Gość: MICHAL IP: *.skane.se 24.12.02, 17:37 Jak postepuje remont Hotelu Polonia? Ciekawy jestem czy przy okazji rozwalili Hotel MDM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e.m. Re: HOTEL POLONIA IP: *.dostep.pl 24.12.02, 19:10 Hotel obok Polonii to Metropol a nie MDM. A remont postepuje chyba od wewnątrz, bo z zewnątrz niewiele widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: HOTEL POLONIA IP: *.skane.se 26.12.02, 01:23 Ciekawy jestem jak postepuje odbudowa hotelu. Co ze szpitalem dzieciecym mieszczacym sie obok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHANN Re: HOTEL POLONIA IP: *.proxy.aol.com 26.12.02, 01:30 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Ciekawy jestem jak postepuje odbudowa hotelu. > Co ze szpitalem dzieciecym mieszczacym sie > obok. Znowu tu jestes PEDALE?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JOHAN WYSLIJ ZDJECIE IP: *.skane.se 26.12.02, 01:46 Gość portalu: JOHANN napisał(a): > Gość portalu: MICHAL napisał(a): > > > Ciekawy jestem jak postepuje odbudowa hotelu. > > Co ze szpitalem dzieciecym mieszczacym sie > > obok. > > > Znowu tu jestes PEDALE?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 517 Re: WYSLIJ ZDJECIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.12.02, 15:55 takie tematy to na forum Inwestycje:) H.Polonia jest remontowany przez Strabag AG, Metropol tez, zaczeli jakies 2 miesiace temu. Forum ma miec nowa elewacje, mdm jest ok :) Z reszta o wszystkim na podforum Inwestycje pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: HOTEL POLONIA IP: 194.103.189.* 27.12.02, 01:32 Ciekawy jestem jaka katogorie bedzie mial Hotel po remoncie. Czy bedzie to drugi Bristol? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: HOTEL POLONIA IP: 194.9.223.* 27.12.02, 15:48 Gość portalu: MICHAL napisał(a): > Jak postepuje remont Hotelu Polonia? > Ciekawy jestem czy przy okazji rozwalili > Hotel MDM ? Po pierwsze, Metropol, ale to juz napisali ponizej. PO drugie nie ma tam szpitala obok. Na tylach Hotelu Metropol i Polonia wykopali wielkia dziure. Wczesniej wyburzyli tez przybudowke wysokosci dwoch poziomow. Podobno maja na jej miejsce postawic 7 poziomowy budynek, iles tam poziomow pod ziemia iles na ziemi. Nie mam dokladnych danych. WIem to od rodzicow, ktorzy mieszkaja w kamienicy sasiadujacej z hotelem Polonia. Ogolnie dzieje sie dosc sporo. Moze nie widac tego na zewnatrz ale moim zdaniem maja tam mnostwo roboty. Modernizuja w koncu budynek zbudowanych wedlug koncepcji sprzed 100 lat. POzdrowienia Gosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL SZPITAL DZIECIECY IP: *.swipnet.se 28.12.02, 08:53 ....szpital dzieciecy byl jedna przecznice dalej za Polonia. Podobno zostal zlikwidowany.Co sie miesci w budynku poszpitalnym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 517 Re: SZPITAL DZIECIECY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.02, 13:22 to jest szpital "Omega". jest z nim kłopot, bo personel strajkuje i nie wiadomo jak to bedzie z tym szpitalem (a sam szpital jest bardzo dobry, cieszy sie b. dobra opinią) Nie znam sprawy, ale wiem ze poki co jest tam szpital. Bedzie pewnie cos innego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Re: SZPITAL DZIECIECY IP: waprx* / 192.168.14.* 29.12.02, 02:16 Z tego co wiem szpital Omega miał być "sprywatyzowany przez likwidację". To znaczy w tym miejscu chcieli zlikwidować publiczną placówkę służby zdrowia a budynek (jeśli byliby chętni - zresztą może już ich mają) przeznaczyć pod prywatną klinikę. Zresztą przed wojną tam też była prywatna klinika, specjalizującą się zresztą w "pomaganiu" panienkom z dobrych domów które "popadły w klopoty" ;-))). Więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś