Dodaj do ulubionych

Clubbing w Warszawie

28.04.06, 17:32
Witam, jestem z Łodzi, wybieram się do Warszawy w ten weekend i w sobote
chciałabym gdzies na miescie zabalować - polecacie jakies fajne miejsca?
P.S. Jak bedziecie wymieniac kluby to tak orientacyjnie prosze o podanie cen
wstepu (ew. czy jest selekcja) i pół litrowego piwka. Z góry dzięki.
Obserwuj wątek
    • umfana Re: Clubbing w Warszawie 28.04.06, 22:01
      Tu pisują sami emeryci... Możemy Ci polecić clubbing w Klubie Seniora na ul.
      Kubusia Puchatka.
      • umfana dj Kixx króluje ! 28.04.06, 22:03
        Kixx miksuje tam Irenę Santor z Rodowiczką zaprawiając wczesnym Krawczykiem.
        • Gość: kixx dj kixx sie pyta IP: *.acn.waw.pl 28.04.06, 22:09
          a czego ty sluchasz skarbenku?
          • umfana Jako satała bywalczyni naszego zacnego Klubiku 28.04.06, 22:15
            ... Ciebie szanowny dj Kixxie Mixxie Fixxie ;o)))
          • warzaw_bike_killerz dj umfana miksuje 28.04.06, 22:15
            Mieczyslawa Fogga łączy z Valkyria Wagnera.
            • Gość: kixx dj umfana fiksuje IP: *.acn.waw.pl 28.04.06, 22:19
              fogg to jeszcze jeszcze
              ja stawiam na sempolinskiego-byl rownie zabawny jak ona
              • umfana Re: dj umfana fiksuje 28.04.06, 22:51
                Dziękuję za wyrazy uznania :o)
            • Gość: autor Re: dj umfana miksuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:11
              jego ulubiony kawałek to "ostatnia niedziela"
    • blissy Nie no wielkie dzięki naprawdę!:) 29.04.06, 12:28
      Super jesteście, ale nie musieliście aż tak dużo fajnych klubów polecać, bo
      wszystkiego chyba nie zdążę obskoczyć...:D
      P.S. Naprawdę nie ma nic godnego polecenia?
      • Gość: Corso Re: Nie no wielkie dzięki naprawdę!:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.04.06, 21:49
        Również nie jestem z Warszawy ale fajnym miejscem jest Paparazzi na
        Mazowieckiej.
      • Gość: nikt Re: Nie no wielkie dzięki naprawdę!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:40
        To zależy, jak lubisz się bawić, z jakimi ludźmi i przy jakiej muzyce. Sprawdź Klubokawiarnię, Organzę,
        Utopię, Cinnamon, Paprotkę. A jeśli jesteś młodsza, to Barbie Bar. Selekcja jest w praktycznie każdym
        fajniejszym miejscu (poza bardzo fajną Regeneracją i rewelacyjną Kulturalną w Pałacu Kultury, ale tam
        mało kto idzie potańczyć - ale pójdź tam też koniecznie, to ostatnio chyba najlepsze miejsce w
        Warszawie).

Pozdrawiam, życzę miłych wrażeń z naszego kochanego miasta :-)
        • Gość: nikt Re: Nie no wielkie dzięki naprawdę!:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 00:46
          Aha, piwo na ogół kosztuje 8-10 złotych (najdrożej chyba w Utopii i w Cinnamonie), a wjazd 20-30. A
          jeśli lubisz techno, to koniecznie sprawdź M25 na Pradze - to jeden z ciekawszych otatnio klubów w
          Warszawie. Cen nie znam, bo to trochę nie mój klimat.
      • Gość: Przemek Re: Nie no wielkie dzięki naprawdę!:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.04.06, 13:29
        Generalnie kluby na Mazowieckiej, na Sienkiewicza, Club 70 na Waliców(niedaleko
        ronda ONZ), a jeśli mają być studneckie to Hybrydy(choć piwo tam jest niezdatne
        do wypicia) lub Proxima. Lolek na Polu Mokotowskim, Dekada, Luzztro przy
        Jerozolimskich, w Cinamonie nie pobawisz się, ale miłe miejsce do posiedzenia w
        ogródku, do Paprotki bez karty klubowej w weekend nie wejdziesz, a jeśli się
        lubisz polansować to ulica Foksal zaprasza ;-)
        • Gość: . karty klubowe IP: *.chello.pl 30.04.06, 14:10
          Karty Klubowe są największą bujdą jaką selekcjoner mówi niechcianej osobie :) To
          kompletna bzdura :P Ja polecam Piekarnie ( Rondo Radosława piwo 8 zł), Luzztro
          (al.Jerozolimskie 6 - ale uważaj bo tam możesz wyjść i dłuuugo nie wychodzić -
          wg. mnie muzyka tutaj stoi na najwyższym poziomie w Wawce House, Tech House,
          Deep House,Elektro, Minimal; piwo 7 zł ), M25 ( Mińska 25 - klub napewno nie
          techno :P lecz nie usłyszysz tam lekkiej muzyki - posiadają jedno z lepszych
          nagłośnien w mieście - muzycznie: Minimal, Detroit, Tech House, Click House a
          przede wszystkim Elektro; piwo 8 zł), Ewentualnie Tomba Tomba ( Brzozowa - Stare
          Miasto, polecam ten klub jeżli jesteś bardzo tolerancyjna - bo jest on
          Heterofriendly, muzycznie elektro, minimal, house piwo 8zł ). TT i Luzz są to
          dwa kluby w ktorych najlepsza impreza jest od około 4 w nocy :)
          • blissy troche z mojej strony 04.05.06, 22:35
            a wiec niestety za pozno przecztalam wasze posty (od soboty dostęp do forum
            mialam ograniczony) i bylam w hybrydach - co sie odbilo pietnem na mojej
            psychice :) oczywiscie bawilam sie, ale kosztem mojego zdrowia psychicznego -
            np jakis kretyn biegal po klubie ze swiecacymi racami i nimi wymachiwal -
            poczulam sie jak na podrzednym dicho (tzn wlasciwie caly czas tak sie czulam,
            szczegolnie ze wzgledu na muzyke i wyglad gości:D). Teraz kiedy mi napisaliście
            gdzie sie udac to najchetniej bym odwiedzila luzztro - cos czuje ze to moje
            klimaty, generlanie musze wrocic do warszawy bo chyba poznalam ja od zlej
            strony (teraz juz wiem dlaczego nigdy nie przepadalam za klubami typowo
            studenckimi:P)
            Chyba zle zrobilam ze nie napisalm jakiej muzy oczekuje od klubow - bo na pewno
            nie takiej ktora moge uslyszec wszedzie.
            Mam nature nieco rozdwojona - z jednej strony down tempo, nu jazz, chillout,
            triphop poprzez drum'n'bass, old schoole i jungle , czasem elektro(tzn raczej
            electro clash)
            z drugiej strony czasem lubie sie pogibac do fajnego reagge, ragga, dancehall
            lub po prostu hiphopu(ale prawdziwego, dobrego zaznaczam)
            Dzieki za posty. Pozdrawiam.
            • umfana Re: troche z mojej strony 04.05.06, 22:50
              a mówiłam że tylko dj Kixx!
              • Gość: Don VITO Re: troche z mojej strony IP: *.stegny.2a.pl 07.05.06, 19:15
                Z warszawskich klubów wybieram... własny odtwarzacz mp3. Totalna kicha... a
                kiedyś było w niektórych klubach tak fajnie...
                :-(((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka