Dodaj do ulubionych

Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś zna?

28.09.06, 11:55
Jak w temacie - czy ktoś zna?
Mam problemy ze znalezieniem dobrego ginekologa i to znów był wybór trochę z
przypadku.

Czekam na opinie.
Obserwuj wątek
    • majowka2007 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 20.10.06, 12:48
      nie znam tego lekarza
      - ale słyszalam bardzo dobre opinie o dr Pazio (ma prywatny gabinet na
      Sobieskiego)i jest lekarzem takze w Szpitalu na Solcu

(ma strone internetowa - wiec jak wrzucisz w wyszukiwake dr Pazio - powinna Ci
      sie wyswietlic).
      Jest mily i fachowy. 2 moje kolezanki prowadzily u niego ciaze i byly bardzo
      zadowolone.
      pozdrawiam
      A
    • kaya1975 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 13.11.06, 19:17
      Ja znam- była przy mojej cesarce na solcu w kwietniu tego roku ręka w rękę z dr
      Rakiem- polecam!!
      • kina01 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 08.10.07, 21:07
        ja rowniez ja znam ale chodzi mi o doktora raka wiesz moze gdzie
        przyjmuje????procz szpitala?
        • kaya1975 Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 19.12.07, 12:25
          Dr rak przyjmuje przy ul Kopernika. Telefon: 601308030, pzdr
    • maremina Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 05.12.06, 15:50
      ja też znam i bardzo jest w porządku. W którym Luxmedzie przyjmuje?
      • spaldi Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 04.01.07, 16:36
        Dr Jolanta Proccarini przyjmuje na Chmielnej (czasami) oraz w Al. KEN w Pasażu Ursynowskim (częściej.

Pozdrawiam,
        K.
        • asmisiek Re: Dr Proccarini - ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! 24.01.07, 22:47
          Niestety mialam nieprzyjemnosc byc badana przez tę panią, po porodzie w
          szpitalu na Solcu. Arogancka i przede wszystkim - niekompetentna! Przyszlam ze
          strasznymi bólami krocza, zbadala mnie w sposób, który z delikatnością nie mial
          nic wspólnego (a powinien miec w przypadku kobiety w pologu...), mialam
          wrazenie, ze jest wręcz obrażona, ze ktoś smie ją w ogole fatygować, a na
          koniec stwierdzila, ze nic mi nie jest, tylko nadchodzi miesiączka! Nie
          uwierzylam i poszlam do innego lekarza, który okazał się dla odmiany
          inteligentny i od razu ulżyl mi w cierpieniu, zdejmując pozostalości szwów...
          Uważam, że wizyta u niej to strata czasu i pieniedzy.
          Domax
          • unadonna Re: Dr Proccarini - ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!! 11.08.08, 20:32
            Ja również odradzam. Podczas wizyty w przychodni byla bardzo nieprzyjemna i
            obcesowa. Zwyczajnie nakrzyczala na mnie. W życiu juz do niej nie pójde. Jeszcze
            tak nieprzyjemnego gina nie spotkałam.
            • dobrybazyl Re: Dr Proccarini - ODRADZAM!!! wredna jędza 27.01.09, 15:18
              Chodziłąm do niej pod koniec ciąży i po połogu jak nie mogłam sie dostac do
              swojej gin. Cały czas sie dziwiła: mówiła, ze coś jest niemożliwe, jak zajrzała
              na fotelu to patrzy sie patrzy i mówi: dziwne... Dziwne to jest uczucie jak sie
              leży na fotelu bez gaci alekarka sie tak zachowuje. Przepisała mi lek, którego
              nie było od uwaga... 20 lat w obiegu... przy tym bierno-agresywna, nieuprzejma,
              przemadrzała, traktuje pacjenta jak imbecyla.
              • asia-5 polecam 12.05.09, 12:16
                prowadziała moją ciążę - polecam
                • natalia110907 Re: polecam 24.01.11, 16:06
                  ja również polecam. Byłam bardzozadowolona z tego jak prowadzial moją ciąże.
    • yoanm Re: Dr Proccarini Lux Med/szpital na Solcu - ktoś 19.05.09, 17:08
      prowadzi moją ciążę, jestem zadowolona z opieki. rzeczowa, konkretna,
      przeważnie miła. Mogę polecić, dobrze zajmuje się ciężarną.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka