Dodaj do ulubionych

pranie w Bloku B I klatka po 24.00!!

21.05.06, 00:53
Szanowna sąsiadko/sąsiedzie!
Bardzo proszę osobę, która rozpoczyna pranie o 24.00 praktycznie co drugą noc
o zaprzestanie takiej akcji!! O tej porze, gdy blok śpi - wirowanie brzmi jak
wiertarka udarowa i nie ma końca.
Czy ta osoba jest normalna??
Musiałam po prostu wstać w nocy i napisać tego posta - moze przeczyta go ta
do której został skierowany!!
Proszę, uszanuj spokój i ciszę nocną sąsiadów!!
Obserwuj wątek
    • artur11114 Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 21.05.06, 10:35
      Dokładnie! Niektórym odbija na punkcie prac w nocy!!!
      • sasiad-kazeslonecznego Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 30.05.06, 14:50
        a bąka można puścić?albo beknąć w nocy?ludzie powariowaliście!!!! przecież
        wiadomo młode osiedle, ludzie sie wprowadzają i jak juz się wprowadzą , skonczy
        sie to pukanie, walenie , stukanie, pracnie i sranie o 24 w nocy, ludzieeee!!!!
        załamka, nie mam ochoty tu mieszkać, jakies zdziwaczaczale towarzycho , koszmar
        brrr jakaś koszmarna wiocha, ktora na centruma sie rzucila a tutaj rzekomo
        brak dojazdów czy cos w tym stylu-jakies narzeczenstwo z wynajmującego centruma
        tak pisało, przecież nie od dzisiaj wiadomo czym sie centrum warszawy
        charakteryzuje.....wiocha wali drzwiami i oknami, czy ktos widział prawdziwego
        warszwiaka mieszakajcego w centrum odkąd zalega wioska ???nie ma , woli okolice
        warszawki, wszyscy narzekaja, i mam nbadzieję, ze kiedys zerknę za forum i coś
        moądrego zobacze
        • gaga_tek81 Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 30.05.06, 16:10
          Człowieku a Ty skąd się urwałeś? piszesz tak chaotycznie i slangowo że mam
          poważne wątpliwości co do możliwości komunikowania się z Tobą. Szok :|... jesteś
          totalnie aspołeczny, ubliżasz wszystkim a sam sobą nic nie reprezentujesz :|
          jeśli utożsamiasz się z "prawdziwym" warszawiakiem to ja chyba wolę pozostać w
          trójmieście...zonk;P
          • sasiad-kazeslonecznego Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 31.05.06, 11:19
            czytaj uważnie i zrozum co jest napisane-odniosione było ot wyzwizk apropo
            naszego developera i to jemu chylić czoło, ze wytrzymał
            nie mam nic przeciwko ludziom ze wsi, rumonom i innym, ale przytoczone jest to
            co było wypisywane na forum, czyli wierutne bzdury, i jakieśteksty typu(tu
            równiez cytat z forum"smutne zabki, gdzie jestesmy zmuszeni mieszkać"-ludzie
            chyba ba allegro nikt nie kupowął mieszkania i teksty typu, że ktoś jest
            wiesniak albo nie i że ktoś wynajmował mieskzanie w cntrum czy ktoś , kto jest
            z poza warszawy rzucił sie na "kolorową"warszawke i nagle jak wraca z powrotem
            do ciechszej okolicy przypominającej własną zagrodę to się wscieka jakby kupił
            na uakcji mieszkanie i nie widział co kupuje i jakies dziwne ubkliżania
            developreowi i pracownikom Dozbudu-akurat to mnie wk...bo nie ma znaczenia kto
            skąd pochodzi tylko jak się zachowuje, a takie zachowanie jak było wuidoczne na
            forum zasługuje na miano DEBILA z ZAPYZIAŁEJ DZIURY,

a jak byś był(a) rodowitym warszawiakiem, z pewnościa wiaodmo by było co po
            warszawie "chodzi" wsród rodowitych warszawiaków i dlaczego uciekaja z
            centrum.....ale to już pozostawiam Twojej WYŻSZEJ INTELIGENCJI....

gaga_tek81 napisała:

> Człowieku a Ty skąd się urwałeś? piszesz tak chaotycznie i slangowo że mam
            > poważne wątpliwości co do możliwości komunikowania się z Tobą. Szok :|...
            jeste
            > ś
            > totalnie aspołeczny, ubliżasz wszystkim a sam sobą nic nie reprezentujesz :|
            > jeśli utożsamiasz się z "prawdziwym" warszawiakiem to ja chyba wolę pozostać w
            > trójmieście...zonk;P
            • gaga_tek81 Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 31.05.06, 16:28
              hehehe:) czuję że przerasta Pana natłok własnych myśli,tyle tu konkluzji i
              niezrozumiałych dla mnie frazesów;) "podziwiam" Pańską inteligencję a ta..
              bezpośredniość z jaką wyraża się Pan mało pochlebnie o mieszkańcach.oj lepiej
              nie będę jej komentować;P mam za mały zasób słów i nie jestem Warszawianką(na
              szczęście),żeby dorównać Panu w tej "niedobrej" dyskusji;DDD

Pozdrawiam zbulwersowanego Sąsiada:P
          • sasiad-kazeslonecznego Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 31.05.06, 11:20
            aha trójmiasto też się jakoś dziwnie przykleiło do tej "niedobrej warszawy".....

gaga_tek81 napisała:

> Człowieku a Ty skąd się urwałeś? piszesz tak chaotycznie i slangowo że mam
            > poważne wątpliwości co do możliwości komunikowania się z Tobą. Szok :|...
            jeste
            > ś
            > totalnie aspołeczny, ubliżasz wszystkim a sam sobą nic nie reprezentujesz :|
            > jeśli utożsamiasz się z "prawdziwym" warszawiakiem to ja chyba wolę pozostać w
            > trójmieście...zonk;P
            • teleferajna KONIEC DYSKUSJI - POST ZROBIŁ SWOJE 31.05.06, 16:03
              Koniec dyskusji - jest w porzo. Post zrobił swoje za co serdecznie dziękuję
              sąsiadom.
        • artur11114 [...] 30.05.06, 16:31
          Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • grzesiekdabrowski Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 21.05.06, 12:55
      Może wywiąże się jakaś dyskusja? Widzę, że na forum są co raz ciekawsze tematy.
      Nie mozna poprostu iść do sąsiada, który zakłóca spokój i porozmawiać z nim, a
      nie informować cały świat w sieci o tym "strasznym" wydarzeniu?
      • gaga_tek81 Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 21.05.06, 14:52
        nie jest nowością że na naszym osiedlu tak właśnie załatwia się istotne
        dylematy. priorytetową sprawą jest wypowiadanie się (wykrzykiwanie) na forum
        zamiast prozaiczna wizyta u sąsiada ;P
        • teleferajna Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 22.05.06, 10:31
          może i udałabym się do sąsiada czy sąsiadki w tym temacie gdyby można było
          rozpoznać że to dokładnie w tym mieszkaniu się pierze - a niestety odgłos się
          niesie po całym bloku.
          Mam w takim razie odwiedzić wszystkich sąsiadów?
          Mogłabym napisać informację i powiesić ją na tablicy ogłoszeń ale po to jest
          chyba to forum - żeby załatwić sprawy które nie można ustalić w normalny sposób.
          Wątpię, żeby ktokolwiek z Państwa nie pisał o sprawach drażliwych na forum a od
          razu leciał do sąsiadów.
          Akurat kwestia poruszona przeze mnie znalazła się jak najbardziej we właściwym
          miejscu - niż chodzenie po każdym piętrze i pytanie "Czy to Pan/Pani pierze po
          północy??" :-)
          Dajcie żyć.
          • grzesiekdabrowski Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 22.05.06, 19:25
            Tak, ale skąd pewność, że "piorąca osoba" czyta nasze forum?
          • gaga_tek81 Re: pranie w Bloku B I klatka po 24.00!! 23.05.06, 10:07
            ja rozumiem Panią doskonale, jest to niekomfortowa sytuacja,zwłaszcza jeśli nie
            może Pani zlokalizować hałasu. Jednak zgadzam się z sasiadem, o istnieniu forum
            niewiele ludzi wie i moim zdaniem najkorzystniejszym rozwiązaniem jest nagłośnić
            sprawę zamieszczając informację w ogólnodostępnym miejscu. możliwe że dopiero
            wtedy odniesie to pożądany skutek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka