Dodaj do ulubionych

Potrącona przez metro

03.02.06, 02:21
To chyba pierwszy przypadek próby samobójstwa pod wagonami metra.
Miejmy nadzieję, że dziewczyna z tego jakoś wyjdzie.

Przy okazji to dobry przykład na to, że Warszawa nie może inwestowac jedynie w zbiorkom i jedynie w metro. Jedna awaria i chaos.
Potrzebne są w każdym przypadku trasy i rozwiązania alternatywne.
Obwodnice, trasy bezkolizyjne, tramwaje, metro, buspasy.
Obserwuj wątek
    • vampi_r Re: Potrącona przez metro 03.02.06, 02:22
      No i oczywiście ściezki rowerowe.
      • tvtotal2 Re: Potrącona przez metro 03.02.06, 02:36
        vampi_r napisał:

> No i oczywiście ściezki rowerowe.

sciezki tak, autostrada precz od Ursynowa. A swoja drogą to lecytynka by sie
        przydala >> metrze juz kilka osób skakało.. [']
        • jurek_dzbonie Re: Potrącona przez metro 03.02.06, 07:18
          Sciezki TAK, autostrada TAK.
          • robotobibok1 Re: Potrącona przez metro 03.02.06, 17:03
            jurek_dzbonie napisał:

> Sciezki TAK, autostrada TAK.

Rowery, kolej, komunikacja miejska TAK! Samochody NIE!
            • osservatorepolacco Re: Potrącona przez metro 18.02.06, 10:38
              robotobibok1 napisał:

> jurek_dzbonie napisał:
              >
              > > Sciezki TAK, autostrada TAK.

ale poza miastem!!!!!
              >
              > Rowery, kolej, komunikacja miejska TAK! Samochody NIE!
        • Gość: BOSS Re: Potrącona przez metro IP: *.chello.pl 06.02.06, 22:30
          Mieszkam na Ursynowie - CHCĘ autostrady przez Ursynów, żebym miał blisko, a nie
          musiał godzinę w korkach przez miasto przedzierać się do wyjazdu!!!
      • Gość: xxx Re: Potrącona przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 09:38
        To nie pierwszy przypadek proby samobojstwa w naszym metrze!!! Zdarza sie srednio jeden przydadek na rok- Vampi.
    • Gość: Dark Angel Re: Potrącona przez metro IP: *.eprasa.com / *.crowley.pl 03.02.06, 06:12
      Nie pierwsza osoba. W mojej obecności skakały już ze dwie.
      • Gość: men jej Dark Angel IP: 194.146.219.* 04.02.06, 13:04
        Jak już dwie osoby w Twojej obecności skakały to albo powinnaś coś ze sobą
        zrobić albo jesteś kobietą, której szukam. GG6159162 napisz
    • jurek_dzbonie Re: Potrącona przez metro 03.02.06, 07:18
      Pierwsza proba byla w 3 lub 4 dniu jezdzenia metra. Udana.
    • Gość: ala Samobójstw w metrze już trochę było. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 07:44
      Media nie nagłaśniają tego, żeby to nie stało się jakąś modną plagą. Świrów
      jest bardzo dużo, zamiast skakać z mostu wybierają bardziej medialny sposób. A
      w metrze, nie da się ukryć, jest więcej zamieszania, jest się bardziej
      widocznym.
    • zonaniezona1 Re: Potrącona przez metro 03.02.06, 08:03
      Anna Karenina też była zbokiem i świrem wg poprzedniczki mojego posta. Takie
      rzeczy zdarzają sie wszędzie. Faktycznie lepiej tego nie rozgłaśniac, bo wsod
      osób popełniających samobójstwa też niestety panuja pewne trendy .
    • Gość: ela Re: Potrącona przez metro IP: 81.13.242.* 03.02.06, 08:09
      nie uwazam, zeby mialo sens "wychodzenie z tego". Jesli sie decydujesz na skok -
      to oby skutecznie...
    • osservatorepolacco obwodnice TAK - ale poza miastem 03.02.06, 08:35
      vampi_r napisał:

> To chyba pierwszy przypadek próby samobójstwa pod wagonami metra.
      > Miejmy nadzieję, że dziewczyna z tego jakoś wyjdzie.

o ile sama tego chce, tyle, że samobójstwo to zawzse najgorsze rozwiązanie :(

> Przy okazji to dobry przykład na to, że Warszawa nie może inwestowac jedynie
      w
      > zbiorkom i jedynie w metro. Jedna awaria i chaos.
      > Potrzebne są w każdym przypadku trasy i rozwiązania alternatywne.
      > Obwodnice,

tak - Ale POZA MIASTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trasy bezkolizyjne, tramwaje, metro, buspasy.

i wiele innych rzeczy np.: ringi kolejowe, scalenie kolei z kom. miejską
      >
    • Gość: Piotr NIE dla obwodnicy przez środek miasta!!! IP: *.lot.pl 03.02.06, 09:01
      Co to za obwodnica, która przebiega przez osiedla mieszkaniowe?
    • Gość: płocek Re: Potrącona przez metro IP: *.c157.petrotel.pl 03.02.06, 11:29
      Oj to straszne co się wczoraj stało. Akurat też widziałam to na własne oczy.
      Ale szybko z tamtąd wyszłam więc dokońca nie wiem jak to się skończyło. W
      żadnej prasie nie można znaleźć na ten temat informacji. Tak nie powinno
      być!!!! Powinno się o tym informować. Jakoś wzmocnić patrole, żeby nic takiego
      już nie miało miejsca.
      • Gość: grecz Re: Potrącona przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:11
        jak to wzmocnić patrole?po co?jak bedzie sie ktos chcial zabic to zaden patrol
        nie pomoze!idiotyczny pomysł..
    • Gość: grecz Re: Potrącona przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:07
      pierwszy?oczywiscie ze nie!najwiecej osób popełnia samobójstwo na stacji metra
      politechnika..
    • Gość: Mnemonic Re: Potrącona przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.06, 13:11
      To chyba pierwszy przypadek próby samobójstwa pod wagonami metra.
      Miejmy nadzieję, że dziewczyna z tego jakoś wyjdzie.

Przy okazji to dobry przykład na to, że Warszawa nie może inwestowac jedynie w zbiorkom i jedynie w metro. Jedna awaria i chaos.
      Potrzebne są w każdym przypadku trasy i rozwiązania alternatywne.
      Obwodnice, trasy bezkolizyjne, tramwaje, metro, buspasy.

Przy okazji...
      Kim ty jesteś że masz takie okazje jak próba samobójstwa...
      • Gość: Agata Re: Potrącona przez metro IP: *.waw.tgc.pl / 217.96.126.* 03.02.06, 14:09
        Oto lista samobójstw i ich liczba oraz stacje na których sie wydarzyły:

1995 r. - 2: Pole Mokotowskie i Racławicka
        1996 r. - 1: Stokłosy
        1998 r. - 2: Wilanowska i Ursynów
        1999 r. - 1: Służew
        2003 r. - 2: Politechnika, Racławicka

Dane pochodzą ze strony metro.civ.pl
      • Gość: obserwator Re: Potrącona przez metro IP: *.org / 85.195.123.* 03.02.06, 14:15
        > Przy okazji...
        > Kim ty jesteś że masz takie okazje jak próba samobójstwa...

Vampir to jest taki pajac, który wszystko uzna za okazję do promowania wałków
        siskomu. Wpycha się ciągle do najróżniejszych wątków z tą propagandą, często
        jest pierwszy w wątku. Ilość tej pisaniny, częstotliwość i szybkość reakcji każą
        przypuszczać, że albo jest obłąkany, albo opłacany.
    • Gość: oko Re: Potrącona przez metro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 03.02.06, 16:00
      Metro kursowało wahadłowo pomiędzy Stokłosami a Kabatami.
    • Gość: Paweł ['] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.02.06, 09:51
      Grazyna zmarla w piatek. Prosze o szacunek i powstrzymanie sie od niestosownych
      komentarzy.

Kolega z liceum.
      [']
      • m1202 Re: ['] 08.02.06, 08:00
        Czy to teraz ma jakies znaczenie. Zmarla byla moja kockana siostrzenca, ja nie
        wierze w to, ze chciala popelnic samobojstwo, co te barany wypisuja. Ja teraz
        jestem pograzona w glebokim bolu. Ciotka
        • yavorius tiaaaaaaaaaa... 08.02.06, 08:07
          Tak sobie wskoczyła na tory, z ciekawości?
        • Gość: Gośka Re: ['] IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 08.02.06, 18:19
          Ja właśnie dowiedziałam się o tej tragedii od swojej wychowawczyni z
          podstawówki..Koledzy i koleżanki z SP 278,którzy znali Grażynę, chcielibyśmy
          złożyć nasze najgłębsze wyrazy współczucia.Wiemy ze teraz nastały ciężkie
          chwile dla rodziny i przyjaciół Grażyny- łączymy się z wami w tym cierpieniu.
          Niestety nie wiemy kiedy będzie pogrzeb ale mam nadzieje,że w gazecie bedzie o
          tym informacja...
          • m1202 Re: ['] 10.02.06, 03:48
            Jesli chcialaby Pani uczestniczyc w uroczystosciach pogrzebowych S/P Grazyny,
            dzisiaj o godz.12 bedzie wyprowadzenie z kosciola sw. Katarzyny do kosciola
            przy cmentarzu wolskim. Pogrzeb odbedzie sie o godz.13.
            Pograzona w smutku jej ciocia
    • Gość: M&A Re: Potrącona przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 21:15
      (*)
    • wojtow Re: Potrącona przez metro 05.02.06, 09:08
      [*]
    • Gość: dr DORN Re: Potrącona przez metro IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.02.06, 14:24
      mam szacunek dla samobójców za ich odwagę, mają podobne samobójcze myśli, które
      realizują jak i kamikadze z okresu II WŚ, no ale do cholery niech przez swoja
      głupote niech nie dezorganizują ruchu komunikacji miejskiej, to mała przesada,
      tłok w metrze, ruch wahadłowy, wiele spóznionych na sptkania osób, z zakupami,
      do szkoły, do domu itp., wkurza mnie że tacy ludzie się nie liczą z innymi,
      podobnie jest jak ktos się rzuca pod pociąg, wariactwo, nie dlatego że sie
      zabił, bo każdy ma do tego prawo, ale paraliż komunikacyjny (patrz pociąg w
      polu z kilkuset pasażerami stoi dwie albo i więcej godzin (bo policja, lekarze,
      prokurator itp), maszyniastę Bogu ducha winnego na krew, zawracanie głowy,
      ludzie spóznieni, głupota !!! mało to drzew jest dookoła, nie mozna sobie zył
      podciąć albo nałykać się kokainy i zapić whisky???? co za ludzie... P.S. a
      jeszcze większy szacunek mam do prowadzących pojazdy szynowe, że chcą potem
      jeszcze jeźdić...mając ciagle w pamięci wariata kótry sie rzuca pod koła, a
      maszynista potem musi żyć z tą świadomością, niejednokrotnie popadając w
      alkoholizm...
      • Gość: lors Całkowicie się zgadzam. IP: *.neostrada.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.02.06, 14:00
        Sorry, panowie od świeczek, ale niestety, nie mogę uszanować decyzji tej pani.
        Z powodów opisanych przez mojego poprzednika, całkowicie odmawiam jej szacunku.
        Niech ją diabli wezmą. Dopóki o takich ludziach nie będziemy mówić, że są
        egoistycznymi świniami i ograniczonymi kretynami, to tendencja samobójstw
        różnych świrów skaczących pod pociąg w metrze będzie rosła. Należy odmawiać im
        szacunku. Bolesne to, ale, niestety, słuszne.
        • Gość: M szacunek IP: *.wurnet.nl / *.wur.NL 06.02.06, 15:37
          Jak masz w ogole czelnosc tak pisac?? Zreszta ten opis swiadczy o Tobie, jakim
          jestes czlowiekiem.
          Jak najbardziej trzeba wyrazac swoje wspolczucie odnosnie tego co sie stalo.

[*]
          • neder Re: szacunek 06.02.06, 22:44
            A ja się zgadzam z tym, że samobójstwo to tagedia ale nie należy w nie wciągać
            innych ludzi. Nie wiem, może było jej tak łatwiej...

Tylko, że teraz jak schodzę na peron metra nie mogę zapomnieć o tym maszyniście
            i ludziach, którzy byli świadkami. Mimowolnymi uczestnikami. Mam wrażenie, że
            taraz każdy maszynista wolniej wjeżdża na stację. To złudzenie, ale gdyby tak
            było faktycznie wcale bym się nie zdziwiła.
            • Gość: ajmax Re: szacunek IP: *.aster.pl / *.aster.pl 07.02.06, 09:30
              Chyba rzeczywiście wjeżdżają wolniej. Też zgadzam się z tym, że ta dziewczyna
              zrobiła więcej szkody innym niż wzbudziła współczucia we mnie.
              • nioma Re: szacunek 09.02.06, 09:50
                popieram
                jesli ktos chce ze soba skonczyc to nie musi sie rzucac pod wagon metra
                zeby maszynista do konca zycia mial poczucie ze kogos zabil
                mozna sie nalykac proszkow albo powiesic
                rodzinie tez jest latwiej jak zmarla bliska osoba nie odchodzi zmasakrowana
                przez pociag
                • Gość: mm Re: szacunek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.06, 18:12
                  a mnie jakoś zawsze ciągnie do takich wydarzeń.. jak słyszę o samobójstwie to
                  zaraz mam jakąś taką..pobudzoną wyobraźnię, chcę dowiedzieć siękto to, kim był,
                  jak zył, czemu żyć nie chciał, jak długo zadręczał się i ograniczał do tej
                  decyzji.. nie wiem skąd mi sie to wzięło ale prawdopodobnie stąd że sama przez
                  większą cześć dzieciństwa i młodości chciałam pozbawić się możliwości spotkania
                  z przyszłością.. popieram wypowiedzi poprzedników. zostawianie po sobie masakry
                  do sprzątania i udręki świadków to totalny egoizm, sama głowiłam się nad takim
                  sposobem śmierci który byłby zarazem skuteczny i w miarę łatwy do zmiecenia..
                  jej co za nonsens.. fajnie, że w końcu żyję, i to jak! ;o)
                  p.s. a robotobibok to idiota..
                  • nioma Re: szacunek 09.02.06, 18:45
                    kazdy z nas kiedys przezywal podobne rozterki
                    wiekszosc z nas z tego wychodzi i zaczyna sie cieszyc zyciem
                    inni maja dosc i decyduja sie na ten krok
                    szanuje ich decyzje ale pod warunkiem ze wczesniej sie zastanowia
                    znajoma mi kobieta (znalysmy sie przez to ze dzieci chodzily do
                    jednego przedszkola) majaca dwojke malych dzieci, weszla na dach
                    15 pietrowego wiezowca i skoczyla
                    nie wiem jakie byly przyczyny ale uwazam, ze majac male dzieci nie
                    miala prawa tego zrobic
                    mowie to jako matka
                    dodatkowo spadajac o malo nie zabila kobiety na dole

jest naprawde mnostwo sposobow na pozegnanie sie z tym swiatem bez narazania
                    innych
                    • Gość: Ania nie uogolniajmy! IP: 87.223.254.* 09.02.06, 23:01
                      > kazdy z nas kiedys przezywal podobne rozterki
                      > wiekszosc z nas z tego wychodzi i zaczyna sie cieszyc zyciem.....

Na jakiej podstawie tak sadzisz? Mnie nigdy nie przyszedl do glowy pomysl, zeby
                      sobie odebrac zycie. Sadze, ze wielu innym osobom tez.
                      • Gość: CHICKEN Re: nie uogolniajmy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.06, 19:27
                        www.joemonster.org/mg/displayimage.php?album=5&pos=0 poczytajcie sobie
                        komentarze na dole, wszystkie - to moze miec coś wspólnego
    • m1202 Re: Potrącona przez metro 09.02.06, 22:16
      Nie wiem dlaczego wszyscy mysla, ze ta osoba popelnila samobojstwo. To juz kto
      ma wypadek to pospolity samobojca. Ludzie opanujcie klecic podobne bzdury. Ja
      te osobe, znalam od urodzenia, byla moja siostrzenica i naprawde nie miala
      powodu, moze nikt nie wiedzial co myslala. Ale miala cel zyc. Tacy ludzie jak
      ona samobojstwa nie popelniaja. To nie artystka, ktorej konczy sie kariera.
      To mloda kobieta, ktora kochala zycie ponad wszystko. Bronie jej chociaz po Jej
      smierci, bo jeszcze tego dnia z Nia rozmawialam. Nie sadze, aby zdecydowala
      sie na taki desperacki krok. Malgorzata
      • Gość: gggg Re: Potrącona przez metro IP: 195.205.132.* 13.02.06, 15:03
        Czy jest prawdą że cała sprawa ma związek z pewnymi zdjęciami które zaczęły
        pojawiać się na internecie?
        • Gość: ryszard Re: Potrącona przez metro IP: *.cmcnet.net 13.02.06, 16:59
          a konkretnie joemonster.org
          • Gość: Gość a czy to naprawde była ta... IP: 80.50.250.* 14.02.06, 10:37
            dziewczyna z citibanku? Jeżeli tak to ta osoba która póściła te zdjęcia w necie
            powinna być z siebie naprawde dumna, tak samo JOEMONSTER :/
            jeżeli to nie była ona niech jej "ciocia" która przebywa na tym forum zakończy
            spekulacje "czy to ona czy nie ona"

[']
            • yavorius Re: a czy to naprawde była ta... 14.02.06, 12:07
              Wystarczyło się szmacić na firmowej imprezie...
              • yavorius grr errata 14.02.06, 12:07
                oczywiście powinno być "wystarczyło się NIE szmacić na firmowej imprezie"...
                • Gość: ikcaj Re: grr errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:21
                  oczywiscie to jestes zakompleksionym pryszczatym dzieciakiem ktorego celem jest
                  dokopac innym. Znajdz sobie inny sposob by sie dowartosciowac...

Szkoda tej dziewczyny bo widac ewidentnie ze byla nieprzytomna i moim zdaniem
                  cala sprawa podchodzi pod gwalt. Najbardziej zenujace jest zachowanie osob
                  bioracych udzial w tej imprezie, nikt nie pomogl tej dziewczynie, nie zamowil
                  taksowki, nie odprowadzil do domu, nie zwrocil uwagi...jedyne co potrafili to
                  zrobic zdjecie i zamiescic w internecie. TACY SA PRACOWNICY CITIBANKU !!!! a to
                  przeciez byla ich kolezanka z pracy. Jesli to faktycznie ta osoba popelnila
                  samobojstwo to mam nadzieje, zostana wyciagniete jakies konsekwencje wobec osob
                  zamieszczajacych zdjecie no i przede wszystkim wobec tego palanta co ja wykorzystal!
                  • yavorius Re: grr errata 14.02.06, 13:24
                    Gość portalu: ikcaj napisał(a):
                    > oczywiscie to jestes zakompleksionym pryszczatym dzieciakiem ktorego celem
                    jest
                    > dokopac innym. Znajdz sobie inny sposob by sie dowartosciowac...

Tak, szanowny anonimie, Ty wiesz oczywiście lepiej.

