sceptyk 16.10.06, 23:21 Ale czy przez to podniosl sie poziom forum? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Pojawilo sie pare nowych nickow 16.10.06, 23:24 sceptyk napisała: > Ale czy przez to podniosl sie poziom forum? Polemizowałbym. Odpowiedz Link Zgłoś
qnegunda Re: Pojawilo sie pare nowych nickow 17.10.06, 11:48 Masz racje Slogg - tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Pojawilo sie pare nowych nickow 17.10.06, 07:49 A to jedno z drugim ma coś wspólnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx222 Re: Pojawilo sie pare nowych nickow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.06, 11:17 Rewolucyjna czujność nakazuje mi brać pod uwagę, że ma to coś wspólnego ze zbliżającymi się wyborami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norbert76 Podniósłby się... IP: 81.210.22.* 17.10.06, 13:42 Podniósłby się, gdyby kilka nicków zniknęło;))). Odpowiedz Link Zgłoś
filoz0f Re: Pojawilo sie pare nowych nickow 17.10.06, 20:20 wy,Sceptyk za bardzo filozofujecie w takiej Legii tez sie pojawilo pare nowych nickow-czy przez to podniosl sie poziom tej druzyny? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Tytulem wyjasnienia 17.10.06, 22:27 Piszac "poziom" mialem na mysli poziom zaciekawienia, zainteresowania jakie wzbudza w nas forum. Wiecej powiem - fascynacji. Czy nie mozecie sie doczekac, aby przeczytac nowe posty na forum? Czy wolicie nowy watek od programu z Cymanskim i Rokita? Czy jak wchodzicie na forum to doznajecie cos na ksztalt orgazmu intelektualnego? Zadalem to pytanie pol-retorycznie, ale w gruncie rzeczy sugerujac raczej swe powatpiewanie nizli entuzjazm. I w zwiazku z tym zgodzic sie musze z filoz0fem, ze nowe nicki, czy to w Legii, czy na Forum - specjalnie duzo nowego nie wniosly. Jak dotad. Co oczywiscie nie przeszkadza, ze Legia bedzie mistrzem! Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Tytulem wyjasnienia 18.10.06, 08:42 sceptyk napisała: > Czy nie mozecie sie doczekac, aby przeczytac nowe posty na forum? To chyba już nie te czasy. ## > Czy wolicie nowy watek od programu z Cymanskim i Rokita? Nie. > Czy jak wchodzicie na forum to doznajecie cos na ksztalt > orgazmu intelektualnego? Niestety nie na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Tytulem wyjasnienia 12.12.06, 18:43 sceptyk napisała: > Piszac "poziom" mialem na mysli poziom zaciekawienia, zainteresowania jakie > wzbudza w nas forum. Wiecej powiem - fascynacji. Czy nie mozecie sie doczekac, > aby przeczytac nowe posty na forum? Czy wolicie nowy watek od programu z > Cymanskim i Rokita? Czy jak wchodzicie na forum to doznajecie cos na ksztalt > orgazmu intelektualnego? To ja sie przyznam do orgazmu intelektualnego. Szczytowalam po przeczytaniu watku Karolaka pt." schody czy winda". Przy okazji przypomnial mi sie znany wierszyk: Osiolkowi w zloby dano..." Teraz unikam i schodów i windy. > Odpowiedz Link Zgłoś
bojomir Pozostały stare matoły, niestety. 18.10.06, 04:20 sceptyk napisała: > Ale czy przez to podniosl sie poziom forum? Jesteście kamieniem młyńskim u nogi tego portalu, Sceptyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywna Sceptyk jest podporą tego forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.06, 09:41 Sceptyk jest jednym z filarów tego forum. Jego obiektywne spojrzenie na ponurą rzeczywistość sprawia, że jego sceptycyzm jest uroczy. Odpowiedz Link Zgłoś
nessie-jp Re: Pojawilo sie pare nowych nickow 12.12.06, 17:26 Zrobiło mi się przykro :( Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Pojawilo sie pare nowych nickow 12.12.06, 18:29 sceptyk napisała: > Ale czy przez to podniosl sie poziom forum? Jezeli ja wystapilabym pod nickiem (hipotetetycznym) Babka Piaskowa, poziom forum z pewnoscia nie zostalby obnizony. Odpowiedz Link Zgłoś