facefinder 19.07.06, 22:45 a juz sadzilem ze zyje w normalnym kraju wiadomosci.onet.pl/1358726,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kixx Re: zabobony IP: *.acn.waw.pl 19.07.06, 22:51 jedni wierza w Boga,drudzy w zbawczy wplyw kotow pozwolmy kazdemu wyznawac taka wiare ,na jaka ma ochote Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: zabobony 19.07.06, 23:11 ja natomiast po dzisiejszym expose doszedlem do wniosku ze tak naprawde to ja nie jestem Polakiem. Zyje bez slubu, nie jestem katolikiem, a do tego nie mam nic do kochajacych inaczej:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: zabobony IP: *.acn.waw.pl 19.07.06, 23:14 a wiec nie masz nic przeciwko kochajacym inaczej,a masz przeciwko modlom o deszcz to jest wlasnie nietolerancja Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: zabobony 19.07.06, 23:22 Słyszałam że było nawet o Afryce, ale nikt nie po co i w jaki celu :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder do kixxa 19.07.06, 23:25 kixx wole byc nietolerancyjnym sqbancem niz katofanatykiem:) Pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: do kixxa IP: *.acn.waw.pl 19.07.06, 23:28 a to nie wychodzi na jedno??? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: zabobony 19.07.06, 23:25 on nie ma nic przeciwko kochajacym inaczej bo zyje bez slubu z Zenkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
umfana Re: zabobony 19.07.06, 23:27 sceptyk napisała: > on nie ma nic przeciwko kochajacym inaczej bo zyje bez slubu z Zenkiem. Sceptyk Ty zaś z Kixxem! Jak zawsze :o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: zabobony 19.07.06, 23:27 eeech sceptyk idz moze na swieze powietrze, odetchnij i wroc do kompa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pp Re: zabobony IP: *.chello.pl 19.07.06, 23:42 > eeech sceptyk idz moze na swieze powietrze, odetchnij i wroc do kompa:) Proponuję SzPanu to samo. Tylko bez tej ostatniej czynności. Za to zostać na powietrzu całą piękną dziś nockę. Może trochę czadu i nienawiści ze łba wyparuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: zabobony IP: *.acn.waw.pl 19.07.06, 23:29 ciekawe ,czy mu sklada ofiary* *w wolnym tlumaczeniu:daje prezenty Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk No, Panowie, Panie oraz Umfana 19.07.06, 23:42 Rozbudowalismy interesujacy watek. Jutro zapewne bedzie juz widnial na stronie warszawskiej na portalu, pod najwazniejszymi wiadomosciami. Uwazam jedynie, ze admin powinien przedtem wyciac wpisy facefindera. miasta.gazeta.pl/warszawa/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
facefinder Re: No, Panowie, Panie oraz Umfana 19.07.06, 23:44 spox, wycinajcie mnie...widze ze pisuarowa cenzura dotarla i tutaj:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś