nurni 27.10.06, 18:26 Stoleczna policja postawiona zostala w stan podwyzszonej gotowosci. Wlasnie dowiedzialem sie z kregow zblizonych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lemur Re: sarin w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.10.06, 19:42 Przed poprzednimi wyborami paczki z pseudobombami w Wawie, a przed tymi "sarin". Przed następnymi to już chyba bombę atomową wymyślą. Odpowiedz Link Zgłoś
splkm Re: sarin w W-wie 28.10.06, 14:38 hmm... To wczoraj postawili w stan gotowości a dziś wyciek w reaktorze ?? Odpowiedz Link Zgłoś
dorsai68 Re: sarin w W-wie 28.10.06, 14:42 nurni napisał: > Stoleczna policja postawiona zostala w stan podwyzszonej gotowosci. > Wlasnie dowiedzialem sie z kregow zblizonych. zbliżonych... chyba do muszli klozetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: sarin w W-wie 28.10.06, 18:28 > zbliżonych... chyba do muszli klozetowej :))) To zdecydowanie inne kregi - ale podoba mi sie Twoja riposta :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zyzio Re: sarin w W-wie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.06, 14:43 > Wlasnie dowiedzialem sie z kregow zblizonych. Kręgi, to możesz mieć zbożowe! Jak dobrze poszukasz, to jeszcze dziwne pole magnetyczne namierzysz. -- Mów mi Zyzio, mała Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: sarin w W-wie 28.10.06, 20:11 Nastąpił niespodziewany wyciek z szafy Lesiaka! Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Powazny wyciek miedzy Wola a Ochota 28.10.06, 22:12 Robilem dzis wieksze zakupy w Reducie. No, nie powiem, wycieklo mi sporo. Wnerwiony chcialem potem wsiasc do metra, aby szybko wrocic do domu. Niestety, stacja (Reduta) byla zamknieta. Pisiory nie maja pojecia o rzadzeniu Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corgan nosisz sarin przy sobie zamknięty w słoiczku? >:) IP: *.chello.pl 28.10.06, 22:24 Więc jak to Ci wyciekło? upuściłeś i stłukłeś słoik? > stacja (Reduta) byla zamknieta Ale stacja "Łopuszańska" była otwarta - mogłeś wsiąść i wysiąść na "Wiatracznej" czy nie wiem gdzie ty tam mieszkasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pszesz Re: nosisz sarin przy sobie zamknięty w słoiczku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.06, 20:51 słabo kumasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
nurni Re: Powazny wyciek miedzy Wola a Ochota 28.10.06, 23:34 sceptyk napisała: > Robilem dzis wieksze zakupy w Reducie. No, nie powiem, wycieklo mi sporo :))) Odpowiedz Link Zgłoś