##
                    > Najbardziej zenujace jest zachowanie osob
                    > bioracych udzial w tej imprezie, nikt nie pomogl tej dziewczynie, nie zamowil
                    > taksowki, nie odprowadzil do domu, nie zwrocil uwagi...jedyne co potrafili to
                    > zrobic zdjecie i zamiescic w internecie. TACY SA PRACOWNICY CITIBANKU !!!! a
                    to
                    > przeciez byla ich kolezanka z pracy.

Najbardziej żenujące jest to, że laska nie poszła do domu, tylko tam została.

##
                    > Jesli to faktycznie ta osoba popelnila samobojstwo to mam nadzieje, zostana
                    > wyciagniete jakies konsekwencje wobec osob
                    > zamieszczajacych zdjecie no i przede wszystkim wobec tego palanta co ja
                    wykorzystal!

A co to za argument "jeśli to faktycznie ta osoba"? A jeśli nie, to co, nie ma
                    nie być konsekwencji?
                    • Gość: ikcaj Re: grr errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:49
                      rozumiem ze jestes idealem, ktory nigdy nie zaliczyl tzw. "zgona"? nigdy nie
                      zatrules sie alkoholem na tyle, ze nie mogles sie ruszyc ? jesli tak to
                      gratuluje idealnego zycia...jesli jednak nie, to ciesz sie ze nie znalazl sie w
                      poblizu ktos kto by chcial cala sytuacje wykorzystac i dziekuj ze nie obudziles
                      sie z nieprzyjemnym uczuciem w okolicach krocza...

Nie bronie tej dziewczyny bo sp[rawa jest nie do obrony..mogla sie do takiego
                      stanu niedoprowadzic...ale postaraj sie spojrzec z drugiej strony: moze zle sie
                      czula, moze byla na lekach, moze zdradzily ja drinki, z moze ten gosc dodatkowo
                      jeszcze ja spoil i zbajerowal?To chyba nietrudne w takim stanie jak sie nie wie
                      gdzie sie jest i co sie wokol dzieje?

> Najbardziej żenujące jest to, że laska nie poszła do domu, tylko tam została.

zobacz jak wygladala i powiedz czy tak wyglada osoba ktora moze gdziekolwiek
                      sama pojsc? Pogratulowac znajomych z pracy...nikt sie nie zainteresowal by
                      glupia takse jej zamowic, glupia herbate podac, czy najzwyczajniej w swiecie
                      zwrocic uwage. Co zamiast tego? Zdjecia, smichy chichy z czyjegos upadku i
                      publikacja w internecie. U mnie wiekszy szacunek budzi ta dziewczyna niz cale
                      szacowne grono pracownikow citibanku oraz ludzi zyjacych tania i niesmaczna
                      sensacja.
                      • yavorius Re: grr errata 14.02.06, 13:59
                        Gość portalu: ikcaj napisał(a):
                        > rozumiem ze jestes idealem, ktory nigdy nie zaliczyl tzw. "zgona"?

Nie, nie jestem, ale nie o tym rozmawiamy.

##
                        > Nie bronie tej dziewczyny bo sp[rawa jest nie do obrony..mogla sie do takiego
                        > stanu niedoprowadzic...

O, widzisz, dochodzimy do porozumienia ;-)

##
                        > ale postaraj sie spojrzec z drugiej strony: moze zle sie
                        > czula, moze byla na lekach, moze zdradzily ja drinki,

Mogła zostać w domu, nie pić alkoholu, po pierwszym drinku przestać pić.

> zobacz jak wygladala i powiedz czy tak wyglada osoba ktora moze gdziekolwiek
                        > sama pojsc? Pogratulowac znajomych z pracy...

Otóż to, ale ja sobie myślę, że ZANIM się w taki stan wprowadziła, mogła wziąć
                        taksówkę, albo poprosić kogoś, by się tym zajął. To że nikt nie reagował na to
                        co się tam działo, to oczywiście sku..syństwo...
                        • Gość: rrrr Re: grr errata IP: 195.205.132.* 14.02.06, 14:11
                          Mi się zdarzyło że alkohol po 2 godz nie działania nagle "wchodził" i wtedy
                          było już "pluszowo"... raz na 2-3 lata taki "wyskok" organizmu się zdarza.

Reakcja "kolegów" z pracy - skur...syństwo.

Natomiast - rozmawiamy o tym w wątku poświęconym tragicznej śmierci młodej
                          dziewczyny. Niezależnie od tego czy chodzi o tę samą osobę czy nie to
                          pamiętajmy gdzie rozmawiamy.

Chciałbym wyjaśnić czy to ta sama osoba, bo jeżeli tak, to kilka osób i pewien
                          portal internetowy powinny może jednak coś usłyszeć... nie to oczywiście żeby
                          to coś zmieniło.

Tak czy tak - wyrazy współczucia dla rodziny.
                          • Gość: Pablo Re: grr errata IP: *.comarch.pl 14.02.06, 14:25
                            Masz racje. Jeżeli potwierdzi się, że osoba, która zginęła to pewna dziewczyna,
                            której zdjęcia krążą po necie to pewne jest, że "znany" portal internetowy i
                            ludzie powiązani z tymi zdjęciami powinni coś usłyszeć. To zakrawa na maksymalne
                            s-k-u-r-w-y-s-y-ń-s-t-w-o... A kolesia, który dopuścił się tego czynu należy
                            tylko potępić...
                            Tak czy inaczej, bardzo mi przykro z powodu śmierci młodej osoby.
                            • dfgfdg Re: grr errata 14.02.06, 14:42
                              Tylko ze wypadek byl 02.02 a na joemonsterze zdjecia ukazaly sie 10.02... Wiec
                              raczej malo prawdopodobne...
                              • Gość: nt Re: grr errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:43
                                ale zdjecia sa datowane na 8-9 stycznia
                              • dfgfdg Re: grr errata 14.02.06, 14:44
                                Skrot myslowy - chodzilo mi o to ze dziewczyna zabila sie NIE DLATEGO ze w
                                internecie ukazaly sie zdjecia
                                • neder Re: grr errata 14.02.06, 14:46
                                  Ja o tych zdjęciach słyszałam już coś ponad tydzień temu. Ktoś mi o nich
                                  opowiadał. Nie wiem jednak czy były gdzieś na stronie czy wysyłane mailem.

Moim zdaniem to bujda, ze to ta dziewczyna. Plota.

pzdr
                                • Gość: nt Re: grr errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 14:46
                                  zdjęcia były wcześniej na innej stronie
                                  • Gość: sfsd Re: grr errata IP: *.microsoft.com 14.02.06, 14:53
                                    A czy ktoś może raz na zawsze potwierdzic lub zaprzeczyć czy to ta dziewczyna
                                    czy nie? to rozwiazałoby jeden problem naszej dyskusji!
                                • Gość: gosc Re: grr errata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.06, 23:05
                                  www.streetshadows.pl/forum/viewtopic.php?t=2779
                                  zdjecia sie pojawily na forum 02. luty o 01:52
                                  ale za nim sie tam znalzly przewedrowaly pol polski w postaci e-maili.

ja takowy dostalem pod koniec stycznia...

• Gość: ggggg Re: grr errata IP: 195.205.132.* 17.02.06, 09:54
                                    Kurna panowie pamiętajcie w jakim wątku to piszecie!!!!!
    • m1202 Re: Potrącona przez metro 09.02.06, 22:20
      Osoby, ktore sa tym zainteresowanie informuje, ze pogrzeb razyny K. odbedzie
      sie jutro tzn 10 lutego o godzinie 13 na Woli, na cmentarzu katolicki. Prosze
      przeczytac nekrolog w Gazecie Wyborczej. M
      • Gość: ksz Re: Potrącona przez metro IP: *.microsoft.com 14.02.06, 12:10
        jeśli to dziewczyna z joemonster to nie można tej sprawy tak zostawić. Czy ktoś
        to może potwierdzić? - że to ona?
    • m1202 Re: Potrącona przez metro 15.02.06, 21:19
      Ciekawe ile Wam placa za taka zabawe. Teraz robia sobie zarty z pogrzebu, chyba
      nudow. Dupki. Nawet brakuje slow na okreslenie tej zabawy.ajlepiej "zabawa w
      masakre". Have a nice day. M.............
      • neder Re: Potrącona przez metro 15.02.06, 22:10
        > Ciekawe ile Wam placa za taka zabawe. Teraz robia sobie zarty z pogrzebu,

posiadasz zadziwiającą zdolność wyczytywania tego, czego nikt nie napisał.
        Wdech, wydech a potem przeczytaj jeszcze raz.

pzdr
        • yavorius Re: Potrącona przez metro 16.02.06, 08:59
          neder napisała:
          > Wdech, wydech a potem przeczytaj jeszcze raz.

Nie wymagasz za dużo?:)
          • neder Re: Potrącona przez metro 16.02.06, 09:42
            Ponoć oddychanie jest naturalną czynnością życiową organizmu, więc chyba raczej
            nie ;P
            • m1202 Re: Potrącona przez metro 17.02.06, 11:40
              Nie bardzo wiem o co w tej dyskusji chodzi. Kazdy moze napisac co chce, i czy
              wszyscy napewno wiedza o jaka ofiare chodzi. Mnie boli najbardziej, ze tej
              kobiety juz nie ma. Przepraszam bardzo, ze sie tak sie wyrazilam poprzednio,
              skorzystalam z twojej rady. To wszystko. M...
              • Gość: ggggg Re: Potrącona przez metro IP: 195.205.132.* 17.02.06, 12:54
                Czy ktoś wie czy to ta osoba czy nie? Tylko to jedno pytanie

Bo jeżeli tak - to pracownicy Citibanku i kilka innych osób mają życie na
                sumieniu.
                • Gość: Sigmund Re: Potrącona przez metro IP: *.lan / 83.238.15.* 17.02.06, 14:14
                  Jeśli nie jesteś jedną z tych osób to przestań drążyć temat i węszyć
                  sensację... Trochę szacunku dla zmarłych!
                  Dla Ciebie to tylko atrakcja, ciekawostka, która da Ci temat do myślenia na 30
                  minut a dla Bliskich tej osoby to wielka tragedia.
                  • Gość: oko Re: Potrącona przez metro IP: *.koba.pl / *.koba.pl 20.02.06, 16:13
                    To była podłość półgłówków z pracy.Dziewczyna zadużyła alkoholu lub wcale bym
                    się nie zdziwił gdyby miała coś dosypane do tego alkoholu.

Wydaje mi się,że forma śmierci miała na celu wywołanie powszechnego
                    zainteresowania i zwrócenia uwagi na sprawców tragedii i w ten sposób ich
                    ukaranie.Podcinając sobie żyły w mieszkaniu Grażynka byla by nie znana.Rzucając
                    się pod metro i nastepnie po przez motywy i zdjęcia wystawia na świecznik
                    półgówków z pracy.

Szkoda tylko młodego życia i wrażliwej dziewczyny.Zdjęcia wcale nie były takie
                    straszne i nie były niczym innym poza głupimi fotami z imprezy.Bardzo musiała
                    być wrażliwą istotą,że takie głupstwo pchnęło ją do tak tragicznego czynu.

A może jeszcze coś było powodem ? Utata narzeczonego ? bądź pracy w banku ???
                    • Gość: m1202 Re: Potrącona przez metro IP: *.230.228.32.Dial1.Houston1.Level3.net 21.02.06, 04:51
                      Dlaczego do cholery, myslicie, ze zdjecia byly powodem tej dziewczyny do
                      samobojstwa? Czy wy wszyscy jestescie chorzy? Tylko rodzina i najblizsi wiedza,
                      ze to byl wypadek. Wy wszyscy jestescie tacy zuchwali, ze tak latwo
                      rozpoznajecie ludzi, widac naprawde Wam sie nudzi, i jestescie spragnieni
                      sensacji. Ja jestem filozzofka i wyciagam wnioski, z tych waszych brudow. Ona
                      juz nie zyje, bo zmarla kilka godzin po wypadku, a nawet jesli Wam napisze
                      prawde i tak nie uwierzycie. Najlepiej sie o Nia pomodlcie, zeby Wam czasami
                      nie przysnila. Bo mnie ciagle stoi przed oczami.
                      Ktos najprawde jej bliski.
                      • yavorius Re: Potrącona przez metro 21.02.06, 08:03
                        Gość portalu: m1202 napisał(a):
                        > Tylko rodzina i najblizsi wiedza, ze to byl wypadek.

Jaki wypadek, skoro skoczyła pod nadjeżdżający skład metra?
                        • Gość: nioma Re: Potrącona przez metro IP: 62.233.201.* 21.02.06, 08:42
                          jak mozna przypadkowo wpasc pod pociag metra?
                          z tego co wiem - nie da sie.
                          z tego co mowi policja i pracownicy metra: to nie byl wypadek
                          przez przypadek moze sie obslizgnac noga przy wsiadaniu do wagonu ale
                          przypadkowo nikt nie rzuca sie pod nadjezdzajacy sklad
                          rozumiem dramat rodziny i bliskich.
                          szanuje ich bol.
                          ale nazywajmy rzeczy po imieniu.
                          samobojstwo to samobojstwo.
                          jakie byly pwoody - nie nam osadzac.
                          jesli prawda byloby ze to jej zdjecia opublikowano w necie to powinien sie tym
                          zajac sad - kazdy czlowiek ma prawo do prywatnosci a publikacja
                          kompromitujacych zdjec bez zgody osob na nich przedstawionych to chyba podpada
                          pod paragraf?
                          a przynajmniej powinno tak byc.
                          a najbardziej szkoda mi maszynisty.
                          dziewczyna miala wolny wybor ale nie musiala robic tego w metrze.
                          • yavorius zgadzam się w 100% /nt 21.02.06, 09:04
                            • Gość: xenn Re: zgadzam się w 100% /nt IP: 81.210.22.* 16.05.06, 14:09
                              Zeby nie bylo...
                              Grazyna K. - to nie jest osoba ze zdjec!!!
                        • Gość: Pazur Re: Potrącona przez metro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.06, 00:40
                          Życzę ci, żeby ktoś z twoich bliskich, np. twoje dziecko zrobiło to samo.
                          Oczywiście pozdrawiam
    • Gość: jacek swietny pomysl wampira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 09:57
      awaria metra - co robia pasazerowie ???

udaja sie najblizsza trasa bezkolizyjna do obwodnicy - ktora ich prosciutko i
      bezkolizyjnie do samych drzwi biura w samiutkim centrum doprowadzi

policja i straz miejska dopilnuje, zeby transport pieszy odbyl sie zgonie z
      zasadami ruchu na autostradzie - czyli na prawym pasie 60 km/h, na srodkowym 80
      km/h a na lewym zeby zaden pieszy nie przekroczyl 100 ...

ilez to radosnych chwil zawdzieczamy wampirowi i jego pomyslom !!!
      • Gość: Żal Re: swietny pomysl wampira IP: *.koba.pl / *.koba.pl 21.02.06, 13:26
        Miała 25 lat ,żal młodego życia . Tylko dlaczego tak bardzo przejęła się
        głupimi zdjęciami ??? aby odebrac sobie życie ?
        • Gość: nioma Re: swietny pomysl wampira IP: 62.233.201.* 21.02.06, 13:36
          uwazam ze trzeba uszanowac wole czlowieka - jesli nie chce zyc - ma prawo do
          tego zeby ze soba skonczyc
          tylko nei kosztem innych
          • Gość: Żal Re: swietny pomysl wampira IP: *.koba.pl / *.koba.pl 21.02.06, 14:31
            Nie sądzę aby 25 letnia ,młoda kobieta nie chciała żyć . Po prostu zrobiono jej
            krzywdę i wpadła w depresję.Nie postrzegała świata racjonalnie. Te zdjęcia
            które dla innych były zwykłe,głupie,śmieszne,nijakie , były tak naprawdę
            nieistotne dla niej były problemem niedopokonania.
            Gdyby podał jej ktoś pomocna dłoń w odpowiedniej chwili i poradziła by sobie z
            tym chwilowym problemem to może żyła by długo i szcześliwie.Wiele ludzi chciało
            by żyć ale choroba odbiera im to co najcenniejesze.A tu głupi kawał zmarnował
            dziewczynie życie.Bardzo tą mną wstrząsneło.Tak mi jej żal .Takk bardzo się
            przejęła,a nie było czym ... (widziałem około 10-14 zdjęć-chyba,że były
            inne,gorsze).
            • Gość: Żal Re: swietny pomysl wampira IP: *.koba.pl / *.koba.pl 21.02.06, 14:33
              W internecie krąży sporo podobnych zdjęć ale to chyba pierwszy przypadek
              takiego załamania.Niemniej daje do myślenia ,że żarty powinny być śmieszne a
              nie podłe.
            • Gość: czl Re: swietny pomysl wampira IP: *.torun.mm.pl 21.02.06, 15:18
              GLUPI KAWAL????
              ty czlowieku sie zastanow co ty piszesz!!!
              wyobraz sobie: dzis rano na mejla twoi znajomi i twoja rodzina dostaja podobne zdjecia. wieczorem wiedza o tym twoi sasiedzi i cala okolica, znajomi blizsi i dalsi.
              nie pier**l ze to jest GLUPI ZART
              • Gość: jacek swietny pomysl wampira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:20
                to u was w Toruniu takie teraz zwyczaje nastaly ???

w radiu wiedza nawet kto ma jakich znajomych - i ich adresy mejlowe

obrotny ten tadziu
                • Gość: czl Re: swietny pomysl wampira IP: *.torun.mm.pl 21.02.06, 15:25
                  widze ze dla was to swietna zabawa po prostu i GLUPI ZART!!
                  sie zastanowcie czy gdyby na zdjeciach byla wasza corka/syn czy wy sami byloby to dla was GLUPIM ZARTEM!!
                  • Gość: gggg Re: swietny pomysl wampira IP: 195.205.132.* 21.02.06, 15:30
                    Nie żart.
                    Dla mnie to coś co mnie smuci i dręczy

Czemu dręczy? Bo dostałem te zdjęcia mailem, i śmiałem się z fantazji ułańskiej
                    ludzi którzy coś takiego zrobili. Nawet chciałem im pogratulować odwagi,
                    fantazji... a potem się dowiedziałem jak to się skończyło.

I znów - żal, że nie znalazł się nikt kto by podał rękę. Bo przecież każdy
                    kiedyś był młody, każdy popełnia błędy i każdy ma coś czego żałuje albo czego
                    się wstydzi.
                    • Gość: neder Re: swietny pomysl wampira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:58
                      > śmiałem się z fantazji ułańskiej
                      >
                      > ludzi którzy coś takiego zrobili. Nawet chciałem im pogratulować odwagi,
                      > fantazji..

hmmm laska pijana w sztok i gościu dobierający się jej do majtek... kurde, to
                      trzeba mieć fantazję... :/ gratuluję...

> a potem się dowiedziałem jak to się skończyło.

Jak to sie skończyło? Wy w ogóle za daleko się chyba posuwacie. Ktoś puścił
                      plotę, że to jedna i ta sama dziewczyna i teraz będziecie się nad tym rozwodzić.

pzdr
                      • Gość: ggggggggggg Re: swietny pomysl wampira IP: 195.205.132.* 21.02.06, 17:00
                        > hmmm laska pijana w sztok i gościu dobierający się jej do majtek... kurde, to
                        > trzeba mieć fantazję... :/ gratuluję...

No ja po zdjęciach nie wiem czy jest pijana w sztok czy nie... ale gratuluję
                        wyczucia skoro ty potrafisz to określić.

• Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.231.17.86.Dial1.Houston1.Level3.net 21.02.06, 18:01
                        Nie wiem Kto ty jestes, ale chyba masz racje. Bardzo kochacie sie w
                        sensacjach, i maniackim uporem powtarzacie , ze to samobojstwo. A ja pisze g...
                        prawda i nigdy w to nie uwierze. Kto z Was znal G.K. i ona nie miala 25 lat, bo
                        24 skonczyla w grudniu. Nie bede Was nazywala po imieniu, daj wam Boze zdrowie,
                        widocznie Was pokarano i odebrano Wam rozum.
                        • Gość: Żal Re: swietny pomysl wampira IP: *.koba.pl / *.koba.pl 21.02.06, 19:24
                          Nazwałem to w zarodku głupim żartem bo dla tych baranów z citibanku chyba taki
                          był zamiar.Sądzili,że robią coś śmieznego.

Owszem , dziewczyna była nieprzytomna i bezwiedna.Widac na zdjęciach,że nie ma
                          władzy nad swym ciałem.

Niemniej te zdjęcia choć bardzo nieprzyjemne społeczni,hamskie,niekulurtalne,
                          są napastowaniem seksualnym to nie są tak szokujące aby był to powód do
                          odebrania sobie życia.I dla teg mi szkoda tej Grażyny,że tak się tak tym
                          przejęła.
                          • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.231.23.251.Dial1.Houston1.Level3.net 21.02.06, 20:49
                            Nie bardzo nadal rozumiem co Grazyna miala wspolnego z Citibankiem. Wy sobie
                            ogladacie zdjecia moze nawet spreparowane, a ja sobie ogladam zdjecia Grazyny
                            jako malej dziewczynki, i w roznym wieku. Nie musze nawe wiedziec, ze To ona
                            byla na tych zdjeciach, o ktorych piszecie. Mnie takie zarty nie interesuja. I
                            tak jej zycia nie wrocicie. Ja od czasu do czasu pojde na Jej grob i zapale jej
                            swiatlo.
                            Bardzo Ja kochalam, bo byla moja siostrzenica, chciecie to wierzcie, to juz
                            wasza sprawa.
                            • nioma Re: swietny pomysl wampira 22.02.06, 08:14
                              ale my tez wspolczujemy
                              dyskusja dotyczy dwoch rzeczy:
                              1. samobojstwo mozna popelnic w inny sposob, niekoniecznie w metrze obciazajac
                              sumienie maszynisty
                              2. brak moralnosci ludzi ktorzy robili zdjecia i je opublikowali - bez wzgledu
                              na to czy byla na nich dziewczyna z metra czy nie - mowimy o ludzkiej
                              przyzwoitosci a raczej o jej braku
                              • Gość: Żal Re: swietny pomysl wampira IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.02.06, 08:52
                                Dawno mną tak coś nie wstrząsneło i przyprawiło o żal.Ale cóż może być bardziej
                                tragicznego nie bezsensowna śmierć 24-latki ???
                                Dlaczego Ona tak przejęła się tymi głupimi zdjęciami ???
                                • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.231.17.234.Dial1.Houston1.Level3.net 22.02.06, 17:52
                                  Sluchajcie, Wy swoje, a swoje. Nie wydaje mi sie, a moze jako cotka inaczej do
                                  tego podchodze,ze skoro ona zginela, czy to byl tragiczny wypadek
                                  czy "samobojstwo", wiem tylko, ze byla bardzo honorowa, a czy rzeczywiscie sie
                                  tym tak bardzo przejela, to juz nikt sie o tym nie dowie. Mysle, ze czas
                                  najwyzszy zakonczyc dyskusje nad tym, ja sie juz wycofuje. Bardzo tym
                                  wspolczujacym dziekuje.Ciekawi mnie to kto to jest Zal, a kto nioma, czy inni.
                                  Nie musicie sie ujawniac. Klaniam sie
                                  • Gość: rrr Re: swietny pomysl wampira IP: *.aster.pl / *.aster.pl 22.02.06, 20:28
                                    W zasadzie jako ktoś związany z G. może Pani odpowiedzieć tylko na pytanie -
                                    czy ona pracowała w Citibanku ostatnio?

Bo po prostu może chodzić o zupełnie dwie różne osoby, i całe to zamieszanie
                                    jest niepotrzebne...

Tak czy tak, wielkie wyrazy współczucia
                                    • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.230.246.49.Dial1.Houston1.Level3.net 22.02.06, 22:22
                                      Nie jestem pewna cz pracowala w Citibanku. Ona byla studentka ,a ostatnim roku
                                      studiow. Nie sadze, zeby rowniez poszla na taka impreze i zeby az ta upila.
                                      Bardzo latwo kogos wrobic i zrobic fotomontaz. G. nie byla taka wyuzdana i na
                                      pewno osoby,ktore Ja znaly nie uwierza w Jej samobojstwo.M
                                      • Gość: Żal Re: swietny pomysl wampira IP: *.koba.pl / *.koba.pl 22.02.06, 23:39
                                        1) Zdjęcia nie świadczą źle o nikim bo ta osoba nic nie robi.To inne osoby
                                        robią z nią.
                                        2)Przesadzić z alkoholem to znowu nie tak trudno jest .Widzialem jak dziewczyny
                                        po 2 kieliszkach padały a faceci wypijali całą butelkę i mieli sie
                                        dobrze.Czsami trudno dotrzymac kroku choć w połowie.
                                        3)Mógł ją ktoś zaprosić to w końcu nie takie niemożliwe.

4)Dziwi tylko,że nikt nie chce napisać czy to prawda czy nie ?
                                        • nioma Re: swietny pomysl wampira 23.02.06, 08:20
                                          wracamy do punktu wyjscia - Pani bedzie twierdzila ze Dziewczyna wpadla pod
                                          metro przez przypadek, a ja opierajac sie na wypowiedziach pracownikow metra i
                                          policji bede twierdzic ze to bylo dzialanie celowe
                                          Nie bede sie wglebiac w przyczyny
                                          Ale fakty sa faktami
                                          A kim jestem?
                                          Kims u kogo w rodzinie bliska osoba tez poplenila samobojstwo i gdzie przez
                                          dlugi czas tez nikt tego glosno nie mowil tylko uparcie wszyscy twierdzieli ze
                                          to byl przypadek.
                                          • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.231.11.187.Dial1.Houston1.Level3.net 23.02.06, 18:42
                                          • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.231.11.187.Dial1.Houston1.Level3.net 23.02.06, 18:51
                                            Czy Pani tez przeprowadzila swoje prywatne sledztwo? Czy jest moze Pani
                                            psychologiem. Juz nie mam zadnych argumentow. Nie jestem na miejscu, tylo gzies
                                            w swiecie, wiec moze dla ludzi, ktorzy byli naocznymi swiadkami, bedzie to
                                            samobojstwo, amoze idiotyczny wypadek,bo cos komus wypadlo z torebki i poszedl
                                            po to. Nie bede z Wami polemizowac, i dalsza moj udzial w tej dyskusji nie ma
                                            sensu. Ciekawwe, kto jest tym kretynem ? Co wy wszyscy chcecie udowodni. Nie
                                            chce byc sarkastyczna,ale pewnych rzeczy widac nie wiem albo po prostu nie chce
                                            wiedziec.
                                            • neder Re: swietny pomysl wampira 23.02.06, 19:35
                                              amoze idiotyczny wypadek,bo cos komus wypadlo z torebki i poszedl
                                              > po to.

ktoś już zdaje się tu pisał, że wchodzenie pod pociąg metra bo na tory upadł Ci
                                              telefon jest z lekka nie przemyślanym odruchem...

> Nie
                                              > chce byc sarkastyczna,ale pewnych rzeczy widac nie wiem albo po prostu nie chc
                                              > e
                                              > wiedziec.

Zdanie jest z lekka niezrozumiałe, ale mogę się domyslać o co chodzi. Właśnie
                                              czasami niektórzy nie wierzą w to co widac gołym okiem...
                                              pzdr
                                              • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.230.249.210.Dial1.Houston1.Level3.net 01.03.06, 21:10
                                                Ona czy nie ona, dajcie juz spokoj. Jutro bedzie miesiac jak zgninela. Moze to
                                                jest nauczka dla innych, wiem jedno, ze juz nikt Jej nie wskrzeszy, nawet jesli
                                                bedziecie robili teraz posmiertny sad. Mozecie rodzinie wspolczuc a Ja potepiac.
                                                Naprawde, jest mi coraz trudniej o tym pisac.
                                                • Gość: m1202 errata Re: swietny pomysl wampira IP: *.230.246.12.Dial1.Houston1.Level3.net 02.03.06, 05:16
                                                  Dodam tylko, ze wszyscy na tym forum zachowuja sie jak na Targowicy. Ja jako
                                                  jej krewna powiem tak,ze jestes prostacy, niby zalujecie czlowieka, a nawet
                                                  po smierci Ja osadzacie, nie jestescie lepsi od tych co robili Jej ponoc
                                                  zdjecia. Fakt jest, ze widocznie chcial Jej niezle przysrac. Prezepraszam , za
                                                  wyrazenia. Ale sam moze bedzie kiedys w piekle smarzyl, bo tam tez jest
                                                  doborowe towarzystwo.Ale widac to bardzo lubicie i nikt nie ma odwagi zamknac
                                                  tej dyskusji i tworzy Nowe Dziady. Przyjemnej zabawy.
                                                  • neder Re: swietny pomysl wampira 02.03.06, 10:39
                                                    Ale widac to bardzo lubicie i nikt nie ma odwagi zamknac
                                                    > tej dyskusji

zastosuj się sam(a) do swojej rady bo zaczynasz nas obrażać.

pzdr
                                                  • Gość: m1202 Re: swietny pomysl wampira IP: *.231.91.139.Dial1.Houston1.Level3.net 02.03.06, 18:03
                                                    Juz sie wycofuje. Angielski znam bardzo dobrze.

Have a nice life.
                                                  • Gość: cignus ciągle myślę o tej dziewczynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 08:41
                                                    "..gdy ktoś kto mi jest światełkiem
                                                    gaśnie nagle w biały dzień.."
      • Gość: MZ Jestes wasc kretynem IP: *.pwpw.pj / 217.168.193.* 23.02.06, 10:22
        • Gość: iga Re: Jestes wasc kretynem IP: *.adsl.inetia.pl 27.02.06, 20:28
          dziewczyna z Citi - mam nadzieję że to nie ona - bo to jej zrobiono krzywdę
          podobno straciła pracę za to zachowanie ona i tylko ona
          • Gość: Kasiania Re: Jestes wasc kretynem IP: *.gprspla.plusgsm.pl 27.02.06, 22:45
            Rany, ludzie, nie szukajcie sensacji tam gdzie jej nie ma!!!
            Żenujące zdjęcia z imprezy Citi widziałam, ale to nie Grażyna jest na nich!
            Ja nie wiem, kto mógł wpaść na tak okropny pomysł i połączyć obie te sprawy. :-/
            Chodziłam z Nią do podstawówki, była świetną dziewczyną i bardzo Jej szkoda. :-
            (((
    • Gość: jacek swietny pomysl wampira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 15:44
      tworzysz spiskowa teorie dziejow

w wiekszosci zdjecia takie i maile trafiaja do ludzi - z ktorymi nic nie mamy
      wspolnego - wic czym sie przejmowac ???

to co opisujesz - to byly metody stosowane prez sb - na kazdego mozna
      sfabrykowa dowolne paszkwile i rozpowszechnic

w UK czy w NY na imprezach firmowych nie takie rzeczy nakrecali, na Ibizie i
      innych miejscach turystycznych podobnie - w dzisiejszych czasch trudno czyms
      zaszokowac ...
      • Gość: czl Re: swietny pomysl wampira IP: *.torun.mm.pl 21.02.06, 16:55
        mimo wszystko sadze ze gadalbys inaczej gdybys to TY byl na tych zdjeciach ewentualnie twoja corka/syn matka/ojciec. wszystko jest proste z daleka i jak nie dotyczy ciebie. ja nie wiem co bym zrobil gdyby to mnie przylapali na czyms takim i puscili to w sieci. pogratulowac wspolpracownikow...

> w UK czy w NY na imprezach firmowych nie takie rzeczy nakrecali, na Ibizie i
        > innych miejscach turystycznych podobnie - w dzisiejszych czasch trudno czyms
        > zaszokowac ...

tu nadal jest Polska
        • Gość: jacek swietny pomysl wampira IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.02.06, 20:01
          ludzie robia glupsze rzeczy - i zyja

a spreparowac film i puscic w internet kazdy glupi umie

a kazdy jest do kogos podobny
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka