grzchur 11.02.03, 16:53 ...bo mam tak: Dorado (syf, ale zawsze alko), piec Zywcow 0,5l w butelce, i cwiartke Gorzkiej Zoladkowej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pacio Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 16:56 Żołądkową zapij żywcem, a na dorato coś upoluj :))) Miłej balangi ! Odpowiedz Link Zgłoś
megi102 Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 17:00 mieszane, nie wstrząśnięte, zagryzione Aspiryną. Odpowiedz Link Zgłoś
pedro44 Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 16:59 Ja bym na twoim miejscu zaczął od rzucenia pawia - przy takim zestawie i tak murowany, to go przynajmniej będziesz miał od razu z głowy ;-))) Daj spokój dorato, skocz do sklepu po jeszcze pare piwek i będzie spox ;-) A żołądkowa przyda się na rano Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 17:02 Pierw piwka .Troche zrobi sie weselej .Na tyle ze dorato powinno przejsc bez problemu . A zakonczyc gorzka ... Ps zajrzyj czasami na edukacje... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 17:10 Lepiej zacznij od wyjścia do sklepu po solidnego litra czystej... Bo ten zestaw to możesz dziecku co najwyżej zaserwować przed wyjściem do szkoły... Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 17:11 eee? nie mam dziecka, a zestaw to pozostalosci z ostatnich dni, i tak wiem, ze wieczorem na Aral uderze Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Od czego zacząć? 11.02.03, 17:32 No, nie ma wyjścia... zabezpiecz się po prostu na dłużej, ja tak właśnie czynię... wódka nie skiśnie, postać sobie może... Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
atob Grzech... i jak teraz ? 11.02.03, 21:05 Daj spokoj zadna kobieta nie jest tego warta aby tak rozpaczac ... No moze dla mnie jest taka jedna ...:) Tylko czy Ona o tym wie ... pewnie nie :( Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: Grzech... i jak teraz ? 11.02.03, 21:08 Teraz juz zlewka - wlasnie wrocilem po oczyszczajacej rozmowie (bylem trzezwy, z ladnym oddechem, hue hue) i teraz sobie pije juz w pelni zrelaksowany, a przez jakis czas pozostanie przeswiadczenie, ze baby to chuje (do soboty? - hue hue) Odpowiedz Link Zgłoś