Dodaj do ulubionych

PP Korona - Legia

07.03.06, 02:10

Obserwuj wątek
    • atob Re: PP Korona - Legia 07.03.06, 02:11
      Sie samo wcisnelo :)
      Jezeli sie odbedzie to 1-1.
      Gra bedzie fatalna ...jak i stan murawy
      • Gość: calagan Re: PP Korona - Legia IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 07.03.06, 11:44

Generalnie stawiam, ze jednak nie zagraja, ale jakby to 0-0
        • kazuyoshi78 Re: PP Korona - Legia 07.03.06, 11:48
          Jeśli zagrają na tym kartoflisku, to nie podejmuję się obstawiać wyniku, bo na
          takich fatalnych płytach wyniki są często przypadkowe. W normalnych warunkach
          obstawiałbym 1:0 dla Legii, w najgorszym przypadku 1:1. A tam możemy wygrać 3:1
          i możemy rwónie dobrze przegrać 0:2, bo zbyt wiele będzie przypadkowości w grze.
          • atob Re: PP Korona - Legia 07.03.06, 14:30
            Graja ...
            A murawa w tv wyglada fatalnie .
            • Gość: calagan Re: PP Korona - Legia IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 07.03.06, 15:01

A jak graja? Pod wzgledem pilkarskim.
              • atob Re: PP Korona - Legia 07.03.06, 15:26
                Nie za dobrze ala jak maja grac na takim klepisku.
                Dolem sie nie da a gora nie wychodzi
                Gorzej ze Janczyka stracislismy po faulu w kolano.Jak go znosili to skecal sie
                z bolu
                • Gość: calagan Re: PP Korona - Legia IP: *.zoliborz.org.pl / 213.17.180.* 07.03.06, 15:42

Czyli balonik robi wlasnie duze buuum.
                  • kazuyoshi78 Re: Przegraliśmy 07.03.06, 16:03
                    Przegraliśmy, odpadliśmy. Mam tylko nadzieję, że ten zimny prysznic podzxiała
                    na drużyhę ożywczo, bo co więcej można dodać?
                    • atob Re: Przegraliśmy 07.03.06, 16:09
                      kazuyoshi78 napisał:

> Przegraliśmy, odpadliśmy. Mam tylko nadzieję, że ten zimny prysznic podzxiała
                      > na drużyhę ożywczo, bo co więcej można dodać?

Nic.
                      Pozostaje miec nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej:)
                    • mike_ Re: Przegraliśmy 07.03.06, 16:10
                      a tam...akurat PP mam od lat głęboko gdzieś (patrząc na te rozgrywki mam
                      wrażenie że Miodowa ma podobne podejście;)). Najwazniejsze jest jednak pytanie -
                      co z Jańczykiem i Rogerem? To, ze (L) nie jest tak dobra jak to lansowały media
                      przed sezonem to kazdy chyba po zastanowieniu się wiedział, choć podobno takiej
                      padaki co byla w Kielcach (nie widziałem meczu) nic nie usprawiedliwia.
                      Nie ma tego złego coby na dobre....;)
                      • atob Re: Przegraliśmy 07.03.06, 16:30
                        Ja u siebie ostatnio zauwazylem spokojniejsze podejscie do porazek(L).
                        Moze sie starzeje:)?
                      • Gość: PawełB Re: Przegraliśmy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 16:34
                        Też przez chwilę sobie pomyślałem, że Wdowczyk olał PP.
                        Nie wiem, meczu też nie widziałem, ale Legii nie przystoi
                        przegrywać 0-3, nawet w rozgrywkach o Puchar Czegokolwiek.
                        Nie podoba mi się ten wynik, mam nadzieję, ze to przypadek,
                        zła murawa, wiatr nie w tą stronę, cokolwiek ale nie słaba forma.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka