kropka.kropka.kropka 25.05.06, 13:55 S okasii sblischaioncei sche phielgschiimki do Polschki fschiskiego nailepschiego oras tuscho uask Duha Schfientego szitschjy - papiesch Benediikt Schesnastii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.crowley.pl 25.05.06, 14:13 Polacy, buogoslawie Was ciule... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Ufaka 25.05.06, 14:17 F zwionsku s wizito Oytza Schfietego, piontek jest dnjem wolnim odpratzy. > Ja tesch mam wolne, wientz tego dnja nje bendschie mnje jusch fbjursche. Wratzam f poniedschjalek. Zchytzche fschystkim slonetzchnich dni i beschtroskich chfil podtschas dlugjego wejkentu po pogota ma bytsch potopno sajebis ta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Ufaka IP: 81.210.38.* 25.05.06, 14:42 Ciekawe, dlaczego osoby sceptyczne wobec religii prezentują zarazem tak niski poziom wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Ufaka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:44 Żeby odróżnić się od twojego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WujekDR Re: Ufaka - łby zakute IP: *.adsl.inetia.pl 26.05.06, 13:32 > Ciekawe, dlaczego osoby sceptyczne wobec religii prezentują zarazem tak niski Bo to łby zakute. Brak refleksji nad istotą i sensem życia, niezależnie od tego czy wierzy się w takiego czy innego Boga czy nie, świadczy o niskim poziomie intelektualnym. Ale w ogóle mnie to nie dziwi, że w internecie 90% ludzi po półgłowki, w tym te głosujące na lewiznę. Po prostu Gauss się kłania. Taki już jest poziom naszego społeczeństwa - ale zarabiać to każdy po 10tys zł by chciał. Od jutra, z rekompensatą od stycznia 2006 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent Orange Re: Ufaka - łby zakute IP: *.it-net.pl 27.05.06, 11:09 brak refleksji mówisz? w takim razie ciekawe ile osób z tego rozentuzjamowanego tłumu faktycznie poddaje sie głebokiej i twórczej refleksji a nie zwykłej psychozie masy Odpowiedz Link Zgłoś
kriss67 Re: Ufaka 26.05.06, 12:58 Sloggi, thopie to dobsze, ja prhacuju i dzisz i jutrho Pozdo Kszysztof Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Produkt Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.crowley.pl 25.05.06, 15:41 Ile jadu i bezinteresownej złośliwości połączonej z obsesyjną nienawiścią może wywołać wizyta Papieża... Smutne to i straszne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 16:24 Twój lekarz to oszust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: 83.238.100.* 25.05.06, 16:34 Weź se urlop i wyjedź tam, gdzie nie ma sieci. Forum odpocznie od twojego wiecznego marudzenia i narzekania. Odpowiedz Link Zgłoś
vor_tex Re: Dostałem e-mail od Papiescha 25.05.06, 16:36 Gizmo jest na urlopie. Czego i tobie zycze. Wyluzuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: płyń z wisłą! Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: 83.238.100.* 25.05.06, 16:40 To powinien zmienić miejscowość, bo ta mu nie służy. Jest skwaśniały jak zwykle, marudzi i stęka i w dodatku wydaje mu się, że to jest zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Homino_wróć Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.it-net.pl 27.05.06, 11:11 bo jest... cała ta szopka jest zabawna. Nikt sie nie śmieje z wiary, religii i papieża, ale ze sposobu jego odbierania przez pusty tłum, który tylko czeka "co jeszcze nowego i zaskakaującego zrobi nowy papież podobnie jak JP2" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hip Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.aster.pl 25.05.06, 17:42 Jakiego jadu? Jakiej nienawiści? Jakie straszne? A zielone ludziki widzisz? Krasnoludki cię nie odwiedzają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 25.05.06, 18:07 Czasami sie wstydze za Nas . Wstydzilam sie za morderstwo mlodego Belga , a teraz sie wstydze za te glupkowate posty odnosnie Papieza .... Stare polskie powiedzenie mowi , " Gosc w dom Bog w dom " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 19:34 Za każdym razem gdy żartujesz z Papiescha ginie młody Belg. Lub odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 25.05.06, 22:09 Co ma piernik , do wiatraka ???? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Dostałem e-mail od Papiescha 26.05.06, 03:02 Gość portalu: gizmo napisał(a): > Za każdym razem gdy żartujesz z Papiescha ginie młody Belg. Lub odwrotnie. -------------- A jak zażartujesz z komuszka, ginie jeden gzimo, który ma odwrotnie (pod kopułą). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 09:54 Rolniku, jak krowy ryczą to nie znaczy że śpiewają, tylko że trzeba je wydoić. Więc rusz korpus sprzed telewizora i weź się do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
remislanc Re: Dostałem e-mail od Papiescha 26.05.06, 11:06 o proszę - 100% wieśniak! Ile wiadomości ma o krówkach, dojeniu, ryczeniu. Prowincja............:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 11:10 Bo widzisz, wiejski głupku, ludzie w mieście są po prostu lepiej wykształceni niż wy. Tobie raczej radziłbym zastanowić się nad fenomenem twojej żony - nie interesuje cię dlaczego ciągle biega na czterech łapach machając ogonem? Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Dostałem e-mail od Papiescha 26.05.06, 11:27 Ciekawe, aczkolwiek wielce gzimowate rozumowanie. Ponieważ mieszkam w mieście "trochę" większym niż W-wa, to jestem od gzimmów bardziej wykształcony? Chyba tak, sądząc po poziomie jego dowcipu o mojej żonie. Gdy będę chciał być jeszcze mądrzejszy to się przeniosę do Mexico City lub do Pekinu. Dodam, że na starość chciałbym zostać wieśniakiem na prowincji. Krowy podobno to bardzo porządne stworzenia, ale nie zamierzam ich hodować. Zbyt wielka odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin śmierć wrogom tolerancji IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Dostałem e-mail od Papiescha 26.05.06, 13:00 odpowiedzialnosc? a moze pokusa... Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Dostałem e-mail od Papiescha 26.05.06, 13:35 kixx napisał: > odpowiedzialnosc? > a moze pokusa... --------- W sumie jestem tolerancyjny. Dam ci jednak dobrą radę - nigdy nie rób tego publicznie. I jeszcze jedno. Zawsze zapytaj czy ona tego chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 19:31 rada takiego praktyka zawsze sie moze przydac jesli juz sie zdecyduje to nie omieszkam skorzystac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irminda Wojewódzka Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 13:41 ludzie i zwierzeta piszeta jak bydlęta Belga zabili nie Polacy a Cyganie!!!! więc nie macie czego się wstydzić!!! Slogi jest gejem, więc sobie żartuje z Papieża. Jak bym była lesbijką, to też bym miała kompleksy, tak jak Slogi. Koleś musi odreagować bo go swędzi. Nie warto z nim dyskutować. Odpowiedz Link Zgłoś
tytt zapraszamy do dyskusji :) 26.05.06, 13:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=42311182 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin Dostałem szyfrogram od tow. Putina* IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 17:53 *Zbieżność nicków i nazwisk zupełnie przypadkowa. Prosił przekazać podziekowania towarzyszom z lewicy. Co niniejszym czynię. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: Dostałem szyfrogram od tow. Putina* 26.05.06, 18:11 Gość portalu: raz.putin napisał(a): > *Zbieżność nicków i nazwisk zupełnie przypadkowa. > Prosił przekazać podziekowania towarzyszom z lewicy. Co niniejszym czynię. ------------------------ a talony na zaporożce dostaną? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin talony będą w przyszłym roku... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 18:18 ... o ile będą. Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: talony będą w przyszłym roku... 26.05.06, 19:39 Podobno w tym roku też były, ale Ałganow je po cichu rozdał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin to znam paru, którzy dostali IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 22:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: From Kielce Re: Dostałem e-mail od Papiescha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:10 Oj, facet, facet. Ciekawe jak z twoją wymową w jakimkolwiek obcym języku. Odpowiedz Link Zgłoś
pam_pa_ram_pam Re: Dostałem e-mail od Papiescha 26.05.06, 22:24 Osobiście nie bardzo jestem religijny i wizyta b. HJ FLAK Hilfskrafta niewiele mnie obchodzi, ale osobom, które się tak nabijają z polskiej wymowy Ratzingera proponuję, żeby na głos przeczytali choćby parę linijek z "Fausta" Goethego. To łatwiejsze, bo wierszem pisane i trzyma rytm. Bardzo jestem ciekaw, jak Wam to, Drodzy Prześmiewcy, wyjdzie... że o zrozumieniu tekstu nie wspomnę. Na pocieszenie dodam Wam, że znam dobrze (między innnymi) język Goethego, Schillera i Adolfa Hitlera i zdaję sobie sprawę z trudności, jaką musi sprawiać Niemocwi nie tylko wymowa, ale nasza upiorna rekcja (bo jeśli renkcja niemiecka jest upiorna dla nas - to vice versa nasza musi być równie nie do przyjęcia dla Niemca. A fakt, że Ratzinger mówi, i to całkiem nieźle, dowodzi że: primo - że mu zależy, secundo - że wkłada w to sporo intelektualnego wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin zgadzam się z pam_pa_ram_pam IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.05.06, 22:32 Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Dostałem e-mail od Papiescha 27.05.06, 08:27 takjest=jawoll! (serio: mosz recht) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx i tak mowi lepiej po polsku od naszego prezydenta IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gizmo Re: i tak mowi lepiej po polsku od naszego prezyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:03 Nieprawda. Po prostu naszemu Prezydentowi teksty pisze jakiś niegramotny osioł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: i tak mowi lepiej po polsku od naszego prezyd IP: *.acn.waw.pl 26.05.06, 23:08 prawda Papiez czyta prawie jak ponetna Francuzeczka no,moze powiedzmy ,ze z Alzacji a prezydent-jego nauczycielk polskiego juz pewnie nie zyje a wczesniej musiala wyrwac sobie wszystkie wlosy z glowy Odpowiedz Link Zgłoś
duch_zenona Re: i tak mowi lepiej po polsku od naszego prezyd 26.05.06, 23:36 A może naród chce odmiany? Już się raz zawiódł na złotoustym "magistrze". Wykształcenie obecnego prezydenta zostało "prześwietlone" i przynajmniej nie zatacza się po pijaku wśród mogił na oczach rodzin tych, których zamordowano na wschodzie tylko za to, że byli Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: i tak mowi lepiej po polsku od naszego prezyd 27.05.06, 08:28 i ma magistra........chyba........napisal o jakichs leninach czy cos tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: From Kielce Bardzo dowcipne, bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 23:39 Naśmiewanie się z wymowy Benedykta XVI świadczy, poza oczywiście brakiem kultury osobistej, o zwykłym infantylizmie. Zresztą nic nadzwyczajnego - większość uczestników rozmaitych for internetowych to smarkacze. Dzieci drogie, ważna jest treść, a nie forma. W przypadku zaś języka obcego ważne jest również to, że ktoś chce nim mówić, że wykazuje dobrą wolę. Wy prawidłowo nie jesteście w stanie wypowiedzieć po niemiecku nawet zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin gdzie ta płynność mowy tow. Wiatra IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sisi Re: Bardzo dowcipne, bardzo IP: *.dhcp.mdsn.wi.charter.com 27.05.06, 05:10 No wlasnie ! * Powiedz mi , z czego sie smiejesz , a powiem ci , kim jestes * * Poznac glupiego , po smiechu jego * Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łżeinteligent Re: Bardzo dowcipne, bardzo IP: *.aster.pl 27.05.06, 08:37 że ktoś wykazuje dobrą wolę dostaje owacje (pomimo że średnio to wychdzi) to nagradza się przedszkolaków. No w sumie nie liczy się efekt liczą się starania. Wiesz powinieneś chyba pracować jednak z dziećmi w przedszkolu a nie jako recenzent stosunków międzynarodowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: From Kielce Re: Bardzo dowcipne, bardzo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:43 Gość portalu: łżeinteligent napisał(a): > Wiesz powinieneś chyba pracować jednak z dziećmi w przedszkolu a nie jako > recenzent stosunków międzynarodowych :) Stosunków międzynarodowych? O czym ty chłopcze prawisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikołaj Re: Bardzo dowcipne, bardzo IP: *.centertel.pl 27.05.06, 14:57 Brak kultury i tyle. Oczywiście można być nie wierzącym lub nie praktykującym i to wolny wybór każdego z nas. Problem zaczyna się wtedy kiedy obraża się coś co dla innych jest ważne. To nazywa się głupotą lub zwykłym prostactwem. Nie wnikam w intencje czy powody dla których tłumy przychodzą na pielgrzymki Papierza, ale po prostu należy to uszanować i tyle. Istotne jest też to że gdyby nie JP2 to nadalbyśmy żyli w państwie komunistycznym więc chociażby za to należy mu się szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Dostałem e-mail od Papiescha 27.05.06, 08:23 A jak myslicie, co czuli w uchu i w brzuchu Niemcy i inni niemieckojezyczni, slyszac JP2 ? Prawdopodobnie tez pewien refleks checi (u)smiechu, no nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Dostałem e-mail od Papiescha 27.05.06, 08:34 A Wlosi to "fogule": musza sluchac Polaka i Niemca kaleczacych ich jezyk :)) Jak latwo np. przekrecic wymowe jednego tylko slowa i powiedziec cos calkiem innego smiesznego, nie calkiem powaznego, a nawet brzydkiego..... Jako Slazak wiem tez, ze np. "niem.ucho" nie jest w stanie odróznic w polskim "czlowiek" od "slowik" :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin rosyjski językiem Watykanu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 09:55 to skandal, że Watykan używa języka włoskiego jako urzędowy. Powinni używać rosyjskiego. A nominacje kardynalskie i sam wybór papieża konsultować w Moskwie i Pekinie oraz z organizacjami gejowskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.bialystok Re: rosyjski językiem Watykanu 27.05.06, 14:20 Gość portalu: raz.putin napisał(a): > to skandal, że Watykan używa języka włoskiego jako urzędowy. Powinni używać > rosyjskiego. A nominacje kardynalskie i sam wybór papieża konsultować w Moskwie > > i Pekinie oraz z organizacjami gejowskimi. A nie lepiej łaciński? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raz.putin Re: rosyjski językiem Watykanu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.05.06, 14:59 Łacina odpada. Organizacje gejowskie jej nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś