żeby udowodnić draństwo Kaczorów, a tu sru - znowu musza rzad i pakt krytykować
      zeby znów udowodnić draństwo Kaczorów. Uj, ciężka praca w tej telewizji, płacą
      dobrze ale trzeba świecić pyskiem za sponsorów.
      Od 16.00 Marcinkiewicz i rząd byli dobrzy - od 21.15 znów żli. Dziennikarstwo
      głupie jak but.
      • Gość: gizmo Re: A juz dziennikarze zaczęli chwalić pakt i rzą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 22:52
        Syńciu, przecież ty wiesz lepiej - to co cię obchodzi telewizja? Myślisz że
        otumani tych od ciebie głupszych - na przykład elektorat PIS-u? Przecież
        głupszym być nie można.
    • Gość: MOMA Wiele hałasu o nic!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 00:18
      Przemówienie prezydenta - nie dość, że przekłożone na inną godzinę, to
      nudne,żadnych wcześniejszych wyborów, po co to całe zamieszanie????Chyba prezio
      chciał się zobaczyć w tv w najlepszym czasie antenowym:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka